Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6633 . 6634 . 6635 . 6636 . 6637 . 6638 . 6639 . 6640 . 6641 . 6642 . 6643 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 22:28
- Nahlásit

Gerda
dojdou k mině a vybouchnou. Nebo tak nějak. Já jsem to moc nepochopila a vypadá to, že nikdo zdejší nemá přesné informace.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 22:28
- Nahlásit

Pipky jdu spáti, mám tady hospodu na mýtince, jdu na operetní dílo ))

impact
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 22:35
- Nahlásit

Maky a Trix
nééé, zrovna vybuchujou psi.
Ty seš blbá, ale fakt.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 22:37
- Nahlásit

impact
každej sme ňákej.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 23:27
- Nahlásit

Gerda

Čus pipky, co děláte? Už se rozvádíte?
já zatim nee

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 23:38
- Nahlásit

zuzanarosakova
stavis se zitra? abych pripadne zametla

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 23:42
- Nahlásit

lucYnka XIII

Jojo stavim, už mám zápisky okopírovaný, talże dopo písnu, kdy asi tak dorazim, ju ?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 23:57
- Nahlásit

zuzanarosakova
ok tak ja zametu

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 06:09
- Nahlásit

je mi blbje, ale jdu makat, tak vy amozřejmě taky!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 06:26
- Nahlásit

zdar, jdu koukat na nějakej českej film,psiska právě dodlabávaj rejži s masem a zeleninou a já tu dlabu Milu ,pak si dám k obědu toustíky
jenda dorazí večer,ale pak zas hned jde někam ,takže já tu večer budu krásně sama
aspon bude klid

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 06:37
- Nahlásit

fstávejte a makejte lemuřice lemuřácký lemuří . Asi pojedu v sobotu do zoo tak se kouknu na opravdický lemuří

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 06:54
- Nahlásit

jo a ty mrnavý plemena asi nejsou fakt blbý,bo elis včera zázrakem čekala na můj příkaz - sedni a zůstan - sice jí to trvalo na 3 příkaz,ale čekala na protějším chodníku vedle tašky s letákama kaufland - no jsem šla i do baráku a světě div se - vona seděla a čekala !!!
takže voni blbý nejsou,ale už nikdy nechci takle malího psa,chci už jednom od velikosti sindy a nejlépe ve velikosti dastíčka ,bo toho mám nejraději na světě ,bo to je pan pes a nejlepší přítel na světě!!!!

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 07:12
- Nahlásit

Bré ranko ranko všem! Dneska je mi krásně, mam dobrou náladu, jsem radostná aniž bych měla důvod. Teorie o potřebě slunečního svitu u mě 100% funguje - stačilo pár dní sluníčka a já už neumíram únavou. Dneska, v 6.15 při cestě do práce dokonce už byl vidět na východě světlej proužek! Úplně mě to rozradostnilo, svítá mi naděje že ta psycho tma a zima jednou skončí.... No du dřít dokud mě ta aktivita drží

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 07:38 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Edit: Už nic.

Gerda
Nechápu ty míry (jsem blbá, nikdy jsem nic nešila ). Největší míru mám přes prdel, ale bude vesta fakt tak dlouhá? Pošlu ti to na mejl a vyber si.

Btw: Ty budeš mít dobrý materyjál na vydírání nás fšech krom Adydasky a Davídkové. Vždycky bude stačit pohrozit, že zveřejníš naše míry.

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 08:31
- Nahlásit

Dobré ráno, miluju sluníčko, je to luksus jet ráno prosluníčkovaným centrem Prahy.
Btw včera pár ulic od nás zastřelili nějakýho psychouše, co chtěl postřílet lidi v baráku či co.
Konečně trocha akce.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 08:44
- Nahlásit

pawLINka
MOJE vesta bude pod prdel!!! Nezaváděj tu, vůbec ale ani trošku nenaznačuj, že by vestička neměla být ani na prdel!!!!
Míry jsou přes nejtlusčí místo (má každý jinde, tak si ho najdi) a pak celkový výška od temena hlavy po chodidla.

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 09:03
- Nahlásit

pawLINka
Nechápu ty míry (jsem blbá, nikdy jsem nic nešila ). Největší míru mám přes prdel, ale bude vesta fakt tak dlouhá?
přesně tenhle dotaz sem tu taky vznesla gerda si pak radši odhadla mou zadel sama, z čehož soudim že máš-li nejtlustší bot zadel, změř zadel

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 09:05
- Nahlásit

Tak nevím, Rosákovou jsem naživo nikdy neviděla, akorát ty móóóc pěkné fotky zde, co sem dala. Ale dnes mi poslal Canon jakožto svému věrnému zákazníkovi nabídku nových Canonpřístrojů a najednou koukám - prej "Kadeřník roku s Canonem" ... koukám blíž a tam je asi Rosáková, vlasy rozfoukané jak kdyby stála v tornádu a pod ní: "Neexistují ošklivé ženy, jsou jen ty, které se neumí udělat krásné"
Tak jestli je to Rosáková, tak bejt jí, dám jim na budku takovou, že jim z hlavy udělám placatej kompatk!!!

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 09:18
- Nahlásit

Bré další jarní ráno))

brezen2008
lucYnka XIII

Holky, všechno nej, nej, nej k vopravdickejm narozkám:-DDD

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 09:22
- Nahlásit

lucYnka XIII
tady máš dort ty

brezen2008
a tady ty

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 09:48
- Nahlásit

lucYnka XIII
brezen2008
holky vše nej k Vašim narozkám, pořádně to oslavte
all
za chvíli svištim s Amálkou na kýlu, nestihnu si dát ani kafe, sem byla se saní venku, dokud to bylo ráno zmrzlý, že jsme nepřišli jak bahňáci

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 09:56
- Nahlásit

Dobré jitro blbouncííííí!

pawLINka
bonc
ženy, ty rozměry jsou čistě ke spočítání množství materiálu, co se na vás musí nakoupit. Nebudu přece počítat s tim nejmenšim rozměrem, když tam pak nestrčíte ani rameno, že jo. Matroš jdem nakupovat zítra, dnes pro vás dělám švadle kartičky s požadavkama, aby si k vám mohla dělat poznámky. Doplnila se mi Bajko a Pawlinka, chybí mi komplet se všim jimmijová, je nemožná a kopnu jí do holeně hned, jak jí uvidím.

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 09:58
- Nahlásit

Gerda
Doplnila se mi Bajko
Takže sms dorazila v pořádku
Lidi já jsem tak otrávená v tý práci, že mě nic neba. Dneska má termín něco odvzdat a já se nemůžu dokopat, abych to dodělala.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:03
- Nahlásit

Sindy zup splaskává, ale to se přetpokládalo, možná mi už řekne dnes víc veterinář, když tam jedu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:04
- Nahlásit

čus kreténcííí zas je jaroooooooooooooooooooo
aleksa
hele taxe musíme domluvit s tim mělníkem kontra jílový,at se lidi vyjádřej,já hlasuju pro jílový bo je to pro mne jednodušší a f případě úspjechu je zapsaná zkouška..ale měl by ject jiřík s dášou tak by to stejně nemoch figurovat..tak musíme hlasovat asik
vlčáčková
Babeta či bobina nejsem ale asi máme stejný myšlenkový pochody
Dále s tim enormnim zájmen vo aport..ten je klíčovej k jakýmukoli výcviku,páč dyš psa nemůžeš motivovat ,je ti celkem k hovnu jakožto v zásadě nevycvičitelnej.Neřikám,že jsem z použití psů a zvířat na větvi radostí,ale tak to holt je a ne fšecko co slyšíš je pravda.Třá se můžeš doslechnout ,že aby pes vyhledal drogy,je na nich závislej..dost slušná kravina,to ani nemá cenu komentovatK tomu právě potřebuješ toho magora aportéra neb se to cvičí přes balonek a pes ho chce tak moc,že je schopen převrátit místnost naruby aby ho dostal..na tom nevidim nic špatnýho,naopak.Přes zájem o aport se cvičí skoro všecko..a psa nebojácného fakt potřebuješ páč nač ti bude ve službě(jakýkoli) přizdisráč se slabejma nervama,kterej se posere pokaždý když je něco..takovej pes je naprosto k ničemu.slušnej pes stojí slušný love,to jako jo..

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:10
- Nahlásit

Baico
Takže sms dorazila v pořádku
Přišla mi, akorát, když sem jela v autě, tak jsem neodepisovala, sem si řikala, že to bdue stačit dát vědět rovnou na foru

kejtlin
Sindy zup splaskává
jupíííí, hlavně ať je v pořádku Sindinka.

davidkova renata
hele taxe musíme domluvit s tim mělníkem kontra jílový,
mě to asi uniklo, vůbec nevim, co je kontra....nějaký dvě akce jdou proti sobě?

impact
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:11 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Alexa

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:12
- Nahlásit

nazdar jelita
je jarooooooooooo dokonce mám venku prádlo

davidkova renata
Dále s tim enormnim zájmen vo aport..ten je klíčovej k jakýmukoli výcviku,páč dyš psa nemůžeš motivovat ,je ti celkem k hovnu jakožto v zásadě nevycvičitelnej.Neřikám,že jsem z použití psů a zvířat na větvi radostí,ale tak to holt je a ne fšecko co slyšíš je pravda.Třá se můžeš doslechnout ,že aby pes vyhledal drogy,je na nich závislej..dost slušná kravina,to ani nemá cenu komentovatK tomu právě potřebuješ toho magora aportéra neb se to cvičí přes balonek a pes ho chce tak moc,že je schopen převrátit místnost naruby aby ho dostal..na tom nevidim nic špatnýho,naopak.Přes zájem o aport se cvičí skoro všecko..a psa nebojácného fakt potřebuješ páč nač ti bude ve službě(jakýkoli) přizdisráč se slabejma nervama,kterej se posere pokaždý když je něco..takovej pes je naprosto k ničemu.slušnej pes stojí slušný love,to jako jo..
krásněs to napsala

ZÁVODY
vyjádřete se prosím, buď 17. 4. od 9.00 (termín Mělníka) nebo 9. 4. se mi zdá moc brzo to by pískali Součkovi. Nebo termín velikonční 23. 4. s jinejma rozhodčíma

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:13
- Nahlásit

davidkova renata
hele taxe musíme domluvit s tim mělníkem kontra jílový
No já nevím, v Jílovým je šance získat další zkoušku, když se zadaří. Kdežto na Mělníku by zas mohla býd docela legrc. Dost to ve mě bojuje a fakt nevím.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:14
- Nahlásit

impact
Melcí vetřelec.
teda né že bych byla nějakej fotograf, ale proč sem dáváš fotky na kerejch není skoro nic vidět????

kejtlin
Sindy zup splaskává, ale to se přetpokládalo, možná mi už řekne dnes víc veterinář, když tam jedu
bezva. Tak teď ještě ta kýla a trhání zubu ať to je všechno v poho

<< 1 ... 6633 . 6634 . 6635 . 6636 . 6637 . 6638 . 6639 . 6640 . 6641 . 6642 . 6643 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání