| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:24
- Nahlásit
davidkova renata
Baico
no jak bych to napsala mám na obci přihlášený dva čokle a oba jsou moje úpa první čuby, budiž jim země lehká, rok narození 1982 a 1984
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:25
- Nahlásit
davidkova renatahele renco,me by to zanjimalo taky,co s hajanem az umre???do kafilerky ho davat taky nechci,pac mam jeste sileny trauma z prvniho psa!!!!na pohreb a kremaci nemam jako myslim ta kremacka por zvirata v brne,vyslo by me to i s prevozem na nakych dvacet litru suma sumarum,jedine rict znamymu,co amin lita s jeho psem biglem venku,je to myslivec,ale nastesti normos myslivec,ze by ho zahrabal v lese ale kopej jamu prot ak velkeho psa????ja vim je to nechutny,ale jsem rada,ze v tom nejsem sama,kdo tak uvazuje co s nim???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:26
- Nahlásit
kejtlin
ahoj, přišla jsem mezi vás. co novýho?
no to sis vybrala téma
ale jsem ráda že ses ukázala
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:28
- Nahlásit
kejtlin
Radši se neptejte pani.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:29
- Nahlásit
davidkova renata
a musíš teda něgde "hlásit" úhyn a mít potvrzení bud z kafilerky nebo z jatek jako ukončení vlastnictví
Jo. Musíš. Gdyž jsem tu měla na udání vet. kontrolu stran týraných psů tak mě onen úředník upozorňoval ať nahlásím kozu (koně jsme tehdy ještě neměli). Že on to jako řešit nebude, páč má nahlášené jenom týrané psy , ale že by něgdo příště mohl nahlásit kozu a měla bych průser stran papírů. Si možná vzpomeneš jak jsem tady byla nasraná páč jsem vůbec nepochopila co a kam mám hlásit. Pak jsem dle návodu Baico a Pawlinky vyplnila ty lejstra, přišlo mi děsně moc papírů z ministerstva zemědělství a mezi nima je i KNIHA PŘESUNŮ, nebo tak nějak . Tam jsem povinna psát každý přesun dotyčného zvířete . Páč nechci mít bordel v papírech tak ji vyplňuju. Každé ráno píšu přesun na zahradu a večer zase přesun ze zahrady do chlíva . Na zahradě eště teda specifikuju gde se koza pase - u rybízu, u angreštu, vzadu u brány a tak podobně Tuhle knihu až jednou někdo zkontroluje tak se poeá smíchy . Uš mi dochází stránky, budu si muset napsat na ministerstvo o novou
Kůň má taky svoji knihu, ale tu nevyplňuju, páč si chodí kam se mu zachce a nemám zase tolik času, abych psala "15,06 kůň se posunul k borovici..."
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:31 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
makrel
edit: mám strašnou chuť na červený šampáňo,ale nemám nic
Cha chá....dopila sem portugala a má votevřenýho merlota......ofšem smích není na místě,páč zásoby došly!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:32
- Nahlásit
impact
Máří, ty mi dáváš dneska
Jako on to normálně řek někde v rozhovoru,že je to běžný!dyk co by to byla škoda vyhodit tolika masa...posloužil,vyrejžovalo se na něm, pak se zastřelí a sežere...prostě zužitkuje se se všim všudy...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:32 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Alexa
budiž jim země lehká, rok narození 1982 a 1984
Tak o evidenci psů na obcích vím své. Ale u hospodářských zvířat je to o něčem jiném.
Tady je výňatek z plemenářského zákona týkající se koní:
Dojde-li k úhynu, ztrátě nebo utracení koně, zasílá původní majitel koně pověřené osobě4) hlášení změny do 5 pracovních dnů ode dne úhynu, ztráty nebo utracení koně; současně s hlášením změny zasílá a) průkaz koně, nebo b) průkaz koně - hříběte anglického plnokrevníka nebo klusáka, jde-li o hříbě anglického plnokrevníka nebo klusáka, kterému doposud nebyl vystaven průkaz koně.
Do toho JK bych poslala na kontrolu ne veterinu, ale plemenářskou inspekci,aby jim prošla papíry.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:32
- Nahlásit
Biluška
přesun na zahradu a večer zase přesun ze zahrady do chlíva . Na zahradě eště teda specifikuju gde se koza pase - u rybízu, u angreštu, vzadu u brány a tak podobně Tuhle knihu až jednou někdo zkontroluje tak se poeá smíchy . Uš mi dochází stránky, budu si muset napsat na ministerstvo o novou
Kůň má taky svoji knihu, ale tu nevyplňuju, páč si chodí kam se mu zachce a nemám zase tolik času, abych psala "15,06 kůň se posunul k borovici..."
Si debilllllllll.........už ti to něgdo řekl!!!!!!!!!!!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:33
- Nahlásit
kejtliiiin
Zrovinka dneska jsem se po tobě ptala, že sjem tě dlouho neviděla. Snad se máš fajn.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:33
- Nahlásit
Biluška
Jo. Musíš
no tak pak ale je protizákonný krmit zdechlým koněm v majetku jezdeckýho oddílu psy ,případně sebe ,nebo nač ho teda bourali...tak pravdu má jébat a jablon a né ympakt?
kejtlin
tě bůch,uš je líp?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:34
- Nahlásit
jablunka
Si debilllllllll.........už ti to něgdo řekl!!!!!!!!!!!!
Ale jo, furt něgdo. Jenže papíry na hlavu a invalidní důchod mi dát pořád nechtějí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:35
- Nahlásit
Marush
sežere...prostě zužitkuje se se všim všudy...
no vono na druhou stranu maj to sežrat červy nebo krávy v granclích, když si hodíš do vyhledávače koňský maso vyjede ti miliony předpisů na úpravu, konzervy pro psy, pro kočky, grancle atd. atd...... před pár lety jsem kupovala salám herkules pak sem si jednou přečetla co obsahuje: mimo jiné koninu, od tý doby ho nejím, ale myslím že je ve spoustě výrobků
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:35
- Nahlásit
davidkova renata
no tak pak ale je protizákonný krmit zdechlým koněm v majetku jezdeckýho oddílu psy ,případně sebe ,nebo nač ho teda bourali...tak pravdu má jébat a jablon a né ympakt?
To nevím. Musí se hlásit, že ten kůň zdechl a poslat zpátky ten jeho průkaz. Ale nevím essi je tam povinnost odevzdat tělo.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:37
- Nahlásit
Biluška
Ale jo, furt něgdo. Jenže papíry na hlavu a invalidní důchod mi dát pořád nechtějí
sežeň si nějakýho doktora a já ti to před ním odpřísáhnu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:40
- Nahlásit
davidkova renata
pawLINka
nemám se líp
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:43
- Nahlásit
Alexa
no vono na druhou stranu maj to sežrat červy nebo krávy v granclích
tak ale nevim,to můžem žrát i zdechlý lidi,ty se vůbec nezužitkovávaj, jako nemyslim starý,ale třeba ty z autonehod proč ne, můžem jima krmit,ne? Mě by to třá vadilo míň než to nechutný dojení koňů na dostizích,celoživotní dril a pak prostě...už nejsi potřeba umři a je hostina..nevim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:44
- Nahlásit
Vy tu mate tema..
nemethova5
me by to zanjimalo taky,co s hajanem az umre???do kafilerky ho davat taky nechci,pac mam jeste sileny trauma z prvniho psa!!!!na pohreb a kremaci nemam jako myslim ta kremacka por zvirata v brne,vyslo by me to i s prevozem na nakych dvacet litru suma sumarum,jedine rict znamymu,co amin lita s jeho psem biglem venku,je to myslivec,ale nastesti normos myslivec,ze by ho zahrabal v lese ale kopej jamu prot ak velkeho psa???
Zrovna tuhle se slecna Sadlo vyvalovala na zadech a delala gremliny a sem ji jen tak zkoukla a zkonstatovala - to bude velka jama jednou... Pokud nemas zahradu, tak koukej po mistech odlehlych, klidnych, ktery se ti libi. A ... a rejc.. a prace a vic lidi... a zapotit se u toho a delat vtipky a vzpominat na to nej a pak ho v dece polozit tam, kam ho budes chodit navstevovat. Sem taky realista a v zime to muze byt problem nemaje zahrady, to bych pak asi resila tou kafinou. Jak puda rozmrzne, tak.. Finist Jasny Sokol tez ma krasne mistecko v brezovem haji v lese s velkym samorostem nad sebou. Jestli ho neco vyhrabalo, tak vyhrabalo, ale proste to misto ma svoje.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:44
- Nahlásit
Marush
ak ale nevim,to můžem žrát i zdechlý lidi,ty se vůbec nezužitkovávaj, jako nemyslim starý,ale třeba ty z autonehod proč ne, můžem jima krmit,ne?nebuť ympertynentní a drž hubu!
jablunka
cha chá a já si zítra koupím, akorát ho asi nebudu umět otevřít
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:45
- Nahlásit
Biluška
Ale nevím essi je tam povinnost odevzdat tělo.
mluvíš vo kafilerce nebo vo bordelu ted?
jablunka
sežeň si nějakýho doktora a já ti to před ním odpřísáhnu.
vystavíme jí potvrzení tady na foře,to bude myslim stačit )))
kejtlin
nemám se líp
bylas u toho doktora??
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:46 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Marush
i zdechlý lidi,ty se vůbec nezužitkovávaj,
no to je fakt, ale počkej vono to přijde, podívej na metrikse tam je stříkali dětem do krve rovnou aby měli kvalitní výživu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:47
- Nahlásit
Marush
už nejsi potřeba umři a je hostina..nevim
twe tys můj čék,tě myluju sem věděla gde má spočinout další rodu milvelů
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:47
- Nahlásit
makrel
cha chá a já si zítra koupím, akorát ho asi nebudu umět otevřít
No zejtra si koupím taky,ale já myslela dneska.
davidkova renata
vystavíme jí potvrzení tady na foře,to bude myslim stačit
To bude ROZHODNĚ stačit!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:48
- Nahlásit
makrel
mám strašnou chuť na červený šampáňo,ale nemám nic
Já má bílý, italský. Sice enem 0.375ml, ale aspoň nemusím řešit dilema jeden a půl litráku.
Marush
No ale o čom tady celou dobu mluvim asi.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:48
- Nahlásit
davidkova renata
no tak pak ale je protizákonný krmit zdechlým koněm v majetku jezdeckýho oddílu psy
Každopádně došlo k porušení veterinárního zákona.
"Kromě prasete může člověk porazit pro svou potřebu králíka, nutrii, ovci, kozu, slepici, tedy drůbež, ale už nikoli krávu, tele, či koně, osly a jejich křížence," uvedl již dříve mluvčí Státní veterinární správy Josef Duben. Tato zvířata už musí porazit odborníci na jatkách, chovatel si následně může vzít maso pro svou potřebu domů.
Koně měli odvézt na jatka nebo nechat utratit veterinářem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:50
- Nahlásit
Baico
Každopádně došlo k porušení veterinárního zákona
no a máme to,po asi 20 stranách dohadování kdo žere či nežere psy
můžu jít otpočívat f pokoji,brou kreténci
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:51
- Nahlásit
davidkova renata
jo byla
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:51
- Nahlásit
Fifipani no nevim,nevim to nas bude muset byt hodne,hele ja bych ho normos zakopala na cvicaku,tam vzadu krasne misto,ale ostatni by asi nadseni nebyli,on ma padesat kilo no.no nevim,pri tom kopani vim jasne ze budu rvat jak krava!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:52
- Nahlásit
kejtlin
jo byla
u toho novýho????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:53
- Nahlásit
kejtlin
jo byla
no tak bezva! aspon tak,máš fety? vydrž ,Prtka,vydrž,eště musíš dožít do švestek aspon.-)))) pamatuj na mlíkožerskej tábor a koukej mi nějak zařídit spaní v tý čanymaringotce,plíííííííííííííííííííííííííííííííííííís!
|