Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6984 . 6985 . 6986 . 6987 . 6988 . 6989 . 6990 . 6991 . 6992 . 6993 . 6994 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 08:26 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

zdar lemurýýý!

Marush

děfče, nechci ti brát naděje, ale esi budu navigovat já, tak dojedeme leda tak do zadele, páč JÁ SU Z BRNA!
tož to bude dnes eště napínavé...

Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 08:33
- Nahlásit

čus žumpizny, užíváte sluníčka na stopičce?

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 08:50
- Nahlásit

Dobré jitro moudivláčci, je velmi přepěkně, teprvá sme se probudili a snídáme, za chvíli, po očistě člověka, svištíme k atušovejm na prochásku s Bůškem a Syrečkem a Atikem, abychom byli vyprochajdění před bráněním. Máňa se těší. Fčéra sem jí vyplnil text inteligence, vyšlo jí, že je chytrá, tak tady už vidím parametr, kde nejsme kompatibilní. Už slunim květiny, mockaj se jim to líbí, jedna už vyrazila sluneční šlahoun. Zeď sem je vynesla ven všechny.
Jak se m áte pipinkové?

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 09:51
- Nahlásit

čauky!
Jsem byla od rána velmi, ale velmi pilná Zametla jsem schody ke slepicím, zametla dvůr a vyčesala čokle. Fanda po zázračně injekci už nekulhá.

kinta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 09:54 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit

Baico

Taková už je dcerka má, pracuje pilně od rána, pilně se snaží, vaří, smaží, ještě zamete dvůr a už prostírá stůl ...

Já teda prozatím dělám úplný hovno, dali jsme s Bruníkem sluníčkovou prochajdu, teď mám kafe a kouřím. Ikdyž vlastně jsem dala pračku. Tak to není tak úplný hovno. Jsem mrtev po včerejší posilovně zadáčo - přenášela jsem zboží z jedné prodejny do druhé.

kinta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 09:59
- Nahlásit

Hej, ženy hospodyňky, chci zítra dělat vepřovou krkovici s česnekem a jablky, jsem to někde zaslechla, nemáte někdo postup, aby to byla fakt mňamka?

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:19
- Nahlásit

Zdár kafuju stávám jest převelice překrásně půjdem stopovat,ted byl hmyzopes na dvorku a štípl susedovic pz plyšovou kačenku z podplotu je velice zadávená tudíž ju musím tajně voprat a nenápadně vrátit(byla příhoda jak pes dotáh velmi drahého sousedova králíka zabytého,panička se vyděsila mrtfolku vokoupala a v noci tajně vrátila do králíkárny za plotem a druhejden chlapa málem trefil šlak,páč říkal,že šampion zdechl tak ho hodil na hnuj a ráno šampion navoněnej učesanej zpátky v králíkárně)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:19
- Nahlásit

dobré ráno všem, od rána češu čokly a nemá to konce, odčervila jsem celou saň a až pozdě jsem si uvědomila, že Zuzanka hárá, vadí to, že jsem ji odčervila?

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:21
- Nahlásit

kejtlin
Zuzanka hárá, vadí to, že jsem ji odčervila
Na funkci rostlináře to nemá vliv

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:21
- Nahlásit

kinta
no já dělám kachnu s jablky a krkovici vždycky s česnekem a kmínem bez jablek

kinta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:24
- Nahlásit

kejtlin

Dík no, kachnu nemám a ty japka chci vrazit k tý krkovici! Nějak to spáchám teda. Nebo zavolám mamněnce a vona mi poradí. No co, je mi teprf štyrycet, se můžu voptat mamněnky, né?

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:24
- Nahlásit

kinta
kejtlin
Ted to někdo dělal v nějakým vařená a měli to ještě v pytlíku na pečení prej velmi křehoučké to bylo,ale já su kuchařka jak kozel zelinář

kinta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:25
- Nahlásit

danajasa
já su kuchařka jak kozel zelinář

Se zeptáme Bilušky, jaká je Žaneta zelinářka a třeba z toho vyjdeš vítězně.

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:29
- Nahlásit

kinta
No nevím já aj dyž zaleju salát tak se zatáhne do země

kinta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:32
- Nahlásit

danajasa
já aj dyž zaleju salát tak se zatáhne do země

Hm, tak todle mi nic neříká, zeleninu kupuju prostě. Loni sem si vysadila za okno pažitku a mátu a eště jakýsi zelenisko a postupem času to uschlo v mé péči. Ale trochu sem to jako využívala. A hlavně sem se cítila jako echt hospodyňka, dyš sem se s otporem hrabala v hlíně a strkala ji do květináčů.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:35
- Nahlásit

kinta
Se zeptáme Bilušky, jaká je Žaneta zelinářka a třeba z toho vyjdeš vítězně.
Jako pokud se týče toho, že má Žanýna zeleninu sežrat tak f tom je dobrá . Pokud se týče pěstování je to dost horší, páč apsolutně fšechno sežere sotva to vystrčí první zelený lísteček

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:35
- Nahlásit

nestíhím kreténi,ale je JAROOOOOOOOOOOOOOOO

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:36
- Nahlásit

kinta
otporem hrabala v hlíně a strkala ji do květináčů.
Přesně pani taky mě stačí zdemolovat kousíček země nemusím hned udělat měsíční krajinu na hektaru.Já sem zašla až tak daleko,že my uschly kaktusyBo půl roku už nějak vo suchu nedaly chlupatý kamarádi

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:36
- Nahlásit

Brýtro dámy!
Do Hradce jedu až zítra, tak tu budu dnes občas prudit.
Takže Gerda má pyžámko s delfínkama a přitom si dovoluje tvrdit o mě, že mám děsný nápady??? (Stran těch aktů.) Dobrá. Beru to tak, že není zodpovdědná za své činy a výroky a neuvědomuje si právní důsledky téhož.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:38
- Nahlásit

danajasa
Mě taky uschly kaktury. Několikrát.

kinta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:39
- Nahlásit

danajasa
že my uschly kaktusy

Ty vado, du zalít kytky, se si ňák spomněla, že mám v ložnici kaktusy vánoční a zálifku neviděly už dobře pár měsíců. Pani, díky Vám možná přežijou. Ste dobrý člověk.

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:41
- Nahlásit

Vlčáčková
Mě taky uschly kaktury. Několikrát.
Sem to pořešila umělýma kytkama mistrně naranžovanýma do pouštních květináču bylo tak dobré aranžmá,že nebohá babička je několikrát zalíla poctivo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:42
- Nahlásit

smečka hryže střívka, uši, hnáty-dle velikosti psa

kinta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:45
- Nahlásit

kejtlin
smečka hryže střívka, uši, hnáty

Nemám co čeho hryznout, bo sem líná jít nakoupit. Housátko de na objet k babičce, budu pokračovat v hubnutí asi.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:47
- Nahlásit

kinta
já taky me,á, do čeho hryznout, vandala jsem z mrazáku kuřeí prsa, ale nemám ani chut´

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:49
- Nahlásit

danajasa
Dyť je to poznat, že nejsou pravé. Ne?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:51
- Nahlásit

Tak už jsem taky zalila všechny sušiny. I kaktušoviče.

kinta
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:52
- Nahlásit

Vlčáčková
Dyť je to poznat, že nejsou pravé. Ne?

No, musím oponovat, chodím zalívat kytky kámošce o dovolené a taky sem zalila jednu umělotinu. Ale jen jednou teda, došlo mi to.

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:58
- Nahlásit

Vlčáčková
kinta
No některé sou fakt jak živé né jak dříf ty voskové kalamity do dušičkových věncůTaky nějak nemám hlad a v ledničce mám akorát zimu,ale pojedu vyžrat maměnku bé ráda vaří poměrně nechutně takže na moc se toho sežrat nedá ovšm záchovná dávka pro udžení zákl.funkcí dostačující

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 11:00
- Nahlásit

kinta
danajasa
A kam se na takové nenáročné kytičky, velmi podobné originálům, chodí?

<< 1 ... 6984 . 6985 . 6986 . 6987 . 6988 . 6989 . 6990 . 6991 . 6992 . 6993 . 6994 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání