Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7614 . 7615 . 7616 . 7617 . 7618 . 7619 . 7620 . 7621 . 7622 . 7623 . 7624 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:32
- Nahlásit

Monty
a mě né???,

vedro a dnešní schůze

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:33
- Nahlásit

Biluška
prosím tě napíšu ti sms, nebo zavolám během dne, ale spíš asi ne budu potřebovat velmi nutně půjčit auto na tu klubovku a se obávám, že to asi neklapne na dvě akce to bych ještě zítra měla jet s čubou na to Fpr2 a taky nevím jestli jedu
Mimochodem to mi připomíná, že musím jít zkontrolovat očkováky
Baico
ok dík paní, všichni říkaj, že to nemůžu minout, tak snad nekecáte

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:36
- Nahlásit

Crysa
makrel
FUCK OFF SUMMER!!!!! - na jaře každopádně..
dámy, dovolte se mi pod tohlencto podepsat

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:36
- Nahlásit

Biluška
Bilu, na jednu stranu tomu taky pomohlo to, že jste s
Mášenkem úplně nepobrali vtip, pravda, smajl tam nebyl, ale Mášenek vystartil trošku moc hrrr. Na druhou stranu když to třeba člověk se psama moc dobře neumí, může se u něj fakt ten čokl chovat jinak, bázlivěji, nejistěji, to je přece jasná věc, i moje mařena by byla jiná, kdyby jí měl někdo jinej. Ale to jsou pak takový žabomyší války, kdy z toho jako postiženej vychází ten čokl. U starý čuby, která přenáší a zřejmě porod nemusí bejt úplná hitparáda, bych jí teda do péče lajkům nedala. A na další stranu chápu, že nálety na tebe jsou trošku už moc. Přála bych si, aby si to ženy organizátorky rozmyslely, nechaly Sabinu, kde je, a začaly se o ní tahat, až se bude jistě vědět, že porodila, je v pořádku a štěnce jsou na tom taky nějak. Koneckonců pak bude mnohem víc čoklůch k dispozici na umisťování a na každou z nich by se jistě dostalo, pokud jde teda o to, že chtěj mít čokly u sebe.

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:41
- Nahlásit

gabifi
FUCK OFF SUMMER!!!!! - na jaře každopádně..
dámy, dovolte se mi pod tohlencto podepsat

umožněno.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:41
- Nahlásit

Gerda
že jste s
Mášenkem úplně nepobrali vtip

mě to jako vtip opravdu nepřišlo. Fakt ne. Můj názor je, že to Eninka myslela normálně vážně a až potom, když z té situace potřebovala vybruslit tak začala tvrdit, že to byl přece vtip. Ale teď už je to stejně jedno.

nechaly Sabinu, kde je, a začaly se o ní tahat, až se bude jistě vědět, že porodila, je v pořádku a štěnce jsou na tom taky nějak.
To nemůžou, protože jsou z nějakého důvodu přesvědčené, že Sabině v porodu nějak bráním. Jak, to nevím a to asi neví ani ony, ale jsou si jisté, že je to moje vina

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:44
- Nahlásit

Kristova noho
du radši ven přemejšlet jestli někam pojedu nebo né
Večer jdu na grilovačku, tak na vás budu myslet s flákotou u huby
Zdáááár

MRK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:48
- Nahlásit

Biluška
mrzí mě že to se Sábou takhle dopadlo, ale jako nedivte se paní S. a p. F., že se o fenu zajímají natolik, že Vás to obtěžuje, když se k p. S. dostávají informace těžko říct jak a navíc po tom co jí tu někdo asi drobet zbláznil tím že jí nechcete vrátit atd, navíc fenu nepředávala přímo Vám, takže na jednu stranu jí docela chápu, že je ze všeho pak vyplašená..tyhle výtky na jejich adresu jsou docela nefér, když za celou tuhle zbytečnou lapálii může zcela někdo jiný..

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:50
- Nahlásit

MRK
celou tuhle zbytečnou lapálii může zcela někdo jiný..
a kdo teda?

MRK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:51
- Nahlásit

makrel
kdo asi, ten kdo naloží Sábu odveze na porod x kiláků a pak jančí kvůli nějakýmu nesmyslu a naprosto zbytečně zblázní X lidí okolo..

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:53
- Nahlásit

MRK
když se k p. S. dostávají informace těžko říct jak
paní Sálčiková neustále tvrdí, že nemá žádné informace. Přitom mi několikrát volala, pár těch telefonátů bylo docela hodně dlouhých (půlhodinové a tak). Čili informace má přímo ode mě. Pokud si představuje, že budu posílat co hodinu zprávu typu :"Sabinka šla na zahrádku, u rajčat se otočila, šla zpátky, napila se vodičky a lehla si do pelíšku" tak je mi líto, ale tím se zdržovat fakt nebudu.

.tyhle výtky na jejich adresu jsou docela nefér, když za celou tuhle zbytečnou lapálii může zcela někdo jiný..
sice za to může někdo jiný, nicméně je to paní S., která chce březí fenu táhnout přes půl republiky k sobě kde na odchov štěňat nemá podmínky

MRK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 14:56
- Nahlásit

Biluš
no to nevim,jestli jste jedinej její zdroj, ale asi Sábu nechtěla vrátit sama od sebe ale až po tom co tady byl ten cirkus..
Nemůžu za to že Vám nevěří, nebo nevím proč ji chce zpět, ale nic z toho by se nestalo kdyby se to tak zbytečně nezamotalo žejo..

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 15:01
- Nahlásit

Biluška
mě to jako vtip opravdu nepřišlo. Fakt ne.
jo, jasný, to je taky "kouzlo" těch intronétovejch debat, že to nemusí bejt jasný, jak je to myšlený.

jsou z nějakého důvodu přesvědčené, že Sabině v porodu nějak bráním
no tak probíhá to nejspíš nestandardně, nemám s rodivou fenou jedinou zkušenost, tak vůbec nevim, kdym á rodit a jak se to projevuje a co se s tim dělá, nedělá....

MRK
ale jako nedivte se paní S. a p. F., že se o fenu zajímají natolik, že Vás to obtěžuje, když se k p. S. dostávají informace těžko říct jak
no já se možná jen divím, proč prostě nekomunikuje s Biluší pouze jedna z nich, nezavolá jí v normální čas, nepožádá normálně o zprávu od veta, kterou by jistě Biluše naskenovanou poslala, zprávy/info sem dává průběžně, najednou paní začne zmatkovat, že Biluše psa nechce vrátit, přitom v tématu byly informace o čubě, co Sabinu napadá, o paní, co nemá možnosti a prostředky se o fenu postarat, čubě se v prvopočátku hledá domov, Biluše napíše, že oK, nechá ji u sebe odrodit a s odrostlými štěnci vrátí. To, jak by u ní porod probíhal, jaká by udělala rozhodnutí, by muselo být čistě v kompetenci jejího veta, v tuhle chvíli bych už měla dokonce obavu, že kdyby se některý štěně narodilo mrtvý, nebo po porodu umřelo, dotyčné dámy to Biluši omlátí o hlavu jako její vinu. Přitom čuba je stará, v nedobrý kondici, nemá za sebou moc extra parádní péče, takže pravděpodobnost komplikací může být tím vyšší. Po normální a slušný domluvě by Biluše určitě dovolila návštěvu paní, aby se mohla na Sabinu přijet podívat, když má starost. Ale mohlo to být i v témě na začátku, že paní si čubu chce nechat, jenom potřebuje pomoct s porodem a odchovem štěňat. Domluvili by si smlouvu, cenu, rozsah péče atd....Teď je z toho divadýlko, ze kterýho vyjde blbě Sabina a zase pojede někam daleko autem.

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 15:10
- Nahlásit

MRKNemůžu za to že Vám nevěří tak jí neměla dávat pryč člověku, kterýmu nevěří.. si mohla domluvit někoho známého poblíž a bejt tam nakýblená denně mezi dveřma.

nebo nevím proč ji chce zpět ale každopádně jí chce.. Bilušky není, ona nemá právo rozhodovat, tohle řešení který se děje je to jedno z lepších, tedy předání u vete s podrobnou zprávou a dořešením na místě, tedy úhrada dosavadní veterinární péče, odborný posudek a výpis co se kde dělo, jak se doposud situace vyvíjela a vyvíjí a názor odborníka na převoz a ožná rizika.

ale nic z toho by se nestalo kdyby se to tak zbytečně nezamotalo žejo.. a nic by se nezamotalo, kdyby Bilu na sebe nevzala to, že fenu nechá odrodit a vychovat štěňata alespoň do tý doby, kdy by byla samostatně žeroucí, nezávislá plně na matce. Tedy spor s nynějšími aktéry by u Bilu přišel stejně, pokud si chtěli štěňata stahovat v prvním týdnu života i s fenou(normální člověk jako si myslím že Biluše je tohle prostě nedopustí). Což je nejideálnější na to, aby štěňata chytla nějakej humus a pochcípala stejně ještě slepá, bez imunity a nesamostatná, pak by fena měla ještě větší stresy, jak kdyby o štěňata přišla při porodu.

Ale chce jí majitelka? chce.. chce jí i za cenu toho že ještě nerodí a s vědomím rizika? chce..
Ano, roukojmým je fena, ale do týhle situace jí nedostala Biluška, tak nevím proč se to ještě řeší. Kamenujte opačným směrem. Nečí ta fena předtím byla.... někdo jí neuhlídal a nechal nakrejt.. někdo vymyslel přesun březí feny v druhý půjde březosti.. někdo vymyslel přesun feny ve fázi předporodní zase jinam.. a do toho ještě sračky porůznu bokem, co jsem postřehla, že se mělo odehrávat na nějakym rádobyzáchranářskym serveru..

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 15:15
- Nahlásit

Začínám si prosím myslet, že v tomhle psochranářství se angažujou je lidi naprosto bez mozku, bez jakýhokoliv zájmu o psy. Nechápu, proč si svoje ego nepropagujou jinde, kde tím nikdo netrpí.
Jo a Trixa se krásně hojí. včera jsme potkali štěně russella, krásně si hráli a pak oba zahučeli do bahna. A vůbec, už se strašně nudí a je hrozně uřvanej a vykusuje si díry do nožiček. Už chce bejt zase fit Ta rána jak je stáhlá, tak se hojí fakt rychle.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 15:18
- Nahlásit

MRK
ale asi Sábu nechtěla vrátit sama od sebe ale až po tom co tady byl ten cirkus..
jo, to jo.

Gerda
no tak probíhá to nejspíš nestandardně,
probíhá to hodně nestandartně, ale co s tím mám dělat? Si myslím, že žádná fena, žena, ani samice jakéhokoliv jiného druhu není tak často vyšetřovaná jako Sabina A žádné jiné štěňata nejsou tak pečlivě sledované na sonu. Je na té veterině fakt každý den, v neděli dvakrát Svému vetovi věřím, už několikrát sebral moje psy hrobníkovi z lopaty. Když řekne, že je všechno OK a na císař je brzo tak je všechno OK.
Prostě už má všechny ty porodní cesty zkostnatělé a staré, nedá se čekat, že bude rodit bezproblémově jako tříletá fenka. Je to stejné jako kdyby rodila padesátiletá ženská, taky by to nebylo za dvě hoďky jak u dvacítky.

Crysa
Nečí ta fena předtím byla.... někdo jí neuhlídal a nechal nakrejt.. někdo vymyslel přesun březí feny v druhý půjde březosti.. někdo vymyslel přesun feny ve fázi předporodní zase jinam.. a do toho ještě sračky porůznu bokem, co jsem postřehla, že se mělo odehrávat na nějakym rádobyzáchranářskym serveru..
A někdo s ní údajně byl na veterině kde "vet" řekl, že není březí, že je tlustá a proto se nestihl potrat. Ale zároveň mi o dva dny později tentýž "někdo" řekl, že fena není naočkovaná protože vet řekl, že je březí a jako takovou ji očkovat nejde

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 15:20
- Nahlásit

Maky a Trix
Jo a Trixa se krásně hojí.
to je dobře! A svědí ho to oholený? Patláš tu jizvu něčím? A co ten hematom na druhý straně?

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 15:21
- Nahlásit

Biluška
co s tím mám dělat?
chtěla sem napsat věřit svýmu vetovi, ale teď asi bude muset věřit vetovi někdo jinej.

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 15:25
- Nahlásit

Biluška A někdo s ní údajně byl na veterině kde "vet" řekl, že není březí, že je tlustá a proto se nestihl potrat. Ale zároveň mi o dva dny později tentýž "někdo" řekl, že fena není naočkovaná protože vet řekl, že je březí a jako takovou ji očkovat nejde

tak tohle se ke mě dostat, tak asi vraždím..

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 15:27
- Nahlásit

Gerda
nepatlám mu to ničím, jen proplachuju hypermanganem a občas mu tu kůži kolem máznu niveou pak hezky voní nějak mu na to nechci nic patlat, má to hezký, jednak nevím co a jednak mu tam nechci ještě něco zanýst, když se to hojí samo... asi ho to trochu svědí, ale nejvíc po dlouhý procházce, jak se tam asi nahrne krev... tak se snaží vykousat ten steh. Vždycky dostane límec a za chvilku je zase klid. Akorát se to zatahuje z blbý strany, musím mu do toho pořád šťourat, abych se dostala do takový malý kapsičky, co se udělala vedle toho stehu a vždycky mu to akorát rozkrvácím... ale zvládá to fajn

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 15:28
- Nahlásit

Maky a Trix
seš sadař/sadista )) sem vidělan a nějakejch fotkách takový stříbrný potírání, viděla sem to u Pekratový v galerce, co měla čupku po kastraci....měla stříbrný bříško. Jako čupka, ne PeKrato.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 15:31
- Nahlásit

Gerda
jj, koloidní stříbro. Jenže to bych dala jen na jizvu po operaci, která je úplně zatáhnutá. Trix to má jen stáhnutý, mezi tou nití mu protejká hypermangan. A prostě bych to nechala zatím tak

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 15:32
- Nahlásit

zapíchněte si prupisku do oka a budete cítit, jak mě bolí voko. pohla jsem si čočkou.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 15:32
- Nahlásit

jbat
jako svojí čočkou, nebo dioptrickou?

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 15:33
- Nahlásit

jbat
proč to děláš????

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 15:36
- Nahlásit

Maky a Trix
jako svojí čočkou, nebo dioptrickou?
myslím, že tou dyjoptrickou jsem si dokurvila tu svoji.

Monty
proč to děláš????

tak z nudy...

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 15:36
- Nahlásit

debilní mraky, debilní vedro, debilní schůze. a doufám, že nebude bouřka

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 15:37
- Nahlásit

makrel
bouřky maj bejt celej víkend. enjoy!

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 15:37
- Nahlásit

Maky a Trix
já jak já, ale asi budu muset nadopovat psa

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 15:38
- Nahlásit

makrel
debilní mraky

aby sme tě nevyloučili z klubu "fuck off summer"!

<< 1 ... 7614 . 7615 . 7616 . 7617 . 7618 . 7619 . 7620 . 7621 . 7622 . 7623 . 7624 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání