| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:54
- Nahlásit
Baico
Koně měli odvézt na jatka nebo nechat utratit veterinářem.
No a to poznáš z fotek, essi na tom háku je poraženej doma nebo doveženej poraženej z jatek?
Ale nebi mě, to je prdel jenom.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:54
- Nahlásit
davidkova renata
mi nějak zařídit spaní v tý čanymaringotce,plíííííííííííííííííííííííííííííííííííís!
s Hugem????????????????? to myslim nebé až takovej problém
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:55 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
Alexa
no to je fakt, ale počkej vono to přijde, podívej na metrikse tam je stříkali dětem do krve rovnou aby měli kvalitní výživu
Ale ty jo,děláš si srandu,ale kdo třá poslední dobou má pohřeb? Skoro nikdo už,jen samej rozptyl a konec...rychle zapomenem že vůbec žil...takže možná k tomu ta společnost dospěje! Proto huš si šetřim na plačky a obří náhrobek,protože chci fakt dobrej funus nic malýho
davidkova renata
sem věděla gde má spočinout další rodu milvelů
Jako nevim pomlčela bych,ten pejsek je nejkousavější zhovado na světě...tak šíleně grybe,že mám permanentně u sebe takovej palčák,kterej operativně nasazuju a Nyxinka velmi vkusně visí(voprava) a koulí vočima
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:55
- Nahlásit
Fifi
Pokud nemas zahradu, tak koukej po mistech odlehlych, klidnych, ktery se ti libi. A ... a rejc.. a prace a vic lidi... a zapotit se u toho a delat vtipky a vzpominat na to nej a pak ho v dece polozit tam, kam ho budes chodit navstevovat.
A modlit se, aby neumřel, když bude největší mráz....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:56
- Nahlásit
Alexa
ne u původní
davidkova renata
to si dohodni s pepou
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:57
- Nahlásit
impacthm,ty mi taky davas teda!no nevim,kde bych do jara hajana skladovala sakra!modlit se umim,nastesti!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:58
- Nahlásit
Marush
Skoro nikdo už,jen samej rozptyl a konec...rychle zapomenem že vůbec žil...takže možná k tomu ta společnost dospěje! Proto huš si šetřim na plačky a obří náhrobek,protože chci fakt dobrej funus nic malýho
já tinevím, myslím že je to spíš otázka peněz a času, ale ne že by chtěli zapomenout. Já chci taky roztýlit, páč když vidím některý hroby když dělám u hřbitova stopy, tak radši rozptýlit. Nemyslím že když na mě bude chtít někdo vzpomenou nutně k tomu potřebuje náhrobek
ten pejsek je nejkousavější zhovado na světě...tak šíleně grybe
no nechci říkat, že jsme ti to říkaly
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:59
- Nahlásit
kejtlin
ne u původní
A proč si nešla k žádnému s těch domluvenejch???
impact
A modlit se, aby neumřel, když bude největší mráz....
Tohle máme za sebou,čekání na to až to trochu povolí pod vohněm.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:59
- Nahlásit
kejtlin
ne u původní
a nechceš zkusit toho novýho??????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:00
- Nahlásit
Marushvis,ono to je spalit levnejsi,jako pohreb do zeme vyjde desne draho a malokdo si to muze dnes dovolit!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:00
- Nahlásit
jablunka
Alexa
protože nechci k někomu jinýmu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:01 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
jablunka
Tohle máme za sebou,čekání na to až to trochu povolí pod vohněm.
Já taky pani. Od dvanáctýho do šestadvacátýho prosince. Pěkný vánoce, jen co je pravda...
nemethova5
No co. Měla psa zmrzlýho na balgoně a večer za ním chodila na cigáro.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:01
- Nahlásit
Marush
Ale ty jo,děláš si srandu,ale kdo třá poslední dobou má pohřeb? Skoro nikdo už,jen samej rozptyl a konec...rychle zapomenem že vůbec žil...takže možná k tomu ta společnost dospěje! Proto huš si šetřim na plačky a obří náhrobek,protože chci fakt dobrej funus nic malýho
takhle bych to neviděla,když nechceš zapomenout,tak nezapomeneš a chodíš i na místo rozptylu.My to máme celkem dálku,ale minimálně 4x ročně dojíždíme a navíc ještě pokecáme u svíčky doma.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:03
- Nahlásit
impact
hele ja bych ho normos zakopala na cvicaku,tam vzadu krasne misto,ale ostatni by asi nadseni nebyli,on ma padesat kilo no
Slecna Sadlo ma neco prec pytel cementum je tez prostorove vyrazna. A urco by na cvicaku nadseni nebyli, oni to psove citi, na zahrade, kde je nebostik rtw se cuby hodne mesicu ty casti vyhejbaly. Ale nevim, proste pokud to jde, a jsou moznosti, tak ten hrob si cokl zaslouzi, uz jen to kopani a pohrbivani je soucasti takovyho samohygieny psychicky, ze uz neni a nebude, rozloucis se s nim, zahrabes ho. Neco jak driv bejval bezny proces s lidskyma nebostikama, babca/dedousek umrel v chalupe, otevrely se okna, aby duse mohla do nebe, zadny tabu nemocnicni separe.. decka se prisly rozloucit, pak pohreb a vsici chlastali na oslavu zivota, ze sou este tady.
impact
modlit se, aby neumřel, když bude největší mráz....
To sem psala, ze bych asi resila tou kafilerkou. Nemela bych na to rozdelavat ohen nad pudou urcenou pro kopani..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:04
- Nahlásit
kejtlin
protože nechci k někomu jinýmu
Njn,když nechceš,nikdo tě nedonutí.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:04
- Nahlásit
Alexa
když vidím některý hroby když dělám u hřbitova stopy, tak radši rozptýlit
tý jo,mě hřbitovy bavěj, mám vymyšlenej i nápis na hrob básničku,všecko...i hudbu na pohřeb mám ,..ale je teda extrémně drahej to je fakt,proto eště ten hrob nemám , ale njelpší by bylo aby všichni mý známý byli po mý smrti pohřbený semnou i zaživa,aby byla sranda. razim heslo jako syn Kim Čong Ila...existence našeho světa bez Severní Koree nemá smysl...stejně tak svět bez existence mě,to dá rozum no ni?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:09
- Nahlásit
Zdar co řešíte, jen jsem nakoukla nebudu to dočítat, nechcete mi to někdo jen tak lehce nastínit
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:12
- Nahlásit
Fifi
hrob si cokl zaslouzi, uz jen to kopani a pohrbivani je soucasti takovyho samohygieny psychicky, ze uz neni a nebude, rozloucis se s nim, zahrabes ho.
taky to tak citim, mne to psychicky vzdycky pomuze, teda v pripade psa, kone bych krumpacem nedala, to je mi jasny, tam to bude muset poresit bagr, ale psy jsem si vsechny zakopala sama.
Ani nechci, aby mi nekdo pomahal, jsou to mi psi, chci si je pohrbit sama i za cenu krvavejch mozolu a bolavejch zad.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:14
- Nahlásit
Eldoguero
Zdar co řešíte
řešilo se pojídání koní,psůch a hlavně malodog,mňam
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:14
- Nahlásit
To sem psala, ze bych asi resila tou kafilerkou. Nemela bych na to rozdelavat ohen nad pudou urcenou pro kopani..
Však už nemusíte dáte si urničku na poličku a na psí dušičky zapálíte petrolejku http://www.firmy.cz/Remesla-a-sluzby/Spolecenske-s luzby/Sluzby-pece-o-zvirata/Pohrebni-sluzby-pro-zv irata
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:21
- Nahlásit
Fifi
Moje ofčačka Kazbunda měla asi padesát kilo (ke konci možná víc, byla poněkud prostorově výrazná) a šedesát dva v kohoutku. Hrob se kopal v srpnu, v děsným parnu, asi pětatřicet ve stínu. Ve velmi kamenité půdě. Já byla asi v osmém měsíci takže kopal pouze exmanžel a já kibicovala . Když měl díru tak na středního pudla tak pravil, že to stačí. Nutila jsem ho kopat pořád dál a dál...až jsem konečně byla s velikostí spokojená tak on nasraně pravil "takové dřiny, taková jáma, toho je pro psa škoda, sem pohřbíme tchýni"
jablunka
davidkova renata
Si myslím, že když přijdu s potvrzením z žumpy na OSSZ, nebo odkud se vyplácí ten invalidní důchod tak uznají, že jsme na hlavu fšichni a dají nám ho fšem
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:24
- Nahlásit
Biluška
"takové dřiny, taková jáma, toho je pro psa škoda, sem pohřbíme tchýni"
mojí i by mohl!
Si myslím, že když přijdu s potvrzením z žumpy na OSSZ, nebo odkud se vyplácí ten invalidní důchod tak uznají, že jsme na hlavu fšichni a dají nám ho fšem
Tagžéééééé......Davídková má na starost vystavení a fšichni vostatní to podepíšeme.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:25
- Nahlásit
jablunka
Davídková má na starost vystavení a fšichni vostatní to podepíšeme.
jojojo sem pro!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:26
- Nahlásit
Člověk odejde v době kdy se přeje Sisince a vrátim se a takhle smutné téma.
V srpnu jsem pohřbívání řešila. Kafilérka byla okamžitě zamítnuta, ptala jsem se veta jak to udělat? Pes musel být 80cm pod povrchem neříkal mi, že by byla omezena váha a že všechny své psy má také tak, prostě doma. Upřímně řečeno kopat 110cm hlubokou jámu, do které se musí vejít obr pes je mazec. Nevěřila jsem , že je to tak hluboké, bylo sice léto, ale podmáčená zem a po 40 cm naší jílovité půdy to byla kaše a díra plná vody, takže uplně nic moc. Každopádně je pohřbený doma na zahradě a v nejmenším nelituji. Na veterině bych ho nedokázala nechat když mám k dispozici zahradu, ale chápu, že v bytě to není snadné rozhodnutí.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:27
- Nahlásit
to potvrzení potřebuju hned zítra. Až vás ráno přijdu vzbudit, tak ať tu je
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:28
- Nahlásit
Atuschno nevim jak to budu resit teda!!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:29
- Nahlásit
Alexa
jojojo sem pro!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemyslím si,že by se tu našel něgdo nesouhlasící.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:30
- Nahlásit
nemethova5
no nevim jak to budu resit teda!!!!!
a tak jak sem dávala danajasa ten odkaz tak bych ho asik využila
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:31
- Nahlásit
Alexano odkaz pekny,ale ta cena taky a kde je doprava a dalsi veci??
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:34
- Nahlásit
nemethova5
ale ta cena taky a kde je doprava a dalsi veci??
nojo no zadáčo ti to nikdo neudělá a doprava u toho jednoho byla z práglu cca 800 tak z okolí to asi nebé tolik
jablunka
Nemyslím si,že by se tu našel něgdo nesouhlasící.
atak třá si tady něgdo myslí že je normální žejo
|