| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:32
- Nahlásit
Crysa
To všechno musíme pořešit, aby to klaplo ke spokojenosti všech. Můžou jít na vycházku všichni?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:33
- Nahlásit
Gerda
květen by asi šel. Ale spíš prvá půle, v druhý budu mít už zápočty a to znamená, že nikam nemůžu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:34
- Nahlásit
Pumpa
myslíš, že je vhodné slaňovat s šedesátipjeti kilovým štěňátkem? esi jo, tak se hlásim
Ano, je to nesmírně vhodné, Aleksa bude slaňovat s dohromady taky šedesátikilovým dvojpsem.
Jako atrakci si zaplatíme slaňování z vrtulníku. A já to budu zdola všechno natáčet, páč se pak u toho zpětně počůráme smíchy ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:35
- Nahlásit
Vlčáčková
hele máte si to stáhnout tadyk to výdejo
http://www.uschovna.cz/zasilka/AVTLS7BN39T98BAS
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:35
- Nahlásit
Gerda
Můžou jít na vycházku všichni?
když k tomu najmu ještě gardu vodičů tak jo Jinak sama udržím kluky najednou a mám toho plný kecky když je něco upoutá, nebo to musím brát na ostnákách a na tom je teda vodit fakt nechci. Čupky uvedu obě na jedný ruce, ty netahaj a jsou i verbálně ovladatelný.
Ale třá bych se přidala, pokud zbyde dofča, tak třá na ten jihočeskej tejden na cvičáku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:36
- Nahlásit
Gerda
jako se jedná o víkent?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:37
- Nahlásit
davidkova renata
Ne, o středu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:38
- Nahlásit
Crysa
ok, tak ty budeš pohyblivá sloška, uvidí se, co s tebou, jak se celá věc vyvrbí.
Jihočeskej zájezd bude jen víkend, zatim ,abychom si ošahali terén a možnostě, koukli, jestli z nás nejsou místní moc per plex, a pak tam uděláme tábor.
davidkova renata
jako se jedná o víkent?
Ano, ádršpašskej víkent.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:47
- Nahlásit
Gerda
tak ty budeš pohyblivá sloška
taková pohyblivá kočovná atrakce, něco jako Berouskovic s metvědama
Gerdo a další pražští klikraři. Sem čéra byla cvičit, teda jako klikat a jako dobrý. Jen bych ráda koukla, jak se to dělá jako ještě někde jinde. Je možný na vás přijet jen koukat? jako třá neklikat a jen na čumendu? Crysa má tu frndu tááák nateklou, že by se s ní asi ani do haly nevytočila.. navíc by měli po cvičení všichni psové dohaduju na rok.. dokonce se dneska na výběhu zasekla!! buď stojí a nebo leží, kouká vesele, ale zadní nohy nedá k sobě a blbě se jí s nima hejbe
V kolik a kde klikáte a je možno přijet blbě čumět? bych s emohla třá maskovat jako kámoška fotografka když mě půjčíte někdo foťák :-D
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:51
- Nahlásit
Gerda
Přineseš mi zejtra ukázat tu žlutou látku? Vládika totiž bolí pata a teď mi psal, že skoro nemůže chodit, takže bych si jenom vyzvedla hřeben a zaplatila, prohlídla látku a jeli bychom zasejc domu bez prochajdy...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:52 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Crysa
Myslim, že by to mělo být možný, do haly bych ale háravku asi moc netahala, hodně se tam psové komíhaj krs trénink agi a tak, když jsou puštění, mohli by se na tak malym prostoru servat vo louži, až doháráte, domluvs e s Katkou, abys mohla na hodinu přijet, pošlu ti na ní mailem mail, jo? A víš co? Zeptej se jí rovnou, třá ti řekne, že jí hárafka v hale neva.
edit:
Lucie Kratochvílová
ano
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:56
- Nahlásit
Gerda
háravku byh určitě s sebou netahala, to zas néé, ještě tak ven, kde to vyčichne a oprší, ale do haly, když za sebou nechává krvavý fleky jak sfině, tak to jako nemám ani touhu tam pak běhat s mopem a likvidovat následky v podobě krvavých stop.
Tak ju, napíšu jí esli by nevadil nějaký zvěd.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:00
- Nahlásit
Gerda
Se bojim v Ádršpachu těch lidí tam... My tam byli v září a šli jsme po neznačené stezce a došli jsme k nějakýmu jezírku, kde začínaly davy lidí ale zasejc jsme neplatili tim pádem vstupný
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:06
- Nahlásit
Gerda
já jelikož přes léto nedostanu dovču ani náhodou tak vítám jakýkoliv víkend.
K tomu Adršpachu si myslím, že ideál je začátek května a nebo hned po těch svátcích kdy tam lozej Poláci, ale jak jsem říkala předloni jsme tam byli my toho 8.května s hafec Polákama a to šlo, vyšlo se brzy ráno a pak se šlo odpoledne mimo hlavní trasy
A s tím ubytováním čím dřív se to sjednotí tím lépe.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:09
- Nahlásit
Gerda
Atusch
A to bude příjezd v pátek a odjezd v neděli třá?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:11
- Nahlásit
lidi, jaký plemeno vyhrálo v Brně výstavu? díky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:12
- Nahlásit
Crysa
máš to v mailu.
Lucie Kratochvílová
Se bojim v Ádršpachu těch lidí tam...
ano, může to být problém, proto to budeme řešit už teď, aby si to skupina stihla rozmyslet, páč my s Atuší jedem 100%, jde tedy o to, kdo se připojí dál. Pokud už nikdo a nebude se vám krz ty návaly chtít, není donucovacích prostředkůch, jež by vás přesvědčily. I když....mám tu tabulku s vašima mírama......
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:12
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
asi tak nějak bych to viděla, že v pátek na večer se potkáme a v neděli odpo se odjede nebo samosebou jak se komu bude hodit
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:13
- Nahlásit
Atusch
co říkáš na film?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:15
- Nahlásit
Gerda
I když....mám tu tabulku s vašima mírama......
no co ty seš za hajzla???!!!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:18
- Nahlásit
jbat
hele film má jedničku, to že bude mít stykk něco s tou zrzkou jsem čekala, jen mě neba ty happyendy, dle mého měli spolu žít ve 3 a být spokojený nebo tak, ale samosebou se mi to moc líbilo moc! Takové firmy já ráda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:18
- Nahlásit
davidkova renata
kdykoli jí klidně zveřejnim, moje míry tam totiž nejsou. Ty má švadla u sebe v trezoru. A nemám problém vám každýmu přidat alespoň 20cm navíc. Nechtěla sem bejt nějaká oškivá nebo tak, ale tohleu ž by pro vás mohlo motviačně rozhodující, ne?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:20
- Nahlásit
Gerda
Atusch
Od pátku do neděle bych to brala, to je celá sobota volná...
Ještě bych chtěla vidět ubytko, nejlíp někde na netu, jestli je a nebo fotky Chci koupelnu se záchodem u pokoje jenom pro sebe a Vládika
Začátek května by nemusel bejt špatnej... Ještě dotaz, nebude tam v tu dobru ještě zima???
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:22
- Nahlásit
Gerda
alespoň 20cm navíc
To budu mít jako 2 metry na šířku, jo??? Tomu stejně nikdo neuvěří...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:22
- Nahlásit
Gerda
Crysa
máš to v mailu.
díky, už jsem jí i napcala tak jsem zvěědavá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:24
- Nahlásit
Gerda
Nechtěla sem bejt nějaká oškivá nebo tak, ale tohleu ž by pro vás mohlo motviačně rozhodující, ne?
tak jako důležitý je,že máme na výbjer a slobodnou volbu že jo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:25
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Ještě bych chtěla vidět ubytko, nejlíp někde na netu, jestli je a nebo fotky Chci koupelnu se záchodem u pokoje jenom pro sebe a Vládika
Zkus si přectavit kemp, hnusný malý smradlavý chatičky, koupelna dvěstě metrů od chaty, hajzl též. A budeš ráda, když poteče teplá voda.
Bič na vás, pohodlí bude až v důchodovém věku.
Crysa
super, bduem se na tebe těšit na první možné hodině.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:27
- Nahlásit
Gerda
Do adržpachu nejedu a nejedu a nejedu, slaňování mi neva, ale z davůch lidůch mám fobiji Krom toho to mám stejný jak Crysa - gdyž vemu celou saň tak se milion matek od pézetek posere strachy. Gdyž vemu jenom Lilátko tak se zase poserete strachy vy...a gdyž tam budou lidi (a tam budou) tak se poseru strachy já. Nejedu nikam
A moje míry nemáš, takže mě vydírat nemůžeš
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:27
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
večer sem hodím ubytko kde jsme byli my předloni nebo loni nebo nevím kdy to bylo.
Nemyslím si, ale že sprcha na pokoji takhle soukromě by šla, leda v tom penzionu, v malé chatce tato vymoženost prostě není.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:28
- Nahlásit
Biluška
A moje míry nemáš
90 60 90 budte blond,děckááááááá ))))
|