| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:19
- Nahlásit
Marush
co tady prezentuješ toho svýho diskomfortního vlčka?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:22
- Nahlásit
Koukám oknem na malodozata venku - mršky se pěkně válej na sluníčku, půlka chrápe a druhá půlka sedí s nateženýma hlavama a nahřívají se, to dělají i dospělý dogy na sluníčku vždycky
Vykopali dvě "krásné" echt hluboké díry na dvoře, takže už jich máme asi deset, půjdu zřejmě ven zasypávat jámy, aby se mi dítě nepřerazilo, dost na tom, že samo chodí blbě a ještě, aby zahučelo do jámy lvové, tedy dozí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:34
- Nahlásit
Tak zas du, zdar, možná večír
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:36
- Nahlásit
Nazdar babi
Dneska je Sisně celý jeden rok!!!!!!
dostala ode mě stříhání, byla velmi ráda
teď sem dorazila z práglůu s vostříhanou čoklou a z nákupů, byla jsem velmi překvapená že ani v makru, ani v lídlu, ani v albertu nebylo moc lidí a dokonce sem fšude zaparkovala před vchodem, když sem ovšem v jednu odjížděla huž se to začlo plnit.
koukám že tady nic novýho , pořád stejný nebo podobný ouchylnosti
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 14:55
- Nahlásit
Alexa
Gratuluji Sisině , tu máte dorta:
Jinak Atilla dnes slaví 9. narozeniny! Je to už starý rusák a oslavuje na gauči!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:12
- Nahlásit
Alexa
Atusch
velmi gratuluju vasim malo- i velko psum
tady maji neco na zub
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:12
- Nahlásit
Tsss, Biluška si jezdí venčit se všema, jen za náma nepřijede vůbec nikdy. Si to vemu asi osobně.
Čus alkoholící
Teď jsem dojela z práce dom a jdu si hned nalít vajno. Heč. A vůbec si nepřipadám jak alkoholik.
Dnešní pracovní den stál fakt za hovno.
Zítra to bude ještě horší. Říďa se konečně uráčí nám říct, co s náma bude dál...
A narodilo se nám dnes jehňátko. Bohužel tradičně beran (je možný, aby ofce měla 4x po sobě berana? ).
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:26
- Nahlásit
Alexa
Atusch
SISINCE I MOJEMU NEJVĚTŠÍMU KAMARÁDU ATÍKOVI PŘEJEME S MAŘENKOU VŠECHNO NEJVÍC NEJLEPČEJŠÍ K NAROSKÁM VOPRAVDICKEJM KRÁSNEJM, teď vyfrčíme jenom takový jakobydárky, ale vo vejkendě podarujeme osobně naše milé oblíbence!
A pojedeme si oslavně ohřát zádíčka k plážovýmu baru:
a každej pejsek má v balíčkách to, co si přeje:
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:27
- Nahlásit
No nic, vy se tu se mnou nebavíte, tak jdu prát a žehlit.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:36
- Nahlásit
Taky gratuluju všem, co mají narozeniny.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:40
- Nahlásit
Sisisnka moc děkuje za přáníčka a dary a Atíkovi přejem hodně moc zdraví a bránění o dort se samo podělí
No a jinak mě teď připomněli v rádiu že je od čtvrtka do neděle ten veletrh pro čokle, plánuju náfštěvu na neděli přidáte se někdo??????????????
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:41
- Nahlásit
pawLINka
se mnou se taky nikdo nebavi, sneky mi nepochvali , vycuc neudela, tak uklizim.
Všem oslavujícím štěkavcům
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:43
- Nahlásit
lucYnka XIII
Šneky jsem asi neviděla. Jen jsem něco četla. Ukaž a pochválím.
Výcuc ti taky neudělám, pač já tadyma vždycky jen proběhnu a chytím každou 15. stránku.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:43
- Nahlásit
pawLINka
je možný, aby ofce měla 4x po sobě berana? ).
hele a maj stejnýho otce???? že mě se u Dženyny po stejnym tátovi narodili 2x 2 pejsci
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:49
- Nahlásit
Alexa
No stejnýho otce mají. Matějíček je jen jeden. Že by měl sperma jen jednoho druhu?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:50
- Nahlásit
pawLINka
Že by měl sperma jen jednoho druhu?
no asi sou ty klučičí rychlejší
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 15:55
- Nahlásit
pawLINka
sneci jsou o stranku zpet
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:18
- Nahlásit
Alexa
Jenže já chci konečně ovečku.
Letos je rok kluků asi. Máme 3 kůzlata - kozlíky (vlastně 5, protože tady máme ještě podzimní kozlíky) a teď ještě beran. To není možný.
lucYnka XIII
Jé, ti jsou správně škaredí a slizcí. Hezcí jsou. Jak se jmenují? A to je co? Páreček?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:21
- Nahlásit
AlexaAtusch
oběma oslavencům hodně zdravíčka
a tady malý dáreček
pawLINka
je možný, aby ofce měla 4x po sobě berana?
tak nakrejte vofcí a ne beranem
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:27
- Nahlásit
jsem z5 z venčení, mám mokrou bahnitou prdel až na spoďáry, páč jsme viděli gordonsetra či co to bylo, já odvolala a připla ty dvě hovada vlčáčí, panička si přivolala toho svýho, mineme se a ihned ona toho svýho psa pustila a statečně pískala na píšťalku, pes na ní sral, doběhl k mejm, jeden rotoval kolem mě po směru hodinovejch ručiček, druhej naopak, ten cizej pes poskočil, moji poskočili a já hodila flopa do nejhlubší bahnitý louže co jsme za celou dobu potkali. Pak si Ferdík našel půlku sumce, řádně uleželýho, pak zas kus srnčích kostí.. jako ti moji BARFistí dementní mě zabyjou. Takže jsem od bláta, mám krkavej ukazovák, zmrzačený zápěstí od toho pádu, zahumusená od těch mršin co jsem z nich páčila a skoro nemluvím, páč jsem na ně skoro celou dobu ječela, ať laskavje!! už nikde nic nežerou.
Jdu zkontrolovat tatínka, jak nám splaskává s tím žubem a doufám že dorazí inline Bajkovka s bjeloušema.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:28
- Nahlásit
Alexa
Atusch
též se připojuji do mohutného zástupu gratulantůch oslavencům fšecko nejlepčejší!
tady jen něco malého k zakousnutí:
a odpočinek po náročné oslavě:
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:29 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
pawLINka
Jsou dva svetly a dva tmavy. Velky hnedy se jmenuje Hugo, mensi bude mozna Boss nebo Sid Svetly jeste nevim.
rikam si, ze bych mela vymyslet i holcici jmeno, kdyby jednou byly mlade at nejsou jen otcove
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:30
- Nahlásit
lucYnka XIII
bys jim měla dát nějaká neutrální jména, ne? třá René i když Hugo taky není špatný... Hugo dnes snesla deset vajíček... jo, to pude
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:32
- Nahlásit
lucYnka XIII
To je divný mít šneka.
Když Hugo a Boss, tak by to chtělo třá Dior (ta).
Crysa
Há, há, há
all
Lidi, perete někdo v pračce i tenisky? Já jsem na to zvyklá z domu. Máti je normálně vždycky šupla do pračky. V pračce to trošku mlátí (ne moc, prostě ty boty naráží) a ta pičovská skorošvagrová držkuje. Je to teda moje vlastní pračka, tak ať jde do prdele. Jen by mě zajímalo, jestli ještě někdo boty perete.
Jsem dala oprat tašku (jako "kabelku"), boty a nějaký černý hadry no...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:33
- Nahlásit
Baysha
bys jim měla dát nějaká neutrální jména, ne?
nebo Vlasta
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:34
- Nahlásit
lucYnka XIII
Vlasta to mi úplně vypadlo Vlasto, ty nejsi Vlasta, ty jsi Vlasta
|
lucYnka XIII
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
Lidi, perete někdo v pračce i tenisky? Já jsem na to zvyklá z domu. Máti je normálně vždycky šupla do pračky. V pračce to trošku mlátí (ne moc, prostě ty boty naráží) a ta pičovská skorošvagrová držkuje. Je to teda moje vlastní pračka, tak ať jde do prdele. Jen by mě zajímalo, jestli ještě někdo boty perete.
ja peru i papuce... vetsina prcek na to ma i spesl program, takovej malo teplej a malo zdimavej. Ukaz ji to v navodu a se uklidni.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
rikam si, ze bych mela vymyslet i holcici jmeno, kdyby jednou byly mlade at nejsou jen otcove
Tak jedna by mohla bejt IBALGIN a druhá VALETOLa....
už mě ňák zase bolí hlava.....
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:38
- Nahlásit
lucYnka XIII
kaz ji to v navodu a se uklidni.
Ale houby, ona je p.ča a musí si vždycky na mně něco najít.
Ještě, že tady není vlčáčková, ta by mi nadala, že to říkala.
Jsem ráda, že nejsem jediný exot, který pere boty v pračce.
Ale uznávám, že jsem debil. Zkoušela jsem totiž onehdá oprat v pračce psí vodítka. To nebyl dobrý nápad.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 16:41
- Nahlásit
Ha, pračka úspěšně doprala.
|