Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7605 . 7606 . 7607 . 7608 . 7609 . 7610 . 7611 . 7612 . 7613 . 7614 . 7615 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:09
- Nahlásit

jbat
máte fakt divný asociace na pivní festival jako
no von ten festival zabral parkoviště, kde se normoš parkuje víš

Tinta76
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:11
- Nahlásit

Alexa
Tak sem zvjedavá co se ještě vysere
to je úpa jasný, apokalypsa přijde vo den dříf

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:17
- Nahlásit

kachna_
jojo, právě ten vás s kapsičkou si nepamatuju na negativa od tebe. Uvidím dneska v tom petplanetu, ten s dalsima reminkama mimo pas fakt odmitam nosit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:23
- Nahlásit

Tinta76
Tak sem zvjedavá co se ještě vysere
to je úpa jasný, apokalypsa přijde vo den dříf

to nejde!!! je to psáno ve hvejzdách!!!! že zejtra aš! to by se úpa narušil vesmírnej chot!

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:28
- Nahlásit

čus babizny, nemám na vás dneska vůbec čas, ráno mi nešel intronét a včil nestíhám

Jenom jsem vám chtěla říct, že intriky v kauze Sabina pokračují a páč už jich mám fakt plné zuby tak se Sába dneska stěhuje zpátky z paní Sláčilikové. Ta má totiž dojem, že jsem tam Sabině narvala špunt, protože jinak přece není možné, aby rodila týden. To, že je feně devět let a je v dezolátním stavu jí patrně uniklo
A zase du, mám ještě jednání v Polsku a pojedu tam celá chlupatá a s otiskem Orininy tlapy na světle žlutých kalhotech

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:31
- Nahlásit

Biluška
ty swš teda zbabjelec, nebude Frnda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:31
- Nahlásit

Biluška
se Sába dneska stěhuje zpátky z paní Sláčilikové
myslim,že dobře jim tak,at si to vyžerou celý..sice chudák pes,ale jak řiká psíček..jednak je to jen pes a je jich všude jak nasráno a dvanak aspon to bé mít dřív za sebou.
pojedu tam celá chlupatá a s otiskem Orininy tlapy na světle žlutých kalhotech
prase

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:32
- Nahlásit

Biluška

e intriky v kauze Sabina pokračují a páč už jich mám fakt plné zuby tak se Sába dneska stěhuje zpátky z paní Sláčilikové
NO VŮBEC SE TI NEDIVIM, HLAVNĚ SI NECH PODEPSAT, ŽE BYLI SEZNÁMENI S RIZIKY PŘEVOZU ATD, ATD jééé kapslok, no přepisovat to fakt nebudu

V kolik maj dorazit pézetka v neděli???????????

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:33
- Nahlásit

Biluška
nech si od nich podepsat papír, že na vlastní žádost přebírají zpět fenu ve vysokém stádiu březosti a jsou si vědomi všech rizik souvisejících s jejím převozem.

Tinta76
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:34
- Nahlásit

Biluška
jejich boj ... ale teda chudák čuba

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:35
- Nahlásit

hele nevíte někdo jak se menuje ofiko dáša vod Zlatovlásky? aspoň chovku

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:35
- Nahlásit

Alexa
no tak to má aspoň Biluška dvojmo a jednou ještě s kapslokem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:38
- Nahlásit

Alexa
Daikiri Vědusk

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:39
- Nahlásit

Biluška
Sába dneska stěhuje zpátky z paní Sláčilikové.
Fakt se ti nedivím...

Jen chudák pes, no...

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:43
- Nahlásit

makrel
ty swš teda zbabjelec, nebude Frnda
Nebude tahle frnda, bude jiná no. Essi chceš tak čistě kvůli tobě dám některému Boňátku jméno Brnda

Alexa
Po obědě stačí, tak cca kolem půl jedné. Dík.

Fšichni
papír si samozřejmě podepsat nechám. Je domluvené to předání na veterině, dle Crysího scénáře. Vet nám sepisuje zprávu. Byl velmi nepříjemný když se dozvěděl, že si paní Fialová (které prostě nestačili info ode mě) dovolila obtěžovat jeho otce, protože nutně musela vědět jak to s tou Sabinou vypadá. Pro vysvětlení- jeho otec je taky vet, mají spolu ordinaci, ale Sábu ošetřuje syn. Důrazně mě požádal ať si domů netahám žádné cizí čokly a vykašlu se na to. Rovněž on mi slíbil dát mi v případě potřeby pár facek . Mám vážné obavy, že essi si někdy nějakého psa ještě vezmu tak skončím s těžkým otřesem mozku když mi tu facku dá každý . Slíbila jsem mu, že s charitou končím a že přivezu pouze Velkého Ošklivého Psa z Francyje. Říkal, že essi to budě něco takového jako když jsem přivezla Malého Ošklivého Psa z Maďarska tak že snad radši tu charitu

A uš fakt valím do toho pólandu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:47
- Nahlásit

tak sem napsala na nas obecni urad, jestli by nebylo mozne v obci zridit oploceny vybeh pro psy.

jako by jim nestacilo, ze nam do zpravodaje pisou, ze je mame drzet na voditkach, v novym zpravodaji pridali ze musijou mit nahubky...

a sou dve moznosti. bud to zamitnou, nebo udelaj ale zakazou chodit se psama kamkoli jinam...

ale aspon ze po vsi planujou pytliky na psi hovinka, protoze prej sou vsude po chodnikach a na detskym hristi. mam pocit, ze nas ourad neni na psiky pozitivne naladen

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:48
- Nahlásit

teď jsem napsala šéfce, email s požadavkem na dovolenou, jsem zvědavá co mi na to napíše a zároveň se i třepu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:49
- Nahlásit

Biluška
fialova? to je zas kdo? tam tech zenskejch jmen je nejak moc

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:55
- Nahlásit

HAHAHA pokračování: teď mi volala Věrka - rozhodčí, že druhej rozhodčí je nemocen, tzakže shání náhradního

Lucie Novotna
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:57
- Nahlásit

Vau...to je změna. Docela dost šílení, převážet fenu v takovejch teplotách. Se zbláznili nebo co?!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:57
- Nahlásit

Alexa
teď mi volala Věrka - rozhodčí, že druhej rozhodčí je nemocen, tzakže shání náhradního

a je to tady))))

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 12:00
- Nahlásit

Biluška

jako nechtěly by se jít ty pizdy vycpat? nebo do toho bordelu pro ženský, aby si vrzly a přestaly s nima cloumat hormoni??? Jako todle je fakt síla, co se kolem toho čokla strhlo, pravda, člověk si aspoň udělá názor, ale stejně to odsere pes. to ho rovnou mohli nechat chcípnout tam, kde byl původně a ne ho tahat od člověka k člověku, kor těhotnou!!! a ještě kecy, jak jí musej ty ščeňátečta zůstat, aby se náhodou psychicky nezhroutila, říkal pan veterinář... a tohe klidně dopustěj, jo? no ať jdou do řiti všechny do jedné jako... bliju, fakt bliju.

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 12:04
- Nahlásit

cernej caj
fialova? to je zas kdo? tam tech zenskejch jmen je nejak moc
myslím, že asichovatelka od té fenky

Atusch
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 12:05
- Nahlásit

Alexa
Dáša by měla být Daiquiri Vědusk

Cigi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 12:05 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit

Biluška
Jenom jsem vám chtěla říct, že intriky v kauze Sabina pokračují a páč už jich mám fakt plné zuby tak se Sába dneska stěhuje zpátky z paní Sláčilikové. Ta má totiž dojem, že jsem tam Sabině narvala špunt, protože jinak přece není možné, aby rodila týden. To, že je feně devět let a je v dezolátním stavu jí patrně uniklo
To jako bez prdele??? No, je fakt, že na téma Sabča asi žertovat nebudeš. No tak k tomu nemám co dodat, jen, že chudák čubina To co se mi line na jazyk je nepublikovatelné, tak nic, no.....

Marush
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 12:06
- Nahlásit

Dobrý den, milé slečny krásné paní...zas vrhly jste se na drásání!

davidkova renata
teď mi volala Věrka - rozhodčí, že druhej rozhodčí je nemocen, tzakže shání náhradního

a je to tady))))

si zase seskuálně napadla rozhodčího?! Ty si nedáš pokoj, pak se musej furt schánět nový...

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 12:06
- Nahlásit

jbat
bliju, fakt bliju
Já teda nebliju, neb jsem měla velmi dobrá obídek a byla by to škoda a navíc jsem tu lakotu chytla už od Biluše a Renaty.
Ale jinak s vámi pani naprosto ve všem souhlasim.

Marush
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 12:08
- Nahlásit

jbat
jakej škandál s tou rodící fenou ,co kdo chce udělat?!!! Musíš mi okamžitě vše vysvětlit,nedočítám nemám na to vůbec nikdy nic nedočítám totiž!!! Ve zkratce prosim co se tu dějéééééééééé????

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 12:14
- Nahlásit

Marush
Biluška ji chce vrátit té bábě, co se o ni starala před tím, než začla bába komunikovat s Vlčákovou a ta dohodla převoz k bilušce.
Jenže bilušce dělaj naschvály nějaký pizdy, co se v tom asi nějak angažujou (to nevim, neznám,a el jsou to čupky!!!!) a intrikujou, až se biluše rozhodla čubu odvézt zpět. v těch vedrech a vysokobřezí ( to se řiká u koní, nevim, jestli i o čubkách...). při čemž se jí ale není co divit podotýkám!!!!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 12:21
- Nahlásit

jbat
hlavně je to docela napadnutelný zákonem na ochranu zvířat proti týrání, vet by jim neměl psát žádnou zprávu, ale podat na ně oznámení na veterinární správu...

<< 1 ... 7605 . 7606 . 7607 . 7608 . 7609 . 7610 . 7611 . 7612 . 7613 . 7614 . 7615 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání