Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7110 . 7111 . 7112 . 7113 . 7114 . 7115 . 7116 . 7117 . 7118 . 7119 . 7120 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 17:06
- Nahlásit

makrel
A nemohla bys mi něco přečíst a zkontrolovat? Je to celé přeložené, ale mám tam pár míst, se kterými si nevím rady.

Grin
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 17:07
- Nahlásit

všem

ahoj, plánujete zítra ten prokopák? Má bejt ošklivo, ale jestli tam někdo bude, my se s Gríňou přijdem zase trochu zasocializovat

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 17:08
- Nahlásit

Vlčáčková
a je to z Nj do čj? jestli jo, tak jo, ale dostanu se k tomu až přes týden.

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 17:10
- Nahlásit

Gerda
tož přeložím ten soubor, jak je tam SCRIPT, jos?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 17:14
- Nahlásit

makrel
Je to z němčiny do češtiny. Asi tak skoro 90 % je přeložených a upravených, tak to jen přečíst. Ten zbytek jsem z překladu nepochopila. Čili mám to přeložené, ale nedává mi to smysl. Takže tam bych potřebovala konzultace. Připravené to mám, jak si myslím, že by to asi mělo být, ale potřebuju zkontrolovat, jestli to tam autor v tom smyslu má opravdu napsané nebo jestli je smysl jiný. Když jiný, tak jaký ... a já bych to znova upravila (z odborného hlediska) do věcně správné formy.
Prostě, pan autor píše o něčem, to něco já znám. Ale z textu mi nesedí to, co by tam mělo být, s tím, co je přeložené.
A mě už to tu leží nedodělané více než rok, takže příští týden je naprosto skvělý termit.
Mám Ti to poslat na mail?

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 17:16
- Nahlásit

Vlčáčková
jo, pošli, ale nevím, kdy přesně se k tomu dostanu, který den.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 17:18
- Nahlásit

makrel
Dyť píšu, že to není nijak rozhodující.
Nemám Tvůj mail. Nebo mám, ale nepoznám to. Napiš mi na tyrana.zvirata(zav)gmail.com, jo?

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 17:21
- Nahlásit

Vlčáčková
o stranu zpět ho máš a rychle, bo ho jdu mazat

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 17:27
- Nahlásit

makrel
Dík, mám ho.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 17:37
- Nahlásit

makrel
Tak odesláno.

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 17:39
- Nahlásit

Vlčáčková
ok

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 17:59
- Nahlásit

Děkuji Ti, dobrá vílo, za ochotu. A jdu makat. Zatím zdar.

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 18:52 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

čau lidi!

Gerda a hlavně Eldorádo
samý jobofky dneska holky, držím moc, moc palce, ať jsou na tom ty vaše holky co nejlíp...

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 18:53
- Nahlásit

Ahoooj,tak zítra dorazíme na kousáníčkoooo,hele kdy se vofčákům zvedaj ty ouška,Nyxina má furt důle, jen jedno trochu nahoru,ale dost decentně...si myslim esli jí nezůstanou úpa dole. Jinak dnes jsme jeli autem,byli na dost dlouhý procházce, je moc šikovná, trochu se bojí aut a psů když štěkaj,ale dělám že nic a vona nakonec taky

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 18:58 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

jo a mám pár fotek ze sobotní labradůrorodinné vychásky takhle sestříhané to skoro vypadá, jako že mi čuba občas i aportuje

Bajša letí pro aport:

nese orebici:

jak přes potok, když nic nevidím?

králíčka taky přinesu:

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:00
- Nahlásit

Marush
Harýskovi se plácaj pořád a je mu 10,5 měsíce. Sice maj tendenci se stavit, ale ještě je má těžký.
Určitě se nemusíš bát že se nepostaví, do půl roka by měly stát, některým stojí už jako malým a padnou s přezubováním, některým štěndům zůstanou stát a některým se staví dlouho. Takže klííííííd

