Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7155 . 7156 . 7157 . 7158 . 7159 . 7160 . 7161 . 7162 . 7163 . 7164 . 7165 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 11:57
- Nahlásit

Marush
ty musíš bejt dvojsmyslná voe v každý větě...

hele nemít krámy, umím bejt i trojsmyslná, ale to už nigdo nepobírá.

no já právě 181/2...bohužel...
jááák bohužel, to je super, že je nějaká baba vo tolik vyšší než já. Už tak si občas na pařbách připadám jak na Guliverově cestě.
mi řekni, jak je možný, že se roděj tak malí chlapi??

tě mušim seznámit s divnobratrem,dost by ses mu páčila

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 11:58
- Nahlásit

jbat
makrel

OK v pátek bude lehká dopolední pařbička))

Baysha
zítra nee, ale v pátek by to šlo))) Hlavně přeper moribundusa

Baysha
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:00
- Nahlásit

BrendaBenji
OK, tak v pátek budu se snažit

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:00
- Nahlásit

BrendaBenji
OK v pátek bude lehká dopolední pařbička

tve pak mě čeká ještě těžká večerní kalbička... to zas bude sobota... ))))))

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:00 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

jbat
mi řekni, jak je možný, že se roděj tak malí

to nechápu vůbec,žijeme ve světě trpaslíkůch prostě co na to říct, jo jo Guliverova cesta přesně,jak se všude tam pod náma ty malý lidičky hemžej ...buď v klidu divnobratr má 187 bez šteklí

Jo to mě dycky může popadnout největší amok,dyš si kámošky dávat zkrátit kalhoty...a já musim hledat rok než najdu jedny dost dlouhý, na normálního člověka..jako na mě

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:02
- Nahlásit

Marush
buď v klidu divnobratr má 187

bez šteklí

se všude tam pod náma ty malý lidičky hemžej
jako brabenečkové malinký, dycky tam dolů volám "máte tam taky takový vedróóóó?"

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:03
- Nahlásit

jbat
ty to dáš, máš trénink

A už zase du dřít, NEPYŠTE!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:04
- Nahlásit

Marush
dyš si kámošky dávat zkrátit kalhoty...

tak to bych něgdy chtěla zažít...
páč mám asi nadstandardně dlouhý nohy a k tomu nestandardní velikost prdele, ale na mě neseženu. jako kupovat gatě je peklo, to jako jo. a to nejsem žádná žirafa, si myslím že 176 cm je v normě, ne? nevim, jestli to šijou na nějaká krátkonohý nůny...

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:12 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Marush
já například v podpatcích měřim třá 186cm
to jsi ale velmi velká dáma!

pajcovat si xicht mě docela baví ,ale nebaví mě se třeba česat,to je peklo
pajcovat ksicht mě neba, stejnak mam furt brejle, jen je to nutnost, zase bych se česala, až bych vyšívala, bohužel těch pár chlupůch, co mám na hlavě, to nesnese příliš. Ale česala sem sestřenku, když měla vlasy do pasu, úplně mám vlasovou obsesi, proto mám i ráda vlasatý čokly, že je můžu česat. Zřejmě nějaký vlasový trojma z děctví, jak sem byla plešatá a nemohla sem mít ani jeden culík. Nikdy. Pak sem měla umělý vlasy, takový ty, co ti je přidělaj bužírkou k tvejm, to bylo strašný, vypadala sem jako inčučůna, ale furt sem se těma vlasam šimrala po ksichtě, páč to sem eště nikdy nezažila a bylo to bezva. Pak sem je sundala, mám je v pytliku v šupliku, v práci s tim občas děláme srandu, že si je dáme do podpáždí a v tričku s krátkym rukávm s tim chodíme po baráku, ze začátku byli lidi v prdeli, bo mysleli, že fakt máme takovýho bobra v podpáždí. Hustosranda. Ty máš ale moc hezký vlasy, to musí bejt super si je česat a dělat oučesy! Nejlepčí má jébat, ta má vlasů na tři hlavy a furt má culík. Je prostě pitomá.

edit: jébat a hancaw - ty maj vlasy neuvěřitelný!!!!!!!!

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:14
- Nahlásit

jbat
páč mám asi nadstandardně dlouhý nohy a k tomu nestandardní velikost prdele

jako průměrná vejška žen u nás je prej 168cm a chlapů asik 176,což teda znamená že ty seš průmernej chlap a já prostě něco co se má ukazovat v cirkuse spolu s fousatou ženskou a komoněm co umí násobilku .

Jinak vo velikostech se huš vůbec nebavim, nestandardní velikost prdele, znám velmi dobře, mám i diuně dlouhý ruce vopičí,rukávy jsou mi krátký vždy...prostě konečná

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:14
- Nahlásit

Gerda
práci s tim občas děláme srandu, že si je dáme do podpáždí a v tričku s krátkym rukávm s tim chodíme po baráku, ze začátku byli lidi v prdeli, bo mysleli, že fakt máme takovýho bobra v podpáždí.

)))))))))))))))))) týýý volé.

Nejlepčí má jébat, ta má vlasů na tři hlavy a furt má culík. Je prostě pitomá.

furt né, ale dyš poletuju křovím za psem, tak to na rozpůštěný není no...

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:17
- Nahlásit

Marush
že ty seš průmernej chlap a já prostě něco co se má ukazovat v cirkuse spolu s fousatou ženskou a komoněm co umí násobilku
)))))))))) ty si kráva ty vole, takovej záchvat smíchu jsem dlouho neměla.

Gerda
hancaw - ty maj vlasy neuvěřitelný
joooo! to je pravda, hancaw má nádhernou hřívu. fakt moc.
ale mně ani teda nepřijde, že bys měla málo vlasůch, máš jo? asi to máš dobře vostříhaný, ale nevypadaj řídce nebo poškozeně. moc hezky vypadaj, fakt.

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:18
- Nahlásit

Gerda
Ty máš ale moc hezký vlasy, to musí bejt super si je česat a dělat oučesy! Nejlepčí má jébat, ta má vlasů na tři hlavy a furt má culík. Je prostě pitomá.

edit: jébat a hancaw - ty maj vlasy neuvěřitelný!!!!!!!!

já mám tedko vobarvený na tmavo opět..jsem to nedala huš! Jinak je mám totál zničený a vysušený,tfuj . Jbat vypadá na fotkách velmi vlasatě,souhlas a hancaw...ta má háro největší,to je fakt!!!

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:19
- Nahlásit

Gerda
ale mně ani teda nepřijde, že bys měla málo vlasůch, máš jo? asi to máš dobře vostříhaný, ale nevypadaj řídce nebo poškozeně. moc hezky vypadaj, fakt.

Já si taky nevšimla že bys měla málo vlasůch teda!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:19
- Nahlásit

jbat
Marush
děcka, vám řeknu, ti vlasofci měli něco do sebe, co? Ovšem když si někdo tu hlavu oholí, těžko tomu už říkat účes, že? )))

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:21
- Nahlásit

Gerda
děcka, vám řeknu, ti vlasofci měli něco do sebe, co?

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:21
- Nahlásit

Marush
já mám tedko vobarvený na tmavo opět..

to tam máš na nějakejch fotkách a sluší moc!!!!! ale i světlý... to se máš. já se odbarvit, vypadala bych jako Aranka...

Jinak je mám totál zničený a vysušený
kup si býčí semeno na vlasy, mně to dalo do kupy vlasy během dvouch měsíců. chce to používat po každým mytí, vydrží mi jedno balení za cca 200,- na zhruba 2-3 měsíce.

http://www.vlasy-kosmetika.cz/GESTIL-WONDER-Regene racni-zabalova-vlasova-maska-500ml-3-1-ZDARMA-2133 .html

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:24
- Nahlásit

Gerda
děcka, vám řeknu, ti vlasofci měli něco do sebe, co?
to rozhodopádně.

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:26
- Nahlásit

jbat
kup si býčí semeno na vlasy

já furt z čeho seš tak nabuzená a vono z býčího semene,huš je mi vše jasný

Oukej,dík si to koupim to semeno, maj to i v obchodě normál,nebo se to muší vobjednávat jen, nevíš?

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:30 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Marush
já furt z čeho seš tak nabuzená a vono z býčího semene,
ty seš debil.

maj to i v obchodě normál,nebo se to muší vobjednávat jen, nevíš
já to dycky objednávám z netu i pro kolegyně, to 3+1 zadáčo, takže nevím, essi to něgde maj.
jo hele - moc to nevoní, má to takovej slabej spíš jakoby chemickej pušík a splachovat co nejvíc studenou vodou, jak to spláchneš horkou nebo teplou, zamastí se ti hned do druhýho dne celá hlava.
a úpa ideál je si toho pořádně plácnout na gebuli, obalit igelitem a velkým ručníkem a spláchnout po 20 minutách ledárnou. ale já to používám jako normál kondicionér.

edit : relace o vlasech ukončena.

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:34 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

jbat
moc to nevoní, má to takovej slabej spíš jakoby chemickej pušík a splachovat co nejvíc studenou vodou, jak to spláchneš horkou nebo teplou, zamastí se ti hned do druhýho dne celá hlava.

oukej...no jen abych se po tom použití nejak nezabejčila, nebo aby mě nenapadaly samý bejkárny...

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:36
- Nahlásit

Marush
no jen abych se po tom použití nejak nezabejčila, nebo aby mě nenapadaly samý bejkárny...
pokud se to projevuje tagle, tak ty sis to musela na palici ládovat už v prenatálním vjeku ty vado.

impact
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:40
- Nahlásit

Marush
no jen abych se po tom použití nejak nezabejčila, nebo aby mě nenapadaly samý bejkárny...
Aby se ti ty vlasy nepostavily potom.

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:42
- Nahlásit

Marush
ježíš já sem tak ráda že má konečně někdo ten samej problém!! Mam asi 180, nevim přesně, neměřim to, ale všecko je mi furt krátký, rukávy, o kaťatech ani nemluvim. Nenávidim kupovat kalhoty když si je pidilidi vokolo nechávaj zkracovat tak se můžu vzteknout! teď sem byla místo voběda vomrknout (opět, po kolikátý už?) boty na teď, potřebuju k sukni. Jako maj, hezký, ale s vobrovskejma šteklema. Můžu já si vzít 10cm štěkle?? nemůžu. By sem byla jak sněhurka

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:43
- Nahlásit

bonc
By sem byla jak sněhurka

no a? dáš to dohromady se mnou coby Guliverem, Maruš coby fousatou ženckou co umí násoblku a svět nám klidně může ležet u nohouch.

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:46
- Nahlásit

jbat
bonc
no a? dáš to dohromady se mnou coby Guliverem, Maruš coby fousatou ženckou co umí násoblku a svět nám klidně může ležet u nohouch.

přesně

Hlavně my jsme normální chápete, to jen vostatní jsou prostě hobiti!

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:47
- Nahlásit

Jak se řiká, dobrého pomálu. Váma holt museli plejtvat, aby to vůbec k něčemu bylo. Guliveřííííí.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:47 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Marush
Hlavně my jsme normální chápete

hele tak tohle nám asi nesežerou...
Gerda
Jak se řiká, dobrého pomálu. Váma holt museli plejtvat, aby to vůbec k něčemu bylo. Guliveřííííí.

tssssssssss.

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:48 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

jbat
jo, ve společnosti "normálně velkejch" lidí je to v pohodě a vlasůch mam taky dostatečně - takže vostudu s pleší vám dělat nebudu, sice to nejni žádná velká hříva ale víc bych fakt nechtěla, hancaw nezávidim, musí to bejt mor se s tim furt upravovat, v létě to máš jak deku.. mam taky vysušený z barvení, a doost neposlušný, se nechtěj nechávat zpacifikovat, takže to nedělam.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 12:49
- Nahlásit

bonc
v létě to máš jak deku..

jo to mi povídej. ale co už, na druhou stranu aspoň něco mi z tý hlavy leze a není to úplně k hounu...

<< 1 ... 7155 . 7156 . 7157 . 7158 . 7159 . 7160 . 7161 . 7162 . 7163 . 7164 . 7165 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání