Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6642 . 6643 . 6644 . 6645 . 6646 . 6647 . 6648 . 6649 . 6650 . 6651 . 6652 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:16
- Nahlásit

Alexa
vyjádřete se prosím, buď 17. 4. od 9.00 (termín Mělníka) nebo 9. 4. se mi zdá moc brzo to by pískali Součkovi. Nebo termín velikonční 23. 4. s jinejma rozhodčíma
No ono záleží i na Zlatovláskovi, aby mohl i on. protže já bych byla ráda, aby to figuroval on, měli by jsme výhodu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:17
- Nahlásit

davidkova renata
hezky a pravdivě napsaný
Alexa
Tak teď ještě ta kýla a trhání zubu ať to je všechno v poho
ono se neví, proč jí ta první praskla-kýla, měla ji malou, ted´ teda taky, ale to není takovej problém, ten zub bude o dost horší

impact
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:21 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Alexa
Protože jsem to měla blbě nastavený, ale tu hubu už podruhý, až jsem to přenastavila, otevřít nechtěla.

A tamty dvě byly z telefonu.

Však na to nekoukej, když se ti to nelíbí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:23
- Nahlásit

Baico
v Jílovým je šance získat další zkoušku, když se zadaří
právě.
Alexa

nicméně myslim,že klíčová bé zlatovláska..eště by moch jílový figurovat dyštak bambi,ale potřebujem eště jednoho asik..co ´třá honza,moch by?

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:24
- Nahlásit

davidkova renata
Alexa
nicméně myslim,že klíčová bé zlatovláska
Taky si myslím, že od něj se to bude všechno odvíjet.

impact
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:28
- Nahlásit

Furt taky.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:29 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
Baico
zlatovláska se přizpůsobí, bude ještě jeden figurant, už mi ho i menoval, páč mi řikal abych na Bambiho nespoléhala, že se nedostavil už na 2 akce letos. Honza by nemoch páč není ofiko tartovej fík. Tak se laskavě vyjádřete k termínu nebo je vám to fuk????? Toho jinýho rozhodčího vidím na Babora a Komárka a Schobera

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:30
- Nahlásit

impact
no vidíš že to de gdyž chceš

impact
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:30
- Nahlásit

Alexa

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:38
- Nahlásit

Brý ránko na pijánko všem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:39
- Nahlásit

impact
dělaj ty číncký nudle něco jinýho než se ceněj??? )))
Alexa
šiš tak to nefim s rozhotčíma! hele a proč to nemůžem šopnót na kvjeten???

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:41
- Nahlásit

Alexa
paní prosím tě, zapoměla sem na kterou veterinu sem to loni neposlala to oznámení o konání akce. Gdyž ho chci letos zase neposlat tak kam se to teda neposílá? Sem zapoměla pod který ústaf spadáte Břežany? Nebo kam? Gůgl mi to nechce prozradit

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:42
- Nahlásit

brezen2008
lucYnka XIII

hepybrzzzdeeejjjjj!!

Ad Mělník vs. Jílové - ano, je to složitý, že jedno je závod a tudíš čurina a dokonce po více dní a druhý je zas se šancí zápisu zkoušky..

Jako toho 17.4. je neděle, vložený závod, kam bych já sama ráda s Crysou a asi i Jirka s Dagmarou Buřtovou, tak to je v sobotu.
Takže já stihnu oboje. Jak "tréninkově" si sjet Mělník, tak druhý den nastoupit na závodo/zkoušku ZMT. Případně i s tou starotinou na T1.
Bohužel příjde o šanci si na mělníku zazávodit zbytek žumpy, který chce taky do Jílovýho stran závodu a hlavně případného zapsání zkoušky. Tedy Baico, Ghianika, Renáta, Alexa..

Jo a v Jílovym chci kousat na Jiříka!! né na žádnýho úpa cizího Honzeho.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:46
- Nahlásit

Crysa
úpa cizího Honzeho
bestak prej nemůžeš a von je bezva))))
jak jako stihneš voboje?? to tam nemusíš bejt celej víkent?? my jo! já to nechápu

impact
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:49
- Nahlásit

davidkova renata
Jo, třá se smějou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:53
- Nahlásit

lucynkastimčíslem
paníííí hepi brzdéj vám přejeu já a jedna minda

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:55
- Nahlásit

Crysa
davidkova renata
no můžu zkusit se optat Věrky essi by nemohli v květnu, ale mám obavu aby nebyla velká tráva. Fíkové budou 2 jeden Zlatovláska a jeden nějakej nevim jakej, domlovat to bééé Jirka tak mui v sobotu řeknem aby ho pozval ať si ho vyzkoušíme. akže 17. 4. vylučuju z užšího výběru. Co toho 9.4.??????

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:56
- Nahlásit

davidkova renata
jak jako stihneš voboje?? to tam nemusíš bejt celej víkent?? my jo! já to nechápu
jj, těm moooc dobrejm stačí den ba ne, já bych šla s Crysou do toho vloženýho závodu, kerej je pro malý děti a mladý psy do 3 let.
A tudíš bych stihla voboje, páč s paní Crysou béme mít v sobotu okolo druhý hotovo na Mělníku a bude mít dost času se vyspainkat aby druhý den byla připravená na další závodění

Alexa
Člen
- Nahlásit

Biluška
Krajská veterinární správa pro Středočeský kraj
Inspektorát Praha – západ
Na Drahách 313 , 252 41 , Dolní Břežany

a nezapomeň na Město

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Alexa
Co toho 9.4.??????
mi je to fuk..neni nějaký dlouhý sváteční volno aby lidi nejeli do džá?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:57
- Nahlásit

Alexa
jestli smím tak za mě a dastyho - 23.4 nejlépe

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:58
- Nahlásit

Crysa
páč s paní Crysou béme mít v sobotu okolo druhý hotovo na Mělníku a bude mít dost času se vyspainkat aby druhý den byla připravená na další závodění
no tak to di do prdele ale!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:58
- Nahlásit

Alexa
Co toho 9.4.??????
snad stihnu doladit stopy, poslušnost bychsme měli nějak dát a obranu taky na tu ZMT. Ale za dva měsíce by to snad mělo jít.
A ještě bych ten drhý den stihla zajet na výběrák do Roudnice vykoupit stánky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 11:00
- Nahlásit

Alexa
hele dyš to nepé,za sebe řikám,že radši jílový..

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 11:01
- Nahlásit

Alexa
Dík. Sem si myslela, že se to nehlásí do těch Břežan, ale nebyla sem si jistá. Na město to pochopitelně nenahlásím taky, ať je sranda

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 11:04
- Nahlásit

Alexa
Hele, já klidně půjdu i toho 9. dubna. Bajkonůr by mě odčuchat a navíc bude natěšenej po zimně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 11:07
- Nahlásit

jo 9.4 aháá tak sorry já myslela kvjeten,proto ta ppoznámka o dlouhým volnu
šiš to je brzooooooooooooooooo nemám ani Pocem asi..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 11:07
- Nahlásit

jestli si to odhlasujete,tak bych ráda s dastym na závod do jílového,datum se přizpůsobím i když ted jsem tejden moc necvičila

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 11:11
- Nahlásit

davidkova renata
šiš to je brzooooooooooooooooo
to budeš mít pěkně tejden před Mělníkem, jako trenink..
a brzo?? za dva měsíce??? voe ta čuba ale taky nebé čekat do 11 let než jí to někdo naučí

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 11:24
- Nahlásit

Tak já nevim, ráda bych stihla obě akce, i když sme jako závodník dost nerelevantní, chci jet hlavně jako divák, v Jílu bych ráda šla do vloženýho závodu, pokud zase bude. Přizpůsobim se svym rozhodnutim opravdickejm závodníkům. V mělníce by mohla bejt prča, byly bychom ubytovaný a měli kempink a společnej víkent, v jílovym zas máme nějakou šanci zlepšit si reputaci po podzimnim závodu s tou nulou na odložení za pochodu....maryje by možná mohla ukázat trošku zlepšenou chůzi u nohy....ale tu výstavu potom dáme, jo? Vezmem tam i kadeřnictví.

<< 1 ... 6642 . 6643 . 6644 . 6645 . 6646 . 6647 . 6648 . 6649 . 6650 . 6651 . 6652 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání