| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 08:16
- Nahlásit
makrelja zapla notas a zacala mi blikat mys a pak nic,tak jedu normos ja klavesnici,ale sere me to,pac to moc s tim neumin!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 08:17
- Nahlásit
nemethova5
aha,mi nejde hlavně přemýšlet
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 08:21
- Nahlásit
Dobrého jitra lidé, zrovna mě akorát vzbudila davítková, pojedeme stopovat. OOO jee, su jakési ospalé. Vy už ste všichni vzhůru? Ste blázni staří.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 08:27
- Nahlásit
Gerda
nejen, že vzhůru, ale i makáme. A ospalá su taky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 08:37
- Nahlásit
makrel
v práci v neděli? No potěš koště teda.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 08:38
- Nahlásit
Gerda
ne v, makám z domu. a mám pocit, že mi je ještě divně z toho pátka.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 08:42
- Nahlásit
makrel
no tak to je ta lepší varianta, když můžeš z domova a nemusíš nikam dojet. Jinak je jasný, že už máš delší kocoviny, páč už máš víc zanesený játra, to klidně už můžou bejt takový ty chlastový depréze, jak máš jeden den kočku a druhej deprézi, to už se asi starším lidem stává. Nebo lidem co popařujou dýl. Jak sem zjistila, že mi kocovina trvá dva dny, sem e na to vyprdla úplně, to nemá cenu a zkaženej víkend mi za to teda nestojí ) Z pátku mi bylo dobře ž v pondělí a to je dost na hovno.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 08:45
- Nahlásit
Krásné ráno, po dlooouhé době sem zas tu.
Sluníčko svítí, ale je 0.
Gratulujeme Alexé kráásnéé paní kráásnéé
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 08:47
- Nahlásit
Gerda
sem e na to vyprdla úplně, to nemá cenu a zkaženej víkend mi za to teda nestojí to si taky říkám, teď budu mít pauzu 2 týdny nebudu mít ani jeden volnej den, takže si játra odpočinou.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 09:32
- Nahlásit
Přeji všem krásné ránko,taky mám moc práce aby vám to nebylo líto(dovezli mi padlou břízu leč f celku budu pílit na krbovou vel.30cm)makrel
Panííí až uslyšíte tenký hlásek volat"poojd do hospody poojd do hospody přece nebudem tvrdnout doma"zeptáte se kdo to volá a vozve se vám"to sme přece míí tvoje játra"tak zachovejte paniku
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 10:11
- Nahlásit
http://hobby.blesk.cz/clanek/hobby-nejpes-psi-svet /150141/psi-zuzany-rosakove-umi-lecit.html
Na iFauně to jakýsi dobrák okomentoval jako skandál.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 10:12
- Nahlásit
Aaaaa, Biluška se hned zviditelnila.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 10:17
- Nahlásit
Ty bláho, čék si odskočí zapytlačit a hned je zviditelněnej . Nestíhám s kolemjdoucíma držet krok
Tak kdyby náhodou chtěl mít díru do prdele ještě někdo další tak zkoušky budou 7.5 v Bruntále a 22.5. v Jílovém
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 10:38
- Nahlásit
Krásné jarní ráno
sem pouštěla asi v půl 6 pudle ven a normálně řvali ptáci
Crysa
Alexoooo, čekám na noc, že už určo budou fotky Barušky na bedně u tebe na stránkách a vono nic!! Koukej to navalit, alespoň jednu z bedny. A vopovaž se říct, žes jí na bednu nevytahla
o jé já musela počkat až budou fotky, já tam foťák neměla tak tady jedna bednová
a tady sou fšecky, Baruška je tam jediná malina
http://sendy.rajce.idnes.cz/110213_-_zimni_zavod_- _obrany/
http://sendy.rajce.idnes.cz/110312-zimni_zavod_-_p oslusnost/
malinka
Gratulujeme Alexé kráásnéé paní kráásnéé
díky díky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 10:39
- Nahlásit
Biluškamoc,moc pekny teda!no a s aminem canisku delat nebudu,pac je zlej,haja by se na to upa hodil,skoda.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 10:40
- Nahlásit
Biluška
ty brďo aby některým tvým fandům neprdly fšechny céfky najednou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 10:43
- Nahlásit
Alexa
ty brďo aby některým tvým fandům neprdly fšechny céfky najednou
No bóže, Renata jim přes doktorku Marunu zajistí místa na kardiochirurgické klinice a tam je zase dají dohromady
sem pouštěla asi v půl 6 pudle ven a normálně řvali ptáci
Na nás dneska dělal nálet jakýsi orel . Asi mi chtěl ulovit šelmyje . Sem radši nařídila prťafkám ať se hemží kolem mě a dopředu jsem pustila Pumu a Lilátko. Orel to vzdal, asi usoudil, že na Bíbu nestačí
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 10:53
- Nahlásit
Alexa
dík za fotku, jdu jí tam hodit, teď ale projíždím fotky, z poslušností jich moc nemáte, na obraně víc, ale tahle je teda na jedno kolínko do rozkroku figurantovi
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 10:58
- Nahlásit
Crysa
tahle je teda na jedno kolínko do rozkroku figurantovi
ty jo to jsem si ani nevšimla
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 11:02
- Nahlásit
asi si je musela docela nasrat, když ten vlkošekej pes tam místo vyštěkání čučel z makety na "taťku" , znakajda to měla podle fotek s míň tlakama a Bára dostala hrču do hrudní kosti a stejně vyhrála. Raději bych tam ale příště nejela
Aby třá náááhodou na ní fík neupat...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 11:09
- Nahlásit
Crysa
no tu holku se znakajdou hodně, páč měla asi lepší poslušnost než já, nebo takhle čuba jí udělala všechno, ale tak jako že to dělá protože se jí bojí, a já s jednou nulou měla jenom o 1 bod míň než ona, ale čuba dělala všechno vesele a hravě a rychle, Fanda - ten druhej je od nás ze cvičáku, radost velkou taky asi neměl, ale zas si to vybral s čubou v jedničkách, kde byl první a měl nejlepší poslušnosti i obranu. Figuranta bych nechtěla podezírat, protože se známe a jezdím na něj občas kousat. Ono je to s Barčou těžký, protože ona když běží na kontrolák tak běží třá furt napravo a těsně před zákusem udělá myšku doleva, už mi to potvrdilo víc fíkošů, že je těžký jí prohazovat, doufám že to na tý fotce vypadá hůř než to bylo
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 11:33
- Nahlásit
impact
To je Rambíkovoooooo doktorááááááááááááát
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 11:41
- Nahlásit
impact
http://hobby.blesk.cz/clanek/hobby-nejpes-psi-svet /150141/psi-zuzany-rosakove-umi-lecit.html
Na iFauně to jakýsi dobrák okomentoval jako skandál.
Jáááááááák skandál, co je to kurva za drzostě zas
Rambík je šikovný mazlík!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 12:41
- Nahlásit
Ahojky, co je tady nového???
U mě to, že mi ta jedna garsonka na 80% nevýjde, paní se totiž výbec nelíbilo, že mám Sophyji
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 12:56
- Nahlásit
Alexa
Paní sváma závodil i posvátný všechno umící pakůn vod Boučků můžete mi šeptnout jak dopad?:confused ále mám děsnou chut se na všechno vys....páč sme byli na stopě a ten debil se stratil,mám chut přehodnotit dosavadní dosažené výsledky 0a zůstat tam.Prosimvás taky máte někdy chut se na to vys...? Jako at vím,že nejsem samojediná a za jak dlouho to přejde?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 13:09
- Nahlásit
danajasa
Prosimvás taky máte někdy chut se na to vys...?
Někdy???? Skoro furt
Třá dneska - osm saních hlav v jedné skupině. Blížíme se zpátky k vesnici. Lesní cesta vede rovně až k silnici, ale my tak stometrů před koncem odbočíme a vezmeme to zadem kolem rybníka. Ofšem Pumě to nikdo neřekl U odbočky hvízdnu, šest psů odbočí, jako peň hluchá Pumice a téměř hluchý Žufánek (s čumákem vraženým Pumě v prdeli, páč každou chvíli začne hárat) si to metou rovně dál. Hulákám a hvízdám v naději, že aspoň Žuf by mě mohl zaslechnout. Nic. Se všema psama na volno do vesnice teda nelezu. Otáčím se k rybníku s tím, že zavřu psy doma a dojdu si do dědiny najít Pumu a Žufa. Slezem z prudkého svahu dolů, vydrápem se na hráz a vidím Pumičku jak loskošně kouká z křovíčka nahoře na kopci. Bych ji zabila. Signalizuju "ke mně". Puma čumí jak sova do flašky. Znova "ke mně". Puma předpisově zadaunuje a čumí. Zoufám si, je hluchá a navíc debilní. Potřetí "ke mně". Fšechny ostatní psy mám nalepené na noze a nechápou proč furt přivolávám, když tam jsou. Puma sedne a udělá "hlavičku". Na počtvrté (to už mávám rukama tak, že se zvedá vítr) jí to konečně dojde a radostně se rozlítne za mnou. Žuf jí v patách. Chci jít dál. Otočím se a zkamením. Mia s Nýnou uprostřed rybníka, na ledu tenkém asi tak půl milimetru Hystericky po nich řvu ať okamžitě vypadnou. Nemají se k tomu a něco si tam čuchají. Lajda s Lasárdem se rozběhnou, že se jdou taky podívat. Zařvu znova. Šeltie se teda neochotně vrátí, Nýna to taky zabalí, ale Mia začne na tom ledu hrabat Sem měla normálně infarkt a začala jsem se zouvat, přesvědčená, že za vteřinu se propadne pod led a já budu muset skákat pro ni. Vzápětí Hyena z ledu vytáhla zdechlou rybu a vítězoslavně se s ní rozběhla na břeh. Zabavila jsem rybu, čímž jsem ji neskutečně nasrala a vrátila se teda na led, aby si našla jinou Žuf tam chtěl jít s ní. Stará Janečková se vylezla podívat ven proč řvu. Stála jsem na břehu a ječela jsem "Žufe ty ne, ty seš tlustej, tebe to neunese" Neuneslo ho to Naštěstí se propadl hned u břehu a namočil si akorát přední packy Miena jinou rybu nenašla i když pečlivě prorevírovala celou hladinu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 13:10
- Nahlásit
čauky!
Už jsem doma ze cvičáku, když se ožralka fláká a nejsou obrany, tak jsem doma i celkem brzy.
Máme za sebou první hodinu kurzu. Přišlo nám normálně 17 lidí!!! A zrovna já jsem vyfásla do skupiny exota s jack russelem. Chlapec přišel v bílých kraťasech a kožené bundičce a pejsek byl na flexině a modrý obojek měl vykládaný kamínkama. Pejsek je moc šikovný, páneček je debil Myslím si, že příští týden už nepřijde
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 13:24
- Nahlásit
Baico
modrý obojek měl vykládaný kamínkama
ježišmarjá jdu vydloubat smaragdy a diamanty z vobojku připravenýho pro Nyxinu...uff, na poslední chvíli
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 13:28
- Nahlásit
Baico
pejsek byl na flexině a modrý obojek měl vykládaný kamínkama
Myslím si, že příští týden už nepřijde
Baicová, myslím že příjde a i s tou přítelkyní, která vybírala ten obojek
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 13:45
- Nahlásit
Baicocus,tak to je i kvideni u nas na cvicaku,si z toho nic nedelej!takovy k nam prijeli s modrou dogou a taky to vzdali,pry uz byli na tretim cvicaku,no taky magori,panecek oblecenej ve znackovych hadrach a botach a panicka to same,kdyby byli aspon sportovne nereknu!no a uz se neukazali,taky dobre.
|