Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6651 . 6652 . 6653 . 6654 . 6655 . 6656 . 6657 . 6658 . 6659 . 6660 . 6661 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:30
- Nahlásit

Atusch
mě neba ty happyendy

heleď to máme stejný, akorát mě v tomhle filmu přišlo že jako nějak tagle to fakt mohlo bejt...
Tak se mrkni i na Nějak se to komplikuje, není to zrovna špica, ale jestli máš ráda Streepovou... docela sranda. Milý pokoukání.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:31
- Nahlásit

Gerda
já taky asik nejedu, mám to stejně jako krysa a biluše
Biluška
paní. četla jsi tu sovu s tím 25.2.? myslíš, že to půjde?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:32
- Nahlásit

davidkova renata
90 60 90
u mě to sedí úplně přesně, když před každý číslo dáš jedničku.

Biluška
Do adržpachu nejedu a nejedu a nejedu
aspoň nebudeme mít vostudu s tvýma ošklivýma psama.

Atusch
přemlouvat je nebudem, Maky pojede, uvidíme, jestli Pavlii a Hancaw a domluvíme ubytko jen pro ty jasný lidi.

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:35
- Nahlásit

Gerda
ok, teď letím pryč, odpo sem hodím kde my jsme byli ubytování, což je samo jen návrh

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:36
- Nahlásit

Atusch

Určo dám přednost penzionu... A jestli ten nebude, tak nikam nejedu. Do kempu ani za nic, v životě jsem nebyla na veřejnejch záchodech ani ve škole. Mám z toho fóbii či co, prostě se toho štítim

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:39
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Určo dám přednost penzionu... A jestli ten nebude, tak nikam nejedu. Do kempu ani za nic,
můžeme mít pokoje vedle sebe..mám dost stejnej pohlet na vjec

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:41
- Nahlásit

Biluška
Gdyž vemu jenom Lilátko tak se zase poserete strachy vy...a gdyž tam budou lidi (a tam budou) tak se poseru strachy já
Nevím, jestli to máš úplně správně. Ale já bych se z Lilátka strachy asi neposrala. Nicméně z Tebe si nejsem tak jistá!

Proč mě tak bolí ta palice? Jestli já nejsem otrávená z kamen!!! Už nevím, fakt. Se to zhoršuje.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:42
- Nahlásit

davidkova renata
90 60 90
krát dva. Nebo možná spíš krát tři

kejtlin
Jo, pude

Gerda
aspoň nebudeme mít vostudu s tvýma ošklivýma psama.
Ostudu budete mít víc než velkou . Moji krásní a vychovaní pejsci by mohli lehce zvednout úroveň této nepovedené akce, ale jelikož nepojedou tak budete v pytli

FAkt se těším který kemp vás v sezoně ubytuje se štyryceti čoklama. Pak se těším na to, jak budou v tom kempu řvát matky samoživitelky, že jejich maloleté dieťa se těch čoklů bojí. Za každé guwno v okruhu čtyřiceti kilometrů budete zodpovědní vy. A čokly nigde nebudete moc pustit z vodítka, páč tam jsou FŠUDE lidi a ty budou pochopitelně řvát, že se těch čoklů bojí. Páč je rozdíl jít tam s jednou roztomilou malinkou šeltičkou a se smečkou vlčáků s Nánou v čele . Budete mít velmi pěkný výlet a my se vám s Makrel vůbec nebudeme smát

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:43
- Nahlásit

davidkova renata

Tak to sem nevjeděla, drahá kolegyně ))) O záchodech v práci bych ti mohla vyprávět horory, ale pochybuju, že by byl zájem... nechápu, že na ŽENSKÝCH záchodech může bejt TAK zaděláno!!! Ať je to krev nebo hovna nebo nespláchnutý papíry!!! A to je na dveřích napsaný upozornění, aby se dámy podívaly do mísy než odejdou z WC... A sme zasejc u hovna

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:47 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
davidkova renata
Vy dvě útlocitný. Už jste někdy viděly záchody v Egyptě a v Rusku? Tak to pořád není nic proti záchodům v Tibetu. A úplně nejhorší záchod, který jsem kdy viděla, byl u hliněné armády. Betonová nakloněná rovina s korýtkem do příkopa k silnici za budkou, kde byly tři tyhle "rýhy" vedle sebe bez jakýchkoliv zástěn mezi sebou a k mužům s zástěnou do výše ramen. Na tom betonu byly exkrementy minimálně týden staré a o té škarpě od silnice ani nemluvím. Mám podezření, že o úklid se tam starala výhradně gravitace, která ovšem velmi těžce bojovala s pevností a pružností materiálu. A jak nádherně se to tam rozstřikovalo. Nehledě na to, že tam člověk šel přes žluté "loužičky", které tak nějak obtekly ty pevné částice a jako správná voda se cestou nejmenšího odporu rozšířily i do jiného, než kýženého směru. Takže ten nasírací fakt, že se k záchodu muselo projít přes bahno a louži se na zpáteční cestě jevilo vskutku jako boží prozřetelnost.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:49
- Nahlásit

Vlčáčková

Gratuluji k tvým cizokrajně záchodovým zážitkům )))))))))) Si to s radostí nechám ujít

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:50
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Si to s radostí nechám ujít
To pak ovšem nemáš žádné exotické zážitky z exotických zemí.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:52
- Nahlásit

Vlčáčková
nemáš žádné exotické zážitky z exotických zemí

Děkuji za upozornění

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:59
- Nahlásit

Čau drahé, nestíham vás dočíst, dostala sem se jenom k tomu videu s koněm který si v práci samoz. nepustim, ale umim si ho asi představit... a mimo smutné rezignace žádný emoce. Byla jsem svědkem prasáckýho ježdění a chování ke koním mockrát, už příliš mockrát. Velmi hrubý ježdění je bohužel úplně běžný, ne-li standart. A nejhorší na tom je, že čim větší, víc profi stáje, tim horší chování. Ne v tom duchu jak si představuju na videu - prostá prasečárna za použití veškeré síly, ale promakanější. A rozhodně nejsou tak blbý, aby se při tom nechali natočit! Co se skutečně skrejvá za výbornejma výsledkama na parkurech u nejlepších jezdců... darmo mluvit. Člověk jenom vidí ten výsledek - kůň kterej by se radši zabil než aby shodil skok... smutná, přesmutná rezignace

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:04
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová Vcelku není zač.

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:06
- Nahlásit

MILÉ PLÁNOVAČKY

zde jsou již propozice a přihlášky na Štěského voříška 2011!!
http://www.zkosteti.tix.cz/11/stetsky-vorisek-2011 /9/propozice-a-prihlasky

Tak můžete dál plánovat a organizovat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:07
- Nahlásit

Crysa
hele plánovačko,vemeš zejtra ryngosako???
propozice du přeposlat na patřičná místa)))

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:09
- Nahlásit

Biluška
Budete mít velmi pěkný výlet a my se vám s Makrel vůbec nebudeme smát
to se smát nemusíte, neb výlet bude orpavdu velmi pěkný, vypadá to totiž na velmi skromnou účast, v poctatě pojedem jen s Atuš a Maky naši pejsci jsou velmi rozmilí a všem se budou líbit.

Vlčáčková
no tak zážitek bezvadňáckej, zřejmě bych při výletu do číny vůbec nejedla, aby se mi nechtělo. Stejný zážitek vyprávěla známá ze šaolinskýho chrámu. Nasráno úplně stejně a bez zástěn.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:09
- Nahlásit

Biluška

proto se můžeš těšit k nám do Južních Čech, tady je guwen, že se tu ty vaše stratěj a ludí nepotkáš, bo do přírody nechoděj. Rači jedou do Vaňofky bo nafštíví akvapalas, páč to je je pro velkolidi

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:11
- Nahlásit

Gerda
Taky jsem byla očkovaná na všechny druhy žloutenky, které šly očkovat. Přece nepřijedu z Číny žlutá, ne?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:13
- Nahlásit

Gerda
fakt jenom tak málo? To nemůžeme jet někam, kam to mám z Brna blíž?

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:14
- Nahlásit

davidkova renata
to bych asi mohla, co? Stavím se pro něj teď a nebo ráno, kouknu kdo je v práci

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:14
- Nahlásit

cus zeny,
budu muset vylezt z postele a jit do civilizace ( rozumej Tesca) aspon pro rohliky. dosli zasoby a mam hlat A chci si udelat k obidku rizoto a nemam syr buu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:15
- Nahlásit

Maky a Trix
Přesně, třeba do Omic.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:16
- Nahlásit

Crysa
davidkova renata
Pošlete to i do těch outulků, odkud bychom vzali nějaký ty smradlavý vořechy a vejstafku.

Maryje pude teda do fen nad 40 cm, eště bych si tam vybrala nějakýho čokla k ní, aby soutěžili o nejkrásnější pár.

Pumpa
kdyžtak lidi vystřílej, voni sou z nich fakt na větvi.

Vlčáčková
fuj, eště i ta břišní tyfus bych se nechala očkovat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:17
- Nahlásit

Maky a Trix
To nemůžeme jet někam, kam to mám z Brna blíž?
Tímto je tedy na bíledni, že jedem s Atuší sami ))) A budeme mít krásný výlet s hodnými, milými a krásnými pejsky )))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:17
- Nahlásit

Vlčáčková
Vy dvě útlocitný
to jako jo))) su veeeeelmi veeeelmi rozmazlená a jistej(téměř fšecky) druch bordelu prostě nedám..radši nikam nepojedu.Nejhorší hajzl sem viděla v Bulharsku,tureckej..nesrala sem 14 dní a přijela dom jak pytel hoven.-))))) eště předtim mi ale ještě na slovencku spadly cestou tam máry do též tureckého hajzlu neb jsem je pašovala ve vložce..bohužel jsem je tam nemohla nechat..vůbec si tak nějak myslim,že nejlepčí je to stejnak doma))))))
bonc
Co se skutečně skrejvá za výbornejma výsledkama na parkurech u nejlepších jezdců... darmo mluvit.
dopln si tam místo koní psy a máš to dost nastejno..neřikám,že všichni ale...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:19
- Nahlásit

Gerda
Pošlete to i do těch outulků
f poho...poslala sem to dežaví jaxem jí to slíbila.

du asi ven ale sere mi to bo uš nejni jaro

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:21
- Nahlásit

davidkova renata

hm, tady už i mrdkaří... mokrá, mrholivá mrdka.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:26
- Nahlásit

davidkova renata
Já nejdu, bo tu je venku velmi vlchko Ale fakt velmi Se sem vrací to moře, nebo co

eště předtim mi ale ještě na slovencku spadly cestou tam máry do též tureckého hajzlu neb jsem je pašovala ve vložce..
Jaks ji vytáhla? Tos tam jako sáhla? Jako rukou? Fůůůůůůůůůůůůůůjjjjjjj

Pumpa
proto se můžeš těšit k nám do Južních Čech, tady je guwen, že se tu ty vaše stratěj a ludí nepotkáš, bo do přírody nechoděj. Rači jedou do Vaňofky bo nafštíví akvapalas, páč to je je pro velkolidi
Tento kraj je mi tedy velmi sympatický, pokud mi zaručíš, že celý víkent nepotkám člověka (krom žumpáků teda, s těma se srovnám ) tak asi přijedu. Možná. Gdyž budu mít hlídání na velkosaň a velkokoně. Gdyž nebudu tak nepojedu, páč fšechny naráz do auta nedostanu. A gdyž se mi ten víkend tam nebude krýt s žádnou akcí. Páč volno mám akorát do konce března, pak začíná sezona a další volný víkend mám tuším někdy v srpnu

<< 1 ... 6651 . 6652 . 6653 . 6654 . 6655 . 6656 . 6657 . 6658 . 6659 . 6660 . 6661 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání