| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:25 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Marush
hele jak dáš štěněti najevo,že tě jako nemá kousat co nejvíc umí?
já jim hned do huby cpu hračky a nebo aspoň kus hadru a tahám se s nima, po chvilce zjistí, že kousání do lidůch není taká čuryna a tak raději sami hledají hadry a hračky a koušou je. Někdy teda uznaj, že je úpa nejvhodnější ke kousacím hrám bota, takže zatím s každejma štěndama doma i novým prckounem co domem projde, tak umře několik pantoflí, nejraději předhazuju od větnamců takový s měkoučkou podrážkou a kostkatym vrchem v ceně 19Kč/ks
Takže udělej kopu odstřihanejch nohaviz z výroby kraťasů, starejch tepláků a triček, udělej z toho uzlíky a hračky, promíchej to se starejma pantoflema a když začne kousat do rukou a nohou, tak uveď do pohybu nějakou hračku. Může bejt i na špagátě. Uvidíš zítra, jak se to bude hodit.
Jo a nezapomeň si nějaký starý bavlněný triko vzít s sebou na bránění, ať máte na co kousat. Nejlépe to, který si vybere jako nejoblíbenější, aby měla s sebou známou hračku.
Gerda
Davítkojc řikala v deset, ale nevím esli Jiřík muže. Mě je to jedno, domluvte se jak se to bude hodit, já přijedu podle toho jak vám se to bude hodit.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:28
- Nahlásit
Marush
Lepší, než nějaký fyzický tresty. Pro štěně je zpravidla vyhození ze smečky ta největší hrůza.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:38
- Nahlásit
Crysa
ty jo,má milion hraček a triček v uzlu furt jí to rvu do huby,ale jí nejvíc baví kousat rodiče do noch,oni hrozně vřeštěj a utíkaj a to je něco pro ní...boty kouše všechny,na to rezignuju uplně to nějak řešit ,jo taky jí baví kousat velkoguse do vocasu a brát mu kosti, on hrozně vrčí a i po ní vyjel několikrát...trochu se lekla a za minutu mu tu kost naprosto suveréně sebrala a vrčela s ní...je to strašlivá svinje ...od kolika to zejtra je to kousání prosííím?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:39
- Nahlásit
Marush
tady starý venkovní pantofle
maliny maj často místo mozku tenisák
i stará fuska stačí
ale na pátym tejdnu to odnesly i kalhoty a chodila jsem k nim zásadně v kanadách ale pak se naučili na hračky
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:41
- Nahlásit
Crysa
ježíííííííííš,to snad prvně vidim úpa malý maliňáky...ty jsou strašlivě pěkný ty hlavičky,koušou pěkně no...pěkná smečka
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:41
- Nahlásit
Marush
jako ležící hračky si nevšimne, musí se hejbat niminálně jako rodiče, nejlépe zajímavějš. Přivaž něco na špagát a tahej to rychle před ní, ona se pak zakousne, chvíli s ní bojuj a pak jí nech, aby si to odnesla. Pak zas rozhejbej jinou hračku. Musí se naučit že s hračkama je sranda. Zatím je nechápe.
Taky není od věci nějaká morková kost nebo kloubní hlavice na ožužlávání.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:42
- Nahlásit
jelyta du dělat vostudu, tak držte palce at není moc velká
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:43
- Nahlásit
makrel
jakou ostudu???? Já nic nevím
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:43
- Nahlásit
ještě jedna smečková
rodiče vs. prckouni
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:45
- Nahlásit
Montyno nic, jdu na vajno, takže už jaksi preventývně očekává, že nějaká ostuda bude
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:46
- Nahlásit
makrel
jakto? ty nebudeš pracovat o víkendu?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:47
- Nahlásit
Crysa
jako ležící hračky si nevšimne, musí se hejbat niminálně jako rodiče, nejlépe zajímavějš. Přivaž něco na špagát a tahej to rychle před ní
jo jo to dělám,mám míček na provaze, spoustu pitchovinek,to jí baví moc kouše to,to jo...ale přestane jí to bavit tak po 15minutách a chce se zakousnout do něčeho živýho spíš ,snažim se jí ty hračky měnit a pak je schovávám aby jí nezevšedněly no....mě přijde že je normální štěně kousací, jen rodiče si furt stěžujou, místo aby se vobuli pořádně , máma volala ségře,ať jí přiveze kanistra,že už tohodle diskomforta nechce tady , ale my tu eště budem chvíli
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:48
- Nahlásit
Monty
ježiš ty si špion, no budu pracovat, ale doma
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:48
- Nahlásit
Crysa
Vidíš, tebe jsem zrovna hledala. Ty barfovací štěněcí byly od tebe?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:49
- Nahlásit
makrel
aha, tak to budeš ale vypadat a obávám se, že práci necháš asi na neděli
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:51
- Nahlásit
Monty
ee, jsem rozhodnuta a pevně odhodlána býti dnes hodná
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:51
- Nahlásit
impact
jj, ti byli moji pročpato?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:52
- Nahlásit
makrel
ee, jsem rozhodnuta a pevně odhodlána býti dnes hodná
nechtěj mě rozesmát
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:54
- Nahlásit
Monty
nevěříš, jo?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:54
- Nahlásit
Renatooooo, Gerdoooo, budu mít to maseno vemu ho, je to od 13h, jako když jsem tam byla minule? Nebo je to vždycky od jedný?! Zas sem tu něco četla o 10hodině,ale nevim esli to patřilo k kousání v Prokopáku zejtra....
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:55
- Nahlásit
Nazdárek.
Eldoguero
Gerda
Co to tady je za blbozprávy
Holky držím palce, ať je vše co nejvíc v pořádku.
Gerda
Hele já bych asi po tý naší zkušenosti nechala bouli vyndat (pokud bude mít teda Maruška dobrý výsledky srdíčka). Já jsem si taky u čuby myslela, že bradavice a ona rakovinka
Baysha
pěkný fotky a i králík od nás je zviditelněnej, jsem ráda že se Bajše líbí ))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:57
- Nahlásit
makrel
no jaksik ne
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:58
- Nahlásit
BrendaBenji
Gerda
Hele já bych asi po tý naší zkušenosti nechala bouli vyndat (pokud bude mít teda Maruška dobrý výsledky srdíčka). Já jsem si taky u čuby myslela, že bradavice a ona rakovinka
já taky asik, já jsem paranoidní..bych se bála to nechat,ale nevim no
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:59
- Nahlásit
Crysa
Tak to vypadá, že budeš mít halanty mediální hvjezdy. Jediná fotka ze všech, kterou vybrali. Ale jinak už mám některý věci z časáku a je to teda šlaha. Myslím, že to bude jenom prd, prd, prd a bude se třást zeměgula, jak budou kolemjdoucím rupat céfky. Pěkně jedna po druhé.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 20:00
- Nahlásit
Monty
paní jste moc zlá a asi se s váma přestanu kamarádit. kdo jiný by mi to měl věřit???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 20:01
- Nahlásit
bránění je zejtra od 10 h,jirka to ví a souhlasí
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
impact
Tak to vypadá, že budeš mít halanty mediální hvjezdy
no a to má eště rozhovor ve psích kusech, další zviditelněná ze žumpy
hele nezdá se vám že co člen žumpy to selebrita?????????????
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
BrendaBenji
fotky nejsou ode mě, ale díky králíček byl velmi úspěšný u všech, podařilo se mi z něj spáchat pěkný a dobře uchopitelný aport, psiska ho milovala! děkuju!
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
makrel
právě že tě trochu znám nejsem zlá, jen upřímná
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2011 20:02
- Nahlásit
Alexa
hele nezdá se vám že co člen žumpy to selebrita?????????????
|