Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6642 . 6643 . 6644 . 6645 . 6646 . 6647 . 6648 . 6649 . 6650 . 6651 . 6652 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:25
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak že bych teda ten černej? Bude stejnej jako šusťák?
určitě nebude stejnej, už jen z toho titulu, že je to jinej materiál, jiná struktura, každá věc se jinak barví a barví se barvou, která není 100% stejná. Takže ne, nebude stejnej.
barvy v náhledu:

Atusch
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:27
- Nahlásit

Gerda
ano máš mě dobře, jen kdyby se nedělali všechny 4 varianty, tak bych unesla zařazení i do 1. skupiny

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:31
- Nahlásit

Gerda
Jasně. Koukla jsem se, stejně to budu mít zkreslené. Víš co? Tys říkala, že je to hezká kombinace - modrá, černá, šedá. Tak já dám na Tebe a nebudu nic měnit, zůstanu u toho.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:35
- Nahlásit

Atusch
všechny čtyři se dělat budou

Vlčáčková
je to kombinace hezká, decentní, nijak výrazná, můžeš se vyptat i od holek, co látku viděly, ochmataly si a zvolily.

Jen poznámka - pro Bajša_muše se střih malinko upraví, aby byl víc pánský, zřejmě dostane tedy úpravu v návrhu, zítra to se švadlou pořešíme.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:37
- Nahlásit

Gerda
víš něco vo bobanoj??

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:40
- Nahlásit

davidkova renata
nevim ještě, nevolala jsem hanciw, měla sem zas celý odpoledne implementační schůzi, zavolám jí cestou z párkingu.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:44
- Nahlásit

Gerda

U mě souhlasí všechno, děkuji mnohokráte )))

Tak asi se toho letního tábora v Mlíkoších zúčastním, v práci jsme dostali 5 dní jako volno na zotavenou - navíc k dovolené

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:46
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Tak asi se toho letního tábora v Mlíkoších zúčastním
s tim se počítá od začátku, jiných alternativ nebravši na mysl...

existuje tvar nebravši? To je dost hezký slovo, stejně jako hereby, to je mý oblíbený, vůbec ho neumim použít, ale je to super slovo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:49
- Nahlásit

Gerda
co je hereby?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:50
- Nahlásit

Ty Mlíkoše jsou od pondělka do pátku??????? To nebudu mít odvoz, kujva, teď na to koukám do plánu dovolenejch Teda v pátek by pro mě Vládik přijel až by jel z práce, ale v pondělí určo ne.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:52
- Nahlásit

Gerda

Hereby je něco jako herbář?

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:53
- Nahlásit

Gerda
nebravši podle mě může existovat. hereby je jako česky???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:55
- Nahlásit

Gerda
existuje tvar nebravši
v žumpě nepochybně))))))))))) co je kurwa hereby??

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:00
- Nahlásit

hereby jako tímto...tímto vám třá oznamujeme...výborný slovo, ale neumim ho použít, moc heský.

Joa vedle od fyfyjový sem ulovila mocinky krásný vídejo, už sem se emočně rozplynula v dojetí:

http://www.youtube.com/watch?v=oiGKWoJi5qM

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:00 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

heleťte ať máte víc vjecí na přemejšlení mám myšlenku v mlíkoších uďát ty zkoušky buď nároďák nebo pípo. Do nároďáku bych šla s Bárou do jedničky a s Alexou do zm, do pípa jenom s Bárou bud pípo 1 nebo A, podle toho jak bé čuchat. A protože je na zkoušky třá 5 čéků potřebuju buď ještě 3 nebo 4 spoluzkoušeče. U nároďáku nebrániči můžou do zzo, u pípa do béháčka. Tak přemejšlejte a rozmejšlejte páč je to třá nahlásit 3 měsíce předem. Jo a myslela sem že by se zkoušky mohly dělat v pátek a domu bysme jeli v sobotu dopol.

Gerda
dobře

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:01
- Nahlásit

Gerda
tak jako to si můžeš vzít jakékoliv anglické slovo. to neplatí!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:02
- Nahlásit

Alexa
já nejdu na nic..

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:03
- Nahlásit

davidkova renata
ani zm?????

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:03
- Nahlásit

Alexa
když natrénujem trošku líp to bh, možná bychom si to mohli ozkoušet....ale musim trvat na tom, aby se nestřílecí zkoušky či závody šly první, komplet s celou poslušností, střelby až pak.

makrel
proč to neplatí? Jen sem řekla, že se mi to slovo líbí, že je to super slovo....

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:07
- Nahlásit

Alexa
Bé tam aj zmmp? F tom případě bysem jela. Eventuelně se můžu zúčastnit i zkoušek zop,zzo či bh. I gdyž jsou mi v zásadě k prdu, ale zase spoustu lidí naseru . Essi tam bé zop,nebo ty další dvje tak mě zapiš s Nýnou,Bombónem a Texálem. Možná aj s malýma šelmyjema, ale to eště nevím, páč místo chůze u nohy poskakujou jak kozy Essi tam bude zmmp tak mě ještě nepiš, to bysem si musela rozmyslet, páč se stopama sme jaksi dost na štíru

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:10
- Nahlásit

zdaréc fšici!

Gerda
vše souhlasí, děkuji velmi

fšici
lidi, konečně budeme pomalu bydlet jak lidi! byli sme dnes v nejmenovaném švédském obchoďáku a utratili tam nehorázné prachy, čehož výsledkem je milijón krabic v pokoji a muš se šroubovákem luštící návody k montáži - moje pokusy o pomoc byly s despektem odmítnuty, což mi vůbec nevadí odpoledne se mi podařilo zaspat na cvičák, naštěstí jsem dorazila jen asi o deset minut pozdě, Bajšu to moc bavilo, asi tam příští týden pudu dvakrát

akorát su nasraná na osud, psala mi chovatelka, že jak měla Bajši ségra urvanej kolenní vaz, tak se sotva dala trochu dohromady a prozměnu si ten samý vaz urvala máma je to na pikaču, chovatelka má doma dvě čuby a teď obě chromý

Lola1
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:11
- Nahlásit

Gerda
vesta OK - souhlasí.

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:11
- Nahlásit

Biluška
ty woe jak to chodíš, když ti u chůze poskakujou kozy vedle nohy?????

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:16 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

letím domki jelimánci, nazdárek

edit:
Jo a eště sem chtěla říct, že Bobanoj je v relativním pořádku, pan dochtor ho prokouk, okontroloval, Boban má klidovej režim, ale už včera honil kočku a dnes kous hancuw, takže se uzdravuje.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:19
- Nahlásit

makrel
ty woe jak to chodíš, když ti u chůze poskakujou kozy vedle nohy?????
To víš, my bohatýrsky vyvinuté ženy to máme těžké

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:30
- Nahlásit

davítkojc jeden k vlčáčkový na svatbu:
http://www.youtube.com/watch?v=zse4LJK8OZ0

Biluška
když bé nároďák je možný zmmp, zzo, kdyby bylo pípo jen bh

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:32
- Nahlásit

Alexa
a zop ne? Ale tak mě je to celkem jedno, zop, zzo i bh mi přijdou naprosto stejné .Hlavně mi dej fčas vědět, ať stihnu urvat z vany řetízek od špuntu a udělat z něho stahovací obojek na piditexíčka

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:41
- Nahlásit

Zdar drásalky,

co řešíte?

Včera byl strašně strašný den. Krom tedy dobrých zpráv z veteriny

jela jsem ráno ke kámošce pro nějaký papíry. Ta velká křižovatka u Teska v Letňanech je uplně zavřená, že se dá ject jen k Tescu nebo na dálnici. Kaym myslíte že jsem potřebovala....samo že na druhou stranu. Musela jsem tedy kus po dálnici, samozřejmě bez dálniční známky. No nic dojela jsem. Pak jsem jela na živnostenský úřad. Sto let je na jednom místě. A co myslíte, byl tam......no nebyl!!! Kámoška mi tedy zjistila kde je. Dobrý. Již v tu dobu se mi chtělo pekelně čůrat. Dojela jsem na přestěhovaný živnostenský úřad. Mířím rovnou na záchody. A co myslíte.......z technických důvodů zavřeno. Včetně pánských i invalidních!!!!! Jela jsem teda do druhýho patra, kde byl živnostenský odbor, naproti kanceláři měly toalety samo zamčený. No nic. Řekla jsem paní co potřebuju a ta po mě chtěla maturitní vysvědčení, který jsem jako jediný dokument co?........no neměla. Doposlat mailem samozřejmě nemožno. pak jsem se té sympatické dámy optala, zda bych si u nich mohla odskočit. Co se stalo........s úsměvem mi sdělila, že na jejich záchod mě nepustí i přez to že jim veřejný nefungujou. No bejt chlap tak jí snad počůrám nohu!!! Nakonec jsem teda jela k doktorovi, který naštěstí nebyl daleko a tam už to teda klaplo jak mělo.
Potom už jen ty dobrý zprávy, který to teda všechno smetly

Tak jsem se vám tu pěkně vyslintala co

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:49
- Nahlásit

[b]Biluše[/b]
Čekám, že mě pošleš zase do prdele. Pokud tam už nejsem, nějak jsem ztratila přehled:
http://www.stream.cz/video/559099-vyuka-jezdeni-na -koni-na-szes-lanskroun

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2011 21:10
- Nahlásit

Vlčáčková
Čekám, že mě pošleš zase do prdele
cekas spravne a snad tam uz zustan, doufam, ze tam nebudes mit pripojeni
a paneboze! To je KRAVA co to je szes lanskroun?

<< 1 ... 6642 . 6643 . 6644 . 6645 . 6646 . 6647 . 6648 . 6649 . 6650 . 6651 . 6652 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání