Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6633 . 6634 . 6635 . 6636 . 6637 . 6638 . 6639 . 6640 . 6641 . 6642 . 6643 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:50
- Nahlásit

davidkova renata
další svarba na foře!!! musíme to hned plánovat!!!!!
bych rači naplánovala někoho, kdo za mne udělá daňový přiznávání....

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:51
- Nahlásit

gabifi
já musím najít hlavně faktury.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:52
- Nahlásit

gabifi
bych rači naplánovala někoho, kdo za mne udělá daňový přiznávání....
to je fpoho,vlčáčková je účetní!!! ty jí jako svarební dar dáš udělat svoje danový přiznání

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:53
- Nahlásit

davidkova renata
a já jí dám rýmu, může být?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:55
- Nahlásit

makrel
a já jí dám rýmu, může být?
určitě))))))) bude mít dva v jednom)))))))))) Bobe)))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:56
- Nahlásit

davidkova renata
f poslední době se u něj vyskytuje nějaká žena s dítětem které je předmětem spekulací zda se jedná o malého argošíka..pokud ano,není zas až tak spolehlivý esi mi rozumíš
Argošek říkal, že malý argošík není jeho Ofšem první zákon vesmíru praví,že chlapům se nedá věřit, takže sme beztak na začátku

gabifi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 20:00
- Nahlásit

já musím najít hlavně faktury.
já už na tom pracovala. Včera sem si matně vzpomněla, kde asi všecky ty papíry jsou. Jestli to pude dál touhle rychlostí, daňově se přiznám někdy v září.

davidkova renata
to je fpoho,vlčáčková je účetní!!! ty jí jako svarební dar dáš udělat svoje danový přiznání
vlčáčková je razantní žena a místo dřině na mým přiznání mi kopne do pr...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 20:00
- Nahlásit

Biluška
Argošek říkal, že malý argošík není jeho
takže týmová práce?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 20:02
- Nahlásit

gabifi
vlčáčková je razantní žena a místo dřině na mým přiznání mi kopne do pr...
depááák,vlčáčková je úpa eterycká bytost,úpa víla ,zdání klame

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 20:10
- Nahlásit

děckáááá krizeeeeeee
ted mi napsala Věrka, že jedinej volnej termín maj 17.4. ale to je ten bláznivej mělník tak se rozhodněte, mě je to ve svý potctatě fučík, ale když to nebéé toho 17. tak nevím co bééé za rozhodčí

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 20:32
- Nahlásit

nazdár trupkýýýý!

Byly sme u švagrové kouknout na mimi, uš to má dva měsíce, muš si to chtěl pochovat a vůůůůbec nevěděl jak, ale nakonec mu to umístili do náruče, aniš tomu upadla hlavička, muš byl s mimištětem opakovaně vyfotografován, na fšech fotografijích má velmi zoufalý výras, páč se děsně bál, že to rozbije

Davítkové děkuji za info, je to tedy tak, jak sem se obávala, páč žádného myslifce neznám, gde se dá ulovit myslivec??? Ach jo, ta kynekologije je složitější, neš sem tušila...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 20:35
- Nahlásit

OBRANÁŘKY
Před časem se vyskytovala informace, že nějaký chlap zkupuje psy pro přinášení min v Izraeli.
Dnes kolegyně na Mije našla inzerát a já dohledala pánečka toho inzerátu a jeho firmičku. Můžete mrknout na odkazy? Je to nějaký K9 výcvik, ví někdo, co všechno to znamená? Že by výše zmíněný mohl být tento?:
http://blueboard.cz/kniha/fkd08dssr65h77pat4in3k9r 7bxoax/vzkaz/35276657

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 20:38
- Nahlásit

davidkova renata
Nejsi Ty náhodou ta Babetka z MIji? Ta mi začala říkat "víla" a pak to tam chvíli jelo...
Dík za ten plakátek mailem. Je pěkný. Rozhodila jsem dál.
No a začala jsem více rozebírat tu databázi psů z útulku. Už se mi to trošku rýsuje. Nemám poslat popis k připomínkování? Eventuelně???

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 20:40
- Nahlásit

Vlčáčková
osobně neznám, že je má na kšeft je zřejmé, není jediný. Ale že by se někomu finančně vyplatilo kupovat psa, kterej přinese jednu-2 miny než vybouchne mi přijde dost neekonomický.

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 20:56
- Nahlásit

Alexa

to se mi moc nezdá, že by pes měl ty miny přímo nosit - není to spíš tak, že je jen vyčuchá a označí? ale ať tak, nebo tak, rizikový "povolání" je to určitě...

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 20:59
- Nahlásit

Baysha
to se mi moc nezdá, že by pes měl ty miny přímo nosit - není to spíš tak, že je jen vyčuchá a označí? ale ať tak, nebo tak, rizikový "povolání" je to určitě...
no to asi spíš, ale vlčáčková psala o přinášení. Každá psí práce je potencionálně nebezpečná

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 21:08
- Nahlásit

co je novýho a proč řešíte svadbu, se béé nšgdo vdávat?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 21:19
- Nahlásit

kejtlin Hahaha. Třeba Ty bys mohla.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 21:20
- Nahlásit

Alexa
Nemáš dojem, že je to furt ekonomičtější než tam nechat vybouchnout vojáka?

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 21:23
- Nahlásit

Vlčáčková
Nemáš dojem, že je to furt ekonomičtější než tam nechat vybouchnout vojáka?
no za prvý si myslím že na to maj přístroje a za druhý si myslím že vzhledem k výkupním cenám a přepravním nákladům ani né

kinta
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 21:28
- Nahlásit

Zdarec ženy, serte na svarby, je to na houno, to mi věřte. Sem dnes nenakoupila, doma nejni do čeho zup zarazit, tak sem si dala k večeři dvje kostky droždí. Tak se mnějte ako chcete, já se du odgestit do lůška, bo sem mrkef.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 21:30
- Nahlásit

Alexa
No a přečetla sis ty odkazy na ty zahraniční weby? Co všechno ti psi dělají? A proč si myslíš, že ten chlap dává důraz na chuti k aportování? Je to součást toho, co má dělat a asi dost významná. A že by aportoval hrušky, si teda nemyslím.

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 21:32 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Vlčáčková
no aportéři jsou dost potřeba třá k drogařům a samozřejmě k bombařům ale to nejni, že by ty bomby přinášeli, ale musej je označit a třá tam je velmi důležitý že to musej označit nezvučně aby bombu nespustili

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 21:36
- Nahlásit

Udělala jsem svařák bez řebíčku a bez cukru. Jestli to tak půjde dál, udělám ho i bez vína! Holt, krušné časy za komunismu mě naučily vyjít s málem.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 21:38
- Nahlásit

Alexa
No, však já se nehádám, že ne. Ale to riziko je tam furt dost velké a jako kšeft se mi to zdá velmi hnusné. To je horší než být lichvářem u Home Creditu (nebo tak něco).

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 21:42
- Nahlásit

Vlčáčková
no já taky nééé, nic bližšího o tom nevím, jen co mi kdo řekne, ani si nedělám iluze, ale pořád si myslím, že by to bylo neekonomický a to je jediný na co všichni slyšej. v žádným případě to nechci obhajovat, ale myslím si že je pro pracovní malinu nebo ovčáka lepší prožít akční byť krátkej či kratší život než obíhat 10 let kolečko zavřenej v kleci a dostat se jednou za tejden an 10 minut ven

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 21:48
- Nahlásit

Alexa
On shání i labradory.
A je otázka, jak moc příjemný je život při výsviku u armády.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 22:16
- Nahlásit

Čus pipky, co děláte? Už se rozvádíte?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 22:19
- Nahlásit

Gerda
nééé, zrovna vybuchujou psi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 22:20
- Nahlásit

Maky a Trix
Jak jako vybuchujou?

<< 1 ... 6633 . 6634 . 6635 . 6636 . 6637 . 6638 . 6639 . 6640 . 6641 . 6642 . 6643 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání