| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 14:14
- Nahlásit
Maky a Trix
tak dobrý, neprosáklo se to skrz dovnitř, bude stačit vybrat potah matrace. to hodím do pračky na 30, snad to nějak zvládne.
no tak vidíš aspoň něco
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 14:20
- Nahlásit
Eldoguero
Marush
áááá vidim, že sociopatů je nás tu drahně ))) Nesnášim blízkost cizejch lidí, velký skupiny, chmatání na cizí lidi, vystupuju sousedům z výtahu, už rok nejezdim mhd, páč to prostě nejde. A tayk nesnášim seznamování s novejma lidma, musim si na ně nejdříf zvyknout a pak mi nevaděj.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 14:41
- Nahlásit
impact
Tak je to hotspot. Dostali jsme Cortizeme a máme mazat.
Asi si votevřu veterinární poradnu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 14:50
- Nahlásit
jablunka
Vodevři.
Já už to teda všecko nedočítala, páč jsem byla v práci a vod tý doby je tu zase hromada stránek. Každopádně nejvíc mě sere teda to, že se nemůže koupat. Páč jako mám volno od dnešního poledne až do pindělního poledne a plánovala jsem celodenní výlety se psama. Ale copak někam můžu jít na dýl, když je nemůžu ani okoupat?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 14:55
- Nahlásit
impact
Já už to teda všecko nedočítala,
No já přišla až teď a jen sem koukla na jednu stránku a zbilejch vosum nedočítám.
Jo a prej je ještě dobrý to máznout konopnou mastí,jepší by byla "plnokrevná".
http://www.canapino.cz/konopna-mast-balcann-15-p-2 17.html
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 15:00
- Nahlásit
jablunka
Tu bych si teoreticky mohla udělat.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 16:08
- Nahlásit
Nesnáším MHD, nesnáším bazén, nesnáším cizí lidi a kontakt s nima...jedinou výjimkou je , když jsem opilá. A rači mi poraďte jak se balí ti neschopní samečci . Nějak už jsem to zapomněla asik
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 16:21
- Nahlásit
Gerda
Eldoguero
Marush
áááá vidim, že sociopatů je nás tu drahně ))) Nesnášim blízkost cizejch lidí, velký skupiny, chmatání na cizí lidi, vystupuju sousedům z výtahu, už rok nejezdim mhd, páč to prostě nejde. A tayk nesnášim seznamování s novejma lidma, musim si na ně nejdříf zvyknout a pak mi nevaděj.
hele, je to opravdu velkej prostor v tom Jílovým a Mlíkojedech?
To jsem ráda, že mi nehrozí líbání, objímání a tření nosů o nosy. Budu používat indiánské pozdravy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 17:40
- Nahlásit
já nesnáším cukrovar
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 17:43
- Nahlásit
kejtlin
a kdy se mají ozvat z těch jiných prací?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 17:49
- Nahlásit
makrel
a kdy se mají ozvat z těch jiných prací?
v pondělí z jedný, na druhou jedu na konkurs a do slepičárny mám přijít až tam bude jiná firma tj někdy za 10 dní
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 17:54
- Nahlásit
kejtlin
něco z toho musí vyjít
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 17:57
- Nahlásit
makrel
něco z toho musí vyjít
při mý smůle zase jen cukrovar
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 18:03
- Nahlásit
kejtlin
ale prd, vždyť už jsi chvíli byla optimistka, před 10 stranam asi tuším ?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 18:08
- Nahlásit
makrel
jo ale zase néé taková abych věřila že mě někde vemou a taky za chvíli jedu na další noční, normálně je mi z toho na blití, bez legrace
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 18:14
- Nahlásit
LÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉTOOOOOO JE LÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉTOOOOOOO
ALBERTÍÍÍ TO JE ALE KRÁSNEJ DEN
rybníčky miluju,dokonce byl dneska takovej hyc,že sem tam 2krát vlezla bylo to velmi lavly,palvaly sme s nanynkou jako dvje vydry paxme se vopalovaly na slunku,nanynka taky,musí trochu chytit bronc,je jak sejra
biluše uš rodí??????????????????????????????????
jinak kontakty s lidma nesnášim,hlavně na mě nesmí nikdo makat,úpa mi berou běsy dycky třá v telce..jak voni se viděj poprvý nebo maksymálně podruhý,vůbec se nijak neznaj a stejnak sou si ukradený,ale vobjímaj se a líbaj se na líčka..no ty voe, totok nechápu!!!!!!! falešný jaxvině to je a hlavně fůůůj to je mám dost širokej soukromej prostor..asi tak kylometr nebo tak něco
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 18:22
- Nahlásit
Děcka, zejtra nám přijede náfštěva z kraje, museli sme si uklidit kancl. No, spíš sme to naházeli za závěsy a ty sme zatáhli. Málem mě klepla pepka, bo v rámci úklidu zmizely ty mikroflísy, co tu mám na ty vesty. Jako komplet všechen materijál v řiti. Umřela sem, hystericky pobíhala a lomila rukama, užuž sem měla slzu, dyš sem zjistila, že si je kucííí pučili na natáčení nějakýho rádija do zasedačky. Vám řikám, že kakastrofa. Tak sem je teď uklidila sama a myslim, že nevim, kam. Ach bože.
Je vedro jaxviňa, ani se mi eště nechce lízt do vozu, kde už měsíc vozim ten hnusnej smradlavej rukáf a Bajšovic pangamíny. Štyry kýble. Zejtra máme zase interupční komisi. Dnes sem kupovala intronétem lísky na pendolíno, pani se smála, bo sem chtěla vědět, dyš se nabourá vlak, kerej vagón je bespečnej. Dali mi první s tim, že je to dobrý vagón a nechtěli si se mou povídat o pravděpodobnostech zničení prvního vagónu při srážce. Pak sem postrašila ředitelééé, páč by si na to nikdá nepomysleli, že je vhodné volit vagóny podle bezpečnosti, nejdřív se smáli, že sem jako fatalista, ale pak sami začali na pláncích vlaku zjišťovat, kerej vagón si teda měli vzít. No, první neni dobrá volba, tak odjeli na nádraží trošku vystíhovaní z toho mýho strašení. Víte, kolik stojí cesta první třídou do ostravy? Pro dva čéky? 1762 Kč. To by to i pořádnym autem měli levnější. A to byla samozřejmě jen cesta tam. Cestu zpět ještě budu kupovat zítra. Asi budou chtít jinej vagón. V Ostravě je jenom jedn hotel, kde se dá spát. Menuje se imperijál a je docela plnej.
Mám odřenou patu a je mi vedro. Doma jsou zatažená skla krs ranní výhrůžku bouřkou. Bude tam smrtelné klíma.
Co děláte megeři?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 18:25
- Nahlásit
Gerda
Menuje se imperijál
to je nějakej krémovej sejra né? sem zvjedavá jaxe v něm bé spát teda
hele víš že do vloženáku sou zatim jen 4 lyďy? ))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 18:29
- Nahlásit
Gerda
paní jste docely ympertynentní. máme tu hodně hotelůch. a jinak já přemýšlím, jak ulovit jednu vosobu, aby tobyl co nejmenší trapas. ale nebojte, Rosenberg to není
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 18:32
- Nahlásit
Gerda
Co děláme? Stojím v autě na Karlaku je tu 29C horka. A já čekám na matinku. Hnus. A klimatizaci ji doplní až zítra....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 18:33
- Nahlásit
davidkova renata
hele víš že do vloženáku sou zatim jen 4 lyďy?
no to nevim, jak bych to asi tak věděla? Ale je to dobré, budeme v nejhoršim štvrtý a to se bobe vyplatí, takže za štvrtý místo by mělo bejt mocinky hodně cen, neboť pochybuju, že v tomhle vedru se mařena vůůůůbec pohne. Zkusim poprosit rozhodce, jestli bychom nemohli jít z důvodu vedra první, ať nečekáme a máme to za sebou. V tom parnu pak nezachodí a na znamení odmítnutí cvičení se počůrá na place. A to není dobře.
imperijál neni sejra, je to impertinentní hotel, dějou se tam samý sprosťárny.
makrel
máme tu hodně hotelůch
no, to sem viděla na stránkách ubikace v ostravě, naši chtěli něco, kde se dá i spát slušně ))) Zejtra fáraj chudáci do dolů.
Vy chcete sbalit rózenberga? nemá von teho tripla?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 18:35
- Nahlásit
Atusch
Stojím v autě na Karlaku je tu 29C horka. A já čekám na matinku
a proč si nepřijela sem ty ichtyle? V kanclech chladno, zahrada už taky trošku stydne, jak tam přestalo svítit....
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 18:40
- Nahlásit
Gerda
Teď uz to je jedno. Ale ještě tu budu příští týden tak když budeš v práci tak bych se stavila na cigáro
Fakt je vedro slušný...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 18:55
- Nahlásit
Gerda
píšu, že rozenberga ne!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 18:56
- Nahlásit
Žencký prekérka. Nedaří se mi zkontaktovat Bambiho nevešel by se ještě k někomu. Pojedu přes Úžice, kde vyzvedávám Janu s Bonkou a to se mi vyplatí to vzít po dálnici rovnou skrz Prahu až do Jesenice, protože v sobotu nebude provoz. Kdybych to brala tunelama a po Barranďáku tak si zajedu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 19:01
- Nahlásit
Baico
my už ne..berem jirku aji petra.. jedině gerdice
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 19:05
- Nahlásit
Zdar ženy, gdo kurwa zapnul to vedro? A kerej dementní kolega si na noční zapíná TOPENÍ???? Až ho zjistím, tak ho vlastnoručně zabiju, bo není nic strašnějšího, než přijít ráno na pracoviště vytopené na 26 stupňů, k čemuž běžící počítače, monitory a spol ještě stupínek-dva přidaj Tak sme to přepli na klimu a nastavili 22. Ať si zmrzne.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 19:09
- Nahlásit
Baysha
tak my zde klimu nemáme a je tu jak v pekle, protože to je prosklená místnost.
all
bude v noci určitě bouřka a já děsně promoknu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 19:10
- Nahlásit
Baico
davidkova renata
domluvim se s bambim a vezmu ho - zavolám mu zítra ráno, dnes bude jistě v hospodě. A mluvíme o tom, že ho vezmu v sobotu na závod, jo?
Mažu domki.
Baysha
máš u mě 4 kýble pangamínu ty blázne starý.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2011 19:13
- Nahlásit
Hele pipky, kdo nemá tílko z loňskýho závodu o pohár mléka? Zbyly mi štyry tílka velikosti XL, ale sou pružný, takže to zas nemusí bejt monstrózní čék, může bejt normál štíhlej, bude mu to, jsou to tílka s tenkejma ramínkama.
|