Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7605 . 7606 . 7607 . 7608 . 7609 . 7610 . 7611 . 7612 . 7613 . 7614 . 7615 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 08:43
- Nahlásit

cernej caj
ten z toho spokojenýho psa určitě nekupuj, mam ho a na tahání je úplně na guvno, páč ten opasek je pružnej - pes zatáhne a opasek se vytáhne půl metru před tebe. Má super tu šňůru, je lepší než normální ski šnůry, má docela jednodušše vychytaný to zapínání, kapsičky jsou taky fajn, kvůli nim jsem ho kupovala - na běhání, kdy žádná kapsa, nic, ale mob a klíče člověk potřebuje. Kdybys ho chtěla tak opasek se válí doma zcela nevyužitej, kapsičky a šňůra choděj furt Supr vypadá ten od kachny, já mam klasickej manmat se spodnim tahem, kterej nechceš.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 08:44
- Nahlásit

kachna_
vypada fakt dobre a zrovna dneska jedu kamaradovi do reckovic spravit pc, tak mam cestu kolem pet planetu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 08:55
- Nahlásit

zdar,mládežníci a starší občané
před chvíli jsem zabila vedoucího z oddělění letáků,jenom přes telefon,takže žije dál
to je hic,furt říkám,že jedině davídková z toho má radost a mi jiní trpíme,venku se moc chodit nedá a jedině ráno tak od 4 do 7 jinaj je to vo hubu
včera byla pěkná buřina,jsme málem v práci chcípali blažeností,bo jsem díky dešti něměli v práci 70C ale jenom 50C

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 08:57
- Nahlásit

brezen2008
tak nam bys zavidela, tahne mi cely dny po ruce a rameni (to k zavideni neni) ale teplota tu nepresahne 25

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 09:01
- Nahlásit

čus akvarystííííí
dnes mám nmoho práce,proto nepyšte!!!

nálehavje žádám danajasu aby sem neumistovala ty děsný fotky a zařídila aby pakůn neblil mořský víly a taky žádám biluši aby uš konečně porodila a my se furt nemuseli ze slušnosti ptát

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 09:01
- Nahlásit

cernej cajnám tedy běžej ventilačky a i okna můžem votevřít,bo tam máme mříž,ale i tak je tam hic,na co to jediný je dobrý,že se u toho perfektně hubne,no jenže to já nesmím doslova žrát,ty buchty,koláče,doslova vařící z trouby a chleba a hlavně na čem ujíždím,je,tvaroh a smákem a na tom med,to je žranice
no a domů to už netahám,bo jenda to nejí a psům beru jenom trvdý pečivo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 09:05
- Nahlásit

brezen2008
děláš v pekárně či co?

my sme byli jako firma v jiný budově, kde sme měli 40 už někdy z jara, protože sme měli 2 klimatizační jednotky na 120 pc a 50 lidi s tim, ze kazdej clovek mel pro sebe tak 1m2 a okna tam nebyli oteviratelny vubec a to prej budova mela ten okruh na klimu spojenej a vsech ostatnich 5 pater sedelo v lete v kanclech v zimnich bundach, aby my sme meli prezitelne

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 09:20
- Nahlásit

byla sem v lékárně, nechala tam 650 kč za léky zas je zdražili a doma mě čekala zásilka do vlastních rukou a musím zaplatit do 10 dnů povinný ručení jin ak mi vypovědí smlouvu takže 1600kč, takže jsem totál v perdéli a Biluše má na to konto sovu.
jinak jsem koupila mléko a mouku na palačinky, děda se ptal nač tolik mouky a mlíka, já odvětila že na palačinky, tak jsem mu musela osvětliti že ano ze všeho materiálu budu smažit palačinky a jsem fakt unavená protože jsem málem dala deky do pračky s krysařicí, takže jdu konečně spáti

Tinta76
# Zasláno: 20 Kvě 2011 09:31 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Dobrý den celý den

cernej cajvam sem do zumpy dam dotaz na tahaci pas "na doktreking", jestli mate nejake zkusenosti ci tipy?

- nechci to co ma mezi nohama "sraky", casto nosim ve volnym case suknu...