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:03
- Nahlásit

Crysa
Harýskovi se plácaj pořád a je mu 10,5 měsíce. Sice maj tendenci se stavit, ale ještě je má těžký.
Určitě se nemusíš bát že se nepostaví, do půl roka by měly stát, některým stojí už jako malým a padnou s přezubováním, některým štěndům zůstanou stát a některým se staví dlouho. Takže klííííííd

ahááá,tak to joo,no já bych se nepotento dyby se jí nepostavily, kousat může i s ušima plandacíma,že , jen pro info esli jí třea něco nechybí ve stravě,což doufám,že nechybí...teď hryže mou tenisku a před chvíli mě kousla do zad a odcválala...tak je asi v pohodě

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:05
- Nahlásit

Baysha
co to má za slepici?To aportuje od sousedů?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:06
- Nahlásit

Kdy teda zejtra? Potřebuju to už nutně vědět, furt držim v šachu švadlenu! Jo a mařena si zas rozkousala nohu, takže je ní opět pani Kulhánková. Už sme to tu dlouho neměli, ale fakt dlouho, snad ani minulý hárání to nebylo.

Monty
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:08
- Nahlásit

jsem KO, opakuju jsem KO, dnes mi přišel nějaký desetikilový balík, kdo mi ho poslal? ať vím komu máme poděkovat,
dnes jsem se poprvé udeřila do okna v našem bytě
vymalováno je tam nádherně, dvě hodiny jsme s mamčou vytíraly ale i tak to pořád nění čisté, ale už nás vyhnala tma, zítra se bude pokračovat, dávat plovoučka a stěhovat nábytek už se to pomalu rýsuje

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:09
- Nahlásit

Marush
to je orebice, prej jsme byli v sobotu cvičit s chovatelkou a eště holkou, co má čubu z prvního vrhu - nevím, kde tu orebicu čuboségrová sebrala, asi u myslivců někde...

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:11 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Marush
ostatní zúčastnění maj i fotky s dumíkama, ale Bajša prej dumíky né, čůza
povšimněte si perfektního sladění dumíka a vypouštěcího vodítka

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:12
- Nahlásit

Crysa
hele jak dáš štěněti najevo,že tě jako nemá kousat co nejvíc umí? já jako když se rozvášní a má amok a už nechutně hryže,tak si s ní přestanu hrát...nevim má cenu jí to nějak zakazovat, nebo jí nějak trestat za to? , jediný co se snažim jí vybít energii jinak, ale ona si jí dobíjí nechtně rychle ta beštyje

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:14
- Nahlásit

Baysha
to je orebice,

orebice..to slyšim prvně, ty máš hroznejch zdechlin furt a smradů zvěře,seš normální hajnej

povšimněte si perfektního sladění dumíka a vypouštěcího vodítka

oooo,velmi povedené..vystajlované

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:15 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Marush
hele nám na to kousání docela zabíralo vyjeknout vysokým hlasem - podobně jako zapiští kousnutý štěně většinou pak aspoň ubrala na intenzitě

jinač o orebici jsem taky slyšela prvně

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:18
- Nahlásit

Marush
seš normální hajnej
spíš je normální prase

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:19
- Nahlásit

Baysha
hele nám docela zabíralo vyjeknout vysokým hlasem - podobně jako zapiští kousnutý štěně většinou pak aspoň ubrala na intenzitě

to jsem zkoušela...párkrát to vyšlo,pak se jí to začlo dost líbit a ještrě jí to rozbunzírovalo k větší razanci,je to maniak,kousla mámu do břicha teď mámu šíleně týrá,nevim proč, mě kouše jen vyjímečně, ale je to strašlivej kousací diskomfort a jen kousání jí přináší komfort a když jsem jí zakázala lézt do květináče,hrozně se naskrkla,hryzla mě a odcválala se schovat do křoví...je to mazlík

impact
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:21
- Nahlásit

Marush
Vyhodím ho za dveře.

Marush
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:22
- Nahlásit

impact
jo,jo už jsem jí takhle zavřela v pokoji...to pomohlo,sice tam řvala,ale pak už negrybala...tak to budu aplikovat,že jí vyřadim ze slušné společnosti na chvíli, když se nechová slušně

Baysha
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 19:23
- Nahlásit

Marush
ti tam rozhryže kabely nebo něco sou to mrchy pomstychtivý

<< 1 ... 7110 . 7111 . 7112 . 7113 . 7114 . 7115 . 7116 . 7117 . 7118 . 7119 . 7120 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání