| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 13:55
- Nahlásit
Biluška
Pani mnohočetné díky za psychyckou potporu,zítra zahájím pokus č5678 s názvem hledej debile(nejvíc mě dycky nas..že já se matlám s krabičkama krájím párky peču pamlsky hledám pole lámu klacíky šlapu ohejbám se krabičky mi tečou po rukách půl hodíny přípravy a ten debi během minuty všcko pos.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 14:35 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Biluška
Stará Janečková se vylezla podívat ven proč řvu.
Hele buď v klidu.. Já byla před pár dny nějakej kilometřík za městem a vylítnul mi sáček z kapsy a nabral ho vítr. A Gara celá nadšená, že má co lovit, davaj za ním. Tak jsem řvala jak na lesy. A v tom telefon. Kámoška ze sídliště na kraji města. Prej na koho tam tak strašně ječím, že se to rozlíhá až na sídlišti. No co co.. Foukal vítr a neslo se to.
Jinak dneska fantastická procházka s paní Podržfrndou Nadrženou a panem Upištěncem Mozekvkulách.
Jsem myslela, že je zabiju už po sto metrech.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 14:37
- Nahlásit
impact
Prej na koho tam tak strašně ječím, že se to rozlíhá až na sídlišti. No co co.. Foukal vítr a neslo se to.
Taky mi občas referují, že jsem slyšet až doma
s paná Podržfrndou Nadrženou a panem Upištěncem Mozekvkulách.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 14:44
- Nahlásit
Biluška
Taky mi občas referují, že jsem slyšet až doma
Výborný. To jsem ráda, že v tom nejsem sama.
s paná Podržfrndou Nadrženou a panem Upištěncem Mozekvkulách
S paní Podržfrndou. Jsem se upsal. To je tím vztekem, týýývoe. Bych je nejradši nasekala do mrazáku a zkrmila. Vůbec nevím, co jsem to měla za dementní nápad vzít oba dva. Ale už mě to v životě nenapadne.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 14:47
- Nahlásit
čud debylové uš su tu )) ste rádi?
proč je škandál kuli spratkoj promynentnímu gde je votkas?????????????????????
aleka
hele to fanouš asi prskal co dyš ste ho trumfly? hele a ta boxina(boxer) na kontroláku vypadá jako že nic moc,je to jen fotkou blbou nebo to nebyl žádnej zázrak? P.S. nejsem kolemjdoucí,jinak bych se pochopitelně neptala bo bysem to jasně viděla z tý jedný fotky
a hele tadle je dobrá )))
dvojzákus na ringo uš máme skoro hotovej tak ted todle né?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 14:49
- Nahlásit
taky jsem doma ze cvičáku,akorát jsem se zas nasrala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 14:50
- Nahlásit
impact
Vůbec nevím, co jsem to měla za dementní nápad vzít oba dva. Ale už mě to v životě nenapadne.
Mě už by v životě ani nenapadlo vlastnit fenu a nekastrovaného psa . Když jsou bez kulí je život mnohem pohodlnější
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 14:51
- Nahlásit
Biluška
No, tak to já ti nevím... Ale Mordor třá dostal rozum až poté, co je rok a půl bez kulí. Ale Máfoi bych to neudělala.
davidkova renata
http://hobby.blesk.cz/clanek/hobby-nejpes-psi-svet /150141/psi-zuzany-rosakove-umi-lecit.html
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 15:09
- Nahlásit
Děcka nazdar, už mám aji uvařené maso a namasakrované zeleninové svačinky, padly na to dva moje milované velké bílé jogurty, čokl má zas navařeno na dva týdny. Maryje dnes stopovala na flexině a v bajšokšandičkách. Je velmi zvláštní, že šla po té stopě, to bych nečekala, dokonce sem věděla, kudy to vede, páč to bylo rovně. A pak sme se šli eště procházet s Bůchama, asi se mu něco stalo, páč byl děsně hodnej, strašně poslouchal a když neměl džínu, měl zase rád mařku a chodil jí vyzvedávat, když se opozdila a ryla jámu s myšma. No a teď už sme domki a mě bolí hlava. Aleksa na prvním místě vypadá mocinky hesky! Plácám ti ramena, milá aleksandros klásnou a chytlou Balunkou z tůně.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 15:34
- Nahlásit
Nazdar trupky, byla sem na cvičáku, Bajša má velmi dobré odložení, vydrží vleže, i když je jí před čumákem na šňůře tažen aport. Rovněž velmi hesky slídí - nadšeně, ale systematicky. S námi byli tři psi, dva labroši a zlaťák, nakrejvali se vzájemně a Bajša nechápavě čuměla na tu teplárnu. Odpoledne sem byla v Hostivaři. Uš nigdy nepůjdu v neděli odpoledne za krásného počasí do Hostivaře. Bylo tam víc lidí než na Václaváku, zejména vyrazili všichni kreténi, keří od srpna nebyli se psem dál než před barákem. A důchodkyně, keré procházkovaly psa tím způsobem, že seděly na lavičce, kafraly a pes čuměl přivázanej vedle nich. Ach jo...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 15:36
- Nahlásit
Baysha
Bylo tam víc lidí než na Václaváku
zkus jít v neděli odpoledne za krásného počasí na václavák,fšicíí budou totiš v hostíku a tam bé volno tim pádem.-)))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 15:40
- Nahlásit
davidkova renata
gůůůůt a naučím Bajšu vyčuchat upadnuté ojra nebo si přivážu dřevjenou nohu a Bajši nedám nažrat, bude se tvářit děsně týraně, z toho by mohlo taky něco kápnout
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 15:57
- Nahlásit
čaute, furt mám blbou náladu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:01
- Nahlásit
makrelja taky,hlavne ze vcerejska,jsem rada,ze jsem v praci!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:09 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
danajasa
i posvátný všechno umící pakůn vod Boučků můžete mi šeptnout jak dopad?
kerej????????????
s Ančou byl v ZZO 7. a s Tyrosem v ZVV1 3.
Baico
A zrovna já jsem vyfásla do skupiny exota s jack russelem. Chlapec přišel v bílých kraťasech a kožené bundičce a pejsek byl na flexině a modrý obojek měl vykládaný kamínkama. Pejsek je moc šikovný, páneček je debil Myslím si, že příští týden už nepřijde
takovejch máme v kurzu vjetšinu
davidkova renata
hele to fanouš asi prskal co dyš ste ho trumfly?
no kupodivu ani moc né, asi 5x zvopakoval vo bod, ale jinak v poho
hele a ta boxina(boxer) na kontroláku vypadá jako že nic moc,je to jen fotkou blbou nebo to nebyl žádnej zázrak?
neni to blbou fotkou nekousla
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:10
- Nahlásit
nemethova5
a co se stalo včera? jestli jsi to psala, tak se omlouvám, včera jsem nedočítala
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:13
- Nahlásit
kejtlin
,akorát jsem se zas nasrala
co se stalo????????????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:25
- Nahlásit
Alexa
neni to blbou fotkou nekousla
twe!!! su ekspert na fotky!!!
hele ale ten bandog či co je ale luksusní!!
makrel
furt mám blbou náladu
nejsi březí?? ))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:27
- Nahlásit
davidkova renata
ne, to skrz tu ostudu ještě pořád
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:28
- Nahlásit
makrel
skrz tu ostudu ještě pořád
JAKOU????????????????????????????????? nic nevim,nedočítám povidééééj cíííí cyzý vostudy!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:30
- Nahlásit
davidkova renata
Musela to být děsně velká ostuda, páč skrz ni chce být pohřbená f masovým hrobu s Rozálijí
|
impact
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
furt mám blbou náladu
nejsi březí?? ))
Woe. Jsem si nasmrkala do klábosnice.
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
ale nic, sem nasávala a ostudila trošku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:31
- Nahlásit
davidkova renata
hele ale ten bandog či co je ale luksusní!!
to je ten kousací kanárek
su ekspert na fotky!!!
blbá mooooc blbá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:31
- Nahlásit
makrel
http://www.youtube.com/watch?v=Ukdnh7ZgzeM
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:34
- Nahlásit
Biluška
šak budu, dvy týdny nejmíň
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:35
- Nahlásit
makrel
ale nic, sem nasávala a ostudila trošku
to bylo jaxi nechtěla jít za seksy jaternici???? twe to je dlouho!! CO SE STALO????? CÉÉM TO VJEDĚT! tady to zvostane utajený nebuj.-))))
Alexa
blbá mooooc blbá
prt blbá,právě že sem vyjímečně nadaná nebo nadaně vyjímečná umim číst z fotek! možná bych měla fíkoj dát nějaký rady a majiteli taky aby věděl co má dělat!
kanárek gůůůt! kouše dobře? asi jo co..pamatuješ na toho co chodil do prokopáku?? to byla bomba,ale prej už nežije..vyprávěl mi Péta z libně jak ho jednou figuroval a řek,že už nikdy! prej se mu udělao normálně blbě jak ho vzal
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:37
- Nahlásit
davidkova renata
ne, sexi jaternice byla minulý týden. Ve zkratce jsem byla rozpustilá, trochu moc družná a asi jsem něco trošku posrala.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:39
- Nahlásit
makrelale nepsala,jen me nasrala totalne matka a jeste mi udelala ostudu pred lidma!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:40
- Nahlásit
makrel
Si s ním promluv a vymluv se na to, žes byla opilá. Že gdyž seš opilá tak se to nepočítá . To máš stejný jako když něco jíš a nikdo tě u toho nevidí tak se kalorije taky nepočítají
davidkova renata
možná bych měla fíkoj dát nějaký rady a majiteli taky aby věděl co má dělat!
Ale musíš používat tyhlencty cizí termyty. Vzhledem k tomu,že znáš akorát "vyžehlit" tak ti to půjde dost blbě . Zkus použít gůgl překladač
|