Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7110 . 7111 . 7112 . 7113 . 7114 . 7115 . 7116 . 7117 . 7118 . 7119 . 7120 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:09
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
tažke žádám info F KOLIK ZEJTRA f prokopáku
no to žádám taky, páč mám zejtra mít zkoušku u švadlenky....takže ráno nebo odpo...honem řekněte ludry.
mě je to jedno. Můžu i dopo, i odpo. V prokopáku bude odpo chcát od cca 13-14 hodiny

Atusch
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:09
- Nahlásit

Eldoguero
Lidi co myslíte, má to cétéčko smysl, jako aby měl člověk jistotu co přesně to je, přestože se s tím nedá nic dělat???
hele u Brixe jsem na CT dojít nestihla... A už kvůli tomu vědět co a jak bych na něj šla i když to stojí děsný prachy. A Vepřek je profík, a asi řekne jak se mu to jeví.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:13
- Nahlásit

Crysa
V prokopáku bude odpo chcát od cca 13-14 hodiny
fajn,su majitelka fory tak rozhodnu...zejtra na 10..gdo to cinkne jirkooj?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:13
- Nahlásit

impact
to má něco do sebe, aspoň nebude zmateně pronásledovat všechny naráz, i když já myslím, že i na to si zvykne jako diferencovat ty zvuky jednotlivý, ale teď je to pro ni holt nový no
doufám, že k tomu bude mít příležitost

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:14 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

davidkova renata
fajn,su majitelka fory tak rozhodnu...zejtra na 10..
OK! beru na vědomí, dorazím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:14
- Nahlásit

impact
příšerná domková fotka))))))))))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:16
- Nahlásit

Crysa
jirka nebere foun,co mám dělat?

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:16
- Nahlásit

Atusch
A už kvůli tomu vědět co a jak bych na něj šla i když to stojí

mně právě přijde to CT důležitý, pak bych se rozhodla, jestli "hned" jak psala Renča, nebo žít se slepouškem...
je to drahý rozhodování, ale já bych řekla, že se vyplatí. nevím, pro mě by oslepnutí psa nebyl důvod k utracení, pokud by samozřejmě šlo jen o to oslepnutí a nebylo to krz nádor nebo jinou hnusnou věc.

ale já jsem se s tím naštěstí nikdy nemusela potýkat, můžu Eldorádkovi jen držet palce, aby se dobře rozhodli, čubinku stejně znaj nejlíp ze všech oni...

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:17
- Nahlásit

davidkova renata
jirka nebere foun,co mám dělat?
zkusit to dýl? Máš ten na konci 309??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:18
- Nahlásit

Crysa
jj mám,poslala sem mu sms teda,ale dyštak mu eště něgdo cinkněte plís jo?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:19
- Nahlásit

Dáška
děkujeme snad bude
Atusch
Jo to já vím, že Vepřek je dobrej, jen nesnáším, když mi někdo nutí něco co nechci potažmo co už má čuba hotová a co mám reference, tak on hodně lidi tlačí do vyšetřeních a nákupů jaksi navíc. Leda se s ním fakt domluvit po telefonu na skutečně konkrétní věci.
Pani, já si na tebe vzpoměla s Brixem hned jak se jí to stalo.

No nic lidi, jdu se odraagovat ven, malá se vzbudila tak do ní narvu oběd a půjdem se projít.
Dnes to na žádný cvičení nevidím, jsem bez nálady, budou mít dnes pauzu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:22
- Nahlásit

jbat
Hele pani, co se slepoty týká, kdyby to Bonnie nadávala psychicky, uvažovala bych o uspání určitě, ale kdyby jste jí viděli, ani byste nevěřili, že jí něco je.
Tuhle variantu budu řešit až v okamžiku, kdy bude aktuální, teď na to nechci ani myslet

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:25
- Nahlásit

Eldoguero
Hele pani, co se slepoty týká, kdyby to Bonnie nadávala psychicky, uvažovala bych o uspání určitě

však já píšu, že pro mě by slepota NEBYLA důvodem k utracení!!!!!! já si taky myslím, že pokud to psychicky dává, tak proč ne, nechat ji dožít doma...

Atusch
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:26
- Nahlásit

Eldoguero
Pani, já si na tebe vzpoměla s Brixem
Zkus mu alespoň zavolat a dohodnout se s ním, on se asi bude snažit udělat vše, což bude za nemalý peníz.

Já byla blbá a u Brixíka jsem CT posunula, že to až naposledny nejdřív vše možné ostatní vyšetření. Byla to asi chyba. Jenže u něj s těma záchvatama by asi nevydržel bohužel tu narkózu co je před CT , protože nevydržel ani tu šetrnou lidskou. Proto pokud nemá jiné problémy bych do toho šla. Víc hlav víc ví a třeba se na něco přijde, s tím, že když ne, budeš vědět na čem si

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 13:03
- Nahlásit

Děkuju mocinky všem,páč jak se prodá du vobědnat eletriku,páč včéra sem měla převelice pozitivní odpoledna s Pawlínkou jako instruktor je geniální čék,zjistilo se totiž,že pakůn néni ůpa ztracený případ a procento pravděpodobnosti je vysoké,že budu moct jít na vejlet u kerejch nebudu mít prlý končetiny céfky a narovnanou trvalou a tiky v obou očích.Budiž jí přičten ke cti další zachráněný čék a trošku překvapený pakůn jež netuší rozsáhlé pozitivní možnosti svého budoucího zbytku života,následné možnosti klidného množení místní populace zajíců

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 13:05
- Nahlásit

Crysa
zlatovláska neni na příjmu,opakuji,j někde f prdeli asi,zkuste to někdo plííís
danajasa
s Pawlínkou jako instruktor je geniální čék
pani a to eště netucháte jak genyjální vona je dyš se jedná vo styk v komysema))))))

du,nepyšte

laguna
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 13:13 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit

Dost dobrý

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 15:07
- Nahlásit

Lidi ostříháním vlasůch se ze mě stal ouchyl na dlouhý náušnice, dneska jsem si zase jedny koupila .-)

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 15:32
- Nahlásit

makrel
dej mi na sebe mejla ty ouchyláku, chci si tě vozkoušet na překladech Budeš mít víkend na to ukázat, co v tobě je použitelnýho. Pokud budeš použitelná, budu tě dál zneužívat.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 15:48 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

makrel
Jé, rybičko, Ty jsi překladatelka? Umíš němčinu?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 15:56
- Nahlásit

Gerda
pani za Babickem fakt ne. Ja to nechcu moc rozebirat tady na netovi. Ja chodim k Hribovi i znam jeho praci dost zblizka averim mu. On je zamerenim kardiolog, na srdicka se speciqalizuje. Ale urcite by poradil i s bulkou? Jak velky to ma? Ja bych sla asi do mastektomie, Marie uz neni mladice a cim vyssi vek tim vetsi riziko pak pri operaci.
http://veterina-hrib.cz/

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 16:06
- Nahlásit

lucYnka XIII
na to srdénko bych asi k němu zašla, myslíš, že se k vám můžu objednat? Ale až po další vejplatě, to snad už taky ani nebude hárat )))

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 16:19
- Nahlásit

Decka neshanel nekdo kojici fenu? Mame na vtece ted jednu co prisla o stenata a ma mliko.

Gerda
urcite domluvime se. Podle toho co bys chtela delat jestli do Libre nebo Na Krymskou

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 16:21 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Gerda
mail je
ale jen z cizího do češtiny, nezapomeňte paní

Vlčáčková
jj, i z němčiny do češtiny

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 16:31
- Nahlásit

lucYnka XIII
urcite domluvime se. Podle toho co bys chtela delat jestli do Libre nebo Na Krymskou
do Libře a po hárání, jo? Ale abys tam byla taky

makrel
ale jen z cizího do češtiny, nezapomeňte paní
šiš to je jasný, ne?

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 16:32
- Nahlásit

Gerda
no není, něgdo třeba chce vopačně

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 16:47
- Nahlásit

VOBRANÁŘÍÍ
tak medard upřesnil předpověď, tak se to zasekne ty deště vo kérkonoše a jizerky a sem dojde až navečír něco, takže móžem kousat dopo i odpo.
Jo a Jirka mě to takynebral. Tak leda mu vytrvale psát nebo to zkusit večer.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 16:55
- Nahlásit

makrel
no není, něgdo třeba chce vopačně
ale ty si řikala, že si vobrácená, takže s tim počítám a máš to v mailu.

Crysa
Jejda jejda, co teda budeme dělat? Musim si podle toho nějak zařídit švadlu....

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 17:03 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Gerda
potvrzuji přijetí, ale jsem z toho trošku jelen, podívám se na to zítra v klidu a budu muset přehodit výhybku v hlavě, většinou jsem spíš technik
edit: z technika na kreatifce

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 17:06
- Nahlásit

makrel
v tom pripade se vyprdni na body 1 a 2 a udelej jen bod tri. A pokud se ti to nezda, pak se na to vyprdni na cely, zkusime to pak na jinym priklade, jo?

Děcka prchám domki, musim prát a takový ty věci, mám děsný zpoždění. Dejte mi vědět krs bránění, ať se domluvim s tou švadlou hlavně.

<< 1 ... 7110 . 7111 . 7112 . 7113 . 7114 . 7115 . 7116 . 7117 . 7118 . 7119 . 7120 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání