| Autor |
Zpráva |
Cigi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 16:34
- Nahlásit
makrel
takže nikdo dnes nemusí do pr
No tak to by se mělo využít
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 16:35
- Nahlásit
lucYnka XIII
A jaké chceš mříže? Na balkon?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 16:37
- Nahlásit
Cigi
Na balkon?
jj na balgon
alexe gratuluju
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 16:38
- Nahlásit
Biluška
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 16:39
- Nahlásit
Biluška
Gratuluju ke kukačkám konečně béte vědít naprosto přesně kdy bé bábůvka kdy vám už ujel vlak(myslím rychlík né jako živote zastaf chci vystoupit)Dále sem udělala nejhorší stopu na světě páč mi oblouček uuu udělal O takže blb plynule přešel ze začátku na konec a dotoho se v půlce zničeho nic přiřítil orangután s tornádem takže jestli je pravda,že věc co opakujete milionkrát pes milionkrát zku..ví,ale špatně stačí jedenkrát a umí to na věky tak zbohem stopo bobří i jakákolif jiná dneska mám obrbobra debility možu si ho naentlovat na šáteček
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 17:05
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=H1qe2_cvDaU
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 17:07 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
lucYnka XIII
tenhle byt ma desne blbe otoceny balkon. Sviti tu slunko asi hodinu denne je ńa severoneco a jeste je desne blizko druhy panelak, ktery stini
Ahoj , v Praze jsem měla taky jeden balkon na severovýchod. Pokud panelák nestíní úplně moc, tak v polostínu dobře prospívaj např.:
balzamíny, fuchsie (ty se musí chránit před přímým sluncem a snášejí i plný stín), hortenzie, begónie, pantoflíček (ne slunce, ale potřebuje víc světla), verbena (dtto co pantoflíček)
EDIT: tím panelákem je asi tvůj balkon i chráněn před větrem, že jo? Tak tam výborně půjdou balzamíny a fuchsie, existuje spousta druhů a barev.
Jo a jěště z popínavek u mě dobře šel plamének, ten jsem tam měla celoročně. Musí se vybrat varieta vhodná do tvých podmínek.
Ten můj se myslím jmenoval "President" a měl nádherné, velké, modrofialové květy
|
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 17:16 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
lucYnka XIII
A pak spousta kytek zvládne slunce i polostín, vč. pelargonií, petúnií a surfínií, ale míň kvetou.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 17:18
- Nahlásit
Alexa
Moje diskomfortní čokla ty dvojky VYHRÁLA a aby byl den ještě lepší měla druhej nejlepší kontrolák na 150m, před ní byl pes, kerej má všechny kousačky vždycky za plnej počet bodíků!!!!
GRATULACE VOBROFSKÝÝÝÝÝÝ!!!!!!! jste fakt jedničky tak doufám, že když na blint dala na závodech dvojku, že jí brzo aj napíšete do výkonostky
Mám zvás ooobrovskou radůstkůůů
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 17:33 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Čus lidi
Původně sem ráno po otevření vokou naplánovala velkej úklid zahrady,ale po o sem to vzdala,nechala to na Terce,sebrala sem muže,kluky a tři placatý a vypadli sme ven. Prochajda byla suprácká,akorát sme přišli na to,že máme doma klokana.
a klokan aji levituje.
http://jablunka.rajce.idnes.cz/vychajdy_2011/
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 17:35
- Nahlásit
Alexa
Moje diskomfortní čokla ty dvojky VYHRÁLA a aby byl den ještě lepší měla druhej nejlepší kontrolák na 150m, před ní byl pes, kerej má všechny kousačky vždycky za plnej počet bodíků!!!!
Vzhledm k tomu,že sem kynekologyckej dement,tak vůbec nevím k čemu,ale velmi mnoho gratuluji.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 17:38
- Nahlásit
zdar kreténi,nestáhám tradyčně uš
aleksááá
copa to tu čtu? ))))))))))) zas nějakej úspěch deprivanta??? neni vám uš trapný že dyzkomfortní deprivant vyhraje ve dvojkovým závodě zatimco komfortní jedinci se jakživo nevobjevjej ani v ZZOčkovým závodě? stydte se,pani ,samosebou blbý a vošklivý Balunce mocinky gratulujem a buřta dostane příležitostně v jílovým
jablunka
příííšerná fotka ..jako dycky vostatně
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 17:44
- Nahlásit
čus deprivovaný paka!
děkuji fšem zúčastněným za dáreček, Bajšopolštář je moc nádhernej nejvíc a hlavně je úplně nejpěkněji zelený a vůbec děkuji za fajn odpoledne plné defenzivního dyskomfortu
Aleksa
vůbec netuchám, co je ZVV2, ale pochopila jsem, že je to velice velmi moc těšká skouška, tedy každopádně gratulace veliká!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 17:45
- Nahlásit
dekuju za typy. Prozkoumam co neni jedovate a neco pak nakoupim.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 17:53
- Nahlásit
Baysha
co je ZVV2, ale pochopila jsem, že je to velice velmi moc těšká skouška
je to veeelmi těšká zkouška )) a navíc závod a zkouška je něco jinýho,závod je dycky vo dost horší tagže deprivant opstál uspokojivě velmi!
odpoledne bylo fajné,ale bohužel dyzkomfort sem si donesla aš dom neb mi při ohnutí prdly gatě v rozkroku coš mi sere bo je mám vot podzimka a zas tak moc sem je nenosila aby prdly
|
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 17:54
- Nahlásit
lucYnka XIII
vůbec není zač . Ty mnou vyjmenované by měly být ok. Kupovala jsem je v zahradnictví, kde manželka majitele je velikou milovnicí koček (těch mají asi 20) a psů.
Balzamíny i fuchsie měli ve sklenících, kde se v nich válely kočky.
Kytky z tohoto zahradnictví pak přežily všechno . Nevím, jestli to nemáš moc z ruky, ale s paní Potůčkovou byste jistě našly společnou řeč
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 17:54
- Nahlásit
biluška
ted sem vás dočetla,pani prosim vás udělejte uš to vám vám řiká hafo lidí fčetně mě!!!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:01
- Nahlásit
no jsem na Jiznaku takze na Bilou Horu to mam docela z ruky.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:09
- Nahlásit
davidkova renata
Hoj, už si potkala toho němce, aby ti řekl, co děláš zítra?
Alexa
Gratuluju k velkýmu úspěchu
My už sme udělaly dvakrát pachovej čtverec, tak bacha na nás
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:09
- Nahlásit
Moc děkuju za gratulace jo a nejlepčí je že ti dva co zůstali za námi jsou ozkouškovaní harcovníci, co ve dvojkách jezdí již několik let
biluška
gratuluju k hodinám, ale asik by mi uš prdla céfka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:13
- Nahlásit
Venta
máš emila ted sem ho dosmolila
Alexa
a nejlepčí je že ti dva co zůstali za námi jsou ozkouškovaní harcovníci, co ve dvojkách jezdí již několik let
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:20
- Nahlásit
Alexa
a nejlepčí je že ti dva co zůstali za námi jsou ozkouškovaní harcovníci, co ve dvojkách jezdí již několik let
Jo, to znám. Tohle potěší asi nejvíc
davidkova renata
du kouknout
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:22
- Nahlásit
davidkova renata
Eště ne, je jaro musí porýt zahradu a vykopat díry na tu ohradu. A hrop musí vykopat. Samé těžké práce
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:24
- Nahlásit
Biluška
A hrop musí vykopat.ať vykope i mi při jednom...dík
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:24
- Nahlásit
Todle znate?
http://www.youtube.com/watch?v=0Bmhjf0rKe8&NR=1
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:26
- Nahlásit
makrel
ať vykope i mi při jednom...dík
Chceš být pohřbená na našem řbitově zvířátek? Mezi morčetem a štěňatama? . Tak ale musíš zhubnout, páč pohřbítvat se můžou jenom zvířátka do padesáti kilo, nerada bych se dostala do průseru
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:27
- Nahlásit
Biluška
Chceš být pohřbená na našem řbitově zvířátek? Mezi morčetem a štěňatama? . kdekolif...je mi všechno jedno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:28
- Nahlásit
lucYnka XIII
Biluška
Eště ne
já bysem to nevotkládala,pani
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:33
- Nahlásit
makrel
. kdekolif...je mi všechno jedno
Bych tě mohla vzít rozptýlit kdybys chtěla. Ale někde tady, k moři nepojedu, to je daleko. A nemysli si, že tě budu ptýlit na zahradě, otočí se vítr a budu tě mít v kuchyni
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 18:38
- Nahlásit
Biluška
A nemysli si, že tě budu ptýlit na zahradě, otočí se vítr a budu tě mít v kuchyni
uděláme z ní masokostní moučku a béme jí krmit třá hrošííícííí vod dines nebo jinýho býložrafce
|