Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7110 . 7111 . 7112 . 7113 . 7114 . 7115 . 7116 . 7117 . 7118 . 7119 . 7120 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Koko
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:56
- Nahlásit

Eldoguero

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:56 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Biluška
přesně tak, taky doufáme v hematom, ona sama se se slepotou srovná rychle, díky tý její super povaze, barák zná, holt nebudeme přestavovat nábytek, to je to nejmenší, venku na vodítku nebo na volno jen na louce a pod dozorem, ještě, že nezdrhá za zvěří (po stopě)
ale nevím jak zjistíme jestli je to ten hematom, no asi fakt budu muset někde vyštrachat prachy a jet k Vepřekovi na CT, ale to určitě nebude hned

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:57
- Nahlásit

Crysa
než se zeptáš, tak ringovrch mám a zízra budu

si vjedma))
hele tak ale mě hjirka nepsal zatim,tak se mu musí dát vědět esi může a já musim říct fandoj..esi už pojede..jinak mi to zas tak neva,necííí moknout do piče.-(((

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:58
- Nahlásit

Lidi co myslíte, má to cétéčko smysl, jako aby měl člověk jistotu co přesně to je, přestože se s tím nedá nic dělat???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:58
- Nahlásit

Eldoguero
ehm..nejde to pořešit přes manžu, víš jako to myslim..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 10:59
- Nahlásit

Eldoguero
Lidi co myslíte, má to cétéčko smysl, jako aby měl člověk jistotu co přesně to je, přestože se s tím nedá nic dělat???
psala sem ti to do mailu..chtěla bych to vědět..ale chápu ty prachy ..voni dyš nejsou...

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:03
- Nahlásit

davidkova renata
ale mě hjirka nepsal zatim
mě taky ne. Tak mu někdo napíšem? Mě je to jedno jestli pojedu kósat dopo nebo odpo, ale určo tam nechci stát v dešti a odvážet zas všechno durch, páč pak všechny ty kousací cajky smrděj, jsou špinavý a kentusácký a celkově to není moc na deště. A já taky nejsem na deště. Teď tu sedím zmrzlá, nedochrápaná a čekám než se mi dodělá vobjet, abych mohla aspoň hodinku slintat do polštářku po O

TAKŽE BRÁNIČI, CO TO ZÍTRA HODIT NA DOPOLKO???? KDO JE PRO??? KOMU BY TO NEVADILO?? A KDO JE PROTI??

impact
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:03
- Nahlásit

Eldoguero
venku na vodítku nebo na volno jen na louce a pod dozorem, ještě, že nezdrhá za zvěří (po stopě)
Dejte té její psí kámošce - vodičce rolničku na krk.

Monty
Už to šlo.

@LL
Jinak zdravím, je mě kurevksy bídně, budu moc moc nemoc.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:05
- Nahlásit

Eldoguero
Pokud by to nešlo pořešit tak jak myslí Renata tak bych to asi neřešila . Páč peněz na vyhazování nemáš a tohle v podstatě vyhozené jsou, protože problém to neřeší.
Nechci ti brát naděje, ale myslím, že na to, aby vznikl otok mozku, nebo případně ten hematom u tak tvrdolebkového plemene jako je stafbul by to musela být pořádná šlupa. To by sis snad všimla když jsi pořád s nima, ne? Kdyby to byl jork, nebo čivrána, nebo něco takhle prťavého tak ne, těm stačí, že narazí do nohy od stolu a mají úraz,ale stafbul?
Mě jednou Orina uklouzla na ledu před barákem (parádně rozběhlá, právě řadila třetí světelnou) a v té rychlosti to naprala do blatníku od auta. Jsem myslela, že bude po ní. V blatníku ďolík jak kdybych to opřela o sloup, Ora zatřepala hlavou a letěla dál. Tyhle plemena jen tak něco nerozháže. Takže proto si myslím, že to bude to, co nechceme aby to bylo

Dáška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:05
- Nahlásit

Zdarte všicí, potřebuju nutně vědět, kdy má Biluška zkoušky kanystrových zkoušek na Moravě! Díky díky díky

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:07
- Nahlásit

impact
se di bucnout

Dáška
Člen
- Nahlásit

Mně hrabe, fakt. Prostě zkoušky, žádné zkoušky zkoušek.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Crysa
mě to neva..na kolikátou teda? na 10?

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:08
- Nahlásit

Dáška
7.května v Bruntále. A pak někdy na podzim, termín ještě neurčen, patrně říjen.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:08
- Nahlásit

Dáška
Mně hrabe, fakt. Prostě zkoušky, žádné zkoušky zkoušek.

to neřeš tady hrabe úpa fšem)))

Dáška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:11
- Nahlásit

Biluška
Super, díky. Předpokládám, že instrukce sou na stránkách. Můžu se přihlásit, i když vypadnem? Sem dostala rozkaz v práci, že musím mít kanystrového psa a musím s ním dělat kanysku. A prý to mám zkusit Žere ostatní psy, ale tady mezi důchodcema žádný fakt nemáme, tak to neva?

impact
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:11
- Nahlásit

Biluška
To nejde. Tady je po tejdnu barák hore nohama. Musím uklidit, navařit psů, sobě. Kuwa jsem úřed tejden machrovala v práci, jak jsem přežila zimu bez jedinýho zakašlání a včil totok.

Dáška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:12
- Nahlásit

davidkova renata
to neřeš tady hrabe úpa fšem
Aspoň vím, kde sem to chytla

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:13
- Nahlásit

davidkova renata
mě to neva..na kolikátou teda? na 10?
asi jo do jedný to stihnem a před druhou by mělo začít pršet. Ještě na to juknu večír na ty modelové meteo.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:13
- Nahlásit

Eldoguero

Před stejnou volbou jsem stála kvůli Toničce. Rozhodla jsem se, že to cenu nemá...

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:16 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Crysa
davidkova renata

dopo určitě nemůžu, nebéé mirek a musím vzít za něj kurz a musíme nacvičit páteční atrakci
Eldoguero
to je mi moc líto, ale souhlasím s biluškou, že bys sic věděla co to je, ale to by bylo asi tak všechno, páč to léčit nejde, kdyby to šlo pořešit přes známý zalevno tak asi jo, ale jinak ne.

Gerda
jojo Láznička je dobrej, za tím jeď

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:20 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Crysa
ježiš tak aleksa zes nemůže!!! co fčil?
Rozhodla jsem se, že to cenu nemá...
jenže tý čubě je 6 let
aleksa
jakou atrakci????????????????????,

Dáška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:22
- Nahlásit

Eldoguero
Esi můžu, tak nám vet taky rovnou říkal, že na CT můžem, ale k ničemu nám to nebude, pač s tím stejně nic nesvedem. U nás to byla mrtvička, pesa nevidí na jedno oko, nemůže to být i u vás?(ale nečetla sem tě předtím)

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:23
- Nahlásit

davidkova renata
ježiš tak aleksa zes nemůže!!! co fčil?
tak necháme čas klasika po O a budem doufat, že se ten meteomodel ještě trochu změní pro nás k lepšímu?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:24
- Nahlásit

davidkova renata
ehm..nejde to pořešit přes manžu, víš jako to myslim..
vím, nejde nemají ani jedno a externě na sl. psa se to nedá, chápeš...
impact
Dejte té její psí kámošce - vodičce rolničku na krk.
ona jí slyší a vnímá, ale jak je pro ní tahle situace nová, tak ještě nedokáže dobře rozlišovat jednotlivý zvuky Argo, Kaly, já, muš, malá, evet. kočárek je toho zatím na ní moc, ale jestli to dobře půjde časem si určitě zvykne a neučí se rozlišovat
Biluška
ona si ve hře už do tý svý palice dala tolikrát, o dogáých nemluvě, Argo je expert, ten si dal ránu do palice snad tisíckrát a nikdy nic, veterinář říkal, že to tak někdy je, stokrát rána jak z děla a vůbec nic a jednou trochu a prdne céfka, ale sám říkal, že to není moc pravděpodobná varianta to je fakl
takže jí buďto prdla sama, nebo to není hematom
Právě zvažuju, jestli to je nebo není vyhození peněz, ale vzhledem k tomu, že jí stejně nikdy nikdo nepomůže a jde jen o diagnozu... tak nevím no jo a prej ani to CT a MR nemusí dát diagnozu úplně na 100%
hm, zkonzultuju s přítelem, víš co chci mít jistotu, že jsme udělali všechno, ale, když jí stejně nepomůžeme ...
asi to fakt nemá cenu

Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:25
- Nahlásit

davidkova renata
jenže tý čubě je 6 let

Eldoguero
...přestože se s tím nedá nic dělat???

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:28
- Nahlásit

Eldoguero
já vím že je to pálka za jedno vyšetření, ale mě by vrtalo hlavou, jestli to není jen nějaká blbá sraženinka, na kterou by pomohly třá vobyčejný prášky proti srážení. Ale bez potvrzenýho důvodu nebo vyloučení důvodu je blbý jen tak zkoušet dávat léky na doměnky... nezávidím ale na to vyšetření tak kdyby, tak bych asi Vepřeka, máš ho od vás jako já odtud daleko, možná blíž, do 50 minut.

Alexa
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
hele ale to cétéčko ti ten problém stejně nevyřeší. Jako kdyby byla nějaká léčba, ale ať je to hematom nebo nádor stejně na to nic jinýho než operace neexastuje. Fakt bych to nechala a doufala že jí prdla céfka a že se vstřebá

davidkova renata
Crysa
hele ale jestli bude odpo pršet tak stejně nepojedu tak se na mě neohlížejte a nebo co v neděli????????????????
Bych vzala pistoli a trénovali bysme zadržení se střelbou
Nebo můžete naložit Jiříka a přijet k nám, ale zas nechci takovou dálku tahat Terku

jakou atrakci???
máme v pátek vystoupení pro děcka

impact
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
Já myslela na ven jako, aby se podle ní orientovala na procházkách, kdyby chodila na volno.

Jinak neporadim, no. Můžu tak akorát postavit čokle do řady a všicí povinně držet ťapky.

Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:29
- Nahlásit

Eldoguero
hm, zkonzultuju s přítelem, víš co chci mít jistotu, že jsme udělali všechno, ale, když jí stejně nepomůžeme ...

Úplně tě chápu...

<< 1 ... 7110 . 7111 . 7112 . 7113 . 7114 . 7115 . 7116 . 7117 . 7118 . 7119 . 7120 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání