| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 06:54
- Nahlásit
Fstávat a makat lemuřice, už mě vážně štvete, zejména Atuš
makrel
Beztak sme tu jenom my dvje a Davídková, ale ta vytírá šatny tak nemá připojení
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 07:01
- Nahlásit
Čus ženy, já už dřu jak mour, doufam že vy taky!
Beztak sme tu jenom my dvje
sem tu taky ale musim makat - může mi něgdo říct esli se tu fčéra stalo něco zásadního?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 07:08
- Nahlásit
bonc
tak to teda nevím.řešily se vesty myslím, jakýsi zub od kejtlinina psa, pes od Lucynkystímčíslemcochodíjenvnoci divně píská a ona se bojí. A já mám další dva zápočty.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 07:42
- Nahlásit
Děvčata,
před Vánoci jste tady publikovala všelijaká vánoční blahopřání. Nemůžete sem dát odkaz, jak se to dělá? Už to nemůžu najít.
Děkuji
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 08:05
- Nahlásit
Bré deň, já dřu už od půl 7 a za chvíli se jdu supervizovat.
Anketa
Bude už konečně jaro nebo ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 08:07
- Nahlásit
čau žumpo
jedu n a kontrolu a nevím, kde mám neschopenku, u
ž hodinu ji hledám
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 08:46
- Nahlásit
Dobré ránko na pijánko všem
kejtlin
To je blbý, když jsem jí ztratila já, tak mi doktůrek napsal novou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 08:51
- Nahlásit
kejtlin
v autě? v bundě v kterýs byla u doktora posledně? přeloženou v peněžence? založenou u pošty, kterous vybírala v den kdys byla u doktora? v kabele v tý úpa nejblbější kapce, kam bys to v životě jinak nedala?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:20
- Nahlásit
jsem nasraná, protože mám zase rýmu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:21
- Nahlásit
Strejda
myslel jsi tohle?
http://www.loonapix.com/cz/
http://sk.picjoke.com/
jinak nic nevim,to jedině holky až dorazej
čus debylové,je zase jarooooooooooooooo
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:24
- Nahlásit
Dneska je super den, v práci mám hotovo to sen už dlouho nezažila, du si číst
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:25
- Nahlásit
davidkova renata
je zase jarooooooooooooooo
leda když koukám od kamen krz vokno rovnou do sluníčka. tady je šedivák jak sfině, ve stínu zima..
Ale svítíčkuje sluníčko, to jo, to je pěkný už aby se to anhřálo nad nulu a du se procházkovat a pojedem se pesmema na stopy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:32
- Nahlásit
Crysa
no jako je jinovatka,ale svítí a nepadá žádná mrtka! včera odpol. nebyl ani vítr a bylo fakt teplo
ti závidím bo já su dnes nachystané,že se dokutálim do šárky taky na nějakou stopu,ale moc šancí si nedávám páč sem skoro mrtvá a navíc tam zas budou ty debilní lidi a prostě vůbec taghle se ta kinekologyje dělat prostě fak nedá
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:34
- Nahlásit
čus,práce byla dneska krásná,ale horká )
dostala jsem vod šéfoví krásnej narozeninovej dortík,zmrzlinovej a k tomu 20 nugátovejch koblih,které jsem si sama doupekla
dneska narvu asi 50kg masa do mrazáku psům aby na měsíc měli maso a já nescháněla kde co maj jinde
krásnej den všem
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:37
- Nahlásit
dočetla jsem knížku šindlerův seznam a mám další - gestapo,půjčenou jenom,ale dá se to číst,vznik,co a jak dělali a konec pádu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:38
- Nahlásit
Dobré ráno ženy, to je ale hesky, což?
Akorát tak sedět v práci do sedmi...
Chjo.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:39
- Nahlásit
davidkova renata
zas s jedním psem si čék to místečko na jednu stopu, na chuťovku po zimě najde. To jsem na hlídání šlapala i kolem staveb u paneláků, hovna nehovna, nebo na trávě u benzinek . Já budu hledat louky ve velikostech hektarů, bych našlapala něco Ferdoj (na to se budu vracet za pár hodin) a pak Cryse jedničkový účko a Harýskovi dvě stopy, krátký, asik Lka. Navíc něco, kde nezapadnu autem, bych z toho neměla adrenalínovou turistiku s asistencí traktoru.
Jen kdyby už chtělo bejt teplejc, asi pojedu až po O a teď si dám kolečko vyžizovací přes centrum..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:39
- Nahlásit
brezen2008
máš narosky???????????????
Tak fšecko nejlepčí!!!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:40
- Nahlásit
Hezky jarni den vam preju a mam dotaz!
Mate nekdo zkusenost s vytahovanim dasni?
Zubar mi rekl, ze mam moc melky dasne, ze jednou v pozdejsim veku ( je galantni, tak nespecifikoval gdy ) by z toho mohla bejt paradentoza, takze doporucuje dasne odchlipnout a nariznout a vytahnout a pridratovat k zubum. Fakt je, ze uz mi to kdysi jeden zubar nabizel, ale tehdy jsem byla tehotna a nemela jsem na to naladu. Asi 3 tydny bych mohla jen tekutou stravu a taky myslim, ze to asi musi bolet, co myslite? A co kdyz ty dasne k zubum neprirostou?
Znate nekoho, kdo to prodelal?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:41
- Nahlásit
leyenda
ježiš paní to zní poněkud nehezky a nechutně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:43
- Nahlásit
Crysa
zas s jedním psem si čék to místečko na jednu stopu, na chuťovku po zimě najde
hm,to máš těšký dyš seš votkázaná jen na okolí auta nemaje..vot posledníhi incidentu gdy mi se mi přímo na lomu chystal srát nějakej zmrd v asi 50h Oboře sem se zařekla že na to seru mám slabý nervy a tak mi vytáčí dyš čokl čmuchá nebo se snaží a přilítne volně loženej čokl a je děsně zvjedavej a kontaktní ,někerej ti mezitim vyžere případný pamlsky a zaručeně potkáš nějakýho debila co musí jít f tu dobu ausgerechnet tudma kde ty stopuješ nemám na to fakt..
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:44
- Nahlásit
leyenda
ex byl na něčem podobným, nahoře mu pod rtem nařízli tu kůži a připlácli něčím bílým, aby ty dásně mohly trochu níž.
zas takový drama to nebylo, ale otázka je, essi je to to, co chtěj dělat tobě.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:44
- Nahlásit
brezen2008
Hepybrrrzdej!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:45
- Nahlásit
leyenda
šiš já nevím bych si to hodně rozmyslela,ale jaxe znám,tak já bych do toho nešla,nesnášim dochtory..nikoho neznám teda
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:46
- Nahlásit
makrel
no, prave
ale zase paradentoza je svinstvo, to bych nechtela
Ja si zuby desne opecovavam, dokonce chodim kazdy 3 mesice na kontrolu, to je snad jediny, co ze zdravotnictvi vyuzivam. Ale trochu se bojim, hlavne aby to stoprocentne klaplo - dys us
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:49
- Nahlásit
brezen2008
pani, vsecko nejlepci, at se vam dari a jste hooodne zdrava
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:50
- Nahlásit
brezen2008
má narozky? Opravdický?
Tak všechno nej, ať jste zdravá a spokojená a taky ať jsou tvoji psi zdraví a ať se ti prostě všechno daří.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:52
- Nahlásit
leyenda
Mate nekdo zkusenost s vytahovanim dasni?
Já teda ne přímo s vytahováním, ale taky mi to dělali, proto, že mám mám málo dásně. Dělali mi to nad dvakrát. Užízli mi kouedk patra a pak mi to přišili dolu k zubům. Nebylo to tak strašný, jak se zdá. Do týdne jsem byla v pohodě.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:53
- Nahlásit
Březen
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:55
- Nahlásit
davidkova renata
taky jsem měla jednoho psa a auta nemaje, je to teda deset let, ale čmuchali jsme kde se dalo. Fakt je ten, že při poměru dojité/nedojitě stopy se divím, že Falco čuchal a pochopil co má dělat
A od tebe by se nedalo dojet mastnou tyčí někam k Nebušicum, Přední kopanině bo někam tam kde jsou pole?
Nebo ti to můžu domluvit u táty v práci, bys to měla i s kafem než ti to zestárne dělá na Zličíně v nějakym areálu a maj tam docela dost travnatejch udržovanejch ploch. Tu a tam taky hovno, páč tam hlídaj se psem v noci, ale dá se. Jejich šef tam jezdil v zimě na běžkách
|