| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:48
- Nahlásit
Uz jsem sectena
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:49
- Nahlásit
ty vole Blesk pro psy. už i čokle čtou ty bulvární sračky, jo?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:51
- Nahlásit
makrelGerda
Jsem tu megachytrou pračku zapla na 1400 otáček, tak povlečení, který je takový z divnýho polosaténu bylo požvýkaný jak prase.
Z téhle pračky žehlím všechno. Chci to mít rychle suchý, tak osolím vždycky - já debil - otáčky.
A žehlila jsem ho tak dlouho, protože jsem u toho četla žumpu.
Jdu radši ven, vy dyzkomforti.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:52
- Nahlásit
pawLINka
ty fakt žehlíš povlečení??
jako jak? však je to veliké!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:54
- Nahlásit
jbat
Přehnu ho vejpůl.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:55
- Nahlásit
ja nezehlim nemam ani zehlicku
Ale jdu mejt nadobi a rada bych si k tomu pustila tv, ale nemuzu najit ovladac
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:55
- Nahlásit
pawLINka
Přehnu ho vejpůl
a jo. to jsem teda nežehlila nigdy a nebudu s tím začínat ani náhodou. )))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:57
- Nahlásit
jbat
to jsem teda nežehlila nigdy a nebudu s tím začínat ani náhodou. ))) nápodobně, navíc tam stejně hned vleze pes
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 17:59
- Nahlásit
makrel
navíc tam stejně hned vleze pes
a chlap.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:00
- Nahlásit
jbat
a chlap.
To spíš. A teď už fakt du.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:01
- Nahlásit
jbat
A co jako? Prdla ti céfka? Tak to se těš, až to otevřeš, páč ti prdne úplně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:02
- Nahlásit
tagže ste velmi velcí kreténi fšicíí!!! gdo to má dočítat asik?
požaduji stručný výcuc,su majitelka ostatně,mám na to právo, čék příde vyhřátej jak užofka a poté sedřenej jak votrok na bavlníkový plantáži a tadyk totok
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:03 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
impact
Prdla ti céfka?
z čeho?
že psi čtou bulvár? nééé, Blbís čte povinně mladou frontu, takže jsem v pohodě. ))))
edit: jo už to chápu, ne neprdla, já nebudu ta pravá na prdání céfek v tomto směru.
však když tam bude psát někdo, kdo má zkušenosti, může to být i užitečné, ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:05
- Nahlásit
uš sem doma. Jeskyň jsem opět nenašla. Zato jsem komfortně zabloudila Ono je to v těch místech takový dost nepřehledný, úplně opuštěný, cesty tam vůbec nejsou (jako lesní, polní a tak). V podstatě sou tam akorát stezky co vyšlapala zvěř. A zvěř mě dneska kardinálně nasrala, páč furt tak du a du a du, přede mnou nějaká vesnice, říkám si "ááá, to bude Bohušof" a prt, byla to Osoblaha Psi byli dost rádi, ale já mám úplně uchozený nožičky
Hned z kraje sem potkala dědka, lidi to byste se váleli smíchy gdybyste ho viděli. Sem si ho chtěla vyfotit, ale jaksi se to nehodilo. Představte si Bohuša z Kurvahošigutntág
o dvacet let staršího a s pivním pupkem. Tak toho jsem potkala. S tou rádiovkou na hlavě, s teplákama do gumy v pase...a začal po mě zdálky řvát jaktože nejsou psi na vodítku, že mi je postřílí (nevím čím, leda by mířil prstem a říkal pif paf). Geta teda na vodítku byla, páč gdyby nebyla tak se tu včil ptám jak hluboko ho mám zakopat. Sem ho slušně vyzvala ať mi předloží průkaz myslivecké stráže. On vypnul hruď a pravil, že to on je. Znova jsem trvala na průkazu. Odbyl mě, že ho teď nemá, šak nemá ani flintu, to přece vidím. Jsem mu opět slušně odpověděla ať mě teda neprudí. On začal být dost nasraný a začal řvát, že okamžitě fšechny psy na vodítka a nasadit náhubky. To jako dost zprudil Getu, páč ona nemá ráda když někdo řve (někdo jiný než ona teda). Tak se taky vložila do diskuze a chtěla mu natrhnout tu gumu u tepláků . Jsem mu vysvětlila, že v zákoně je napsáno, že psi musí být pod vlivem majitele, to moji beze sporu jsou (celou dobu seděli kolem mě, krom Gety teda, ta neseděla, ale přemýšlela jak ho beztrestně sežrat. Ofšem ta zase byla na vodítku). Jemu ruply asi tři céfky, pak už mě nebavilo ho poslouchat tak jsem se uprostřed jeho věty otočila a odešla. Gdyž jsme šly po třech hodinách zpátky tak už tam nebyl, takže buď ho ohlodaly vrány a lišky, nebo přežil a odplazil se domů
Někde mezi Bohušovem a bůhvíčím (jak jsem byla ztracená) jsme našli trosky kašny uprostřed lesa. Doslova uprostřed, nevede k tomu ani žádná cesta. Ani cestička. Ani ta srnčí . Taky je u toho nějaký zřícený statek, nebo zámeček, nebo co to bylo. Barák to nebyl, je to dost velké. Stáhnu fotky a dám vám to sem. Dost mě to šoklo. Je to tam vůbec děsně ponuré a strašidelné, mohli by tam natočit nějaký děsný horor
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:07
- Nahlásit
Biluška
máš sovu ty bludná oryjenťačko
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:08
- Nahlásit
Biluška
Doslova uprostřed, nevede k tomu ani žádná cesta. Ani cestička. Ani ta srnčí . Taky je u toho nějaký zřícený statek, nebo zámeček, nebo co to bylo. Barák to nebyl, je to dost velké. Stáhnu fotky a dám vám to sem. Dost mě to šoklo. Je to tam vůbec děsně ponuré a strašidelné, mohli by tam natočit nějaký děsný horor
fuj ty vole, zas budu mít noční můry!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:12
- Nahlásit
pawLINka
Jsem tu megachytrou pračku zapla na 1400 otáček, tak povlečení, který je takový z divnýho polosaténu bylo požvýkaný jak prase.
no jooo, ale to je zlámaný, to stejnak už vyžehlit nepude.
Nežehlim nic, žehličku myslim možná někde mám, ale nemám chuť žehlit, takže sem nežehlila už min 5 let ani prd. Zato sem se naučila bezvadně věšet, že nic neni zmuchlaný. A pokud náhodou je, tak mi to teda vůbec neva.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:13
- Nahlásit
Já vposlední době žehlím jenom vlasy a průsery
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:14
- Nahlásit
impact
hele máš tam styky? v tom blesku?
na FB jsou dost "zajímavé" fotky z jednoho "JK", kůň staženej z kůže, podvyživení koně jak sviňa... a VS nic samozřejmě.
nechytli by se toho...?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:18
- Nahlásit
makrel
Já vposlední době žehlím jenom vlasy a průsery
myslíš ten průser s grupáčem jo? )))))))))))))
Biluška
. Je to tam vůbec děsně ponuré a strašidelné, mohli by tam natočit nějaký děsný horor
co tam udělat žumpamítink? .-))))) byla bych mamka Edamsnová ..můžem začít dělat konkurz na Goméze
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:18
- Nahlásit
davidkova renata
ten už je promlčený a zapomenutý
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:19
- Nahlásit
impact
máš zprávu na FB
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:23
- Nahlásit
jbat
hele ty posranej jébate,táhni do prdele za vlčáčkovou a za cigi a už nevylejzej koukla sem na FB a mám tě plný zuby! co to jako do piče má bejt??????????????????????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:24
- Nahlásit
davidkova renata
byla bych mamka Edamsnová
F tom případě už začni držet dijetu, páč mamka edemsnová je děsně hubená
Ale jinak sem pro Akorát nevím essi to místo eště něgdy najdu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:26
- Nahlásit
jbat
Páč mi blbne brzda,přijela sem dříf a hned se du poblejt,páč to co si hodila na FB k ničemu jinýmu nejni!!!!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:27
- Nahlásit
jbat
Co je na tom fb???
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
co to jako do piče má bejt???????
JK. borec to tam nafotil, k těm fotkám, když klikneš na název alba, se vyjadřuje i syn toho člověka, co je za to nejspíš zodpovědnej.
jako pani, třepu se tady jak osika... tohle je moc i na mě... ráda bych to nějak zmedializovala, však i ti živí koně jsou podvyživení, nohy v hajzlu, kopyta...
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Biluška
F tom případě už začni držet dijetu, páč mamka edemsnová je děsně hubená
Bezva,budu strýček Festr,máme zhruba stejnou postavu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:28
- Nahlásit
jablunka
hned se du poblejt
to je krafka vid? ? (((( ty voe to neni možný takhle nechat ne?!
Biluška
páč mamka edemsnová je děsně hubená
ok,budu těhotná mamka edemsnová gdo teda bé gomés at vim s kým to mám )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2011 18:31
- Nahlásit
pawLINka
Co je na tom fb???
http://tengler.rajce.idnes.cz/JK_Vlci_stopa/
|