Hele já mám tenhle opasek od ZeroDC a je úplně suprovej, ale ten má ty "sraky" mezi nohama, který jsou teda sundavací, jenže!!! já je teď sundala, abych jako netrapčila na obyč prochajdě s timhle mezi nohama a povim vám teda, že jsem byla celkem nasratá, bo kvůli nim právě ten opasek drží na správnym místě, čili opasek bez nich bych na delší trasu nikdy nechtěla ...
edit: jo a ještě má několik voček, karabinu, kapsičku na mobil, pamlskovník s karabinkou a síťku na flašku (s pitim třá), do který se vleze velká petka (1,5 litru)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 10:00
- Nahlásit

Tinta76

tak posunuti bych se uplne nebala, kdyz se to asi dobre dotahne, zatim si jen zapinam voditko kolem pasu, ale stve me ze je to nepohodlny, ale neposunuje se me to... ale diky za tip

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 10:03
- Nahlásit

ženy, znáte někdo driclor?
já si ho koupila a musím říct, že funguje výtečně - právě mě hodinu lynčovaly starý báby z podatelny za nějakou kravinu, co dělám přesně podle nařízení šéfky a nezpotila jsem se ani minimálně.
šéfka mi na to řekla, že to řešit nebude, ať to dál dělám tak, jak mi řekla . a opět jsme s eteda nezpotila.
tak doporučuju no.

Tinta76
# Zasláno: 20 Kvě 2011 10:09 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

cernej caj
ak posunuti bych se uplne nebala, kdyz se to asi dobre dotahne ...
hehe, to jsem si řikala taky ... utaženo tak, že špeky lezly všude vokolo, i normální pásek na kalhotech byl volnější a stejně to lezlo nahoru přes něj ... páč ten opasek kvůli tahu nemůžej bejt v pase, ale na bocích, ty popruhy ho pak prostě držej dole ...
jo a ještě ... tenhle má na připnutí tažnýho vodítka lanko, po kterym klouže karabina z vodítka, to mi přijde taky jako supr věc
edit: chtělas zkušenosti, tak píšu nic nenutim žejo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 10:21
- Nahlásit

Tinta76
a lezlo to teda nahoru hodne? protoze ja prave si voditko zadelavam taky pres boky pod opaskem, a ten opasek od kalhot to nenecha nahoru, i kdyby se tomu chtelo ale treba sukni mam prave bez opasku tak tam asi by to riziko bylo celkem velky...

no hodilo by se mi to za 14 dni kdy planujem vandrik a spoliham na to ze pes by me trochu usetril prace tak to chci vykoumat do ty doby abych stihla poridit. budu si asi muset sehnat nekoho v brne na ozkouseni v praxi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 10:24
- Nahlásit

Tinta76
špeky lezly všude vokolo
no..tak taghle přesně vypadám po tý vaší dyjetě dycky řikám,že z taghle tlustá sem eště nebyla nikdy a dycky je to pravdanevim co budu dělat asi se zabyju
jbat
znáte někdo driclor?
copa to je??? na hubnutí něco, .-)))

Tinta76
# Zasláno: 20 Kvě 2011 10:29
- Nahlásit

cernej caj
no lezlo to nahoru natolik, že mě to přímo sralo, třá ale nejsi takovej nerf
jesti máš možnost ho někde vyzkoušet na živo, tak to je nejlepší možnost ... ale taky můžeš objednat přes internet a máš 14 dní na vrácení, takže to můžeš v klidu vyzkoušet a když nebude vyhovovat, tak ho vrátíš, akorát zaplatíš poštovný ... já ho zkoušela přímo u výrobce, ale jenom jak sedí, v tahu jsem vyzkoušela až na tůře ...

Tinta76
# Zasláno: 20 Kvě 2011 10:32 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

davidkova renata
tssssss ... nevytrhávejte z kontekstu laskavje, joooo!!! žádná moje dijeta neegzistuje, a vůbec stejnak ste na to prděla a žrala jak zjednaná ty vločky navíc

to je proti pocení ...

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 10:32
- Nahlásit

davidkova renata
ne.
na pocení - dyš seš furt morká, ale nesmrdíš.

Tinta76
# Zasláno: 20 Kvě 2011 10:33 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

jbat
na pocení
tak snat proti ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 10:36
- Nahlásit

Tinta76
žrala jak zjednaná ty vločky navíc
šiš a co jako? taxem snědla půl balíčku,co to je?? dyk je to zdravý né? čim víc toho snim tim víc budu zdravá ne?

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 10:36
- Nahlásit

Tinta76
tak snat proti ne?

no joooo furt. ))
jako ale je to fakt super úleva, ne že bych byla věčně upocené prase, ale pocení je jeden z důvodů, proč nenávidím léto. takže o jeden důvod míň.

Tinta76
# Zasláno: 20 Kvě 2011 10:42
- Nahlásit

davidkova renata
zdravá ne?
ne! tlustá

jbat
jsem vo tom četla, ale musí to bejt šílenej sráč ... ovšem pro lidi, co se nadměrně potěj (a pro jejich vokolí) je to určitě super věc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit

Tinta76
no tak to su zvedava. kachna_ prave ma jen opasek a nic nerikala, ze by to bylo tak hrozny, tak sem si rikala ze to neni tak hrozny tak asi jedine vyzkouset vic typu a ten nejmin hroznej si nechat

Tinta76
# Zasláno: 20 Kvě 2011 10:45
- Nahlásit

cernej caj
no já si právě tenhle jela koupit na základě informací vyčtených na netu

agáta12
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 10:47
- Nahlásit

Prosím lidi, co jsou zkanystrovaný, protože 3 stránky zpátky jsem nenašla Bilušku, aby mi řekla, jestli můžu vořechovi během těch zkoušek dát nažrat - tedy myslím tím pamlsek , žejo.
Tak kdo to má prosím za sebou , poinformujte mě.
Nebo je to jako u velkokynologů - mňam a diskvalifikace ????

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 10:52 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
mám tenkej opasek (ten nosim na krátký venčení), se dá prostrčit poutkama, jinak leze fest.
Ten náš neleze a ani Michal si na to nestěžoval.
Ale ještě jedna věc - já nemám zkušenost s tím s nohama, tak to nemůžu posoudit

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 10:56
- Nahlásit

Tinta76
jsem vo tom četla, ale musí to bejt šílenej sráč ... ovšem pro lidi, co se nadměrně potěj (a pro jejich vokolí) je to určitě super věc

ale vono se ani nemusíš potit nějak extra, ale prostě je to nejvíc koncentrovanej aniperspirant a dežodorant a nečetla jsem vůbec nikde nějaký špatný dopady na zdraví, ani magistra v lékárně neřikala nic a je to strašně pohodlná záležitost.
blbý je, ž elidi, co fakt smrděj, na tohle nikdy nepřijdou... a že jich je plný MHD...

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 10:57
- Nahlásit

agáta12
Prosím lidi, co jsou zkanystrovaný, protože 3 stránky zpátky jsem nenašla Bilušku, aby mi řekla, jestli můžu vořechovi během těch zkoušek dát nažrat - tedy myslím tím pamlsek , žejo.
Tak kdo to má prosím za sebou , poinformujte mě.
Nebo je to jako u velkokynologů - mňam a diskvalifikace ????

u zkoušky přímo jsem nesměla dát nic, ale psi se střidaj, tak když jsme dokončili např. přechod přes neobvyklý terén a Biluše zařvala "další", tak jsem mu mňamku dala. jinak by se se mnou nebavil...

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 10:58
- Nahlásit

čau smardlavci, je tam vedro jak cyp. A mám ráda bonc, protože má podobně dyzkomfortního psa jako já

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:08
- Nahlásit

tak sponzorák huš mám nicméně fakt je to letost ekstra vypečený, v pondělí přišly poháry, počťačka se mě ptala esi je fakt přeberu páč krabice vypadala že si na ní unavený počťák vážící 100kg sednul, no samože byly 2 poháry rozbitý, tagže naštěstí sem je vyjímečně letos vobjednala z práglu a mladá (holka vod mladýho) má svaták tak mi tam fčera dojela je vyměnit, pak ta fčerejší píp co mi ten sponzorák nepřevzala a ráno mi volá ten kluk vod sponzoráku a začal já sem ten a ten a volám kvůli tomo sponzoráku, rozbil se nám kamijonm - v tu chvíli sem měla zástavu při přectavě že nic nedoveze- naštěstí pokračoval tak budu po 9 v Týnci- říkám jasně jasně před 9 sem tam, samože mě furt někdo zdržoval a ještě sem šla na záchod a chci ho vodemknout a zlomil se klíč, vyjedu a sem asi ve 1/4 cesty když volá že už je u lídlu. Tak sem zvjedavá co se ještě vysere

Tinta76
# Zasláno: 20 Kvě 2011 11:09
- Nahlásit

jbat
magistra v lékárně neřikala nic a je to strašně pohodlná záležitost.
tak magistra v lékárně hlavně měla tržbu, žejo
blbý je, ž elidi, co fakt smrděj, na tohle nikdy nepřijdou... a že jich je plný MHD...
jo tak to máš recht

<< 1 ... 7605 . 7606 . 7607 . 7608 . 7609 . 7610 . 7611 . 7612 . 7613 . 7614 . 7615 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání