| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 11:20
- Nahlásit
BrendaBenji
paráda
a dělali cukrovfku?????
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 11:24
- Nahlásit
makrel
gratuluj. a dělali jí celou krev
Dík, já su tak hééépy ))
No dělali jí játra a ledviny, chceš napstat hdnoty? Mám ALT, AST, ALP, ureu a creatinin sice vůbec nevim co to je, ale má to všechno veprostředku toho normálního rozmezí ))
kejtlin
no ona právě nikdy moc nepila, spíš jsem jí musela nutit, proto mě to teď přijde takový rozdíl.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 11:26 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit
Alexa
lucYnka XIII
jojo dělali, jednu měla 2,7 před operací tý bradavice a v úterý jí dělali druhou a měla 2,5.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 11:30
- Nahlásit
BrendaBenji
no ona právě nikdy moc nepila, spíš jsem jí musela nutit, proto mě to teď přijde takový rozdíl.
jo aha tak to jo
bonc
jezefci sou běhaví do vysokýho věku, takže to je normál
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 11:33
- Nahlásit
jo a drahé, sem vám nějak ani neřekla že sem fakt ráda že to nakonec dopadlo a moc hezky sem si zaprocházkovala, máte na magorku moc dobrej vlif!!! bysem potřebovala častějš
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 11:46
- Nahlásit
BrendaBenji
tak to vypada fakt dobre gratuluju.
Treba si nekde precetla o pitnem rezimu tak ted hodne pije, aby byla zdrava
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 11:52
- Nahlásit
lucYnka XIII
Pani, zrovínka vám sem chtěla říct příběh kocoura, co ho našla ta moje koňská kámoška. Přišly za ní holky ze stáje, že na louce nějakej pes pocuchal kočku. Vzali přepravku, kočku naložili, dost se zhrozili, neboť kočka byla samej hnis, teklo jí z očí, nosu, uší, tlamy, všude hnis, pravděpodobně tam šla umřít a už ani před psem neutíkala. Čokl jí ani tak nepočochnil, jako spíš ten hnis byl příčinou. Kámoška zavolala Šindelářoj, ten jel stejnak okolo píchnout nějakýho koníka fčelkou, stavil se, řekl, že to vypadá, že by to šlo, vzal kočku, v ordinaci jí něco udělal a přivezl jí zpět kámošce. Ta mezitim připravila dílnu, kočku v ní uložila, zavolala mi, že má asi novou kočku, která je strašne eště hnusná, a že když přežije noc, mělo by to s ní klapnout. CHodila jí celej večír kontrolovat, aji krmila, tak jesti to ten sráček nepřežije, dostane na hrobek velmi ošklivou kytičku. Přítel její si klepal na čelo, že je blázen, že měla kočku uspat, ale už se asi zlepšuje, večer jí budu volat. Navrhnu jí jméno Abces.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 11:55
- Nahlásit
lucYnka XIII
Treba si nekde precetla o pitnem rezimu
Vy jste ale roura paní
No budu jí tam muset přestat nechávat tu odbornou literaturu a noťas s intronétem. Buchví kde brouzdá Aby se nedočetla ještě něco horšího než pitnej režim.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 11:55
- Nahlásit
Holky to je nádherný přepadení:
http://www.stream.cz/video/557742-nejslusnejsi-zlo dej-na-svete
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:01
- Nahlásit
Gerda
To je krásný, přijde, pozdraví, slušně požádá, poděkuje a ještě slíbí, že to vrátí
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:30
- Nahlásit
Gerda
Navrhnu jí jméno Abces.
nebo co jméno známého kocoura Scratchy může pak po maštali honit hodně Itchyjů
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:31
- Nahlásit
BrendaBenji
nejsem doktor, ale když má ok ledviny, játra i cukr, tak už mě napadá jen pyometra, u té se taky pije, ale to by jí asi nebylo úplně dobře a odrazilo by se to i na té krvi. Víc ti napíše Makytryks. Nebo si fakt přečetla o tom pitném režimu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:31
- Nahlásit
Crysa
aj Barušky do třídy pracovní (už stačí ZM)
jak to, že ofčákům stačí blbá ZM? Gdyž apsolutně nepracovní šelmyje a golije musí mít děsně těžkou ZMMP
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:33
- Nahlásit
Biluška
jak to, že ofčákům stačí blbá ZM?
Belgickejm a bílejm ano . Ono asi záleží, jak se terej klub dohodne s ČMKU.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:39
- Nahlásit
Baico
Ono asi záleží, jak se terej klub dohodne s ČMKU.
To su fakt štěstím bez sebe Zmlátím naše představenstvo, že za nás víc nebojovali Mě děsně fascinuje, že odmítli do pracovní třídy zařadit agiliťáky a to dokonce i A3Championy. Páč vyběhat átřižampijona je docela záhul a podle mě tím pes maká milionkrát víc než když se jednou vybičuju, budu na place chvíli pořvávat nzééé a dníííí a s odřenýma ušima dostanu to blbý zmmp
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:42
- Nahlásit
Biluška
Páč vyběhat átřižampijona je docela záhul a podle mě tím pes maká milionkrát víc než když se jednou vybičuju, budu na place chvíli pořvávat nzééé a dníííí a s odřenýma ušima dostanu to blbý zmmp
No hele, tam neni jen poslušnost, je tam i stopa a pak to rozlišování předmětů taky neni upá jednoduchý. Ale nemám ani tucha, co musíš všechno oběhat, aby jsi měla A3 šampióna.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:47
- Nahlásit
Gerda
to je pekny pribeh. Drzim Abcesovi palce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:50
- Nahlásit
Baico
No hele, tam neni jen poslušnost, je tam i stopa a pak to rozlišování předmětů taky neni upá jednoduchý. Ale nemám ani tucha, co musíš všechno oběhat, aby jsi měla A3 šampióna.
Na A3Ch musíš tři roky po sobě běhat a obhajovat elitní třídu A3. Pro šeltky mi přijde daleko přirozenější to agi než nějaké rozlišování předmětů. Nehledě teda na to, že aby vyběhala A3Ch musí běhat minimálně cca čtyři roky (a to by musela být fakt špičková, aby to za čtyři zvládla, spíš tak pět - šest), čili tu pracovní výkonnost projevuje jaksi trvale. Narozdíl od splnění té zkoušky kdy půl roku trénuju, pak během soboty složím zkoušku a dalších deset let se válí na gauči
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:53
- Nahlásit
Biluška
Nehledě teda na to, že aby vyběhala A3Ch musí běhat minimálně cca čtyři roky (a to by musela být fakt špičková, aby to za čtyři zvládla
Tak to je fakt masakr.
Narozdíl od splnění té zkoušky kdy půl roku trénuju, pak během soboty složím zkoušku a dalších deset let se válí na gauči
No tak musím říct, že ne vždy to tak je.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 12:56
- Nahlásit
Biluška
ale zas pokud jste taky plemeno podléhající zkoušce z výkonu pro získání Český šampion, tak od letoška už taky ta zkouška být nemusí, ale dá se nahradit více tituly..
Což mě třá příjde jako docela pitomý a devalvující plemeno, páč pokud BO má mít na Český šampion zkoušku, tak ať jí má mít, ne že si udělaá "benzinovýho" šampiona tunou CACů a že je prostě exterierák vyjezdí celkem bez problémů.
Stejně jako za ZMka do pracovky, na jednu stranu můžou do pracovky i zvířata lidí jinak bezradnejch ve výcviku, co se nechaj na cvičáku dokopat do ZM jako vrcholu psovodovo zkušeností, ale zas na druhou stranu, byla to do nedávna jediná spása, jak vystavit zvíře pracovní krve. Třá Crysa má peška, páč teď se potká v pracovce se všema těma titěrnostma exterierovejma, co budou mít ZM na 35b na obraně, za statečnost, že se 2x dokázaly za zub pověsit na rukáf..
Takže Český šampion už u BO nemá žádnou hodnotu, je to jen další pohár pro exterieráky a pešek pro pracáky (už to nevyjezděj ani v pracovce)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 13:01
- Nahlásit
Baico
No tak musím říct, že ne vždy to tak je.
Mluvím o šeltiích, jejichž majitelé se k tomuto dokopou, aby mohli vystavovat v třídě pracovní. Nemluvím o majitelích NO, BO a podobně, které tohleto kupodivu baví. Majitel, který chce pobíhat po place a řvát nzéé si většinou nepořizuje šeltii
Crysa
ale zas pokud jste taky plemeno podléhající zkoušce z výkonu pro získání Český šampion, tak od letoška už taky ta zkouška být nemusí, ale dá se nahradit více tituly..
To díkybohu nejsme. Tuhle zkoušku potřebujem pouze pro zařazení do třídy pracovní, jinak vystavujem prostě v otevřené. Akorát mi připadá dost nespravedlivé, že pracovní plemena jako třá BO mají tu zkoušku lehčí než nepracovní plemeno jakým je třá kolie
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 13:03
- Nahlásit
Biluška
a už jste měli klubovou schůzi? Co to tam navrhnout a zkusit pořešit?
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 13:09
- Nahlásit
makrel
jen pyometra
no to nás taky napadlo, ale jelikož je kastrát tak to asi teda nehrozí. Ještě by to mohly být nadledvinky, ale to zase nemá ostatní příznaky. Budu volat ještě mému bývalému vetovi, tak uvidíme
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 13:11
- Nahlásit
BrendaBenji
no tak to vypadá, že jí asi není nic. hurá.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 13:17
- Nahlásit
kejtlin
ezefci sou běhaví do vysokýho věku, takže to je normál
von neni asi zvyklej chodit ven, venku se moc neprojevuje, nijak nelítá (teda na špagátě, vypustila jsem ho jednou a už to víckrát neudělam, tak slibuji ), zdá se mi že je zvyklej si pohyb vybrat doma - furt rejdí po celym baráku, do patra, dolu, do sklepa, na zahradu, zpátky, a znova. Jsem zvyklá že se kreténi chovaj jak kreténi venku a doma pak padnou a je vod nich pokoj. Sem si přectavovala gerontíka nad smrtí, kterej prospí 23 a půl hodiny denně, párkrát se vykutálí vyvenčit a nažrat a konec - asi jako to dělala naše 1. dámá celej život - kříženec jezefce! Todle nekonečný rejdění mě trochu znervózňuje a celej zvěřinec je z něj na mrtvici
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 13:20
- Nahlásit
makrel
jí asi není nic
prostě si jen vymejšlí a tahá ze mě jen prašule Asi si popletla stávkující doktory a chtěla jim přispět
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 13:23
- Nahlásit
Crysa
a už jste měli klubovou schůzi?
Ani nevím. Doba kdy jsem se snažila bojovat s větrnými mlýny je už pryč, takže na schůze už vůbec nejezdím. Umím čas zabít smysluplněji
Co to tam navrhnout a zkusit pořešit?
Je to schválené už dlouho, tuším asi tři roky, nebo tak nějak. Vůbec si nedělám iluze, že by někdo měl zájem to měnit. Agiliťáci byli už tenkrát (a dost početně zastoupení) a stejně to projeli. Schůzí se neúčastním od té doby kdy nám po velkém boji a bouřlivé hádce ohledně vyšetřování PRA,CEA a luxace patelly (a hlavně povinnému vyšetření kvůli chovnosti) bylo řečeno "doporučuje se majitelům výkonnostně zatěžovaných jedinců dělat vyšetření na luxaci a DOPORUČUJE se dělat vyšetření na PRA a CEA"
Tím jsem se všemi třemi šelmyjími kluby tak nějak skončila a svoji činnost omezuji na to, že si vždycky vyberu jeden kde zapíšu štěňata a zbonituju fenu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 13:26
- Nahlásit
Biluška
číhni na emyla
du ven nepyšte!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 13:27 - Změnil/a: impact