Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7110 . 7111 . 7112 . 7113 . 7114 . 7115 . 7116 . 7117 . 7118 . 7119 . 7120 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:03
- Nahlásit

Dobré jitro pipinkíííí!

FŠÉÉÉCKO NEJLEPČEJŠÍ HAJÁNKOJ KE KRÁSNÝM NAROZENINÁM, HODNĚ ZRAVÍČKA A MORČÁTEK DO DALŠÍCH LET! Koupíme mu jedno plešatý morče od Dines?

Dovoluji si soudruha Hajánka pozvat po buřtové žranici na čaj, abychom si trošku popovídali, šak je to takovej inženýr moudrej!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:04
- Nahlásit

jbatjezis a co je to za drijak????ste to pila????

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:05
- Nahlásit

čus žumpice žumpiňácké a iraňácké.
Hajanovi přeju fšechno nejlepší k narozeninám. U nás se bude taky slavit v neděli. V neděli totiž bude mít moje nejlepší, nejkrásnější, nejhodnější, nejchytřejší a vůbec celkově nejúžasnější šampionka Hesinka DVANÁCT LET A aby to nebylo málo tak Lajenka, Ajánek a Amazonka budou mít rok Slavit s nima bude ještě Texíček, páč ten měl 11.3. tři roky

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

jbat
kamarád si otevřel klup
bože to je debyl
drink se jmenuje šípový jed

nedávej si příště kuráre

jbat
Člen
- Nahlásit

Gerda
pani, děkuju jak jste to všechno zařídila. jste nejlepší zařizovač.

ale do fukušymy jedem i tak.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:06
- Nahlásit

Gerdajezisi pani,to mi nedelejte!!!jsem si kafetem vohodila celinkej monitor,jeste ted se dusim smichy soudruh inzenyr hajan!!!!!a jinak diky,ja vedela,ze me nezklames,ze s necim vylezes!!!jo jedno plesomorce by hajanoj bral,ale radsi nic,pac by se o nej mydlily s aminem.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:08
- Nahlásit

Biluškatak to budete slavit ve velkym ne????mi to udelai pri jednom,jak hajan,tak simča.

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:08
- Nahlásit

nemethova5
ezis a co je to za drijak????ste to pila????

no... ochutnala jsem...

davidkova renata
nedávej si příště kuráre

ano. původně se to tak mělo jmenovat, kamarát ale usoudil, že by hodně lidí nevědělo, do čeho jde...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:10
- Nahlásit

jbattak nenapadne jste to jako otukavala?tak stalo to aspon za to,bylo to dobry???pac,kdyby to stalo za prd,bylo mi jeste z toho blbe a bylo to hnusny,tak to bych byla nastvana teda.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:10
- Nahlásit

jbat
že by hodně lidí nevědělo, do čeho jde...
njn, českej lit je děsně nevzdělanej dělat biznis neni dneska žádná prča..jaký kapky a kolik jich tam je? páč třá takovej kodejn

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:11
- Nahlásit

davidkova renata
chtěla sem teď mudřene zavolat či napsat, bohužel sem zjistila, že jako správnej retard jsem doma zapomněla telefon. Takže dnes se mi nedovolá nikdo. Ach jo.

Eldoguero
Pani, to je strašně dojemný s tou Kaly, bude tedy Boninčina vodící fenka. Dejte vědět, co vám řek pan dochtor, hlavně ať je Boninka v pořádku!!!

Jinak co se Mařeny týká...přiznávám narovinu, že se tý operace a následný rekonvalescence bojim. Udělám tedy ještě to, ež sjedu za panem doktorem Babíčkem do Jesenice a poradím se ještě s ním. Opravdu, a možná je to velmi hloupý názor, to je možné, nechci řezat do "zdravýho" zvířete bezpotížovýho. Boulička samozřejmě roste, má dvě, jednu hlouběji a malinkatou, v bříšku, druhou na liště, větší. Bojim se, že řazánim a krájenim psa urychlíme procesy, který teď v tom těle probíhaj pomalu. Boule se za rok zvětšila z antiperle na angrešt (cca 1 cm velikost). Stejnak eště skoknem ke kardiologovi kouknout na srdce, zahájila sem psí hustodietu, musí sundat tři kila, je opravdu velmi mocná v ploše. Má 20 kilo. Má mít 17. Nemusíte mi řikat, že sem debil, to vim. Pan doktor se jí smál, že je sportovec, bo má fregvenci olympyjonyka )) Ale neni to legrační, ta tloušťka je teď to, co je problém velmi velký. Máma už má instruikce a hrubé strašení, že jesi psa nepřestane překrmovat, pes umře KVULI NÍ. Je to hnusné a zlé, ale jinak to nešlo.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:12
- Nahlásit

jbat
co marodice?
špatný

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:13
- Nahlásit

davidkova renata
páč třá takovej kodejn
Že bysme jako změnili klepku?

nemethova5
Jistě, udělám velkooslavu. Taky je možná zmlátím míň než obvykle. Nebo menší traverzou. Eště uvidim

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:14
- Nahlásit

Gerda
doktorem Babíčkem
no hele nevim,já tam poslala kámošku se zlatákem bo tady mu Kubeček diagnostikoval osteosarkom a řek průběh..babíček řek,že to je DKK..no pravdu měl kubeček a to tak že ve všem..né teda že by to něco řešilo bo to neni řešitelný((( akorát vona se vrátila nadšená,že pes bude dobrej a v naději..nevim no
Je to hnusné a zlé
ne ,je to to pravé!

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:14
- Nahlásit

Eldoguero
jak špatný? Žádám rozvinout a objasnit plís.

Gerda
Z antiperle na angrešt je podle mě dost. To bysem asi řezala

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:15
- Nahlásit

nemethova5
jbattak nenapadne jste to jako otukavala?

no napsala jste to úpa přesně, pani.
dobrý to bylo, větrový takový...
ale dost to přebila zlatá tequila, citrus, cosi kokosovýho a vodka.

davidkova renata
jaký kapky a kolik jich tam je? páč třá takovej ko

tak říkal, že bromhexin, ale jako že bych mu věřila... nebo že bych to snad byla schopná poznat...

Eldoguero
špatný

psala jste to tu někde? já si to najdu, ať nemusíte znova. nesmutněte, pani, jo?

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:19
- Nahlásit

Gerda
ež sjedu za panem doktorem Babíčkem do Jesenice a poradím se ještě s ním.
no doporučuju spíš když už Jesenici tak tu "novou" veterinu u benzínky, nebo se zeptej lucynkystimdivnyčíslemjakchodíjenomvnoci ta chválila toho svýho doktora v Libři
Eldoguero
jak špatný????, jako horší? nebo už něco víš????????

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:21
- Nahlásit

Biluška
Buďto je to nádor na mozku, nebo jí prdla céfka a má hematom někde u očních nervů (u takhle malýho psa prý stačí velikost zrnka prosa a zrak je v prdeli) a nebo otok mozku. Příčina druhých dvou variant je úraz (ničeho si nejsem vědoma a to jsem s ní skoro pořád, ale samozřejmě člověk nikdy neví) nebo zase ten nádor.
Oční pozadí, sítnice a oči jako takové jsou v pořádku. Nevidí už naprosto vůbec nic.
Prognoza na hovno, páč se to nedá léčit ani jedna varianta, pokud je to hematom, mohl by se vstřebat, ale zrak by se jí zřejmě už nikdy nevrátil, ale žila by. Pokud je to otok mozku nebo nádor je to konečná ...
Konečná diagnoza se dá zjistit jen CTčkem nebo MR, ale v podstatě je to k hovnu, páč prý to nikdo u nás a zřejmě ani v Evropě neumí u zvířat (navíc u relativně malýho psa) operovat, nemluvě o financích.

Gerda
antiperle na angrešt
Pani to už mi přijde fakt hodně, po zkušenostech s Ambrou bych opravdu neváhala, pokud to takhle roste.

helps
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:21
- Nahlásit

Biluška

A aby to nebylo málo tak Lajenka, Ajánek a Amazonka budou mít rok

Ajánek bude ale slavit už zíítra :PPP a Hesince a Lajence popřej hezky i od nás.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:25
- Nahlásit

Jo a ještě doktor říkal, že nádor pochopitelně (i otok jak tlačí) může způsobovat změny chování zatím je "v pohodě" Kaly jí asi bude fakt vodit, je dnes bez ní doma jak tělo bez duše
Jestli Bonninka umře, nevím jak to zvládne...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:29
- Nahlásit

Eldoguero
do piče,takže nevíte zas nic v zásadě..hele ta céfka ale může prdnout jen tak ne?
změny chování
no tak vo tomdle by ti povyprávěla monika se svou dogou

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:31
- Nahlásit

Eldoguero
že nádor pochopitelně (i otok jak tlačí) může způsobovat změny chování

a prostě se nedá zjistit, co to je?? a jako co máte teda dělat?

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:39
- Nahlásit

BaicoHele to je něco podobnýho jako to schovaný varle u Bajkonůra. Taky do něj nechci nechat vrtat pokud neni nějakej problém. Samo, že riskuju, že pak může být pozdě. Ale je mi doopravdy proti srsti nechat řezat v podstatě zdravého psa.
Hele,tohle bych fakt neriskla,my taky čekali a najedou se začalo to venkovní zvětšovat,taxme na to vlítly,vnitřní bylo skované za ledvinama,taxe v něm museli pohrabat a u obou doktorříkal,že to bylo na hraně.Brůsovi byly tři roky.
Eldorádo a březen
Drzím bafům palečky.
nemethova5
Gratulujem hajánkovi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:40
- Nahlásit

Eldoguero
A vlastně co teď můžete dělat? Je něco, co se tam dá zjistit? Nějaká metoda? Kaly je skvělá, opravdová kamarádka!

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:44
- Nahlásit

Eldoguero
Kurva,tohle je situace na hovno!!!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:47
- Nahlásit

Baico
dala bych mu to ven, nečekala bych.
Stejně tak i u ostatních věcí, co se zvětšujou, mi není proti mysli nechat řezat, naopak j ehorší čekat co to bude dělat

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:47
- Nahlásit

Eldoguero
Tak to je fakt prognoza na pytel Asi nejlepší varianta by byl ten hematom, budeme v něj doufat . Zrak pro psa není až tak důležitý, bez něho to celkem v poho dá. Hesinka přišla o jedno oko při úraze někdy ve čtyřech letech. V poho s tím celý život aktivně závodila v agi. A dobře závodila . Hlavně, aby to nebyl ten nádor. Kámošce na to odešel bígl a ten konec byl dost hnusný

laguna
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:48
- Nahlásit

Gerda
A nechceš zkusit Mvdr Lázničku?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:53
- Nahlásit

davidkova renata
hele ta céfka ale může prdnout jen tak ne
prej může sama a v podstatě bez příčiny
jbat
a prostě se nedá zjistit, co to je?? a jako co máte teda dělat?
nedá leda fakt tím CT nebo MR, ale zatím fakt nemám 8 litrů na cétéčko, asi budu muset vykrást banku
nevím co máme dělat, prý zatím čekat a sledovat ji
Gerda
A vlastně co teď můžete dělat?
vůbec nic... to je asi nejhorší na světě, prý se s tím nedá nic dělat ať je to kterákoliv z variant, prostě tady může být třeba 5 let nebo 5 dní
Kaly je zlatíčko, nevím jestli se jí snažila vodit, nebo to je jen tím,že je na ní hodně závyslá a chce být prostě jen s ní i fyzicky, ale včera celý večer chodila s ní, dotýkala se jí při pohybu, ležela u ní na gauči, venku je z toho chudinka zmatená. Teď tady leží jak tělo bez duše, ráno chtěla jít s přítelem a Bonninkou, musela jsem jí chytat až před barákem, pak stála chvíli za dveřma a čekala jestli se vrátí, potom uslyšela auto, že odjíždí a tak si šla lehnout znovu
jablunka
to je pani, to je

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:56
- Nahlásit

Brýden
taxem vás zběžně dočetla, drásáte statečně.

Monty, jsem ráda že to došlo a je k něčemu

Gerda s tou bulkou ti asi stejně moc jinýho než vyčkávat nepomůže, Maryje má to srdíčko špatný, ne? Tam bych asi tu narkozu moc nepokoušela..

Eldoguero
lity lity, držíme s celou smečnou palečky..

Davítkojc než se zeptáš, tak ringovrch mám a zízra budu.
Jen by možná nebylo vot vjeci dát to na dopo, než začne pršet, Medard věstí na zítra od jedný pražský déšť, že by jsme mohli začít dopo za sucha a za sucha skončíkovat.

<< 1 ... 7110 . 7111 . 7112 . 7113 . 7114 . 7115 . 7116 . 7117 . 7118 . 7119 . 7120 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání