Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6651 . 6652 . 6653 . 6654 . 6655 . 6656 . 6657 . 6658 . 6659 . 6660 . 6661 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:41
- Nahlásit

Lola1
Lanškroun už je v TV ve vzprávách.
byl už na Nově odpol a pak v hlavních na Primě

du se svalyt nepyšte a nečumte furt do těch zrcadel vám řikám!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:41
- Nahlásit

A já furt, že mi tu včera tak burácely éroplány: http://www.super.cz/vtipky/20346-letecky-provoz.ht ml

Trocha teorie nezaškodí: všimněte si, jak létají mezi skoro stejnými zeměpisnými šířkami v obloučcích ne přímo. Proč to tak je? Protože mapa je rovinná, ale zeměkoule kulatá a ty obloučky jsou nejkratší cesta. Dá se to naimitovat na globusu - zatlučou se dva hřebíky a natáhne provázek mezi nimi a taky je pak ta nejdražší provázková cesta nikoliv po rovnoběžkách ale do obloučku.

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:42
- Nahlásit

nemethova5
hele přesvědči kámošku ať podá okamžitě trestní oznámení, okamžitě ať si stěžuje u ředitele tý doktorky a napíše stížnost na lékařskou komoru. Ideální by bylo kdyby to mohl někdo oběhat s ní jako podpora.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:42
- Nahlásit

davidkova renataano na LDN,mel se tam jen dolecit a za tyden domu!!!!!!!!ja tomu nerikam lecebna dlouhodobe nemocnych,ale likvidace dlouhodobe nemocnych!jen nechapu jak si vubec dovoluje rvat a byt na jirku sprosta!!!!!to je teda pristup!a jeste se ta kunda smeje do xsichtu a rika ji,vsak si najdete hned jinyho sponzora,ty vole co to je??????????

impact
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:43
- Nahlásit

Lola1
To je dobře, to je jenom dobře. Ať jde makat do fabriky k pásu.

kejtlin
Člen
- Nahlásit

makrel
jj fungá to i na normál rýmu, nevím teda jak moc to je zdraví prospěšný, ale na rýmu super

makrel
Člen
- Nahlásit

nemethova5
to je teda pristup!a jeste se ta kunda smeje do xsichtu a rika ji,vsak si najdete hned jinyho sponzora,t
to jako vážně? tak to bych nenechala jen tak!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:44
- Nahlásit

Alexano asik jo,ji to dam precist bo furt se brani,ze to pocka,ale ja vim,ze to nepocka!pac ho rychle lifrovali na slezskou tam kde jsem hlidala na kremacku co nejrychleji spalit!!!!!co ted???

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:45
- Nahlásit

kejtlin
smůla, pes doma žádný dithiaden nemá.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

nemethova5
jeste se ta kunda smeje do xsichtu a rika ji,vsak si najdete hned jinyho sponzora,ty vole co to je??????????
prosim???????????????????????????????????????????? ?????????? no tak vo LDN ce nemám iluze! já myslela,že byl doma a jako zničeho nic! asi jak píše aleksa,ale zřejmě toho nebude schopná..bohužel!

nemethova5
Člen
- Nahlásit

makrelano fakt vazne!!!!!!!chovani hovad a jednani a chovani k pacientum des!!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:46
- Nahlásit

nemethova5
nechápu jak jí to může procházet.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:46
- Nahlásit

nemethova5
co ted???
osobně bych eště ted šla na policii a trvala na sepsání TO
nepočká to,spálej ho než řekneš borůfkovej koláč..omylem asi třá

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:47
- Nahlásit

davidkova renataje mi z toho fakt na bliti!!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:48
- Nahlásit

nemethova5
a kde to vlastně bylo???

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:53
- Nahlásit

makrelu nas v orlove v LDN!!!!tam je to fakt likvidace!
davidkova renatahele asik zavolam na kremacku at to pozdrzi oni to muzou,zkusim poprosit romana!no budu ji muset lifrovat na policii,pak uz se fakt nic nezjisti,jo a ma fotky dost jako hrozny,jako indicie dobry,to bude pekny skraloup pro LDN!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:54
- Nahlásit

nemethova5
ani nevím, že tam je

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:58
- Nahlásit

nemethova5
hele teď je nejdůležitější rychle podat trestní oznámení s tím že doktorka odmítla pitvu.

hally001
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:58
- Nahlásit

zuzanarosakova
zrcadla nevadí pokud nesjou v místnosti kde spíš-tj jsi ve stavu, kdy by eventuálně cosi mohlo....v bdělém stavu je člověk odolný vůči vstupu těch "z druhé strany"Vlčáková já si z toho neutahuju, protože na "to " věřím a bála bych se cokoli provokovat

hally001
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 20:03
- Nahlásit

nemethova5
hele pitva je ze zákona, pokud se nejedná o pacienta, kterému byla ukončena léčba, ale to se týká paliativní péče..zvlášť u člověka ve věku produktivním

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 20:03
- Nahlásit

hally001
[b]adydaska/b]
já jednou proklela bejvalýho a fakt se mi to asi podařilo, ptž od tý doby se mu zacalo všechno srát a nic mu nevycházelo mu umřeli i 4 psi po sobě dost záhadně a trvá to už několik let

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 20:04
- Nahlásit

lucYnka XIII
Jsem strašidelná dost!

nemethova5
Můj švagr umřel ve Vrchlabí a byl ze dvou pacientů, které nesmyslně kamsi převáželi, kdy tam primář byl jen asi na třetinový úvazek atd. Sestra si stěžovala a čehosi dosáhla. Už nevím přesně, jak to bylo. Ale taky to tam bylo prohnilý odshora až dolů.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 20:09
- Nahlásit

Vlčáčkovápani nestraste!
hally001to je dobre vedet,musim ji k tmu dokopat!
Alexano hele a jak po jecela!!no ty vole,se divim,ze si to jako nechala libit!

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

nemethova5
Paní doktorce bych vypálila pěstí mezi oči za ty kecy, být Tvá kámoška.
A hned jí lifruj na ty policajty! Samozřejmě stížnost a taky bych to dala do novin (ale to s rozmyslem). Zkusila bych po netu dohledat lidi, kteří taky mají špatnou zkušenost s touto LDN a přemlouvala ke svědectví.

haly001
Já si z toho srandu dělám furt. A nevěřím na to. Ačkoliv jsem něco viděla a taky mám zvláštní zážitky. Prostě tomu nějak nedokážu uvěřit. Ovšem jsou chvíle, kdy se fakt bojím.

Gerda
Člen
- Nahlásit

Nazdar démoni, eště strašíte adidasku? Už peru a za hodinu jdu ven, vyluksovala sem, utřela prach, vyhodila dvě mrtvé květiny, zbytek zalila, půřevlíkla mařce pelech, umyla hajzl a sprcháč - to nesnášim, čistit ty spárečky, takže to neni pořádně a musim eště znova, ale dnes už ne -, umyla nádobí, poskládala fusky do košíčku, teď kouřim na balgoně a myslim na toho démona, co mě furt nutí jíst.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 20:12
- Nahlásit

Gerda
na spáry nalej fixinelu a nech působit nejlíp do rána a budou jak z alabastru

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 20:15
- Nahlásit

Vlčáčkováno ja si taky,to je fakt na ranu mezi oci tohle!jj zkusim dohledat lidi,no nic bude to tezky.

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 20:27
- Nahlásit

Gerda
ty jedeš zítra do prokopáku?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 20:28
- Nahlásit

nemethova5
hele, tak jdi na policii ty, to může a nahlaš to tam, zavolej do TV, třá na Novu, do toho juda nebo prostě někam. Nebo ven tu kámošku do nějakýho azyláku, oni jí s tím pomůžou a třá všechno za ní vyříděj, zeptám se mámy, ona v tom dělá

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 20:30
- Nahlásit

zuzanarosakovaja nemuzu jedine s ni,ona to musi podat nemuzu pres druhou osobu,hele jinak moc diky,tady v tom ja zkusenosti nema,kdyz se tedy zeptas jak a co,budu ti moc vdecna!

<< 1 ... 6651 . 6652 . 6653 . 6654 . 6655 . 6656 . 6657 . 6658 . 6659 . 6660 . 6661 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání