Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7110 . 7111 . 7112 . 7113 . 7114 . 7115 . 7116 . 7117 . 7118 . 7119 . 7120 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 21:52
- Nahlásit

Eldoguero
Co se deje? Promin, nestiham docitat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 21:52
- Nahlásit

leyendaze by uredni siml zarehtal??????tak to lity,lity!!!a pevne nervy pani!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 22:01
- Nahlásit

leyenda
oslepla mi v podstatě den ze dne stafbulka dnes konzultace s veterináři, oba se shodli, že to vypadá na nádor na mozku zítra jede na veterinu, tak uvidíme mimochodem je jí teprve 6 let jsem z toho na prášky

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 22:07
- Nahlásit

Nazdar pipky, nemám tu přehrávač, takže vídeja Nandy ani maloNyksiny nevidim. Právě sme se vrátili z veteriny, z kontroly bouličky. Samozřejmě že po kontrole pohmatem nelze učinit dijagnózu, takže máme tři možnosti - buď nechat bejt, páč to roste pomalinku a vrchní kůže nevykazuje žádné změny, je tedy šance, že to může být nezhoubné, nebo uříznout jen bouličku a čekat, kde se udělá další, nebo vzít celý kus mléčné lišty a ještě vykastrovat. Možná sem zlej člověk, ale nechci se v Mařeně šťourat operací, když nevykazuje známky nemocného psa a nemá pro tuto chvíli žádné potíže. Volím možnost vyčkávací, i když tím zřejmě něco zanedbám a mohu tím stav celkově výrazně zhoršit. Ach jo, to je situace.

eldorádo
Podrbej za mě Boninku, ať jí zejtra pan doktor řekne, že to nevadí, že pejskové slepotu snesou mnohem líp než lidijové, že jí nic jiného není a že jí necháš jedno malodogátko jako vodicího pejska. Hlavně dej vědět, až budeš vědět!

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 22:08
- Nahlásit

Eldoguero
jezis, pani, to je mi lito , tak moc drzim palce

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 22:11
- Nahlásit

Gerda
vis neco o Muudr? Cely tyden drzim palce
a lity lity, taky blba situace, ale sdilim vas nazor nerejpat v tom

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 22:13
- Nahlásit

Gerda
pokud bude jinak v pohodě, tak ona se s tím vyrovná, je trochu zmatená to jo, ale jinak psychicky a po ostatních stránkách i fyzicky úplně v pohodě, jako kdykoliv jindy. jde spíš o příčinu slepoty, zvlášť, když to jde takhle rychle ještě o víkendu byla na cvičáku a všechno v pohodě - aport, balonky prostě všechno ok a včera na prd a dnes už nevidí vůbec nic
Mnohem hůř to zvládá argentina Kaly, páč je na ní dost závyslá a vůbec to nechápe, i když mám pocit, jakoby jí začínala zkoušet vodit po baráku, venku teda ne, ale doma s ní chodí tak, aby se jí dotýkala a Bonnie jde podle ní
leyenda
děkuju pani, snad to bude dobrý

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 22:17
- Nahlásit

Gerda
pani bouličku stále kontrolujte, jestli ji necháte, jakmile to začne růst doporučuju ihned vyndat, fakt na nic nečekat a hned ven, jak se to pohne z velikosti řekněme třešně na švestku - ven, měla jsem to u argentiny a bohužel jsme to vyndali už pozdě, měla metastázy všude, samozřejmě, že těžko říct, jak "pozdě" to bylo, měla na plicích nějaký fakt rychle rostoucí nádory ale dnes po té zkušenosti vím, že bych jednala mnohem dřív
Nechcí vás v žádným případě strašit, ono to bude 100% v pohodě, jen to fakt kontrolujte

impact
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 22:29
- Nahlásit

Tyyy voleee, vlezl na mě nějakej bacil. Tak jsem vlezla psům do lékárničky, sežrala Panadol, Celaskon a Béčko a chtěla to zapít jitrocelákem a nahmátla jsem betadínu. Fuj, naštěstí mě smrad odradil od loknutí.

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 22:39
- Nahlásit

Monty
vím, že je bloboučková a zase nevín nick
jo, jsem Lola1

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 22:41
- Nahlásit

impact
no fuuj, betadína by ti moc nechutnala asi
Lola1
ahoj pani

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 22:47
- Nahlásit

Gerda
Samozřejmě že po kontrole pohmatem nelze učinit dijagnózu
moje první vořešice (velikosti Maryje) měla ve 12 letech bouličku na tváři, tedy škráni a tu jí v Říčanech ufikli a byla OK do 15 let.

davítkovarenata
Nána je hvjezda, mediální hvjezdy dávaj flašku hned!

Eldoguero
čus paní, tedy spíš skoro dobrou noc!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 22:53
- Nahlásit

Lola1
dobrou pani, taky asi za chvíli půjdu, dokoukám smrtonosnou zbraň a půjdu se přitulit k Bonnince

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 22:55
- Nahlásit

Eldoguero
držím Bonince palce

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 22:57
- Nahlásit

Gerda
Hele, Milče se teda měla brát mléčná lišta to jo (pak se nebrala, protože jí nesedla narkoza), ale proč kastrovat?
Jde i jen vyříznout ta bulka s okolím.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 23:11 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eldoguero
Tak to teda upřímnou soustrast s tím nádorem. Snad to nebude ono.

Náně
Všechno nejlepší k filmovému debutu, nebo jak se tomu nadává.

nemethova5
Ta známá ať dá RD peníze, až po úspěšném nalezení psa. Nálezné by mu v tom případě náleželo. Ale za "výkon" ať mu nedává nic!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 23:20
- Nahlásit

Vlčáčkovák tomu uz se radsi nevyjadruju pac bych musela byt sprosta jak dlazdic!

Atusch
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 23:30
- Nahlásit

Gerda
já osobně dokud to nerostě bych do toho nerýpala, prostě sledovat to, to samosebou, ale zbytečně do toho dloubat není dobré. Pokud by jednou musela ať už s tímto nebo s něčím jiným pod narkózu tak ano nechat odebrat, možná i vykastrovat i kvůli pyometře (Betka měla zánět dělohy - skrytý v 11,5 letech a musela prostě pod kudlu a jelikož narkózu zvládala skvěle vzala se jí i boulička na mléčné liště kterou tam měla několik let - je nahluchlá, slepá den ode dne více, ale je jí 13 a je spokojená).
Toť můj zcela osobní názor.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 23:51
- Nahlásit

Gerda

Ahoj pani , poslala jsem ti mail, týkající se tý reklamace.

Eldoguero

Držíme moc všechny tlapy, palce a vůbec všechno

kachna_
Hele, Milče se teda měla brát mléčná lišta to jo (pak se nebrala, protože jí nesedla narkoza), ale proč kastrovat?
Jde i jen vyříznout ta bulka s okolím.

Kopčím sem výňatek z textu, který mám uloženej v poči:
...Pokud se totiž vezme jen tumor, nejspíš se za nějakou dobu udělá nádor někde kousek vedle - jak je popsané výše, kde u belgického ovčáka došlo k recidivě - nejspíše vinou špatně provedené operace, protože pokud by byla provedena dobře a odebrána celá mléčná lišta, tumor by už neměl kde vyrůst.

Dále je dobré fenku vykastrovat, protože cca polovina tumorů mléčné žlázy má receptory na estrogeny a reaguje na ně. Vzhledem k tomu, že veterináři nemají dostupné diagnostické testy, nedá se určit, která polovina tumorů to je, a tak se kastrace doporučuje - obzvlášť tehdy, trpí-li fenka falešnou březostí, která růst tumorů podporuje.

Toničce brali s lištou i 1 mízní uzliny... Ale u ní to byly prokázané zhoubné nádory.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 23:57
- Nahlásit

nemethova5
Že jo.
Nicméně já jsem taky kvůli Bekynce šla za homeopatkou...?!

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 00:03 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Gerda

S bouličkou u Toničky jsem si počínala stejně, protože už tenkrát byla dost stará, ale dala to a je dobrá do dneška.
Stojí za zvážení, že s každým přibývajícím rokem je riziko komplikací při op. větší.

Jak psala eldorádo - v momentě, kdy zaznamenáš růst, na nic nečekej...

Rozinina Dášenka byla na stejné operaci nedávno. Už je ok. Založila jsem kvůli ní tohle TÉMA.

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 06:35
- Nahlásit

Fstávat a makat lemurky.Mám furt rýmu, musím o vejkendu makat, ale večer jdu na vajno. Konec hlášení.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 06:39
- Nahlásit

čau,tak ohledně dastyho,:
nebudu na nic čekat a udělá se rengen ještě dneska
tohle toiž není normální a ni ty prášky nepomáhaj ,jinak vrtí vocasem,ale jeinak

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 06:44
- Nahlásit

Fstávat a makat lemuřice lemuřácké lenivé . Gdo nemá co dělat může mi přijet pomoc, já toho mám dneska tolik, že vůbec nestíhám

Držím palce Bonince i Dastymu, to se to zase sype

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 07:06
- Nahlásit

Gerdičko - sono jí nedělali?

Jinak dobré ráno lemury, vyrážíme do školy a pak domůůůů do Ústíííí... sice jen na pár dní, ale lepší než nic.

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 07:32
- Nahlásit

Dobré ráno, dnes je paťulineček
jupíííííí, sice víkend bude makačka, ale budu makat na bytečku
jinak spala jsem mooooc dobře, až na to, že mě Sophyje začala šíleně lízat po ksichtu asi ve 4hod. ráno a nemělo to konce

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 07:36
- Nahlásit

Gerda
držíme palce paní, aby to nic nebylo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 07:45
- Nahlásit

ahoj decka!
preji vsem krasne patecni ranecko!
ALL
jinak dneska je to presne 11 let!!!!!!co se narodil muj milovany harley z ferencova!dekuju hajosku,ze te mam a ze s tebou muzu byt!doufam,ze jeste takovy tri roky vydrzis!!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 07:53
- Nahlásit

nemethova5
PŘEJEME HAJÁNKOVI VŠE NEJ A JEŠTĚ HOOOOODNĚ ŠŤASTNĚ PROŽITÝCH ROČKŮ, HLAVNĚ ZDRAVÍČKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 07:54
- Nahlásit

nemethova5
všechno nejlepší!

<< 1 ... 7110 . 7111 . 7112 . 7113 . 7114 . 7115 . 7116 . 7117 . 7118 . 7119 . 7120 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání