Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6633 . 6634 . 6635 . 6636 . 6637 . 6638 . 6639 . 6640 . 6641 . 6642 . 6643 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 16:02
- Nahlásit

Atusch
Prvního dne Bůh stvořil psa

máš to blbě, má to bejt Bůch!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 16:03
- Nahlásit

tahle by se mi libila

i kdyz zatim zvolim asi tyhle

¨mam hlad du si udelat jatyrka

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 16:05
- Nahlásit

Atusch

Bůch to asi schytal za Britu, ta pubertu vůbec neměla

Atusch
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 16:08
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
pubertu neměl ani Atilla ani Brix, tak to už si vybírá za 3 psy, to je radost

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 16:09
- Nahlásit

Gerda
stačí, aby si očuchala sloup, kterej označil nějakej její známej pes, a má hned ocásek na stranu a hejbe frndou nahoru a dolu

to je čubkaaaaaaaaaaaa!

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 16:14
- Nahlásit

Gerda
tak to má Crysiná máti, první kapka krve a od tý doby celej měsíc chodí kolem kotců a strká jim tu škatuli krz karisítě až skoro do boudy. Když je zavřená ona, tak nacouvává na mříže a nechává si provádět orál. Největší čurinu má z toho, že Ferda nakrejvá mříž, Asca ho rozhecuje a pak si vyskočí na boudu, čumí na něj jak tam Ferin provádí ty směšný pohyby a drží se smíchy za břicho a válí se na střeše boudy. Venku zechčije všechno zásadně se zdviženou nohou.

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 16:17
- Nahlásit

lucYnka XIII
život skončil ve třiceti teď začina legrace
Říkáš si, že život jsou permanentní galeje, ale je, to celkem k vydržení, když se člověk naleje, protože v alkoholu ukrytá je naděje. Říkáš si, že to blbý období se přežene.. A ne že ne... A ne že ne....Že ještě nemáš život zkaženej, že ještě někde nějaký body naženeš... http://www.youtube.com/watch?v=hoQRYyoXCAM&feature =related

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 16:18
- Nahlásit

zatím páčko, jedem začuchat.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 16:39
- Nahlásit

Zdar dámy.
Dovalila jsem z práce a zase jdu makati.Se na to už fakt vyseru!!!
Zatím čus.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 16:46
- Nahlásit

Vlčáčková
Dovalila jsem z práce a zase jdu makati.Se na to už fakt vyseru!!! nápodobně

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 17:08
- Nahlásit

makrel
Jsem ráda, že v tom nejsem sama. Mrkni do nasraných, tam mám zachycenou první půlku dnešního pracovního dne. A jak jsem tam šla, tak mi volala jedna pracovnice zákazníka, že našla něco divného ve výplatách, já vůbec nevím proč, chyba počtů to není, ale možná je něco špatně ve vykazování pro zdravotní pojišťovny.
No a chce nutně něco, co jsem slíbila, ale protože jsem šla pozdě z té MSSZ, tak to nestíhám...
Kromě toho se mi dnes podařilo z webu ministerstva finanční vytisknout formulář - a to (podrž se) tak, že tisk měl vyhodit dvě kopie - a víš co? Každá ta kopie byla jiná!!!!!!!!!!?????????????? Jsem nevěřila vlastním očím.
Jak mi může formulář Vyúčtování srážkové daně, když dám tisk - od strany do strany, dvě kopie - vyjet dvakrát, ale ve dvou verzích?????
Zase asi nějaký duch, nebo co.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 17:26
- Nahlásit

Vlčáčková
no super, taky musím připravit podklady pro daňové. socka už nic neposílá nebo co?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 17:32
- Nahlásit

makrel
Na socce jsem byla dnes na kontrole. Lepší bude mi je nepřipomínat!
Nevíš, jestli se od ledna ženy na MD nevykazují na přehledech zdravotních pojišťoven?

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 17:33
- Nahlásit

Vlčáčková
tak to netuším, já s tím nedělám, já jsem jen normální FO.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 17:41
- Nahlásit

Uvařila jsem si jatyrka s rejzi. Mnamm mnam.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 17:41
- Nahlásit

Mám odpytlačeno. To běhání po jesenických kotárech je čím dál větší dřina Nebo mám čím dál menší fyzičku, ale to je divný ne? Gdyž poctivě furt pytlačím
Pořád nemůžu najít tu srnku pro Bajšu Fakt musí mít zrovna srnčí nohu? Nemůže mít divočáckou? Nebo divočáckou hlavu? Nebo srnčí hlavu? Taky jsem našla srnčí spodní čelist a kravský roh. Nestačilo by něco z toho?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 17:43
- Nahlásit

Biluška
Nebo mám čím dál menší fyzičku, ale to je divný ne?

starnes

Crysa
Dik za pisen. Jeste mam rok zivota, pak zacne legrace.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 17:43
- Nahlásit

Biluška

moc hesky si to popsala vedle sem se málem pocala

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 17:44
- Nahlásit

Biluška
Nebo divočáckou hlavu? Nebo srnčí hlavu? Taky jsem našla srnčí spodní čelist a kravský roh.

si to nos domu a za chvili si poskladas cele zviratka

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 17:45
- Nahlásit

lucYnka XIII
takový pucle lesní moudrosti

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 17:46
- Nahlásit

Pumpa
moc hesky si to popsala vedle sem se málem pocala
Pch, počki až bude za devět týdnů chtít, abysme mu popsali porod, to teprvá budou ty správné grády

lucYnka XIII
starnes
No to jo, občas se cítím starší než sám čas

Co bych s nima dělala? . Nechci zvířátko co je napůl srna, napůl divočák a má jeden kravský roh

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 17:48
- Nahlásit

Biluška
Nechci zvířátko co je napůl srna, napůl divočák a má jeden kravský roh

Ale takovy nikdo nema, byla bys za exota a mozna by prisla i nova a Blesk.

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 17:48
- Nahlásit

zas moudro
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/224718-zen y-uprednostnuji-zivot-na-hromadce-v-manzelstvi-mus i-vice-uklizet.html
to je důvod jak prase

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 17:58
- Nahlásit

makrel
Už to vím. Byla to chyba manipulace - čili mých pracek.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 17:59
- Nahlásit

Děcka, právě sme skončili implementační schůzku, seděli jsme přes dvě hodiny, bylo to fajné, zítra máme další kolo, budeme zase implementovat, přijdou děsně vtipný lidi a budou nám ukazovat demo...asi to zas nepochopim.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:03
- Nahlásit

Crysa
to je důvod jak prase
Hele, na mě to sedí. Já chlapa doma nechci, i kdyby to mělo být u něj doma. Tam zase nechci sebe. A jeden z důvodů je, že si chci dělat své věci a pěstovat koníčky a ne se nechat nasírat bordelem, nebo jeho děláním bordelu, nebo jeho komentováním bordelu (totéž platí pro vaření a jiné činnosti).

Crysa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:12
- Nahlásit

Vlčáčková
já zas mám ze sebe pocit, že víc uklízím v "ambulantním vztahu", než bych uklízela kdyby tu byl pořád. A pár vztahů, kdy jsme tu bydleli ve dvou mám taky za sebou a nemám pocit, že by celkově délka vztahu zintenzivňovala úklid, že jako po případný svatbě bych nedělala nic jinýho. Ještě jsem si žádnej z těch exemplářů nevzala, ani nechci, ale ne z důvodu uklízení, to jsem nehrotila nikdy. Já mám spíš pocit, že po svatbě má chlap to "svý jistý" a začne na vztah srát a vrací se domů s tím, že tam prostě někdo bude, protože si toho někoho vzal.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:12
- Nahlásit

Crysa
to je důvod jak prase
no ono je to možná ještě takové dost zažité klišé, kdy v manželství byla velice jasná pozice, co dělal muš a co byla ženská práce, na hromadě spolu spíš žili "hříšnícíííí" a zejména hříšnice, takžeu těch se ani manželské kvality očekávat nedaly...nevim, takhle bych si myslela, že to může být ještě v myslích mužůch vchované...v každém případě pokud by se svatba dala vykonat pomocí online formuláře - beru/neberu - vdávala bych se, asi jo, mě je ze srdce protivný ten obřad a ty opičky okolo...

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:19
- Nahlásit

Gerda
každém případě pokud by se svatba dala vykonat pomocí online formuláře - beru/neberu - vdávala bych se, asi jo, mě je ze srdce protivný ten obřad a ty opičky okolo...
Vy ste můj člověk paní. Nechcete si mě vzít? . Přesně takhle bych se z fleku vdala taky. Na cvičáku s kámošema, v gumákách, velkokynologické bundě (možná bych ji pro tu příležitost vyprala ) a s pejskama. Bohužel Mášenek trvá na bílých hadrech, hromadách plevele, načančaných autech, milionu příbuzných, kteří se za naše prachy ožerou a poblejou auta (pak se mezi sebou pohádají a nejspíš i porvou ), darují nám patnáct polívkových mís a osmnáct sad talířů.... Budeme se trapně krmit polívkou a lít si ji na ty slavnostní hadry co beztak budou škrtit...už jenom z té představy se mi chce blít

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:23
- Nahlásit

Du se divat na hercula, zatim se tu mejte nevestinky

<< 1 ... 6633 . 6634 . 6635 . 6636 . 6637 . 6638 . 6639 . 6640 . 6641 . 6642 . 6643 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání