Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7110 . 7111 . 7112 . 7113 . 7114 . 7115 . 7116 . 7117 . 7118 . 7119 . 7120 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:25 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Marush
hele jak dáš štěněti najevo,že tě jako nemá kousat co nejvíc umí?
já jim hned do huby cpu hračky a nebo aspoň kus hadru a tahám se s nima, po chvilce zjistí, že kousání do lidůch není taká čuryna a tak raději sami hledají hadry a hračky a koušou je. Někdy teda uznaj, že je úpa nejvhodnější ke kousacím hrám bota, takže zatím s každejma štěndama doma i novým prckounem co domem projde, tak umře několik pantoflí, nejraději předhazuju od větnamců takový s měkoučkou podrážkou a kostkatym vrchem v ceně 19Kč/ks
Takže udělej kopu odstřihanejch nohaviz z výroby kraťasů, starejch tepláků a triček, udělej z toho uzlíky a hračky, promíchej to se starejma pantoflema a když začne kousat do rukou a nohou, tak uveď do pohybu nějakou hračku. Může bejt i na špagátě. Uvidíš zítra, jak se to bude hodit.

Jo a nezapomeň si nějaký starý bavlněný triko vzít s sebou na bránění, ať máte na co kousat. Nejlépe to, který si vybere jako nejoblíbenější, aby měla s sebou známou hračku.

Gerda
Davítkojc řikala v deset, ale nevím esli Jiřík muže. Mě je to jedno, domluvte se jak se to bude hodit, já přijedu podle toho jak vám se to bude hodit.

impact
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:28
- Nahlásit

Marush
Lepší, než nějaký fyzický tresty. Pro štěně je zpravidla vyhození ze smečky ta největší hrůza.

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:38
- Nahlásit

Crysa
ty jo,má milion hraček a triček v uzlu furt jí to rvu do huby,ale jí nejvíc baví kousat rodiče do noch,oni hrozně vřeštěj a utíkaj a to je něco pro ní...boty kouše všechny,na to rezignuju uplně to nějak řešit ,jo taky jí baví kousat velkoguse do vocasu a brát mu kosti, on hrozně vrčí a i po ní vyjel několikrát...trochu se lekla a za minutu mu tu kost naprosto suveréně sebrala a vrčela s ní...je to strašlivá svinje ...od kolika to zejtra je to kousání prosííím?

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:39
- Nahlásit

Marush

tady starý venkovní pantofle
maliny maj často místo mozku tenisák
i stará fuska stačí
ale na pátym tejdnu to odnesly i kalhoty a chodila jsem k nim zásadně v kanadách ale pak se naučili na hračky

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:41
- Nahlásit

Crysa
ježíííííííííš,to snad prvně vidim úpa malý maliňáky...ty jsou strašlivě pěkný ty hlavičky,koušou pěkně no...pěkná smečka

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:41
- Nahlásit

Marush
jako ležící hračky si nevšimne, musí se hejbat niminálně jako rodiče, nejlépe zajímavějš. Přivaž něco na špagát a tahej to rychle před ní, ona se pak zakousne, chvíli s ní bojuj a pak jí nech, aby si to odnesla. Pak zas rozhejbej jinou hračku. Musí se naučit že s hračkama je sranda. Zatím je nechápe.
Taky není od věci nějaká morková kost nebo kloubní hlavice na ožužlávání.

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:42
- Nahlásit

jelyta du dělat vostudu, tak držte palce at není moc velká

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:43
- Nahlásit

makrel
jakou ostudu???? Já nic nevím

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:43
- Nahlásit

ještě jedna smečková
rodiče vs. prckouni

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:45
- Nahlásit

Montyno nic, jdu na vajno, takže už jaksi preventývně očekává, že nějaká ostuda bude

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:46
- Nahlásit

makrel
jakto? ty nebudeš pracovat o víkendu?

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:47
- Nahlásit

Crysa
jako ležící hračky si nevšimne, musí se hejbat niminálně jako rodiče, nejlépe zajímavějš. Přivaž něco na špagát a tahej to rychle před ní

jo jo to dělám,mám míček na provaze, spoustu pitchovinek,to jí baví moc kouše to,to jo...ale přestane jí to bavit tak po 15minutách a chce se zakousnout do něčeho živýho spíš ,snažim se jí ty hračky měnit a pak je schovávám aby jí nezevšedněly no....mě přijde že je normální štěně kousací, jen rodiče si furt stěžujou, místo aby se vobuli pořádně , máma volala ségře,ať jí přiveze kanistra,že už tohodle diskomforta nechce tady , ale my tu eště budem chvíli

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:48
- Nahlásit

Monty
ježiš ty si špion, no budu pracovat, ale doma

impact
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:48
- Nahlásit

Crysa
Vidíš, tebe jsem zrovna hledala. Ty barfovací štěněcí byly od tebe?

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:49
- Nahlásit

makrel
aha, tak to budeš ale vypadat a obávám se, že práci necháš asi na neděli

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:51
- Nahlásit

Monty
ee, jsem rozhodnuta a pevně odhodlána býti dnes hodná

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:51
- Nahlásit

impact
jj, ti byli moji pročpato?

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:52
- Nahlásit

makrel
ee, jsem rozhodnuta a pevně odhodlána býti dnes hodná
nechtěj mě rozesmát

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:54
- Nahlásit

Monty
nevěříš, jo?

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:54
- Nahlásit

Renatooooo, Gerdoooo, budu mít to maseno vemu ho, je to od 13h, jako když jsem tam byla minule? Nebo je to vždycky od jedný?! Zas sem tu něco četla o 10hodině,ale nevim esli to patřilo k kousání v Prokopáku zejtra....

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:55
- Nahlásit

Nazdárek.

Eldoguero
Gerda
Co to tady je za blbozprávy
Holky držím palce, ať je vše co nejvíc v pořádku.

Gerda
Hele já bych asi po tý naší zkušenosti nechala bouli vyndat (pokud bude mít teda Maruška dobrý výsledky srdíčka). Já jsem si taky u čuby myslela, že bradavice a ona rakovinka

Baysha

pěkný fotky a i králík od nás je zviditelněnej, jsem ráda že se Bajše líbí))

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:57
- Nahlásit

makrel
no jaksik ne

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:58
- Nahlásit

BrendaBenji
Gerda
Hele já bych asi po tý naší zkušenosti nechala bouli vyndat (pokud bude mít teda Maruška dobrý výsledky srdíčka). Já jsem si taky u čuby myslela, že bradavice a ona rakovinka

já taky asik, já jsem paranoidní..bych se bála to nechat,ale nevim no

impact
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:59
- Nahlásit

Crysa
Tak to vypadá, že budeš mít halanty mediální hvjezdy. Jediná fotka ze všech, kterou vybrali. Ale jinak už mám některý věci z časáku a je to teda šlaha. Myslím, že to bude jenom prd, prd, prd a bude se třást zeměgula, jak budou kolemjdoucím rupat céfky. Pěkně jedna po druhé.

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 20:00
- Nahlásit

Monty
paní jste moc zlá a asi se s váma přestanu kamarádit. kdo jiný by mi to měl věřit???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 20:01
- Nahlásit

bránění je zejtra od 10 h,jirka to ví a souhlasí

Alexa
Člen
- Nahlásit

impact
Tak to vypadá, že budeš mít halanty mediální hvjezdy
no a to má eště rozhovor ve psích kusech, další zviditelněná ze žumpy

hele nezdá se vám že co člen žumpy to selebrita?????????????

Baysha
Člen
- Nahlásit

BrendaBenji
fotky nejsou ode mě, ale díky králíček byl velmi úspěšný u všech, podařilo se mi z něj spáchat pěkný a dobře uchopitelný aport, psiska ho milovala! děkuju!

Monty
Člen
- Nahlásit

makrel
právě že tě trochu znám nejsem zlá, jen upřímná

impact
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 20:02
- Nahlásit

Alexa
hele nezdá se vám že co člen žumpy to selebrita?????????????

<< 1 ... 7110 . 7111 . 7112 . 7113 . 7114 . 7115 . 7116 . 7117 . 7118 . 7119 . 7120 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání