Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6993 . 6994 . 6995 . 6996 . 6997 . 6998 . 6999 . 7000 . 7001 . 7002 . 7003 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 13:55
- Nahlásit

Biluška
Pani mnohočetné díky za psychyckou potporu,zítra zahájím pokus č5678 s názvem hledej debile(nejvíc mě dycky nas..že já se matlám s krabičkama krájím párky peču pamlsky hledám pole lámu klacíky šlapu ohejbám se krabičky mi tečou po rukách půl hodíny přípravy a ten debi během minuty všcko pos.

impact
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 14:35 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Biluška
Stará Janečková se vylezla podívat ven proč řvu.
Hele buď v klidu.. Já byla před pár dny nějakej kilometřík za městem a vylítnul mi sáček z kapsy a nabral ho vítr. A Gara celá nadšená, že má co lovit, davaj za ním. Tak jsem řvala jak na lesy. A v tom telefon. Kámoška ze sídliště na kraji města. Prej na koho tam tak strašně ječím, že se to rozlíhá až na sídlišti. No co co.. Foukal vítr a neslo se to.

Jinak dneska fantastická procházka s paní Podržfrndou Nadrženou a panem Upištěncem Mozekvkulách.
Jsem myslela, že je zabiju už po sto metrech.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 14:37
- Nahlásit

impact
Prej na koho tam tak strašně ječím, že se to rozlíhá až na sídlišti. No co co.. Foukal vítr a neslo se to.
Taky mi občas referují, že jsem slyšet až doma

s paná Podržfrndou Nadrženou a panem Upištěncem Mozekvkulách.

impact
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 14:44
- Nahlásit

Biluška
Taky mi občas referují, že jsem slyšet až doma
Výborný. To jsem ráda, že v tom nejsem sama.

s paná Podržfrndou Nadrženou a panem Upištěncem Mozekvkulách
S paní Podržfrndou. Jsem se upsal. To je tím vztekem, týýývoe. Bych je nejradši nasekala do mrazáku a zkrmila. Vůbec nevím, co jsem to měla za dementní nápad vzít oba dva. Ale už mě to v životě nenapadne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 14:47
- Nahlásit

čud debylové uš su tu)) ste rádi?

proč je škandál kuli spratkoj promynentnímu gde je votkas?????????????????????
aleka
hele to fanouš asi prskal co dyš ste ho trumfly? hele a ta boxina(boxer) na kontroláku vypadá jako že nic moc,je to jen fotkou blbou nebo to nebyl žádnej zázrak? P.S. nejsem kolemjdoucí,jinak bych se pochopitelně neptala bo bysem to jasně viděla z tý jedný fotky
a hele tadle je dobrá)))

dvojzákus na ringo uš máme skoro hotovej tak ted todle né?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 14:49
- Nahlásit

taky jsem doma ze cvičáku,akorát jsem se zas nasrala

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 14:50
- Nahlásit

impact
Vůbec nevím, co jsem to měla za dementní nápad vzít oba dva. Ale už mě to v životě nenapadne.
Mě už by v životě ani nenapadlo vlastnit fenu a nekastrovaného psa . Když jsou bez kulí je život mnohem pohodlnější

impact
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 14:51
- Nahlásit

Biluška
No, tak to já ti nevím... Ale Mordor třá dostal rozum až poté, co je rok a půl bez kulí. Ale Máfoi bych to neudělala.

davidkova renata
http://hobby.blesk.cz/clanek/hobby-nejpes-psi-svet /150141/psi-zuzany-rosakove-umi-lecit.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 15:09
- Nahlásit

Děcka nazdar, už mám aji uvařené maso a namasakrované zeleninové svačinky, padly na to dva moje milované velké bílé jogurty, čokl má zas navařeno na dva týdny. Maryje dnes stopovala na flexině a v bajšokšandičkách. Je velmi zvláštní, že šla po té stopě, to bych nečekala, dokonce sem věděla, kudy to vede, páč to bylo rovně. A pak sme se šli eště procházet s Bůchama, asi se mu něco stalo, páč byl děsně hodnej, strašně poslouchal a když neměl džínu, měl zase rád mařku a chodil jí vyzvedávat, když se opozdila a ryla jámu s myšma. No a teď už sme domki a mě bolí hlava. Aleksa na prvním místě vypadá mocinky hesky! Plácám ti ramena, milá aleksandros klásnou a chytlou Balunkou z tůně.

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 15:34
- Nahlásit

Nazdar trupky, byla sem na cvičáku, Bajša má velmi dobré odložení, vydrží vleže, i když je jí před čumákem na šňůře tažen aport. Rovněž velmi hesky slídí - nadšeně, ale systematicky. S námi byli tři psi, dva labroši a zlaťák, nakrejvali se vzájemně a Bajša nechápavě čuměla na tu teplárnu. Odpoledne sem byla v Hostivaři. Uš nigdy nepůjdu v neděli odpoledne za krásného počasí do Hostivaře. Bylo tam víc lidí než na Václaváku, zejména vyrazili všichni kreténi, keří od srpna nebyli se psem dál než před barákem. A důchodkyně, keré procházkovaly psa tím způsobem, že seděly na lavičce, kafraly a pes čuměl přivázanej vedle nich. Ach jo...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 15:36
- Nahlásit

Baysha
Bylo tam víc lidí než na Václaváku
zkus jít v neděli odpoledne za krásného počasí na václavák,fšicíí budou totiš v hostíku a tam bé volno tim pádem.-)))

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 15:40
- Nahlásit

davidkova renata
gůůůůt a naučím Bajšu vyčuchat upadnuté ojra nebo si přivážu dřevjenou nohu a Bajši nedám nažrat, bude se tvářit děsně týraně, z toho by mohlo taky něco kápnout

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 15:57
- Nahlásit

čaute, furt mám blbou náladu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:01
- Nahlásit

makrelja taky,hlavne ze vcerejska,jsem rada,ze jsem v praci!

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:09 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

danajasa
i posvátný všechno umící pakůn vod Boučků můžete mi šeptnout jak dopad?
kerej????????????
s Ančou byl v ZZO 7. a s Tyrosem v ZVV1 3.

Baico
A zrovna já jsem vyfásla do skupiny exota s jack russelem. Chlapec přišel v bílých kraťasech a kožené bundičce a pejsek byl na flexině a modrý obojek měl vykládaný kamínkama. Pejsek je moc šikovný, páneček je debil Myslím si, že příští týden už nepřijde
takovejch máme v kurzu vjetšinu
davidkova renata

hele to fanouš asi prskal co dyš ste ho trumfly?
no kupodivu ani moc né, asi 5x zvopakoval vo bod, ale jinak v poho
hele a ta boxina(boxer) na kontroláku vypadá jako že nic moc,je to jen fotkou blbou nebo to nebyl žádnej zázrak?
neni to blbou fotkou nekousla

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:10
- Nahlásit

nemethova5
a co se stalo včera? jestli jsi to psala, tak se omlouvám, včera jsem nedočítala

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:13
- Nahlásit

kejtlin
,akorát jsem se zas nasrala

co se stalo????????????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:25
- Nahlásit

Alexa
neni to blbou fotkou nekousla
twe!!! su ekspert na fotky!!!
hele ale ten bandog či co je ale luksusní!!
makrel
furt mám blbou náladu
nejsi březí?? ))

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:27
- Nahlásit

davidkova renata
ne, to skrz tu ostudu ještě pořád

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:28
- Nahlásit

makrel
skrz tu ostudu ještě pořád
JAKOU????????????????????????????????? nic nevim,nedočítám povidééééj cíííí cyzý vostudy!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:30
- Nahlásit

davidkova renata
Musela to být děsně velká ostuda, páč skrz ni chce být pohřbená f masovým hrobu s Rozálijí

impact
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
furt mám blbou náladu
nejsi březí?? ))

Woe. Jsem si nasmrkala do klábosnice.

makrel
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
ale nic, sem nasávala a ostudila trošku

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:31
- Nahlásit

davidkova renata
hele ale ten bandog či co je ale luksusní!!
to je ten kousací kanárek
su ekspert na fotky!!!
blbá mooooc blbá

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:31
- Nahlásit

makrel
http://www.youtube.com/watch?v=Ukdnh7ZgzeM

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:34
- Nahlásit

Biluška
šak budu, dvy týdny nejmíň

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:35
- Nahlásit

makrel
ale nic, sem nasávala a ostudila trošku
to bylo jaxi nechtěla jít za seksy jaternici???? twe to je dlouho!! CO SE STALO????? CÉÉM TO VJEDĚT! tady to zvostane utajený nebuj.-))))
Alexa
blbá mooooc blbá
prt blbá,právě že sem vyjímečně nadaná nebo nadaně vyjímečná umim číst z fotek! možná bych měla fíkoj dát nějaký rady a majiteli taky aby věděl co má dělat!
kanárek gůůůt! kouše dobře? asi jo co..pamatuješ na toho co chodil do prokopáku?? to byla bomba,ale prej už nežije..vyprávěl mi Péta z libně jak ho jednou figuroval a řek,že už nikdy! prej se mu udělao normálně blbě jak ho vzal

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:37
- Nahlásit

davidkova renata
ne, sexi jaternice byla minulý týden. Ve zkratce jsem byla rozpustilá, trochu moc družná a asi jsem něco trošku posrala.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:39
- Nahlásit

makrelale nepsala,jen me nasrala totalne matka a jeste mi udelala ostudu pred lidma!

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 16:40
- Nahlásit

makrel
Si s ním promluv a vymluv se na to, žes byla opilá. Že gdyž seš opilá tak se to nepočítá . To máš stejný jako když něco jíš a nikdo tě u toho nevidí tak se kalorije taky nepočítají

davidkova renata
možná bych měla fíkoj dát nějaký rady a majiteli taky aby věděl co má dělat!
Ale musíš používat tyhlencty cizí termyty. Vzhledem k tomu,že znáš akorát "vyžehlit" tak ti to půjde dost blbě . Zkus použít gůgl překladač

<< 1 ... 6993 . 6994 . 6995 . 6996 . 6997 . 6998 . 6999 . 7000 . 7001 . 7002 . 7003 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání