Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7110 . 7111 . 7112 . 7113 . 7114 . 7115 . 7116 . 7117 . 7118 . 7119 . 7120 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:30
- Nahlásit

Crysa
tak necháme čas klasika po O a budem doufat, že se ten meteomodel ještě trochu změní pro nás k lepšímu?
já nevííím co navrhuješ? a ALEKSA třá vo kousek dříf nemůže?
Hipík a Tonička a Rozinka
jedno se dělat dá..hned..esi mi rozumíš
Eldoguero
jo a prej ani to CT a MR nemusí dát diagnozu úplně na 100%
aha..tak to já myslela že jo,tak to bych asi zvažovala teda

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:30
- Nahlásit

Alexa
máš pravdu i Biluška, to je jasný, věděla bych za velký prachy,že jí stejně nepomůžu
Dáška
oslepla čuba v podstatě den ze dne, no spíš během jednoho dne, diagnoza - nádor na mozku, otok mozku nebo hematom (ten by se mohl vstřebat, zrak by se jí nevrátil, ale žila by) ostatní dvě varianty na houby. Jediná možnost jak zjistit přesnou diagnozu CT nebo MR, ale prý ani to nám nezaručí na 100% zjištění přesné diagnozy, ale každopádně ani s jedním se nedá nic dělat jen čekat

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:32
- Nahlásit

Alexa
Bych vzala pistoli a trénovali bysme zadržení se střelbou
Nebo můžete naložit Jiříka a přijet k nám, ale zas nechci takovou dálku tahat Terku

mě šlo o to aby jste měly to ringo.. moji na něj uměj, jinak kousačky zas pomaličku rozjíždím i tady na Dušana krom každo nedělního kousání na domácím cvičáku, takže pokud si odlovíte Jiříka, tak v Jílovym ringo máte vlastní, tak můžete trénovat na závody i u vás Já bych teda jela třá pomoct nožním malinám kopat rygoly na cvičák kdyby to padlo a přesunulo se na neděli do Jílovsi.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:33
- Nahlásit

aleksa
no v neděli asi pojedem k bajkofce..šiš tak já nevim((((
vyjádřete se někdoooo !!

all
můdr uš je doma

Dáška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:33
- Nahlásit

Eldoguero
Aha, tak to jste jak my asi, ale u nás jen jedno oko plus divné tiky hlavy. Nám dal vet hned prášky na rozpuštění sraženiny a říkal, že buď se to vstřebá a byla to teda mrtvice, nebo prášky nebudou účinkovat a je to nádor. Dal vám nějaké léky hned?

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:34
- Nahlásit

Crysa
přesunulo se na neděli do Jílovsi.
jasně je to kus cesty, ale já myslela v sobotu do jílovýho nebo v neděli prágl

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:35
- Nahlásit

Crysa
aleksa
no hele ale! měl by se nějak řešit ten mělník páč já tam nechci!
a jiříka nevim esi by něgdo naložil bo nevim gdo totiš

Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:37 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

davidkova renata
jedno se dělat dá..hned..esi mi rozumíš

Jo, rozumím. Ale na to podle mne není třeba CT. Dá se jen radovat z každýho společnýho dne, kdy je dobře...

Eldoguero
...moc držíme všechny palce, aby těch dní bylo co nejvíc

EDIT (Renče): ..hned.. - pokud fenečka nemá bolesti, tak proč "hned"? Na slepotu, jak psala E., si fenka zvykne. Tonka se taky raduje se života, a jak!

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:38 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
ten mělník páč já tam nechci!
šiš nedělej zagorku prostě pojedeš a je to. Tak se domlufte na so dopoledne, já si potrénuju u nás a akorát Terka musí domluvit tu Choteč na noční. A co bys na mělník chtěla dál domlouvat???

můdr uš je doma
simtě, to je fofr, hlavně aby jí bylo líp

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:41
- Nahlásit

Ale na to podle mne není třeba CT
no ale co když to vono neni? tak potom můžeš bejt relativně " v klidu" a neřešit každej den esi už..chápeš?
Alexa
Tak se domlufte na so dopoledne, já si potrénuju u nás
ok,tak esi to neva..
A co bys na mělník chtěla dál domlouvat???
ty debyle já nemám nic!!! třá sem někam založila ty propozice a esi je tam 2ková poslušnost tak na to seru bo to je asi 50 věcí co nemám

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:42
- Nahlásit

jelyta du makat, tak nepyšte!!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:43
- Nahlásit

davidkova renata
no hele ale! měl by se nějak řešit ten mělník páč já tam nechci!
srabe!!!
já tam jedu, sice na sobotu do miminkovskýho zákov každopádně, dneska jsem jim hodila do kaslíku přihlášku Crysí. Ale jedu jen ten vloženej pro miminka.

Alexaale já myslela v sobotu do jílovýho nebo v neděli prágl
i tak by se dalo. Jen nevím jak mě to v neděli vyjde. Ale zas kdyby jste potrénovaly ringo u vás v sobotu odpo, tak bych nemusela jet já v neděli do Práglu, ale jen kus za barák tady si odkousat svoju smečku. A sobotu bych mohla pomoci dobrý věci kopáním děr.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:44
- Nahlásit

makrel
jelyta du makat, tak nepyšte!!!
todle bysem vypýchla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
du taky do džá,prosim teda crysu at se rychle vyjádří a taky esi to mám zavolat jirkoj nebo kdo teda???? taky třá nebé ráno moct..
Crysa
mi to hod do mailu dyštak,tady to zapadne

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:44
- Nahlásit

Alexa
Terka musí domluvit tu Choteč na noční.
tak si dáte spicha v Jílovym odpo a protáhnete to do tmy? To by nešlo? Choteč musí Jirka a prý víkedny jsou tam většinou vopsazený.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:46
- Nahlásit

Crysa
Ale jedu jen ten vloženej pro miminka.
no to bych jela taky dybych mohla
Ale zas kdyby jste potrénovaly ringo u vás v sobotu odpo, tak bych nemusela jet já v neděli do Práglu, ale jen kus za barák tady si odkousat svoju smečku. A sobotu bych mohla pomoci dobrý věci kopáním děr.
jéééžišmarjá uš to začíná
a to upizornuju že se v noci ze soboty na neděli MĚNÍ ČAS!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:47
- Nahlásit

Crysa
tak si dáte spicha v Jílovym odpo a protáhnete to do tmy
f tom chcafci co má bejt jo ?

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:47
- Nahlásit

davidkova renata
domluvte se s Leonou na trénink ringa a případnýho i nočního, že to můžete spáchat u nich aj za tmy!!

Já mám namakáno na ten vložeňák. Max. jsem schopná dovalit ringo aby se mohlo uskutečnit trénink na noční, ale budu pouze dovozce ringa. Jinak to nedokážu ani domluvit na Chotči, ani odfigurovat a v Jílovym máte plac, ringo i zázemí tam dočkat tmy.

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:48
- Nahlásit

Zdár potřebuju helfnout neznáte Fa. páč mám přepravku a nemůžu vykoumat kolik za nu,páč na čr trhu néni nebližší cca3500kč tak dyž ju nabídnu za půlku by mi pak někdo nechtěl dát do držky 80x60x60cm(je betelná žádný šmejd)

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:48 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

davidkova renata
koukni na ten meteomodel, uvidíš kde a v kolik to bude, odpo Jílovýmu by nic hrozit nemělo a s tmou už bude zas sucho. Že jste schopný potrénovat jak vám se ude hodit a jak Jiřík bud moci.

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:49
- Nahlásit

davidkova renata
y debyle já nemám nic!!! třá sem někam založila ty propozice a esi je tam 2ková poslušnost tak na to seru bo to je asi 50 věcí co nemám

no aby ses nepo ... já taky ne a co? Je tam spatlaná dvojka s jedničkou: Chůze bez vodítka, Přivolání k noze, polohy 3 kroky před psovodem, aport přes metrovku, odložení za pochodu vleže, štěkání nevim jak, mám pocit že áčko, a ještě něco, to asi nebé poctatný páč si to nepamatuju, může to sem přesně hodit Crysa

Crysa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:50
- Nahlásit

Alexa
může to sem přesně hodit Crysa
můžu poslat propozice mailem v .pdf

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:50
- Nahlásit

Crysa
já vím Vepřek je blízko, zvažuju, že mu zavolám a zeptám se ho a rovnou, ale po něm budu chtít cenu, akorát se obávám, že on mi stejně řekne, tak přijeďte uvidíme na místě. Pak jí bude chtít udělat milion vyšetření, který ona má za sebou, to já odmítnu, budu chtít jen CT, on řekne, že před CT je potřeba to a to... kristova noho, už se vidím, jak jsem na něj děsně příjemná a nasraně odjíždím bez CT
Ona dostane atb, "pro jistotu" ale po vyšetřeních co prodělala to je prostě jedna z uvedených variant a to je neléčitelné u zvířat
Jo a ten hematom se buďto vstřebá sám celý nebo zčásti nebo vůbec, ale prý mají celkem velkou tendenci se vstřebávat samovolně, takže bez léků. Pokud to je hematom, bude to relativně ok - bude slepá, ale živá
impact
jo jako aby chodila za ní podle rolničky a ne jinam, jo tak to by i šlo
Dáška
jí krom té slepoty není vůbec ale lautrvůbec nic
dostala atb a další léky až dobere atb na vstřebání té sraženiny teprve dostane, jeslti to je sraženina, takže pak uvidíme, ale stejně nepoznáme jestli zabrali nebo ne, takže to je těžký no

impact
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:54 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

danajasa
Mám aj bych řekla tu naprosto samou, aj velikostně, možná o pár cm víc (nějakých 63 tuším a 82 tam bylo) a koupila jsem ji v akci za litr aj s dopravou.

Eldoguero
Noo, někde jsem to četla, že se to dělá. I když popojde dál, tak cinkání uslyší.

Edit: Už vím, to se dělá slepejm koním vlastně. Že pak choděj podle kámoša na pastvině.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 11:59
- Nahlásit

Jo jo to jo, jak píšu, pokud půjde "jen" o slepotu, pak časem v tom nevidím žádný problém, ona to opravdu nijak neřeší, je to stafbulík - šťastná povaha

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:00
- Nahlásit

impact
bych řekla tu naprosto samou
Takže třá1500kč za novou nebé ůpa děs?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:04
- Nahlásit

danajasa
Pani tuhle přepravku mám, možná ještě malinko vymazlenější, zřejmě dokonce i úplně stejné rozměry, od dogearu, stála mě 2500. Je velká na ovčáka, Maryje v ní má pohodlně natažený nožičky:

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:06
- Nahlásit

Crysa
Alexa
tak navrhuju zejtra jílový vypustit a domluvit se v sobotu s jirkou třá na příští tejden aby si to stich zařídit,todle je moc hrc prc
tažke žádám info F KOLIK ZEJTRA f prokopáku ?????????????

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:07
- Nahlásit

davidkova renata
tažke žádám info F KOLIK ZEJTRA f prokopáku ?????????????
no to žádám taky, páč mám zejtra mít zkoušku u švadlenky....takže ráno nebo odpo...honem řekněte ludry.

Dáška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:07
- Nahlásit

Eldoguero
Aha... držíme pěsti, ať je na tom co nejlíp to půjde!

impact
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2011 12:09
- Nahlásit

danajasa a Gerda
Já tam narvu všecky. Stejně si myslím, že to byla fakt haluz, že měli zrovna takovou akci zrovna v den, kdy jsem přemejšlela nad domečkem pro psa na výstavu. Páč ty ceny jsou běžně dvakrát takový.

<< 1 ... 7110 . 7111 . 7112 . 7113 . 7114 . 7115 . 7116 . 7117 . 7118 . 7119 . 7120 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání