Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7146 . 7147 . 7148 . 7149 . 7150 . 7151 . 7152 . 7153 . 7154 . 7155 . 7156 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:08
- Nahlásit

jako abych nepřekrucovala, pokud mám JK, nežeru koně.
pokud se mi v JK omylem napíchne kůň na tyč ve výběhu (co kurva dělá tyč uprostřed výběhu?), utratím ho a nechám odvézt.
pokud mám koně vychrtlé, dám jim nažrat. pokud mám koně s takhle vychrtlé!! tak na nich nejezdím, že.
http://img5.rajce.idnes.cz/d0508/4/4633/4633614_d8 8b4d2e58055c9c29ad4320ba8c67e8/images/Obraz0163.jp g

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:10
- Nahlásit

impactmne se to nelibi lautr vubec!!!!hm,jak jsme delali zabijacku tak teda bez revu a bolesti,to me jako vubec nepripada,to se na me nezlob,ac konim nerozumim,bohuzel se mi to nelibi.

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:10
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška
kvele je časák ty voe
Sem to chtěla zrovna napsat......
A hrnky u pramenů bejvaj,gdyž ten pramen k něčemu vypadá,aby ses mohla napít.
impact
čéč,vůbec nemám chuť k dalšímu konfliktu,ale tak nějak celkově mi to tam nepřijde košer!

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:12
- Nahlásit

hlavně lidi z hradištka a člověk, co ho znám a je velmi "horsy", tam opravdu byl a ne jednou a chování k tě koním nepopisuje zrovna dobře. a přidávají se k němu další.

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:17
- Nahlásit

Čus bus cambus!!
Tak jsem konečně doma. Školení v Brně se mi trošku protáhlo, hned jak jsem přijle, tak jsem šla venčit a teď jsem tu. Co se událo od včerejšího večera?

impact
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:17 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

jbat
jako abych nepřekrucovala, pokud mám JK, nežeru koně.
pokud se mi v JK omylem napíchne kůň na tyč ve výběhu (co kurva dělá tyč uprostřed výběhu?), utratím ho a nechám odvézt.

To je tvůj postoj k věci. Já bych ho zase klidně zkrmila psům. Než ho odvést do kafiny a pomlít na masokostní moučku.

jablunka
No, já jsem z takových hurá akcí už vyléčená. Když vidím, na koho jsou lidi schopní poslat kontroly a naopak, kde není nikdo schopnej vyřešit nic.

Takže samozřejmě je špatně mít vychrtlý koně, týraný, nekrmený a ještě na nich jezdit. Ale na mě je v tom albu málo informací. Kromě momentální hysterie. Ať to zní jakkoliv divně..

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:18
- Nahlásit

jablunka
A hrnky u pramenů bejvaj,gdyž ten pramen k něčemu vypadá,aby ses mohla napít.
To jo. Jenže pramen vypadal tak,že bys tu vodu musela napřed vycedit z bahna. V hrnku bydlel nějaký pavouk a vypadal, že je to jejich dědičný hrnek, ve kterém bydlel už jeho prapraprapradědeček

nemethova5
zbytek fotek je na rajčeti - http://biluska.rajce.idnes.cz/Trasovani_Lvu/

Marush
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:18
- Nahlásit

jbat
jako abych nepřekrucovala, pokud mám JK, nežeru koně

jako to nikdo nemůže brát jako že se tak nějak normálně doma porážej koně...to tam vypadá jak z texaskýho masakru proboha.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:19
- Nahlásit

Biluškamoc pekny,hele i psiska se ti koupali se koukam.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:20
- Nahlásit

impact
Já bych ho zase klidně zkrmila psům. Než ho odvést do kafiny a pomlít na masokostní moučku.
Kdyby mi někdo daroval utraceného koně tak ho klidně zkrmím (ofšem musel by mi ho dát naporcovaného a nabalíčkovaného. Kdybych ho měla kuchat, porcovat, motorofkou odřezávat nohy a podobně tak to bych teda nedala
Ale našeho Báju bych teda nikdy nezkrmila To bych stejně tak mohla krmit psům jiného mrtvého psa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:20
- Nahlásit

jablunka
gdyž ten pramen k něčemu vypadá
jako dyš je třá modrej jo? nemyslim modrej jako modrej ale modrej jako modrej))) chápeš né? že bych tam skákla s cysternou a vodevřela si bordel)))) ...anebo Lurdy)))

impact
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:21
- Nahlásit

Marush
jako to nikdo nemůže brát jako že se tak nějak normálně doma porážej koně
A prasata a krávy se můžou? Kde se můžou tedy porážet koně? Jen na jatkách? Myslím, že největší problém je v tom, že máme koně jako přítele.. Ale essi mu ten krk podříznou na jatkách nebo rovnou u toho kůlu už je mu naprosto jedno.
No, možná není. Rozhodně je podle mě lepčí zdechnout doma na pastvině než mezi krvavýma sračkama na jatkách.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:22
- Nahlásit

nemethova5
,hele i psiska se ti koupali se koukam.
Ty dvě vydry se koupou furt. Dneska už jsem se teda koupala i já když jsem musela brodit potok. Kupodivu to nebylo tak strašné

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:22
- Nahlásit

Marush
jako to nikdo nemůže brát jako že se tak nějak normálně doma porážej koně...

ale jo, i takoví lidi tu jsou. takoví všeznalí.

impact
Já bych ho zase klidně zkrmila psům.

nou koment. Lanškroun očividně učí trochu jiným způsobem.

impact
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:23
- Nahlásit

Biluška
Takže bys Báju taky poslala do kafiny?

Biluška
Člen
- Nahlásit

impact
Ale essi mu ten krk podříznou na jatkách nebo rovnou u toho kůlu už je mu naprosto jedno.
Když se umí, že jo. Když se ten krk nepižlá hodinu nožem na chleba a uprostřed pižlání si dotyčný neodskočí na panáka.

jbat
Člen
- Nahlásit

impactA prasata a krávy se můžou? Kde se můžou tedy porážet koně? Jen na jatkách? Myslím, že největší problém je v tom, že máme koně jako přítele.. Ale essi mu ten krk podříznou na jatkách nebo rovnou u toho kůlu už je mu naprosto jedno.

aha a co psi teda...?

impact
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:24
- Nahlásit

jbat
nou koment. Lanškroun očividně učí trochu jiným způsobem.
A co s mým soukromým názorem má společnýho Lanškrou, prosím tě? Už nevíš, co bys vyškrábla. Holt jsi cíťa a nechala bys ho pomlít do moučky v kafině a já bych ho zkrmila. Kristepane, je to jen kus masa po smrti. Myslíš, že mu na tom záleží? Btw. věřím tomu, že by chtěl být radši zkrmen, než hozen na jateční vůz s hromadou dalších mrtvolek.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:25 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

impact
Takže bys Báju taky poslala do kafiny?
Netuším. Doufám, že to hned tak nebudu muset řešit. Nejradši bych ho teda pohřbila na zahradě na hřitově zvířátek, ale uznávám, že to asi nepůjde. Jednak je tam malý manipulační prostor a těžko by se tam hýbal nějaký traktor co by ho nějak stahoval do jámy a za druhé máme na pozemku pramen a ráda bych z něho brala vodu i nadále. Bez toho, že bysme fšichni dostali tyfus. Kafilérka mi přijde jako dost hnusný řešení pro milovanou bytost. Ale zkrmit ho vlastním psům mi teda přijde ještě horší, takže asi bych volila tu kafilerku

Edit: Je to prostě stejné jako zkrmit Rozárku až umře. Je to taky pořádně velký kus masa

impact
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:27
- Nahlásit

Biluška
Když se umí, že jo.
No tak to je jasný. Proto jsem říkala už na začátku, že pouze za předpokladu, že to bylo nějak humánně.

jbat
aha a co psi teda...?
Asi tě naseru ještě víc, ale nejsem proti konzumaci psího masa, ač jsem ho nikdy nejedla a doufám jíst nebudu. Za předpokladu, že chov i následné utracení a zpracování probíhá humánně a co nejméně stresově pro zvíře. Sorry, ale tvor jako tvor. A je to naprosto jedno, essi slépka, pes, prase nebo kobyla.

makrel
Člen
- Nahlásit

Biluška
paní až se dohádáte, odepište mi na sovu

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

hele nehádejte se zas,mě to fakt normální taky nepřijde,ovšem jatka taky nejsou košer,speciálně přeprava tam.. myslim,že ympakta by to sralo úpa stejně jako nás všecky když se vokáže že ten týpek na fejsu mluví pravdu..esi by zkrmila vlastního koně to nevim,ale možná trochu kecá

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:28
- Nahlásit

impact
A co s mým soukromým názorem má společnýho Lanškrou, prosím tě? Už nevíš, co bys vyškrábla.

Holt jsi cíťa a nechala bys ho pomlít do moučky v kafině a já bych ho zkrmila.

no a nebo jsem normální a ty ne, to je taky varianta...

Myslíš, že mu na tom záleží?
myslím, že koně, o kterého bych se starala, bych radši naložila na vlečku s dalšíma mrtvolama, než abych se dívala, jak ho žerou moji psi a proboha doufám, že nejsem sama...

impact
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:29
- Nahlásit

Biluška
Kafilérka mi přijde jako dost hnusný řešení pro milovanou bytost. Ale zkrmit ho vlastním psům mi teda přijde ještě horší, takže asi bych volila tu kafilerku
Já teda byla v kafině na exkurzi a stačilo mi. Aj na jatkách. Takže bych volila humánní sežrání smečkou. Páč to je příroda a věřím tomu, že by ten kůň byl mnohem radši.

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:30
- Nahlásit

impact
Takže samozřejmě je špatně mít vychrtlý koně, týraný, nekrmený a ještě na nich jezdit.
a tím bych to skončila.
Biluška
To jo. Jenže pramen vypadal tak,že bys tu vodu musela napřed vycedit z bahna. V hrnku bydlel nějaký pavouk a vypadal, že je to jejich dědičný hrnek, ve kterém bydlel už jeho prapraprapradědeček

Ten pabouk tam nejspíš bydlel od doby co se tam z toho eště dalo lemtat.
davidkova renata
jako dyš je třá modrej jo? nemyslim modrej jako modrej ale modrej jako modrej))) chápeš né? že bych tam skákla s cysternou a vodevřela si bordel)))) ...anebo Lurdy
Chápu! A je potřá Biluši zaúkolovat,aby to vyzkoušela na Lájošovi a pak je jasný,že najedem s cisternou.

impact
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:31
- Nahlásit

jbat
no a nebo jsem normální a ty ne, to je taky varianta..
Ty, ale to přijde TOBĚ normální. Mě přijde normální ta moje verze.

myslím, že koně, o kterého bych se starala, bych radši naložila na vlečku s dalšíma mrtvolama, než abych se dívala, jak ho žerou moji psi
No, vidíš to. A já bych ho k těm dalším mrtvolám nedala. To bych mu zase nedokázala udělat já. Po x letech soužití ho nechat semlít na masokostní moučku, která se pak přidá do nějakých krmiv pro prasata.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:32
- Nahlásit

davidkova renata
o jatkách se nebavíme, toho koně nechali chcípnout tam.

když se vokáže že ten týpek na fejsu mluví pravdu..
týpek na fejsu není sám, kdo to popisuje takhle, lidi, co tam měli ustájené koně mají taky jasno.
jako tohle nejsou fotky někde z webu z anglie, mám je od lidí, co mezi koňákama něco znamenají...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:33
- Nahlásit

jablunka
A je potřá Biluši zaúkolovat,aby to vyzkoušela na Lájošovi a

hlavně aby jí zas nebolela hlava taghle nezbohatnem totiš!

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:34
- Nahlásit

impact
hele a s tou fenečkou, co ti ji porvala smečka, jsi udělala co teda?

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 19:34 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Nehádejte se!!! A už vůbec ne kvůlivá takovýmu hnusu!!!
Jo a dneska je to přesně rok, co se narodilo mé květinové dítě Fanoušek Krásný byl už od narození

<< 1 ... 7146 . 7147 . 7148 . 7149 . 7150 . 7151 . 7152 . 7153 . 7154 . 7155 . 7156 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání