| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:43
- Nahlásit
lucYnka XIII
pawLINka
Peru taky tenisky a sněhule běžně akorát uberu votáčky u ždímání. Jo k těm šnekům možou se menovat jakoli né dyž sou hermafroditi tak klidně Soplík a Ulitka
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:47
- Nahlásit
danajasa
Tak bych řekla, že to ždímání nebylo žádný problém. trošku to bouchalo jen při praní... Seru na ni, na krávu tlustou.
možou se menovat jakoli né dyž sou hermafroditi
Ty voe, ty máš pravdu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:48
- Nahlásit
čau dyskomforti, jsme vyvenčení a du zase rozšířit řady kokotů pracujících 16 hod denně z vedlejšího tématu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:50
- Nahlásit
Až vyleze Biluše z jeskyně, tak má sovu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:52
- Nahlásit
makrel
Ser na práci, pojď pít.
Jsem zjistila, že jsem kecala. Momentálně piju blatnickýho roháča.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:54
- Nahlásit
Si tak přemýšlím a zjistila jsem, že jsem tady dlouho nezahlídla jablunku (u té furt nevím, jestli je naša) a kejtlin (ta naša je a já doufám, že ji opustila depréze).
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:59
- Nahlásit
pawLINka
jablunka psala dneska vedle v nasranejch a myslím, že je naše, aspoň částečně, protože tuhle pila červený víno. O kejltin nevím nic a taky mě to zajímá
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:00
- Nahlásit
pawLINka
že jsem tady dlouho nezahlídla jablunku (u té furt nevím, jestli je naša)
Já sem tu,ale jen vopčas,nestíhám vůbec nic a to sem nezaměstnaná. A sama nevím čí sem,páč sem jak ta babka,všudezdejší.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:01
- Nahlásit
makrel
jablunka psala dneska vedle v nasranejch a myslím, že je naše, aspoň částečně, protože tuhle pila červený víno.
Piju cokolif co teče,když to není asfal,děravý necky,becherofka a broskvová.....momentálně ucucávávm v běhu portugala.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:02
- Nahlásit
makrel
No, já vím, že je jablunka částečně naša, ale nevím jestli je jako úplně naša. Ona mě mate. Myslela jsem, že naša není (po té aféře ) a teď zase naša je. Tak se v tom nemůžu vyznat. Ale jestli pije víno, tak to je jiná. To naša (aspoň nás alkohůliků) je.
Kejtlin onehdá psala, že sem chodit nebude, a pak nevím jestli tady ještě byla. Doufala jsem, že jo. Že jsem ji jen nepotkala.
Vedlejší témata nečtu, pač v práci nestíhám žumpu, ne tak ještě další témata. Jak onehdá tady někdo psal: Práce mi kazí zábavu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:04
- Nahlásit
pawLINka
mě se ta aféra netýkala, tak nevím...kejtlin tu myslím od té doby nebyla a alexa jí měla napsat sms
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
jablunka
Piju cokolif
Tak minimálně jsi moja.
momentálně ucucávávm v běhu portugala
Na zdraví. Já u žehlení roháča.
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
No, já vím, že je jablunka částečně naša, ale nevím jestli je jako úplně naša. Ona mě mate.
A tak to má být!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:06
- Nahlásit
pawLINka
Na zdraví. Já u žehlení roháča.
Na zdravííííí. Teď si tu s váma chvilku posedím,dám cigárko,dopiju tu skleničku a pak se pudu zabít na kolobrně.
Tímto prosím Gerdu o sepsání epitentononcu,páč to bude mý poslední.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:08
- Nahlásit
Sedum stránek? Jste naprosto vadní.
Ale neco vám nesu.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:11
- Nahlásit
impacttam budou moji majičtí vyfocení u svačiny?
Esli jo, tak to denm předem ještě zdůůrazni!! ať si to nezapomenu koupit
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:12
- Nahlásit
Děcká, hledala jsem něco zde v žumpě a našla jsem diskuzi, která mě mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooc a ještě víc pobavila.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:14
- Nahlásit
pawLINka
a která? dělej
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:15
- Nahlásit
Simvas kdo mi poradi? Vyplnuju scitaci list. A nevim si rady se zanestnanim. Jsem v ID a mam na dohodu tu veterinarni sestru par dni do tydne. Pocita se to jako zamestnani, kdyz to je na dohodu? Nebo dat nepracujici duchodce?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:16
- Nahlásit
makrel
Ti to hodím na fb
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:21
- Nahlásit
Nářez!!!
Teď byla na Novje ve zprávách moje bejvalá zaměstnavatelka....gdysi provozovala modelingovou agentůru,jenže pak začala dělat podvody a aji seděla.Manžel se s ní rozvedl,dítě sebral.Ona už je nějakou dobu venku,znova se vdala(divný,ten novej se menuje taky Kamil,jako její první),má děti a opjet podvádí s modelingem.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:21
- Nahlásit
Crysa
Jo.
Ještě by tam měla být dvou lidí dítě a pes. Ale neřeknu koho, dokud to nebud ejistý.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:22
- Nahlásit
pawLINka
jakou diskusi?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:24
- Nahlásit
Děcka pečete někdo? Můžu dát do muffínů hladkou mouku, když tam má bejt polohrubá? :ee:
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:25
- Nahlásit
impact
Jo.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:26
- Nahlásit
impact
Můžu dát do muffínů hladkou mouku, když tam má bejt polohrubá?
No já nevím,ale tuším,že Davídková dělá bábofku z hlatký mouky,my ji dělali vždycky jen s polohrubý,tak by to nemusel bejt asi problém ani u mafínů.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:30
- Nahlásit
Nesnáším vás. A taky nesnáším žehlení povlečení. Kvůli vám teď žehlím jedno povlečení půl hodiny.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:37
- Nahlásit
pawLINka
Kvůli vám teď žehlím jedno povlečení půl hodiny.
a plóč?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:43
- Nahlásit
pawLINka
ty žehlíš povlečení????????????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:44