| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:40
- Nahlásit
davidkova renata
jo a přiotráví se
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:42
- Nahlásit
makrel
jo a přiotráví se
proč??
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:44
- Nahlásit
davidkova renata
Kousání bylo velmi pekné,už chci taky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:45
- Nahlásit
davidkova renata
jo a je nějaká fotodokumentace z Bajšodaru??????????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:46
- Nahlásit
davidkova renata
mám opicový moribundus
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:52
- Nahlásit
Alexa
něco bude, měli sme aji bič na koně ,šlapali psům do hlaf atd..bajkonůrka stáhne foto až se prokysličí páč ten debilní bělouš f defenzívě si asi potajmu čet něčí příspěfky a nějak se ho to dotklo ..dost sem se smála páč bajkofka značně připomínala mne na obranu s nánou jdoucí ..kretén vyrazil jak špunt vot šampána a tách bajkofku jak malamut v zápřahu za svým cílem aniž by respektoval jedinej povel..počítám,že příště si bajkofka nabiíje dršku ..paxem koutkem voka zahlídla jaxe zakusoval do rukávu v momentech kdy rozhodně neměl a vůbec byl dost roscapenej ..moc neposlouchal bych jako řekla
Marush
už chci taky
budeš nebuj(
odjebávám sa,zatial...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:54
- Nahlásit
makrel
mám opicový moribundus
tak z tebe uděláme jet na hlodafce f prášku no
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:54
- Nahlásit
davidkova renata
moc neposlouchal bych jako řekla
no to bude asik tim bičem, to vidíš čím víc ty čokle mlátíme tím maj vjetší drajf
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:58
- Nahlásit
Alexa
já taky něco mám už to nahrávám na fuckbook...a sem dám to nej
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:00
- Nahlásit
davidkova renata
tak z tebe uděláme jet na hlodafce f prášku no
jo tak přesně tak si teď připadám
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:10
- Nahlásit
Alexa
Moc gratulujeme k véélikánskému úspěchu!!!!
už to stahuju, teprve jsem dorazila dom, protože jsem se ještě stavovala na Suchdole na jízdárně, aby jsme příště k tomu biči měli i jezdeckou přilbu.
davidkova renata
dost sem se smála páč bajkofka značně připomínala mne na obranu s nánou jdoucí..kretén vyrazil jak špunt vot šampána a tách bajkofku jak malamut v zápřahu za svým cílem aniž by respektoval jedinej povel..počítám,že příště si bajkofka nabiíje dršku
Díky, sama bych to nepopsala líp
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:23
- Nahlásit
GRATULUJU
makrelce k opakované ostudě,
jablunce k létajícím psům,
Alexe ke zkouškám,
Bajkonůrce už nevím k čemu, ale vzpomínám si, že Baico má GPS v lebce, tak třeba k tomu,
konjunktůře k pověšeným pendlovkám. Ačkoliv nebylo z textu zřejmé, zda není pověšen Mášenek. (A jinak je to konjunkce, trupko!)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:27
- Nahlásit
Čus pipinýýýýýýýýýýýýý!
NEJVÍC ZE VŠEHO GRATULUJU ALEKSANDŘE A BALUNCE Z TŮNĚ!!!!!!!!! UŽ NENI OŠKIVÁ A BLBÁ, JE NECHYTŘEJŠÍ NA SVĚTĚ A NEJLEPČĚJŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!! MILÁKUJU ČUPKY Z TŮNĚ, SOU ZE FŠECH MALIN NEJMALINOVĚJŠÍ A ZE FŠECH NEJÚŽASNĚJŠÍÍÍ!!!!!
Patnáct tisíc gratulací deprivantoj, už je inžinýrka z prahééééééééé.
Byla sem v lídlu pro ty boty, jediný 39, co tam měli, byly nějaký divně slepený, tak sem je nevzala, ale líbily se mi, jsout ot dobré boty. Děcka a tu hubu sem si dnes rozbila já, dyš sem neprozřetelně odvázala Bajkonůra a vedla ho Bajkofce za bílejma štěncema, normálně to nejde, táh mě dvakrát za sebou po zemi za Jiříkem, který se připravoval k napadení jiného psa. Musely sme ho s Pavliii vést dvě.
Bajšodárek je velmi krásný, opravdu moc krásný.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:28
- Nahlásit
Vlčáčková
děkuji ale obávám se, že vážně není k čemu, už jsem se propadla hambou do západního Německa velebnosti
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:33
- Nahlásit
nemáte někdo na půjčení nabo aspoň jestli někdo četl knížku: Give your dog a bone od Iana Billinghursta
je to o barfu od veterináře, který s tím jako první začal, ale asi to v češtině nevyšlo. stačí mi jestli to někdo z vás četl, jestli to bylo zajímavý a stálo to za to
A propo: nevíte někdo, jak se jmenuje to velký téma o domácí stravě tady na czpes? Jak se tam všechno řeší. Nemůžu to nějako vylovit z hlavy, abych se optala tam.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:34
- Nahlásit
Dnešní kousing
Nanynka velmi pěkně visící:
Skok pres Nandu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:38
- Nahlásit
krásný postoj!
Bayshopolštářek
jinak celý album je na xichtbůku u mě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:38
- Nahlásit
Jo a nevim, co máte s těma pouštěčkama, normálně stačí říct pejsku pusť, a on pustí, neni na tom nic složitýho. Já to dělala prvně, pes nenapadal, pouštěl, normálně šel doprovod...seděl, dyš sem řikala Asíčku sedni, pustil, dyš sem řikala, Asíčku pusť strejdíka...asi ste neschopný, neni na tom nic těžkýho. Asi to řikáte ňák blbě nebo co......
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:39
- Nahlásit
impact
Krmení klasickou stravou......http://www.cz-pes.cz/diskuse/2_8192_0 .html
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:41
- Nahlásit
Gerda
Ty čuně. Co to s tou malinou děláš???
makrel
No, tak si z té hanby nic nedělej. Jestli dojde k soudu ohledně toho, komu bude přiřčena do opatrovnictví moje matka, tak na mě ségra nahází takovýho bahna, že Tě v tom západním Německu minu a povalím hanbou až do západní Guineie.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:43
- Nahlásit
Vlčáčková
no asi jo, nikoho jsem nezabila, nic neukradla, ani se neslíkala, ani s nikým neto...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:44
- Nahlásit
Gerda
Asi to řikáte ňák blbě nebo co......
Evidentně je chyba někde v matrixu
Už ucpávám rajče, fotek je necelejch 300
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:44
- Nahlásit
Vlčáčková
Ty blbko, sis eště nevšimla, že to je vysílání policejně zásahový? Myslim, že vůbec nerozumíš velkokinekologii. Zaměřujem pachatele, ty jelyto )))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:45
- Nahlásit
jablunka
Já hledala krmení psů kruciš.
Díkes!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:45
- Nahlásit
makrel
ani s nikým neto..
No, ale tos možná měla. Ses třeba připravila o nějaký pěkný zážitek. (S AIDSem nebo tak...)
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:46 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Vlčáčková
No, ale tos možná měla. Ses třeba připravila o nějaký pěkný zážitek. (S AIDSem nebo tak...)
takto ani nevyslovuj, takový očklivý věci...to by mitak ještě chybělo ke štěstí
edit: jediné co mi hrozí je opar
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:47
- Nahlásit
Gerda
Ty blbko, sis eště nevšimla, že to je vysílání policejně zásahový?
NE.
Zaměřujem pachatele, ty jelyto
Nó...nechci Ti do toho kecat...ale na zaměřování se dneska už používají laserové zaměřovače. A né nějaké podezřelé polohy.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:48
- Nahlásit
Gerda
Panííí ste tady?My sme neska klikali dá se považovat za nabízení činosti dyž mi ten pes všecko nosí a skládá do klína na slovo podej?můžu k předmětom dávat názvy nebo ukázat co má podat?Jako-podej balonek-a von běžel pro kopačák a mrskl mi ho do klína tak sem klik okamžitě radostně narval lebku do kapsy s pamlskama takže spojený kliks žvancem už máme
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:48
- Nahlásit
makrel
takto ani nevyslovuj, takový očklivý věci...to by mitak ještě chybělo ke štěstí
Už se to dá prý léčit.
edit: jediné co mi hrozí je opar.
A ten se prý léčit nedá.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:49
- Nahlásit
Vlčáčková
Booože to je materijáál. Pachatel je na dohled, teď si jen ukazujem směr. Je to strašně profesionální, víš?
|