Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7614 . 7615 . 7616 . 7617 . 7618 . 7619 . 7620 . 7621 . 7622 . 7623 . 7624 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 10:25
- Nahlásit

nemethova5elikoz mame amina,kterej je vzteklej na vsecky cizi,tak uz k nam nikdo nastesti nechodi,coz je super.
Vidíš, to je další věc, která mě neskutečně sere. Psi budou celý den zavření. Teď jsou teda venku na zahradě celý dopoledne s Lukášem, ale pak budou zavření. Přijede totiž jeho parádní rodinka - jedni mají jezevčíka, druzí uřvaného vořecha. Ti budou lítat po dvoře a naši budou zavření. Pustit je nemůžu, bo by je Jessa sežrala (nesnáší cizí psy doma). Jsem nasraté, moc nasraté čék.

gabifi

pravda pravdoucí, po litru vína je i tchýně normální žencká
Přesně tak, jsi odhalila mou taktiku. Jde teda spíš o potenciální švagry a švagrové, ale princip je stejný.

Nic, jdu nakupovat, ať mají co žrát. Teda bude se grilovat koza a bé guláš a moc dalších věcí, ale je třeba ještě dokoupit pečivo a tak.

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 10:27
- Nahlásit

pawLINka
mňám, taky bych si dala grilovačku

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 10:30
- Nahlásit

kejtlintak tam volej prubezne a poradne je zmrdej!!!!pac to je fakt vopruz,stacilo mi u UPC a uz v zivote nikdy!jo az tak to ma husty jo,no hajan to ma zase jak sileny vatelin,ale muzu ti rict,ze z amina je daleko vice chlupu nez z hajana.
pawLINkatak to by me taky paradne sralo,kdyz prijedou naci nevychovani voresi a litaji si tam po jejich teritoriu,to by je hnal i jinak hodny hajan svinskym krokem,pac to je jeho a aminovo a presto vlak jaksi nejede,jeste lity,lity hafum!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 10:32
- Nahlásit

pawLINka
jedni mají jezevčíka, druzí uřvaného vořecha. Ti budou lítat po dvoře a naši budou zavření. Pustit je nemůžu,
a co je prostřídat, zavřít cizí psy a pustit svoje a pak zavřít svoje a pustit cizí

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 10:36
- Nahlásit

kejtlin
zavřít cizí psy
Ti by ječeli jak potrefení. Především ten vořech je nevychovaný. Nemůže být nikdy sám. Dokonce si kvůli němu berou i dovolenou.

Navíc bohužel naši psi jsou v jakési nevýhodě, ptž jsou to picbumové a ti by přece všechny sežrali. Nebudu se s nikým dohadovat no... Prostě to musíme dneska vydržet. Psi to přežijí, když jsou od rána až cca do 3 venku. Asi to bude srát jedině mě. Ale jde o princip no...

Na druhou stranu si myslím, že tohle brzo skončí. Švagrová se konečně odstěhují a myslím, že se takové párty pořádat společně už nebudou. Nebo alespoň ne tady.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 10:37
- Nahlásit

makrelmňám, taky bych si dala grilovačku
Přijeď, máme mooooc sudového vína z jižní Moravy. Mňáááám, snad nebudu muset řídit.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 10:37
- Nahlásit

nemethova5
celkem se bojím aby se jí nedělaly hotspoty, je ve vodě pořád, miluje ji, kdyby se nemohla koupat tak by to bylo pro ni fakt utrpení
nejde se dovolat třeba hodinu to zkouším a všichni operátoři hovoří se zákazníky co se dovolali před vámi....hodinu tohle poslouchám dokola

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 10:40
- Nahlásit

kejtlinto jsou kreteni teda ti reknu,snad neni pravda,bych jim to vratila a za nedodrzeni podminek,ze to skutecne jede.
hele to mel asi hajan,pac schnul dva dny,pak jsem ho radsi fenovala,pac jak vlezl do vody,tak se mu ta jeho srst nacucala jak vata a desny ti reknu teda,no on se hodne hajan zaparoval a dokonce mel i bolak to je ten hotspot?proc se tomu tak rika?

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 10:42
- Nahlásit

pawLINka
a já mám moooc práce . Ale třeba někdy v létě, kdybychom náhodou jeli kolem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 10:53
- Nahlásit

nemethova5
proc se tomu tak rika?
nevím ve volným překladu to je něco jako zapařenina, když se pes namočí a pak vyleze na slunko, že uschne jen vrchní část srsti a ta spodní se zapaří.
jdu se psama k labi at´ se smočej a pak budu děllat asi ty palačinky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 10:57
- Nahlásit

kejtlinaha,tak to mel i hajan,mnaaaam palacinky,dala bych si taky,ale mam tu fajny obed,kure na paprice a testoviny,je tak at je vam u vody fajn,taky jsem cumela ve ctvrtek jak uz si tak lidijove buzirovali v olze,chudak amin cucel jak puk,moc chtel taky a sedel v horkym busu.

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 10:59
- Nahlásit

nemethova5
můj pes vodu nerad, max. se napije a namočí tlapky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 11:13
- Nahlásit

makrelmoji oba dva vodu milujou,horsi jak decka,kdyz je nahanim at jdou z vody.

impact
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 11:47
- Nahlásit

Tady žádnej zlobivej ryčbek neníííííííí...

Pan a paní stopovačkovic.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 12:07
- Nahlásit

Ty voe, ten čas vůbec neutíká. Proč furt není večer?????

impact
Když Garuna vyplázne jazyk, tak je děsně pinčlovatá.

impact
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 12:17
- Nahlásit

pawLINka
Neeeeee.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 12:28
- Nahlásit

impactNeeeeee.
Ale joooo. Jsi měla říct, že celou dobu tajně toužíš po Tomášovi. Bych ti ho darovala jako.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 12:33
- Nahlásit

impact
Víš o tom,že je po tobě žádána odpověď na Mije v opětovně otevřené NK?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 12:37
- Nahlásit

tak už smažím palačinky
nemethova5
já mám k obědu odvčera koprofku

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 12:44
- Nahlásit

kejtlinbleeee koprofku hnusnou si nech,me chces otrut????
fuj,az mi naskakali pupence velikosti hrachu!!
ty vis jak cloveka potesit.

impact
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 12:45
- Nahlásit

jablunka
Ne, dík. Jsem si to mázla aj z oblíbených, páč jsem měla za to, že už to neobnověj.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 12:53
- Nahlásit

impact
Je včéra v 11:40.

Cigi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 12:54 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit

nemethova5
Ahoj, tak Rita zatím na tu endoprotezu nepůjde jestli chceš pošlu Ti popis jak to probíhalo na ortopedii a co nám předepsal a doporučil. Ale kdyžtak na maila, sem to dávat nebudu, já jsem hroznej romanopisec a Davídkojc by z jednoho příspěvku na tři stránky asi trefilo. Tak mi když budeš chtít napiš na můj mail iva.c@volny.cz Tvůj mail.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 12:55
- Nahlásit

nemethova5
já ji miluju
all
mám málo marmelády

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 12:57
- Nahlásit

Biluška
Děkuji za zrušení Sabího prokletí.
Máme pět nebo šest zakrslejch kastorexat

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 12:58
- Nahlásit

Zdááártééé venku je teplooočko byli sme na stopě nežsem se vydrásala z pelechu huž oschly meze pakůn se jeden moment na lomu ztratíl,budiž mu přičteno ke cti,že to bylo na hlíně a páč já sem nevěděla kudy sem šla po dlouhé zmatené pauze se trefíl takže konečně pochopil,že esli si tu krabičku nenajde sám sme v prdeli obá jako. Ináč sem včera dostala 600soutěžních vršku z píva všecky sem je poslala a víte co sem vyhrála???2debilní votvíráky a já sem chtěla batoh jako hned tam napíšu,že mě nasrali páč mě boli ruky vod přendávání těch vršků.

Grin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 13:14
- Nahlásit

ALL

Jsem to nechávala na fóře u běloušů ale plácnu to i sem, jenom dodám že jde o BŠO

Hele potřála bych poradit. Fčera jsem Grina koupala a když jsem ho vyndala z vody tak jsem objevila, že má na bříšku (kolem pindíka v okruhu cca 10 cm a v tříslech) normálně načervenalý chlupy! Jako došlo mi, že to má asi od nějakýho znečištění kůže nebo tak, ale koukala jsem na to jak zjara.
Máte nějakou zkušenost? Podle mě si přitáh nějakou kožní infekci, kvasinku bo co, asi pudem po víkendu k vetoj, ale esli někdo více o co go a jak to z něj dostat pryč... ??

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 13:15
- Nahlásit

už je smažím hodinu-palačinky je jich moc, ale těsto neubejvá naštěstí se do mýho největšího hrnce vlezlo jen 5 litrů mlíka+3 kg mouky a 8 vajec i tak je asi nesežereme, bude jich fakt hodně moc

impact
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 13:25
- Nahlásit

Grin
Nemůže to mít od moči? Kolem pindíka logicky, a v tříslech, když leží, tak to steče? Nebo nějaký lehký zánět předkožky, tzn. teče víc žlutýho bordela a pak následně zbarvení srsti?

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 13:27
- Nahlásit

kejtlin
Pani gratuluju právě ste dosáhla ůroven bobříkova kuchařka pro malé táborníky,pak je višší ůroven tu mám já superbober borůfkové knedlíky pro120dětí v polní kuchyni

<< 1 ... 7614 . 7615 . 7616 . 7617 . 7618 . 7619 . 7620 . 7621 . 7622 . 7623 . 7624 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání