Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6993 . 6994 . 6995 . 6996 . 6997 . 6998 . 6999 . 7000 . 7001 . 7002 . 7003 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:27
- Nahlásit

Monty

gratulíren moc k bydlíku! hele chceš malý ručníky z ikeji? já je používám jako utěrky, líp utíraj než klasický plátěný

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:27
- Nahlásit

Alexa
já necu stůl a židle
já mít koncerenčák s gauček a já mít trimovací stůl

MOC VÁM HOLKY DĚKUJU, JÁ VÁS NEMÍT TAK NEVÍM

JO A MAKREL VZKAZUJE, ŽE UŽ DEPKU NEMÁ

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:27 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Crysa
Já teda už moc věcma nedisponuju,
šiš je nás tu dost

Gerda Monty
jo a dáfkovač na mejdlo mám a věnuju i s mejdlem

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:29
- Nahlásit

toho se chce zbavit Biluše z půdy
Ano prosím. Jsou tam talíře, příbory, vařečky a takové věci. Hrnce asi taky, ale to se musím mrknout, páč je celou dobu používám na míchání baref při malování a tak podobně .
Taky mám navíc dvě televize (nejsou placaté, jsou to takové ty staré velké bedny, ale už jsou barevné a s dálkovým ovladačem ) dývýdýčko (si nejsem jistá essi fungá, myslím, že by potřebovalo vyčistit, vzhledem k tomu, že nové stojí asi pět set tak by to nejspíš nemělo význam). Taky žehlička tam asi je.

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:29
- Nahlásit

kejtlin
mám v garáži postele, ale bez matrací

děkuji kejtlin, já mám úžasná gauč, co jsem si koupila za scvou první výpatu ve své druhé práci

ale moc děkuji

impact
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:30
- Nahlásit

Monty
Hele na to elektro, kdybys nechtěla mít nutně za tisíce hned nový, tak koukni tu: http://elektro.bazos.cz/ a dej si vyhledat podle města, dojezdové vzdálenosti a cena do. Daj se tam sehnat použitý věci. Na dočas dobrý.

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:30
- Nahlásit

Biluška
takže už jen settopbox? nemáte někdo přebytečnej? nám se tuhle sešly dva a rozdaly se už.

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:31
- Nahlásit

Biluška
tak to bude nejlepší když se koukneš co tam máš aby pak Monty neměla 150 talířů žejo

impact
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:32
- Nahlásit

Gerda
Jakej máš mejl kdyžtak?

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:32
- Nahlásit

Biluška
kujú Bilu ale televizi zatím nechci, já už se tak nějak zvykla nekoukat na televizi

Alexa
jo a dáfkovač na mejdlo mám a věnuju i s mejdlem
jo super děkujiiiiiiiiiii

holky já se tady teď tak raduju a zítra mi řekne šéfka, že mi neprodlouží smlouvu

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:34
- Nahlásit

Děckáá vy ste mě tak naladili s tím stěhováním,že možná opět přemístím nábytek po pokoji at to vypadá stěhovaně,už se rozhlížím co kam přešoupnu udělám si novej pokoj normálně mám lepší náladu-jako nebylo mi nic a je mi líp

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:35
- Nahlásit

Alexa
ak to bude nejlepší když se koukneš co tam máš aby pak Monty neměla 150 talířů žejo

impact
no já z elektra potřebuju asik jen tu lednici a to holky říkaly, ať si raději koupím novou

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:36
- Nahlásit

Monty
víš, co laskavě monťasi? Laskavě si to kompletuj ty nabítky sama, todle teda nestíhnu ))) Piš si, kdo co, a hlídej si to, jo?

Alexa
heleee a nepojedeš tam se mnou? Se bojim sama do ikei, je to moc velkej a hnusnej obchoďák.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:37
- Nahlásit

Crysa
takže už jen settopbox? nemáte někdo přebytečnej? nám se tuhle sešly dva a rozdaly se už.
já ho asi mám,ale bohužel bude zřejmě bloklej páč byl vot júpísí a ty kreténi neplatili ...nic..takže to asi zablokli..pokud to de nějak pořešit,zkusim ho vyhrabat,měl by bejt zánovní

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:38 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Crysa
takže už jen settopbox?
settobox mi pred nedavnem jak jsem se stehovala nabizela kachna, ale ted ctu, ze Monty telku nechce tak asi nebude treba.

Ja se omluvuju, ale taky asi moc neprispeju, ja se taky jeste jen zarizuju, ale muzu jako cerstvej prestehovanec radit

zaclony, zavesy tam jsou? ty jsem tady resila dost dlouho

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:38
- Nahlásit

Gerda
jako to si mám psát kdo co mi má dát? to bych si netroufla

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:40
- Nahlásit

lucYnka XIII
zaclony, zavesy tam jsou? ty jsem tady resila dost dlouho
ty tam myslím nejsou, ale mám dojem, že tam jsou žaluzky, myslím, že je tam okno větší než je to moje

a sakra nevím rozměry, už abych si to rozmyslela v kebuli, kde nám co bude stát

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:40
- Nahlásit

Monty
jako to si mám psát kdo co mi má dát? to bych si netroufla
ale neee pis si co ti kdo nabizi, abys nemela treba televizi trikrat. Ono je to v garsonce docela problem. I me se sem uz nevejde hromada veci, ktere nutne potrebuju, ale stejne na ne nemam

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:42
- Nahlásit

Monty
tak zaluzky jsou fajn, ja do nich nesla kvuli kockam. By mi je znicili - rozkousali ty spojovaci provazky. Mam rolety a jsou super. http://www.jysk.cz/140/445/5522309/a/catalog
Je to pevne tak po tom kocky nesplhaj.

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:45 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

lucYnka XIII
me se sem uz nevejde hromada veci, ktere nutne potrebuju, ale stejne na ne nemam
tak taky odchytávej nabídky který Monťáková nevyužije, ne?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:45
- Nahlásit

Pamatujete kocoura Leonka? Takhle se ma v novem domove. Tu malou civavu, prve dny co prisla fackoval. chudak malopes.

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:46
- Nahlásit

Tak je to jasný. Dneska jsem si v praxi ověřila, že Fanda je v podstaě chovný pes

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:46
- Nahlásit

Crysa
Menťáková to je jako že jsem mentál

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:47
- Nahlásit

lucYnka XIII
to jsi ty na té fotce? jestli jo tak jsem si tě představovala úplně jinak

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:47
- Nahlásit

Monty
hele, prostěradla, klasický bavlněný, bílý, sice používaný, ale neflekatý, čistý, vyvařený. Chceš?
Chceš ručník psí Proplan? Lze použít i jako pro lidi, je černý s logem, nepoužitý.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:48 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Monty
ne, kdo ti má co dát, ale kdo ti co nabízí, ty blpko, aby se ti pak nesešly tuny ručniků, už budeš vědět, že nějaký nabízela ympakt, tak řekneš, třá mě, že ručniky už nepotřebuješ. Koordinuj s nabídku. A jen tak mimochodně, můj byt stojí zejména kvůli dědovi ispidichovi, kterej, když nakonec viděl, jak sem blbá, mi SÁM!!! zařídil elektřinu, na plynárny mě málem vedl za ruku, dispozici navrhli kámoši Marek s Mírou, koupelku a plán bytu a eletriku a další důležitostě navrhla a řemeslníkům vysvětlila Pardálka, která navrhla a zařídila i kuch linku, pojistila Biluše, vybavily kámošky Gita, Dáša, Katka, Katka, Péťa, Helenka, Jaruška, moje máma mi strašně pomohla, atd atd určitě bych na někoho zapomněla, kdybych se snažila jmenovat všechny, kteří mi pomohli. Takže neblbni, kdo může, pomůže rád.

edit:
aby to nevypadalo, že mě děda jen vláčel po úřadech - zajistil všechny řemeslníky, co jsou potřeba, vytahal z nich slevy a všechno po nich ještě zkontroloval, je to velmi dobrý dědeček!

edit2: jdu ven, čeká na nás Rudý Blesk.

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:48
- Nahlásit

Monty
Menťáková to je jako že jsem mentál
Si to neber osobně, to jsme tady v podstatě fšici

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:49
- Nahlásit

Monty
nooo, taxe mě povedl překlep, no ale nebyl oumyslnej, to jak tu v záchvatu buším do klávesnice, sem doufala, že si toho za tu půlminutu nikdo nevšímne než to opravim, sem si toho všímla až když se to odesílalo

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:49
- Nahlásit

Crysa
tak taky odchytávej nabídky který Monťáková nevyužije, ne?
to je blbe, ne? ja ani nemam poradnyho psa a me se sem uz fakt skoro nic nevejde.

Desne bych chtela malomycku, nerada meju nadobi a nedela mi to na pracky dobre, ale se proste nevejde. Leda povesit ke stropu To nepisu, ze mi mate nekdo mycku nabizet, jezis aby to nevyznelo blbe. To jen ze me to napadlo.

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:52
- Nahlásit

lucYnka XIII
Desne bych chtela malomycku, nerada meju nadobi a nedela mi to na pracky dobre, ale se proste nevejde.
tak ti pošlem aspoň gumový rukavice

<< 1 ... 6993 . 6994 . 6995 . 6996 . 6997 . 6998 . 6999 . 7000 . 7001 . 7002 . 7003 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání