| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:26
- Nahlásit
Crysa
Ještě jsem si žádnej z těch exemplářů nevzala, ani nechci, ale ne z důvodu uklízení, to jsem nehrotila nikdy.
No šak. Po svatbě vyklíčej šohajovi drzé rožky a ty navíc vyfásneš tchýni s nabroušeným jazykem. A pak budeš čubrnět, jak se úklid pomocí vdavek zintenzivní!!!
Věř mi, byla jsem 11 let vdaná a tchýni jsem měla v baráku.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:28
- Nahlásit
Gerda
mě je ze srdce protivný ten obřad a ty opičky okolo...
No tak ty náhodou byly docela fajn. Začalo to až po opičkách.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:30
- Nahlásit
Biluška
Přesně takhle bych se z fleku vdala taky. Na cvičáku s kámošema, v gumákách, velkokynologické bundě (možná bych ji pro tu příležitost vyprala ) a s pejskama.
Ale já bych se nechtěla vdávat ani na cvičáku v teplákách, mě je prostě protivnej celej ten obřad. Aby mi nějakej člověk něco vyprávěl o životě, mym, všechny ty serepetičky okolo...prostě normálně v neděli ráno z postele cvaknout confirm, systém by mi řekl - vdaná, automaticky zadávám update všech dokladů, smlouvy a předmanželské úmluvy budou archivovány na serveru podle trvalého bydliště pod tímto kódem. A hotovo, šlus. Vyřízeno při ranní kávě z vany či toalety.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:31
- Nahlásit
Gerda
prostě normálně v neděli ráno z postele cvaknout confirm, systém by mi řekl - vdaná, automaticky zadávám update všech dokladů, smlouvy a předmanželské úmluvy budou archivovány na serveru podle trvalého bydliště pod tímto kódem. A hotovo, šlus. Vyřízeno při ranní kávě z vany či toalety.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:32
- Nahlásit
Gerda
Ale já bych se nechtěla vdávat ani na cvičáku v teplákách, mě je prostě protivnej celej ten obřad.
Jistě. Nehodlám mít žádný obřad. Hodlám ve chvilce volna mezi dvěmi starty říct "jo beru si ho, kde to mám podepsat?"
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:34
- Nahlásit
Biluška + Gerda
Heleďte, já měla svědkyni astronomku, oddávajícího astronoma, s manželem jsme taky byli oba astronomové. Taková pěkná astronomická svatba. Takže já si na obřad stěžovat nemůžu, byl to tam samej astrokámoš. Akorát jsme se pak rozvedli, tak jsem to tuhle při příležitosti pozvání na oslavy 50. let založení hvězdárny oddávajícímu vytkla, že to udělal blbě. A co on? Smál se!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:36
- Nahlásit
Vlčáčková
Věř mi, byla jsem 11 let vdaná a tchýni jsem měla v baráku.
očistec za sebou, už můžete rovnou do nebe paní
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:41
- Nahlásit
Crysa
No tak nějak. Ale s tchýní nyní vycházím velmi dobře. Pomáhala mi se stavebním povolením a tak. Dokonce, když jsem koupila barák, přišla mi pomoct uklidit.
Zato exmanžela, doufám, že nikdy už neuvidím.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:42
- Nahlásit
Vlčáčková
Po svatbě vyklíčej šohajovi drzé rožky a ty navíc vyfásneš tchýni s nabroušeným jazykem. A pak budeš čubrnět, jak se úklid pomocí vdavek zintenzivní!!!
podle mě si měla opravdu nevhodnýho partnera...nebo já jich měla zatim hodně málo, protože mou prozatím jedinou zkušeností, tedy 100% je, že matky mých mužíčků byly naprosto skvělý ženský, se kterýma jsem se vídala děsně ráda, kolikrát jsem jejich společnost vyloženě vyhledávala, ženský, co nikoho nebuzerujou a kluky maj vychovaný tak, že ti jim sami volaj, jestli něco nepotřebujou a i v obchodě si vzpomenou, že máma má zlomenou haxnu, tak si asi pro karton minerálek nedojde.
Crysa
a ten systém by updatoval data a vždycky by ti po nějakym období hlásil, na kolik procent z majetku máš nárok v případě rozvodu. Procenta by se navyšovala úměrně délce manželství. Asi by to bylo nespravedlivý k mužoj, ale to neva...
Biluška
kde to mám podepsat?"
no onlajn právě na servru radnice, ráno, když se balíš na závody, tak než vyjedeš, zmáčkneš enter - potvrzuji.
Vlčáčková
Taková pěkná astronomická svatba
mě bavily jenom cigánský svatby, tam byla opravdická sranda a opravdickej mejdan, nestrojenej, nefalšovanej, jen se to táhlo 3 dny a to už jednoho docela unaví.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:47 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Gerda
Procenta by se navyšovala úměrně délce manželství. Asi by to bylo nespravedlivý k mužoj, ale to neva...
Cha. Ovšem to bys nesměla vydělávat víc než muž, jak jsem to měla já. Víš? Páč ony nabíhaly procenta spíš jemu.
Proč ses takovými poklady rozcházela? Kdybys byla z Brna, řekla bych Ti o nějaký ten telefon (myšleno číslo).
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:49
- Nahlásit
Gerda
a ten systém by updatoval data a vždycky by ti po nějakym období hlásil, na kolik procent z majetku máš nárok v případě rozvodu. Procenta by se navyšovala úměrně délce manželství. Asi by to bylo nespravedlivý k mužoj, ale to neva...
čéče tuhle myšlenku odsud smaž, nech patentovat a prodej nějaký IT firmě!! V době elektronickejch podpisů je to mezera na trhu jako blááázen!!! Jen půlka žumpy by se takto vdala a to je co říct!!
A myslím že kdyby to byla svatba za tři tisíce, tak i to spousta lidí dá raději a doma v bačkorách, jak třicet táců za krmení příbuzenstva a půl roku v nervech, kde se co vysere, nestihne a td.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:52
- Nahlásit
Vlčáčková
Ovšem to bys nesměla vydělávat víc než muž, jak jsem to měla já.
to sem měla jednou a bylo mi to pěkně protivný, nějak mi nejde přes mysl myšlénka, že chlap nevydělá (ne nevydělá se...)...
Proč ses takovými poklady rozcházela?
no vždy proto, že tam prostě něco někde neklapalo, což se stane i pokladovi. Jen to neklapání se týkalo zas jinýho odvětví vstachu, takže ano, tento se samozřejmě rozpadl, což je výsledek stejný tvůj i můj, jen příčina byla jiná.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:53
- Nahlásit
Crysa
tak i to spousta lidí dá raději a doma v bačkorách, jak třicet táců za krmení příbuzenstva a půl roku v nervech, kde se co vysere, nestihne a td.
no jen si nemysli, víš, kolik holek prahne po bílejch šatech a pocitu princezny na jeden den? Kolik jich svatbu považuje za jeden z nejkrásnějších dnůch života?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:05
- Nahlásit
Gerda
no jen si nemysli, víš, kolik holek prahne po bílejch šatech a pocitu princezny na jeden den? Kolik jich svatbu považuje za jeden z nejkrásnějších dnůch života?
No nevím. Pro mě to byla spíš noční můra Podruhé už bych to neopakovala, ani kdyby se z toho měl zvencnout celý svět.
no onlajn právě na servru radnice, ráno, když se balíš na závody, tak než vyjedeš, zmáčkneš enter - potvrzuji.
To bych brala všema dvaceti Ale páč to zatím nejde tak hodlám říct "gdyž musím tak si ho teda beru" mezi těma dvěma běhama někde na závodech . Průšvih je v tom, že to asi neklapne ani takhle, páč jsem zjišťovala podmínky a v tom manuálu pro oddávající je přímo napsaný, že svatba musí probíhat slavnostně
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:05
- Nahlásit
Gerda
Jen to neklapání se týkalo zas jinýho odvětví vstachu
vy jste do sebe napasovali
víš, kolik holek prahne po bílejch šatech a pocitu princezny na jeden den? Kolik jich svatbu považuje za jeden z nejkrásnějších dnůch života?
já jim to neberu ale ať je na výběr i pro ty, co je pro ně noční můra bílý volány, dojetím plačící babičky, poblífka s játrovym knedlem a nucená zábava
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:09
- Nahlásit
Biluška
Ale páč to zatím nejde tak hodlám říct "gdyž musím tak si ho teda beru" mezi těma dvěma běhama někde na závodech . Průšvih je v tom, že to asi neklapne ani takhle, páč jsem zjišťovala podmínky a v tom manuálu pro oddávající je přímo napsaný, že svatba musí probíhat slavnostně
Jako vyloženě to tam je napsaný? No ono by to asi mělo bejt jako ceremoniál, páč tě to má uvést do nového života, maj to lii brát vážně, že jako vopravdu ale na celej život, tak se ta opičinka okolo dělat má, nicméně když bude oddávající zdatným běžcem, třá to zvlládnete i na parkůru...
Crysa
vy jste do sebe napasovali
no já sem spíš hodně samonasírací, prostě jak vstanu po prdeli, je se mnou k nevydržení. Nicméně tvoje část má co do sebe, bo dyš to nefachá po týdle stránce, můžeš se jít klouzat se všema ostatníma plusama.
nucená zábava
no to je to nejhoršííííííí, když máš naplánováno, kdy to má bejt bezvadňácký. Zákonem schválnosti je, že zrovna v tu chvíli tě to neba.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:16
- Nahlásit
du domki, čupky, nazdar, zkusim se eště napojit.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:21
- Nahlásit
Gerda
No ono nikdy nic není stoprocentní.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:27
- Nahlásit
šiš ondá rodíte a te se zas vdáváte?!
že vás to baví!
bajšááááááá
hele já zatkla o víkendu tadyk jednoho psékaře co měl lovečáky a cosi s nima dělal ..tagže kýžené hnáty získáš poze u myslifců,máš si vobvolat f okolí mysl. sdružení,i mi řikal odakama to měl,ale já to zapomněla,f Praze prej neni nic.Aby to mělo smysl,maj to bej jelení..ne srnčí,ne laní, ne divočákový ,ale jelení jakožto samčí,páč ty prej maj nejsilnější ty pachový žlázy na polštářkách.Máš vzít všecky 4 a svázat to konopným provazem,prostě co nejmím umělotiny.Pak to máš pověsit na vzduch, nejlépe z vokna aby to vydrželo co nejdýl..prej tak 2 měsíce by mohlo bo tam neji žádný maso skoro,jen ty polštářky
Konec hlášení
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:30
- Nahlásit
Gerda
Biluška
v tom manuálu pro oddávající je přímo napsaný, že svatba musí probíhat slavnostně
To je jen kvůli tomu, aby rozvod pak mohl probíhat velmi a velmi nedůstojně a neslavnostně. Prostě musí být rovnováha.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:35
- Nahlásit
davidkova renata
Vy s Bajschou budete čarovat? Máš už netopíří uši a kočičí ocasy? Ty musíš mít taky. Totiž.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:36
- Nahlásit
Vlčáčkovádavidkova renata
a jak budou ftom čarování tak bych prosila odčarovat rýmu a bolest hlavy a obnovit imunitu. Děkuji.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:36 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
alles
Je argosek spolehlivý chlapec? Znáte ho některá osobně? Jak je starý?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:39
- Nahlásit
makrel
To musíš na Bajšu a Davídkovou. Mě do toho netahej! Takovou andělskou duši...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:40
- Nahlásit
Vlčáčková
Vy s Bajschou budete čarovat? Máš už netopíří uši a kočičí ocasy? Ty musíš mít taky. Totiž
ahaaha.. a co trus mrtvého psa????
Je argosek spolehlivý chlapec? Znáte ho některá osobně? Jak je starý
známe..je celkem průměrně starý tj.cca tak nějak plus mínus kolem 30 a něco nebo tak přibližně.Esi je spolehlivý nevíme,f poslední době se u něj vyskytuje nějaká žena s dítětem které je předmětem spekulací zda se jedná o malého argošíka..pokud ano,není zas až tak spolehlivý esi mi rozumíš
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:41
- Nahlásit
davidkova renata
zda se jedná o malého argošíka..pokud ano,není zas až tak spolehlivý esi mi rozumíš
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:42
- Nahlásit
Vlčáčková
alles
Je argosek spolehlivý chlapec? Znáte ho některá osobně? Jak je starý?
Budeš se vdávat?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:43
- Nahlásit
davidkova renata
Jsi trubka - platí pro téma mrtvý pes i argosek...
Mě jde o spolehlivost obchodní.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:43
- Nahlásit
impact
Budeš se vdávat?
twe!!!!
děckáááá honééém další svarba na foře!!! musíme to hned plánovat!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:48
- Nahlásit
Vlčáčková
Mě jde o spolehlivost obchodní
tak to nemohu sloužit,s argošky neopchoduju
|