| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 12:22
- Nahlásit
jbat
Biluška ji chce vrátit té bábě, co se o ni starala před tím, než začla bába komunikovat s Vlčákovou a ta dohodla převoz k bilušce.
Jenže bilušce dělaj naschvály nějaký pizdy, co se v tom asi nějak angažujou (to nevim, neznám,a el jsou to čupky!!!!) a intrikujou, až se biluše rozhodla čubu odvézt zpět. v těch vedrech a vysokobřezí ( to se řiká u koní, nevim, jestli i o čubkách...). při čemž se jí ale není co divit podotýkám!!!!
Takže pro dobrotu na žebrotu opět....tak to nechápu to je zas kauza
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 12:24
- Nahlásit
Maky a Trix
hlavně je to docela napadnutelný zákonem na ochranu zvířat proti týrání, vet by jim neměl psát žádnou zprávu, ale podat na ně oznámení na veterinární správu...
taky mě napadlo něco s převozem březích kobyl a že to je asi stejný u psů... no ale není to můj byznys, nehodlám se v tom patlat.
teda ale ted mě napadlo, jestli pak to oznámení nebudou dělat na biluši schválně...?
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 12:35
- Nahlásit
Biluška
Doufám, že jim vet vystaví účet i za dosavadní péči....
|
Lucie Novotna
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 12:40
- Nahlásit
Sabča ten život nemá vůbec lehkej. Přeji ti hodně sil, ať to zvládneš levou zadní. A snad ta strkanice jednou skončí a budeš mít klidný život
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 12:57
- Nahlásit
čék si vodskočí chvíli dřít a na oběd a ze Sabáky už je zase bezdomovec. Ať si to ty pindy vyžerou, jsem zvědavá kolik z nich s ní bude každej den jezdit na veterinu a u tý babky bydlet i přes noc aby se o ní postaraly při porodu. A jestli se budou tváří v tvář faktuře od veta ještě tak plameně hlásit k uhrazení všech nákladů
makrel
je povzbuzující vědět že v tom čék neni sám, že i jiní se musí držet aby toho blba nezabili protože chce zase umřít kvůli přestěhovaný židli
cernej caj
přiklánim se k tomu že ti to bez podprdeláku bude furt jezdit z beder do pasu. Vodítko je oproti opasku tenký a relativně těžký v poměru k šířce. Moje zkušenost je že všecko jezdí nahoru když nemáš nic dole. - bože zní to tak blbě jak blbě se to píše?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:03
- Nahlásit
bonc
Moje zkušenost je že všecko jezdí nahoru když nemáš nic dole. - bože zní to tak blbě jak blbě se to píše? kdyžtak přilepíme lepidlem
|
Tinta76
|
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:08
- Nahlásit
cernej caj
jo a eště mě teď napadlo ... na sukni bych si ten vopasek asi nedala, bo bych se bála, že bych po sto metrech chůze šla s holou minimálně prdelí ... hlavně si to teda vyzkoušej s tou sukní
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:18
- Nahlásit
jupíííí šéfka mi dovču schválila
jinak teď jsme nosily jak trupky květináče - truhlíky s pelagroniema či co to bylo a jsem celá spocená
a ještě 7 týdnů a budeme mít Faithici domaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:20
- Nahlásit
cernej caj
fialova? to je zas kdo? tam tech zenskejch jmen je nejak moc
MVDr. Fialová je chovatelka šeltií, o které se původně myslelo, že je chovatelkou Sabiny. Tato myšlenka byla poměrně rychle vyvrácena a zjistilo se, že Sába je od úplně jiného chovatele. Paní Fialová pochopitelně nemá o Sabinu, ani o její štěňata zájem, nicméně se cítí být natolik zainteresovaná, že má samozřejmě právo denně volat, chtít informace a volat mému vetovi zda mé informace jsou pravdivé
Cigi
To jako bez prdele??? No, je fakt, že na téma Sabča asi žertovat nebudeš. No tak k tomu nemám co dodat, jen, že chudák čubina To co se mi line na jazyk je nepublikovatelné, tak nic, no.....
Ano, bez prdele. Je mi té čuby hodně líto, ale fakt už nehodlám být namočená do takových nechutných intrik. Zejména poté co mi dneska přišla tato sms: blablabla...můžu vás poprosit o nějaké fotky? Abych věděla v jakém prostředí je a mohla se uklidnit. Paní Fialová se mi za vás zaručila, ale je nezvyklé, aby fena rodila týden....bla bla bla bla už se nemůžu dočkat až budu mít SAbinku zpět i se štěňaty.
Nehodlám nikam posílat fotky svého baráku, aby někdo viděl v jakém prostředí Sabina je Nestojím o to, aby chovatelky šeltií spolu probírali jaká jsem a jestli se o psa postarám (probírá jich to víc, doneslo se mi to z úplně jiné CHS než od paní Fialové). Nechápu jak se za mě může paní Fialová zaručit když jsme spolu mluvili v životě asi pět minut (na výstavě kde její manžel posuzoval moje psy a bavili jsme se o posudku jedné z mých fen, čili nic osobního, nic o mém přístupu ke psům, podmínkách, nebo čemkoliv takovém). No a pak jsme spolu mluvili asi desetkrát po telefonu v posledních pěti dnech.
Prostě jsem z toho absolutně znechucená, nechci aby moje jméno a moje psy pořád někdo někde řešil. Nebudu nechávat dělat feně císař když je to zbytečné a jde jen o to, že se někdo nemůže dočkat štěňat. Ano, rodí dlouho, ale já už fakt nevím co bych měla udělat proto, aby porodila když jí to prostě trvá. Tak ať se snaží zase někdo jiný, třebas na chatičce s jezevčicí, která po ní jde, za prdelí porodí rychleji
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:21
- Nahlásit
Zdar ženy, nestíhám dočítat, ale koukám na poslední stránku. To fakt chce někdo po Bilušce, aby vrátila tu fenu????? To snad není možný, co je to za lidi? Sice dobře jim tak, ať si užijou tu všechnu péči, ale zas to odnese jenom chudák pes
Doufám, že k psovi dostanou i všechny faktury, co už to stálo u veta.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:23
- Nahlásit
Tinta76
to sou samý super zprávy koukám... mám výhodu, že mi sukně spadnout nemůže, protože mám prdel větší než břicho
|
Tinta76
|
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:25
- Nahlásit
cernej caj
mám výhodu, že mi sukně spadnout nemůže, protože mám prdel větší než břicho
voe! nemyslela jsem spadnout, ale vylízt nahoru
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
cernej caj
ona ti nespadne, ona se ti vyhrne až pod kozy
|
Venta
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Tak to tě naprosto chápu. Pro dobrotu na žebrotu, co? Jako odnese to pes, ale ono je asi jedno, jestli jí převezeš teď a nebo s malinkejma štěňatama, protože pak by tě asi stejně k tomu dohnali Hlavně že se sháněli nový majitelé a teď se o ní můžou všichni porvat
Nech jim to všechno k proplacení.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:27
- Nahlásit
Biluška
Nehodlám nikam posílat fotky svého baráku, aby někdo viděl v jakém prostředí Sabina je
Pani se asik zbláznila, ne? Tak ať si to pani užije.
Prostě jsem z toho absolutně znechucená
to se tady nikdo rozumnej nemůže divit. Nejhorší je opravdu srážka s blbcem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:29
- Nahlásit
cernej caj
kdyžtak přilepíme lepidlem
bonc
Tinta76
tak ona je černej čaj vcelku zdatný lepič , já bych to viděla na to lepidlo.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:31
- Nahlásit
no jo, tak papalala žumpí ženy, frčim do dža a pak ještě kousek dál, mam před sebou tak 4hodiny za voulantem tak mi držte palce ať nepotkam víc jak 100 kamionů. Užijte si žumposraz, kanystry i všecky závody, hlavně koukejte urvat co nejvíc medajlý ať můžou kolemjdoucím prdat céfky. čuuuuus
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:33
- Nahlásit
úplně jako kauza s matinkou, která aby nasrala bejvalýho, dala dceři k pití fridex.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:33
- Nahlásit
Tinta76bonc
sakra, sem tu holou prdel pochopila ze špatnýho směru
kachna_
jojo, zachrání mě lepidlo, to je jasný
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:36
- Nahlásit
mimochodem, paní se nechtěla vrátit z chaty na podzim s třema čoklema, teď se pro změnu vrátí s deseti
Jdu venčit, asi nemá cenu to rozebírat.
Biluška
vyser se na to, víc si udělat nemohla
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:44
- Nahlásit
Hej co máte se sukněma pod kozama a nad prdelí, toby se mi mohlo hodit.
Monty
jestli bude o víkendu takhle, tak jsem ochotná jít s tebou ven v neděli v 6 ráno.
Bonc
chachá, jsi na tom hůř, já můžu stěhovat židle, akorát zase nemůžu venčit s lidma, co křičí na svoje vlastnípsy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:47
- Nahlásit
makrel
ty jsi ochotná??? tak já teda ochotně vstanu o půl šesté, odpoledne pak jdeme s basenžim k Ostravici, jen nesmím chlastat a nesmí pršet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:47
- Nahlásit
makrel
to jako kdyz si poridim misto sedaku jen opasek na to aby me tahal pes a nebudu ho mit na gatich ale na sukni
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:48
- Nahlásit
Biluška
ale fakt už nehodlám být namočená do takových nechutných intrik.
Jo, souhlasím s Tebou, to bych taky nedala
No doufám, že si pro tu chudinku jede sama iniciátorka celé té akce, která zařídila, aby čubina na pokraji porodu asi pro rozptýlení absolvovala seznamování se dvěma smečkama, dva dálkové převozy a teď se vrací 250 km na místo, kde dle původních informací to pro ní nebylo nic moc a stejně jen přechodné a navíc, ano, jak píšeš, ta jedna čuba té paní po Sabče prý naostro šla. Čili před iniciátorkou celé akce smekám, dodnes jsem nepochopila o co jí jde. Bravo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:49
- Nahlásit
Monty
jo jsem, ale ne přes den, protože umírám a Filip nechce chodit.Takže my přes den zřejmě nevylezeme a zítra ráno jdu do práce, tak to nejde. A gratuluju k dovolené
cernej caj
takmě pes netahá, tak řešit nemusím
|
Cigi
Člen |
- Nahlásit
gabifi
vyser se na to, víc si udělat nemohla
Absolutně výstižné.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
gabifi
mimochodem, paní se nechtěla vrátit z chaty na podzim s třema čoklema, teď se pro změnu vrátí s deseti
Nevrátí, si myslím, že ta jezevčice to docela zdárně zredukuje
Na rovinu - neumím si představit odchov štěňat v jedné místnosti s dalšími fenami. Notabene s usurpátorskou fenou, která startovala už po Sabině když tam přišla. Utracení těch štěňat po porodu mi teda přijde milionkrát humánnější než jejich roztrhání druhou fenou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:51
- Nahlásit
Zdar lidi, co se to tu děje
Biluška
Pošly do prdele všechny kdo se cítí nějakým způsobem zainteresovnaný a NEJSOU
Nehodlám to komentovat dál, tak jako doposud, ale nejdřív čubu nikdo nechtěl a těď se všichni můžou posrat
Je mi líto psa, ale soulasím s tebou - předát psa i se štěňatama komusi ... ať se chvíli stará někdo jiný
Booooože to je bordel na tom svějtě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:53
- Nahlásit
Nazdar pipky, až teď se na vás dostávám, Sabiny je mi líto, jsem zvědavá, co budou pani převoznice dělat s čubou, kdyby jim začala rodit přímo v autě, nebo se jí z převozu udělalo mdlo. Já totiž moc nechápu, o co v tom případě jde, nejdřív Sabinu nikdo nechtěl. Pak si jí vzala Vlčáčková s tim, že fena je březí a ona nemá podmínky a porod a odchov štěnců. Biluše k sobě čubu vzala s tím, že podmínky i prostor na porod a odchov má, k tomu aji nějaký zkušenostě s šelmyjema, i malýma, že se štěncům a Sabině bude hledat domov od Biluše, nebo se čuba s odrosltýma štěncama vrátí k Vlčáčkový, aby se jí hledal a štěncům domov od ní. A pak sem se v tom ztratila a už nevim, proč je problém, aby čuba u Biluše byla.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 13:53
- Nahlásit
Eldoguero
Pani co autí?
|