Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7146 . 7147 . 7148 . 7149 . 7150 . 7151 . 7152 . 7153 . 7154 . 7155 . 7156 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:57 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

jbat
no a co mám dělat ale já dyš psy jednak nežeru a dvanak žádný jiný nemám!!! tak jim ho nemůžu dát taxe znovu ptám,co by dělala na mým místě upozornuju že hrob někde nekopu,to mám za sebou v asi 14 letech..jezdily sme s mrtvým psem v kufru,já zfetlá práškama,matka vožralá,kámoška řídila..jezdily sme snad 2 hodiny než jsme našli nějakej les kde zrovna nikdo nebvyl,pes mezitim ztuhnul a nešel moc vyndat z kufru,kopat narychlo hrob pro NO neni nic moc,řekla bych,že ho něco vyhrabalo tak do 2 dnů páč to fakt nešlo už to nechci nikdy zažít.
Kamarádka měla mrtvý morče a pak činčilu v mrazáku vedle řísků bo byla zima jak v rusku a čekalo se na jaro neš rostaje zem aby je mohli zabhrabat na chatě,ale NO se do mrazáku nevejde..taxe ptám

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:57
- Nahlásit

impact
nebo by ho snědla sama
Ty vole, tak Atinka neprošla, zase to zkusím překrucováním?

ježiš vždyť jsi to psala!

Opravdu? Nechceš si o tom napřed něco zjistit?
no tak mě pouč, simtě. NO se teda může pohřbít, jo? a kůň.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:58
- Nahlásit

davidkova renata
no a co mám dělat ale já dyš psy jednak nežeru a dvanak žádný jiný nemám!!!

vole tak co si hraješ na kynologa jako?

Marush
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:58
- Nahlásit

impact
Ty vole, neříkej mi, žes to vyčetla všechno z těch fotek

Jako nevim,na mě to celý působí velmi nechutně...a vždycky beru tu horší variantu a to u tohohle mě ani žádná dobrá nenapadla. Ještě to je JK, to jako si du zajezdit na koni..dobrý den,aha tady se jezdí,tady se stahuje a porcuje kůň..výborně...nevim, tak nevim mám zidealizovaný představy zřejmě. Ale každopádně vetkontrola mi přijde více než vhodná i kontrola množství koňskýho točeňáku v lednic dotyčného...

impact
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:01
- Nahlásit

jbat
Že bych ho snědla, jo? A kde?

NO se teda může pohřbít, jo? a kůň.
Ne, ne, fakt se nebudu bavit s policajtem.

Marush
Ale každopádně vetkontrola mi přijde více než vhodná i kontrola množství koňskýho točeňáku v lednic dotyčného...
A co myslíš, že vet kontrola s točeňákem v lednici udělá? Neudělaj nic s tejraným koněm, ne tak se zajímat o točeňák.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:02
- Nahlásit

Ty voe, sežerte se.

Já to nemám úpa v sobě vyřešený. Máme hospodářství, krmím masem, doma zvířata porážíme (teda já osobně ne), ale přesto se mi hnusí představa, že jednou bude třeba porazit např. některou z našich koz. Uvědomuji si racionálním myšlením, že je to jen v mém mozku, ale je to tam. Jsem sobecká - mláďata - kozlíky - porážíme. Kozly, které koupíme coby vysloužilé z chovu, také porážíme. Staré slepice porážíme. Kachny, husy, králíky na maso také porážíme. Je tady pro mě osobně jedno ale... Matylda, Jula, Honzin, Evžen, Žofa, Matěj, Blažena atd. atd. mají jméno, znám je, beru je jako součást svého bytí... Neumím si představit den, kdy tohle budu muset řešit. Přesto vím, jaké rozhodnutí padne. A je mi z toho dopředu na nic. Třeba mě sežerte, je mi to fuk.

V tomhle jsem vyrostla a musím být tak trochu praktik. Jinak to v hospodářství nejde. Přesto si uvědomuji svou sobeckost v tom, jaké rozdíly v těch zvířatech dělám.

V případě koně nebo psa si tu situaci neumím už vůbec představit. Přesto... Je to prostě subjektivní. Chápu názor impact, ale také chápu názory všech, kteří zvířata obhajují. Ale není to od nás lidí trošku sobeckost - určovat které zvíře stojí za politování a které ne...?

A myslete si o mě co chcete.

Marush
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:03
- Nahlásit

davidkova renata
no a co mám dělat ale já dyš psy jednak nežeru a dvanak žádný jiný nemám!!!

já mám urnu se psom našim,sice ne na nočním stolku,ale mám jí no...a předtim první náš pes jest uložen v lese...ale těžko říct no co tim, dávat cokoli co bylo jako přítel a mělo jméno někomu sežrat? Nevim, to by mi vadilo asik dost

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:04
- Nahlásit

impact

NO se teda může pohřbít, jo? a kůň.
Ne, ne, fakt se nebudu bavit s policajtem.

aha. no ok, to nějak rozchodím. já jen že o tom asi teda víš víc, když mi říkáš, ať si o tom něco zjistím.

impact
Že bych ho snědla, jo? A kde?
že nemáš nic proti konzumaci psího masa.

hele já tady ale s tebou nehraju slovíčkovou, jen ti opakuju, jak pro lidi kolem zní tvoje výroky, nechápu, proč pořád reaguješ jak kdyby ti došel lexaurin ty jo...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:05
- Nahlásit

jbat
vole tak co si hraješ na kynologa jako
twe a prasklo to posraný mrtvý koně mi zničili imič du bulet do kouta..
aš doštípe ympakt to dřevo,at mi napíše co konkrétně by dělala s mrtvým psem f paneláku ,zahrady,chaty ani auta nemaje..děkujiiiii
a taky mi zistěte jak je to s tim pochřbíváním koních páč to mám vod vedoucího jezdeckýho oddílu tady u nás,tak mě to fakt zajímá!to jako nereju..vyjímečně))))
Marush
já tě chápu zcela,vidim to stejně,podle mě to stejně vidí i ympakt,ale dělá vlny

gdo má či měl narosky
tomu přeju fšcko nej a žádný klíštata bo sem jedno právě vyndala náně.-(((

Marush
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:06
- Nahlásit

impact
A co myslíš, že vet kontrola s točeňákem v lednici udělá?

Točeňák byl samozřejmě nadsázka,ale prostě cajti či veti s tim musel něco dělat...minimálně ten stav těch koní tam ne, vždyt neni pravda že neudělaj nikdy nic..jasně serou na to,ale už bylo spousta případů kdy byly ty zvířata odebraný...atd.zvlášt když se o to zajímaj média.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:07
- Nahlásit

davidkova renata
aš doštípe ympakt to dřevo,at mi napíše co konkrétně by dělala s mrtvým psem f paneláku ,zahrady,chaty ani auta nemaje..děkujiiiii

Lola1
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:08
- Nahlásit

pawLINka
Lidi, perete někdo v pračce i tenisky?
samozřejmě

impact
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:09
- Nahlásit

jbat
nebo by ho snědla sama

že nemáš nic proti konzumaci psího masa.
Já nevím hele, tak děláš to schválně, že překurucješ, nabo vás na SOU nenaučili číst?

nejsem proti konzumaci psího masa, ač jsem ho nikdy nejedla a doufám jíst nebudu.
Z tohoto jako uděláš, že bych toho svýho psa sežrala sama? Ty seš fakt vyřízená.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:10
- Nahlásit

pawLINka
myslete si o mě co chcete.
myslíme si o tobě,že si před tebou neni žádná komys jistá)))))
impact
Ne, ne, fakt se nebudu bavit s policajtem
to je mi jasný,ale ptám se proto,že sem měla za to ,že dyš je kůn majetkem nějakýho klubu ,je prostě nějak dokladovanej..chápeš, jako třá tudle psala bajko snad,že kozy a spol musíš mít nějak registrovaný nebo je průser..tak jestli to jako někde nemusíš vykazovat či dokladovat jak to říct..rozumíš mi?

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:10
- Nahlásit

Hele impacte, tak mi teda jen řekni, jak je to s tím pohřbíváním, jak bys řešila to, co píše Renča a jestli ti v JK přijde normální, že ve stodole visí mrtvej kůň.
Jen toto by mě zajímalo.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:12
- Nahlásit

jdu venčit, pak si to přečtu.

Marush
Člen
- Nahlásit

pawLINka
Ale není to od nás lidí trošku sobeckost - určovat které zvíře stojí za politování a které ne...?

Naprostej souhlas, kůň trpí stejně jako kráva,prase. Mě jde o ten způsob tý smrti a hlavně kvalitu života. Ale na druhou stranu,pokud někdo u nás žere koně nebo psy,tak prostě to fakt smrdí, jako v některejch zemích je taky možný pořád eště vzít si vlastního strejdu,ale my huš to tady neděláme...je to nějakej vývoj společnosti.

impact
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Zeptej se jébat. Ta je na moje slova odborník.

Marush
prostě cajti či veti s tim musel něco dělat...minimálně ten stav těch koní tam ne, vždyt neni pravda že neudělaj nikdy nic..j
Tak tomu už tak nějak nevěřím...

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:13
- Nahlásit

impact
davidkova renata
Zeptej se jébat. Ta je na moje slova odborník

))))))))))))))))

jsem si to tak nějak myslela. )))))))

jdu, papa

leyenda
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:15
- Nahlásit

Hm, tak dneska to tu moc legracni nejni, tak ja zas radsi pujdu.
Jen vam reknu, ze tady se nesmi pohrbivat nic, ani malej pes - vsechno musi do kafilerky. Ale ja jim na to seru. A spousta lidi rovnez.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:15
- Nahlásit

impact
Zeptej se jébat. Ta je na moje slova odborník
nekecej a normálně vodpověz

impact
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:16
- Nahlásit

davidkova renata
No, to já ti rozumím, ale asi se bdeš muset zeptat nějakýho JK.
Ne jako sorry, ale můj tiskovej mlufčí předved klasiku: všechno, co řeknete, bude použito proti vám. Tže na to mrd mrd mrdám.

jbat
Hele jébate, ty-mi-můžeš-víš-co. Zkus to příště trochu normálně, bez nesmyslných a stupidních útoků a pak se třá budeme bavit.

Marush
ale na druhou stranu,pokud někdo u nás žere koně nebo psy,tak prostě to fakt smrdí,
A víš jak my musíme smrdět židům? A indům?

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:19
- Nahlásit

davidkova renata
jako někde nemusíš vykazovat či dokladovat jak to říct..rozumíš mi?

Podle plemenářského zákona musíš mít přežvýkavce a koně hlášené od jednoho kusu v ústřední evidenci. A jestli je ofiko JK, tak ti by to měli mít v pořádku, protože na ně může přijít kontrola spíš než na nějakýho malokoňaře jako je třeba Biluška.

Marush
Člen
- Nahlásit

jbat Impact
přijde normální, že ve stodole visí mrtvej kůň.
Jen toto by mě zajímalo.

Jo,to je vono,mě by to teda docela zarazilo....koně,sedla,seno,staženej komoň....nevim no,ale zase na druhou stranu, musiom říct, že jsem slyšela dosti nechutný zkazky o tom, že když třá umře(heh zastřelej ho bo měl zlomenou nohu)kůň na dostizích,tak že ty žokejové si ho normálně rozdělej a každej má vejslužku...a to prej i Váňa třeba dělá a normálně sežere svýho komoně...což mi teda přijde echt hustota...takže možná že todle normální fakt bude a obvyklý,ovšem to neznamená že je to správný!

jbat
Člen
- Nahlásit

impact
to příště trochu normálně, bez nesmyslných a stupidních útoků a pak se třá budeme bavit

???

a no to víš že jo, budu se snažit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:22
- Nahlásit

Baico
Podle plemenářského zákona musíš mít přežvýkavce a koně hlášené od jednoho kusu v ústřední evidenci. A jestli je ofiko JK, tak ti by to měli mít v pořádku, protože na ně může přijít kontrola spíš než na nějakýho malokoňaře jako je třeba Biluška
a musíš teda něgde "hlásit" úhyn a mít potvrzení bud z kafilerky nebo z jatek jako ukončení vlastnictví

Marush
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:22
- Nahlásit

impact
A víš jak my musíme smrdět židům? A indům?

No jasný vim a nebudu jim nutit vepřovej řízek,ani stejk a nebudu to vyžadovat když pojedu do Izraele nebo Indie. Ale třeba se mi nelíbí,když tu vařej Vietnamci z koček a psů, to že to tak dělaj u nich...nekomentuju,ale tady prostě se toto nepěstuje,nebo aspoň doufám že moc ne...

impact
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:23
- Nahlásit

Marush
když třá umře(heh zastřelej ho bo měl zlomenou nohu)kůň na dostizích,tak že ty žokejové si ho normálně rozdělej a každej má vejslužku...a to prej i Váňa třeba dělá a normálně sežere svýho komoně...
Máří, ty mi dáváš dneska.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:23
- Nahlásit

ahoj, přišla jsem mezi vás. co novýho?

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:24 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

děcka bavte se o něčem heským, když přišla kejtlin, jo?
edit: mám strašnou chuť na červený šampáňo,ale nemám nic

<< 1 ... 7146 . 7147 . 7148 . 7149 . 7150 . 7151 . 7152 . 7153 . 7154 . 7155 . 7156 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání