Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6984 . 6985 . 6986 . 6987 . 6988 . 6989 . 6990 . 6991 . 6992 . 6993 . 6994 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:38
- Nahlásit

Crysa
myslíš že to jde aj na přežvejkafce?
Píšou zvířata,ale nekonkretizujou(cizí slovo).
pani na mě taky a porád nic
Dejte tomu čas,paňy,opakuju,dejte tomu čas!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:41
- Nahlásit

jablunka
anebo, že bych to urychlila, že bych jako nepoužívala savo a jiný sráče a třá si eště přestala mejt ruce

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:43
- Nahlásit

Eldoguero
anebo, že bych to urychlila, že bych jako nepoužívala savo a jiný sráče a třá si eště přestala mejt ruce
Heuréka!!!!Gdy můžu dorazit???

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:46
- Nahlásit

Eldoguero
anebo, že bych to urychlila,
si zobni ňákýho psího bobánka, třá vochutnávku z kelímků co máš na koprolku

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:52
- Nahlásit

Crysa
kelímky mám prázdný ale voni štěňáci, tak kolem jedenáctý vstávaj a jdeme venčit, tak já si na ně posvítím a něco zobnu joooo
jablunka
dám vám vědět, opakuji dám vám vědět, jak budu mít kilo dole

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:55
- Nahlásit

Crysa
si zobni ňákýho psího bobánka, třá vochutnávku z kelímků co máš na koprolku
Sem si to přectavila(bohužel mám velkou představivost) a asi pudu vyhodit ten litr portugala!!!!
Eldoguero
dám vám vědět, opakuji dám vám vědět, jak budu mít kilo dole
Cajdhamlová bude proti nám béčko,opakuju,bude béčko.

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:02
- Nahlásit

jablunka
a asi pudu vyhodit ten litr portugala!!!!
no vidííš, už to funguje, už hubneš, přijatou kalóryji ještě před uložením vrátíš a to ti Eldorádo ještě ani hovínko neposlala, ani podlahu volíznout nenechala a už na tebe fungujou džardyje

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:08
- Nahlásit

Zdááár strýtofky poblitý,ste neviděli nigdo není dokonalý?Exramenty se dávají do omáček šíš proč blijete dyt rajská je mnáááám.Dále sme byli na veterině a dyby to někdo točil tak Hanibal Lectr je proti nám chabej vodvar vet to vzdal

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:09
- Nahlásit

Crysa
no vidííš, už to funguje, už hubneš, přijatou kalóryji ještě před uložením vrátíš
Počkej,já myslela,že to má jít druhou stranou?Víš jak,zubní sklovinu mám jen jednu a nerada bych ji poškozovala,to rači zůstanu klustá.

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:11
- Nahlásit

danajasa
a dyby to někdo točil tak Hanibal Lectr je proti nám chabej vodvar vet to vzdal
Tak proč ste něgdo netočil????Za pokračování Hanibala bych dala ........přemejšlím co bych dala..........no nic nemám,ale gdybych měla,tak bych dala

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:18
- Nahlásit

danajasa
Dále sme byli na veterině a dyby to někdo točil tak Hanibal Lectr je proti nám chabej vodvar vet to vzdal

Děcka, Snoopy říká, že je asi na čase zalíst do peřin, už jsem tak předržela spaní, že bych teď zas frčela dva dny v kuse, ale to bych pak usla fpráci a to by asik nebylo úpa dobrý.. mávám vám ve Snůpykovym pyžámku a přeji dobrou noc

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:18
- Nahlásit

seš poddruh a ještě zvoranej.....miluju Květušku Fijalovou.....nikdo by nedokázal chlapovi tak krásně říct,že stojí za hovno!

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:20
- Nahlásit

Nejsmutnější zvíře na světě je muž,.... protože má prsa bez mléka, ptáka bez křídel, vejce bez skořápky a pytel bez peněz. Údajně až 80% žen se nevdá, protože zjistily, že kvůli 70 gramům klobásy se nevyplatí chovat doma celé prase...

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:22
- Nahlásit

jablunka
Vona je dáma s velkým Déé aj dyž ríká ta sy píí...ááá,já ju miluju čumím taky.Jináč pani hanibal bé včíl f kině novej neska to bylo ve vip zprávach nevim jak se to menuje ten film bubujozní horůrek taky milánkuju.

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:23
- Nahlásit

Crysa
mávám vám ve Snůpykovym pyžámku a přeji dobrou noc
Gdyž sme u těch pyžámek......f tomhle sem naprosto infantilní.....mám pyžámka s medvídkem Pů,se žirafkama,s prasátkem,se slůnětem,Vánoční se sobama,s růžovým panterem a prostě takovýhle zhovadilostě a jiný nosit odmítám a tuhle mi chlap řekl,že essi mě hospitalizujou,že mi pyžamo nepřiveze,páč by si fšichni mysleli že patřím na uzavřený oddělení.
totéž mám s bačkorama,jedny mám s krávou a druhý s růžovým slonem.

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:25
- Nahlásit

danajasa
Vona je dáma s velkým Déé
A navíc je ,nebojím se to říct,KRÁSNÁ!!!!!!
hanibal bé včíl f kině nove
No krásný.

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:26
- Nahlásit

jablunka
to bys mezi nás zapadla v Mlíkoších. Já měla pyžamko s medvídkama, Gerda snad s delfínkama nebo s něčim takovym a Renata taky nějaký infantili

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:31
- Nahlásit

Alexa
Gerda snad s delfínkama
Delfínky mám taky.
nějaký infantili
Já je ale zcela nepokrytě miluju,odmítám spát v čemkolif jiný a nejvíc sem dostala muže,gdyž sem si koupila letní pyžámko(tílečko a kraťásky) a se svými 105kg mám na prdeli tisklý "potřeba tlačit"(celkem dvojsečný).

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:31
- Nahlásit

Eldoguero
jo jo dnes kontrolní vzorek a pozitivní nález, prý žádná hrůza, ale jsou tam

no to je radost

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:34
- Nahlásit

Alexa
jablunka
No já mám kraví jako bíločerný jak kravička s velkou vysmátou krafkou na hrudi.Jo ten horor-Vymítání ďábla je vděčným tématem pro horory, kterých se za poslední roky vyrojilo docela dost. Ale jen málokterý stál skutečně za to. A Obřad s Anthony Hopkinsem.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:35
- Nahlásit

jablunka
je to velmi nechutné, já si to radši ani nepředstavovala

Jinak mám noční košili s kočičkama, moc se líbí mojí dceři, píchá do nich prstem a dělá jééé, jéééé, čičičičičiči je to blázen,ale pšt, nikomu to neříkejte, to je dědičné zatížení stran otce

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:36
- Nahlásit

Čus děcka, sme byli dlouho venku, dvě hodiny, postupně sme si střídali na nošení štěnce )) Filátko získalo přezdífku Rudý blesk, neboť popoběhlo.

Alexa
Já měla pyžamko s medvídkama, Gerda snad s delfínkama nebo s něčim takovym a Renata taky nějaký infantili
No ty si měla medvítkový, davítková měla delfínkovou deku a já měla koníčkový povlečení a polštářek s ovečkama ))))) Moc sme byli rostomilounkííííííííí.

lucyncesčíslem děkuji za gijárdie osvětu, je to hnusný tvorek!

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:38
- Nahlásit

danajasa
Obřad s Anthony Hopkinsem.

Jsem neviděla,potřebuju asi doplnit vzdělání.
No já mám kraví jako bíločerný jak kravička s velkou vysmátou krafkou na hrudi.
To ve sbírce ještě nemám.
Eldoguero

Jinak mám noční košili s kočičkama
To taky ne.
je to blázen,ale pšt, nikomu to neříkejte, to je dědičné zatížení stran otce

ještě že je to na co svést.

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:39
- Nahlásit

Eldoguero
Pani jakse vlasně dopadla s bonboniérou?Já mám včíl belgické pralinky albertofky za 56kč a kupodivu sou dobrý,ale po dnešním zbourání vetárny si zasloužímPůvodně sme měli brát seškrab z ohnité pakoní brady,ve výsledku byli tři jemně ranění krvavé okolí a výtězně prchající pakůn

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:47
- Nahlásit

danajasa
belgické pralinky albertofky za 56kč
tos mi připomněla ftip:
Stará dáma nastoupila v noblesní budově do výtahu….
Hezká mladá žena nastoupila do stejného výtahu a zavoněla přitom silnou parfémovou vůní. Prohlédla si starou dámu drzým pohledem a řekla:„Romance“, od Ralph Lauren, 4.500 Kč za mililitr.
Při zastavení na dalším podlaží, nastoupila do výtahu další hezká mladá žena. I ona šířila kolem sebe silnou parfémovou vůni.
Povýšeně se podívala na obě ženy a řekla: “číslo 5“, od Chanel 9.000 Kč za mililitr.
Po dalších třech patrech opustila stará dáma výtah, ale…
…před tím než vystoupila, vrhla pohled na obě hezké dámy, silně se uprdla a řekla: „Brokolice", od Lídla, 20 Kč za kilo.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:48
- Nahlásit

lucYnka XIII
už jsem doufala, že když byl první čistej, že by třeba ... no ale to bych asi chtěla moc, že
jablunka
On to vidí opačně teda, dneska jsme blbnuly, on na náš tak koukal a pak jí říká "Tak ti holka nevím, jsi větší blázen ty nebo tvá matka???" a myslel to vážně ...

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:55
- Nahlásit

Eldoguero
a myslel to vážně ...

Tohle bohužel znám....gdyž něgdo z dětí přijde něakým potřebným psem,tatínek se zahledí do dáli a řekn:"On(a) je stejnej magor jako ty!"

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 22:55
- Nahlásit

danajasa
zežrala jsem ji celou, ale muš mě neskutečně nasral, páč si toho ani nevšim, takže ani trik vod crysy s cedulkou nezabrla ale nugátek byl zase výbornej mňam
co má pakůň s bradou pani?
Alexa
hustýýýý

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 23:28 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Eldoguero
Mě to spadlo teda signál intronétu.Pakůni hnila brada vypadalo to jak demodex či nějaký jiný hmyz tak sem chtěla udělat seškrab(třá plísen houba co já vím) leč se bránil měla sem 105kg držiče dále měl zafačovanou déržku a přesto zvítězil,páč chlapaovi podrazil nohy vykloubil palec kerým mu držel škran a drápem natrhnul krvavě ruku a dělal že procedí veta krz ten vobvaz co sním měl zauzlovanej mordovací aparát,sem mu oškrábla držku já špachtlí leč bylo všude mnoho krve(páč mu to velice praská do hloubky) a žádný hnilobný průkazný proces,tak sem nafasovala lahvičku sterilní a mám mu vymačkat držku doma a dovýzt páč doma se nebrání ba dokonce drží

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 07:55
- Nahlásit

No co to jako je? Gde ste?

<< 1 ... 6984 . 6985 . 6986 . 6987 . 6988 . 6989 . 6990 . 6991 . 6992 . 6993 . 6994 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání