Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6984 . 6985 . 6986 . 6987 . 6988 . 6989 . 6990 . 6991 . 6992 . 6993 . 6994 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:20
- Nahlásit

Biluška
To je furt keců o tom jak jsou jaderný elektrárny bezpečný a vono prt
nojo tak asik nepočítali s tsunami no

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:21
- Nahlásit

Marush
upřímně s vlkošedem na výstavu jako miminem nemá smysl, jako myslim do kruhu, na dívanou samosebou ano, oni chtěj vidět vošklivý rezavý pomeranče a ne krásný vlkošedé mimi, ale samosebou to klíďo zkus, já jen abys je tam nemusela všecky mydlit kdyby měli špatný názor. A navíc ne na všech oblastkách a krajských je to i pro vovčáky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:22
- Nahlásit

Eldoguerohele tady na to se hodne pouziva yucca,na ty svine giardie!!!!pouziva se to jako prevence i!jinak cus,uz jsem v praci a mam tu zranicu,vsecko sladke aji chlast!

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:24
- Nahlásit

Atusch
Eldoguero
jen jí nechte ať jde, je to oblastka, možná tam žádnej vrčák štěně ani nebéé a holky vobě si to vyzkoušej

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:24
- Nahlásit

Alexa
což je teda u ostrovního státu, kde je imrvére zemětřesení celkem průser
nemethova5
žranici jo, já chci takyyyy
yuccu jako tu kytku venkovní? Myslíš, jako zasadit na zahradu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:26
- Nahlásit

Eldoguerojako tabletky uz to jsou,v kazde lekarne sezenes!mnam,mnam,je to dobre a mam tu i mramorovanou babovku.

Gerda
Člen
- Nahlásit

Ahoj čéci! Můžete někdo poslat Vlčáčkovou s tim nápadem na akty do řiti k Cigi a Martinně? Už jí tam ale zamkněte, ať nemůže ven, má děsný nápady.

Atusch
hele pani, zejtra nejedu k tý švadle, zapomněla sem v práci látky, co sem je měla připravený tak, abych je nezapomněla, tak nemohli bysme se procházet před bráněnim? Než dojedou ty megery vostatní?

Eldoguero
co to je sakra to gijárdie?????

Až se vrátim, proveďte výcuc, jdem ven s Filátkem Novákem a Sisinou Anténovou. Bude asi zas ohňostroj.

Biluška
Člen
- Nahlásit

Alexa
Ale to by právě počítat měli, ne? Stejně tak mají počítat se zemětřesením, s teroristama, s tím, že na ně spadne letadlo, nebo s tím, že zaměstnanec bude svačit nad jaderným reaktorem a spadne mu tam chleba se šunkou

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:27
- Nahlásit

Eldoguero
neřeš jestli kšefťáky ano nebo ne, pokud už sis je domů jednou zatáhla a štěncle sraly tam kde se běžně štěncle producírujou, tak je tam prostě máš. Stejně jako jsem byla loni nasratá já, že jsem to dotahla z velkochovu a budu už od tý doby riskovat, že to budou točit všichni moji psi s oslabenou imunitou.
Jednou už máš prostě zahradu a vše kolem kontaminovaný a jediný co můžeš, tak buď chvíli nechat bezzvěří dvůr, což je nemyslitelný a nebo předcházet tomu, že se domácí zvířata dostanou do stádia oslabený imunity a preventivně podávat preparáty na podporu střevní flory. Pak to sice budou mít, ale nebudou projevy takový, že by ohrozily štěncle a kojící feny na životě dehydratací.
Ještě se dá podávat nějakej Yuccan tuším, jako prevence těch Giardií, ale z ceny se posereš (na ty kvanta tvejch zvířat) ani sama Giardii mít nemusíš.
www.male-poteseni.cz/canis%2Dethology/&#8203;obfo/giardi a.doc

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:29
- Nahlásit

Crysacus ja se prave na cenu nedivala te yuccy,jsem chtela pomoct no,lecba je taky dost draha as nejistym vysledkem podle me a na dlouho.

Marush
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:34
- Nahlásit

Eldoguero
tak na to se připrav, jak máš vlkošeda, za nejkrásnější na výstavě nebudete
Atusch
upřímně s vlkošedem na výstavu jako miminem nemá smysl, jako myslim do kruhu, na dívanou samosebou ano, oni chtěj vidět vošklivý rezavý pomeranče a ne krásný vlkošedé mimi, ale samosebou to klíďo zkus, j

Jako co maj proti vlkošedům jsou nádherný...
Já chtěla spíš jen proto jako socializační návštěvu pro malopsa...tak nepudu do kruhu, by na nás byli zlí když chtěj jen ty malorexe

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:34
- Nahlásit

Crysa
nemethova5
Ještě se dá podávat nějakej Yuccan tuším, jako prevence těch Giardií, ale z ceny se posereš
To máte lepší rozvažovanou yuccu, vyjde to mnohem levnějc, třeba tady nebo jinde: http://www.santony.cz/shop/zbozi/36/Yucca_Schidige ra___0,5_kg/
Já špetku nasypu na žrádlo a nemusim řešit tablety.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:39
- Nahlásit

Crysa
Já právě nevím jestli na zahradě něco je, cizí psi tam vůbec nechodili, ale se štěňatama naopak chodím ven i na stejný louky a jiný místa jako s ostatníma, takže asi tak. Je mi jasný, že to z půdy nedostanu jsou to velmi velký sfině
Velký měli koprolku čistou (ale to štěňata první vzorek taky, jak se ty mrchy vylučujou nepravidelně), takže chystám po víkendu další. Předpokládám, že by mohli bejt v pohodě. U štěňat se to podle všeho rozjelo po druhým očkování, což se shoduje i s odjezdem první čuby a příjezdem druhýho psa (sourozenci, oba jsem dostala s tabletkama entizolu )
Ale díky za rady, příště budu prostě podporovat imunitu a jináč asi nic moc dělat nebudu, na ten Yuccan se podívám, třá bych tím mohla cpát aspoň potenciálně ohrožený jedince
Jinak štěňata jsou naprosto v pohodě, žerou, hrajou si, občas mě kousnou, furt koušou sebe, běhaj, nevypadaj nějak podraženě, ale prostě maj sračku ... doma lítám jak debil furt se Savem, abych všechny ty hnusný prvoky zabila

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:41
- Nahlásit

Marush
Jde o takovou fotografickou soutěž. A první téma je akt. No. Tak si hledám modely.
Tady mi ale, jak tak koukám, pšenka nepokvete. Není tu žádnej kamarád. Totiž

V té elektrárně jim snad selhalo chlazení, ne? Tudíž jí vyply. To znamená, že radiace jim asi neunikla. Nebo jsou nějaké nové zprávy?

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:42
- Nahlásit

Marush
by na nás byli zlí když chtěj jen ty malorexe
neví co je pěkný. Vezmi ji tam na čumendu, z toho bude mít největší radost

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:43
- Nahlásit

nemethova5
Léčba je celkem v pohodě, tada ne finančně ale prej má entizol dobrý výsledky, tím, že se dává jen ty tři dny, tak to není až tak hrozný pro všechny strany. Uvidíme příští týden budeme zase dělat koprolku, tak snad to bude čistý.
Venta
dá se to koupit i v lékárně, nebo se to musí vobjednat tady na netu?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:44
- Nahlásit

Ventadiky moc!

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:45
- Nahlásit

Eldoguero
oba jsem dostala s tabletkama entizolu
tak bych těm lidem pěkně poděkovala a příště je poslala do prdele, páč entizolem nic moc jinýho asi neléčili a museli vědět, že ti tam dávaj nemocný zvíře plný malejch šmejdů, který ohrozej tvoje psy a můžou se přenýst v jednom stádiu i na tebe.. bych si od nich nechala platit doživotně probiotika a nebo je poslala s rejčem a vápnem přerejt všechno, kde se pohybovaly jejich zvířata a i vše, kde se pohybují tvoje štěncle, který stihly ty mrňavý humusáky vysrat všude kam jen došli.

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:46
- Nahlásit

Eldoguero
Hele nevim, já myslim, že v lékárně maj jen takový ty různý tablety s extraktem z yuccy a s pomocnejma látkama. Ale nejsem si jistá.
A ta rozvažovaná je čistá yucca bez přísad.

Marush
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:50
- Nahlásit

Vlčáčková
Tady mi ale, jak tak koukám, pšenka nepokvete. Není tu žádnej kamarád. Totiž

no já bych ti to nerada zkazila,řeknu ségře ta je zvyklá se fotit

Atusch
neví co je pěkný. Vezmi ji tam na čumendu, z toho bude mít největší radost

Vemu no, to jsou ale blbcí

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:58
- Nahlásit

Crysa
Neboj, jsem jim "poděkovala" hned, jak mi to oznamili, v prvním případě mi tabletky v podstatě chlap strčil okýnkem z auta, jakože "jé já zapoměl, todlenc jí dejte"... u druhýho už jsem to skoro i čekala
Já je právě proto na zahradu vůbec nebrala, bez výjimky se venčily mimo, ale víš, jak...
Mluvila jsem s nima o tom, s oběma majitelema, oba věděli, že psi maj tyhle mrchy a oběma to zřejmě vůbec nedošlo, nehledala bych v tom úmysl, ale čistou neinformovanost a možná i trochu hloupost Mimochodem bych řekla, že ti psi to museli mít v sobě od malinka a ani do jednoho bych to neřekla - od pohledu myslím.
Venta
ok, takže objednat to bude nejspíš lepší varianta, děkuju

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:00
- Nahlásit

Gerda
sis co je sakra giardie jsem uz vysvetlovala pred x strankama. Tak jen strucne. Prvok, cizopasnik, zije ve streve, pricucne se na stenu - zabranuje vstrebavani zivin - pri hodne zamoreni zvire hubne, srackuje...
Leci se Entizolem. Je hodne rozsirenej, vetsine zvirat nic nedela, spis jen stencum a oslabenym jedincum. Ale nakazenec ho roznasi dal. zjistuje se s bobku. bobky lepsi zbirat nekolik dni.
Tu foto ( kdyby to nebyl takovy svin je celkem hezky)

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:05
- Nahlásit

lucYnka XIII
na pohled je to fakt moc hezký, ale já to ráda nevidím, teď určitě ne

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:08
- Nahlásit

lucYnka XIII
Prvok, cizopasnik, zije ve streve, pricucne se na stenu - zabranuje vstrebavani zivin - pri hodne zamoreni zvire hubne, srackuje..
Tagže já jedu k Eldorádu a Entizol chcu,až bude dole tak 30 kg.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:11
- Nahlásit

Eldoguero
a mas to teda potvrzeny u stencu?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:16
- Nahlásit

jablunka
to jsou ale srandičky pani, hele já zatím nezhubla ani deko a malá taky ne, tak to asi takhle u čéků nefungá
lucYnka XIII
jo jo dnes kontrolní vzorek a pozitivní nález, prý žádná hrůza, ale jsou tam
dospělí zatím negativní, v pondělí budu dělat kontrolní koprolku u dospělých a příští týden pak u štěňat´, tak uvidíme no

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:17
- Nahlásit

Gerdoo, hele, máš ynspíraci, nauč Maryji klikáním na skejtu, až bude vedro, tak může na vychajdy jezdit
http://www.youtube.com/watch?v=EDlViZtFSJM&feature =mr_meh&list=PL0CB68224E58884DA&index=3&playnext=0

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:19
- Nahlásit

Eldoguero
to jsou ale srandičky pani, hele já zatím nezhubla ani deko a malá taky ne, tak to asi takhle u čéků nefungá
Lucynkastimdivnymčíslemcochodíjenomvnoci píše ....pri hodne zamoreni zvire hubne.....a páč sem neskutečná kráva,tak se to na mě fstahuje.

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:34
- Nahlásit

jablunka
myslíš že to jde aj na přežvejkafce?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:35
- Nahlásit

jablunka

pani na mě taky a porád nic

<< 1 ... 6984 . 6985 . 6986 . 6987 . 6988 . 6989 . 6990 . 6991 . 6992 . 6993 . 6994 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání