| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:25
- Nahlásit
Vlčáčkováneee!byl naprosto v pohode!a nechapu proc doktorka odmitla udelat pitvu!a jeste kamosku vyhodila,ze se v tom nema rejpat a ma to nechat tak!no zitra jsem v praci celej den a celou noc,tak si pro ni jdu,at neni sama,jeste aby si hodila maslu ty vole!
|
impact
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
Děkuju. Snažím se teď fotit tak, aby to k něčemu vypadalo..
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
zuzanarosakovaje to hrozny,jeji pes dostal sok a uz se z toho neprobral!a jeste ten manzel,ja myslela,ze ho za tyden pujdu navstivit domu,pac uz mel za tyden jit,a nejlepsi je na tom to,ze doktori odmitli pitvu,hlavne ze pricina umrti je neznama!zvlastni ne
to nejde, to nemůžou odmítnout! musí hned kámoška dát trestní oznámení a pak naříději pitvu. Doktoři jsou zmrdi! a ten pes umřel šokem z toho, že umřel ten pán?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:26
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak s sebou ta zrcadla na venčení neber a budeš mít klid.
musim mít asik s sebou pudřenku se zrcátkem, ne? co dyby?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:27
- Nahlásit
Vlčáčkovádoktorks,jrho osetrujici jirku servala,rvala na ni a jeste byla sprosta a rekla ji,ze za pitvu zaplati 35 000kc.,coz je blbost nejvetsi,dneska jirka volala na fakultku do ostravy na pitevnu a rekli ji ze to neni pravda,ze se nic nbeplati,spise ji chteli zavrit hubu!ty vole co se deje posledni dobou!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:27
- Nahlásit
zuzanarosakova
musim mít asik s sebou pudřenku se zrcátkem, ne? co dyby?
no dyk to řikám!!! dyš se dííííívám na sebe.taxe musíííím pochválit ))))))))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:29
- Nahlásit
davidkova renata
no dyk to řikám!!! dyš se dííííívám na sebe.taxe musíííím pochválit))))))))
no bodejť!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:29
- Nahlásit
zuzanarosakovano asik jo ji rikam,bez dat trestni oznameni!!!proste pitva se musi udelat,ale pry jak doktorka rekne ne tak s tim prej nic nemuzou delat jsem z toho jako dost v soku!!jo doktori jsou zmrdi to mi povidej!!ja nevim,ale dorina asi z toho soku s efakt vyvratila,myslis,ze pes citi,ze je po jeho panovy?
edit
vy jste magori s tema zrcadlama!!jedinej demon jsem ja kdyz cumim do zrcadla a ptam se te cizi pani co na me cumi co chce?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:30
- Nahlásit
Vy mate dnes temata. Ja se cpu pomelem a minule jsem se po nem posrala asi budu mit taky strasidelnou noc.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:30
- Nahlásit
zuzanarosakova
musim mít asik s sebou pudřenku se zrcátkem, ne?
Neslyšelas hally000, že stačí mít zrcátko zakryté? No. Už vidím toho démona, jak vyleze ze zrcadla, profrčí pudrem a pak bude za Tebou dělat tlustou skorobílou čáru. By sis takhle mohla objet tenisovej kurt! Bezpracně.
S těma démonama by se možná dalo všelijak pracovat!
impact
Není zač. Máš pro to asi cit.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:31
- Nahlásit
nemethova5
ja nevim,ale dorina asi z toho soku s efakt vyvratila,myslis,ze pes citi,ze je po jeho panovy?
podle mě spíš cítí to co prožívá panička, která je s nim. Může nějak cejtit, že pán umřel, ale aby ho z toho kleplo, to mi přijde divný. Spíš ňákej infarkt nebo tak, ne ?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:32
- Nahlásit
lucYnka XIII
Tak jestli jbat strašíš v noci Ty, řekni jí, símtě, co po ní chceš. Ať se nemusí zbytečně z tý ložnice stěhovat na ten gauč, kde se blbě spí.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:32
- Nahlásit
lucYnka XIIIpomelo je vynikajici ja nastesti v pohode!tak at celou noc nestravite v one komurce jak ja v patek celej den!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:33
- Nahlásit
zuzanarosakovanevim,fakt nevim,akorat jak rikam,prisla o vsechno,tak ji musim hlidat sice ne furt,at si neco neudela,pac uz nema pro co zit.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
minule jsem se po nem posrala asi budu mit taky strasidelnou noc.
taxe hlavně přitom nepozoruj v zrcadle
|
lucYnka XIII
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
řekni jí, símtě, co po ní chceš.
penize co jine bych mohla chtit
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
taky bych si dala pomelo, ale nemám, ani grep. musím si zítra koupit, jestli neumřu do rána na rýmu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:34
- Nahlásit
nemethova5
Heleď, má ta doktorka nějakého šéfa? Rychle na něj. A taky bych zavolala LOK a sámo ty policajty. Hlavně by ho měli nějak zajistit, aby ta doktorka něco neudělala. Jak to, že na ní řve sprostě? Co to jako je?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:35
- Nahlásit
makrel
essi máš dithiaden vem si jeden na noc a ráno je rýma o mnoho lepší případně úplně pryč-je to ozkoušený
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
aby ta doktorka něco neudělala
dyš já hlavně nechápu proč?!jakej na tom může mít proboha zájem??
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
penize co jine bych mohla chtit
Hele a můžu jít příště s Tebou? Jinak tajemství: ona se přitom nemůže zeptat, tak to musíme říct samy od sebe.
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
fakt? to bych neřekla, on zmenšuje otok sliznice při alergii, ale že to funguje i na normál rýmu? podívám se, jestli má pes. já nemám určitě.
|
lucYnka XIII
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
taxe hlavně přitom nepozoruj v zrcadle
ty ses blba. Nahodou tu zadne zrcadla nemam, jen takove ty dlazdice zrcadlove, ktere mi nema kdo namontovat tak jsou zabalene na skrini a kus strepu prilepeneho na skrin v predsini.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
no dyk to řikám!!! dyš se dííííívám na sebe.taxe musíííím pochválit))))))))
jbat
hele nestraší tě něco podobnýho????
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:37
- Nahlásit
davidkova renata
dyš já hlavně nechápu proč?!jakej na tom může mít proboha zájem??
Něco posrala. Dala mu jiný prášky, nevyšetřila ho na něco nebo tak.
|
lucYnka XIII
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
Hele a můžu jít příště s Tebou?
Ne ty nejses dost strasidelna, tebe by se nikdo nelek. A jeste bych se s tebou musela delit. Nic nebude
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Alexa
hele nestraší tě něco podobnýho????
twe co to jako je? ))))))))))))))))))) má to blechy?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:38
- Nahlásit
davidkova renatabo jsou to kurvy pani a jde evidentne videt ze tam neco zapinkali!jenze vis jak to je mezi doktorama?ruka ruku meje a nebylo tam nic v poradku kdyz srali na pacienty,ani napit jim nedali proste nic a pacienti prikurtovani tak,ze meli otoky na rukach!!!ma i fotky!!
Vlčáčkováurco ma, primar je taky takova p.ča!!!!!takze ja si nadeje vubec nedelam!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:38 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Vlčáčková
Něco posrala. Dala mu jiný prášky, nevyšetřila ho na něco nebo tak.
no to jo..já nevěděla,že k ní třá chodil s něčim nebo tak..sem jako myslela,že je jako já a u dochtora nebyl asi 20 let..podle sebe soudim tebe..
jo von byl v nemocnici????
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 19:40
- Nahlásit
Lanškroun už je v TV ve vzprávách.
|