| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:55
- Nahlásit
no tak to byl desencký,to je jasný
davidkova renata
ty si debil, však píšu, že jsem se ho NEBÁLA! mít v noci v pokoji Rudu, strachy bych se posrala!!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:55
- Nahlásit
Gerda
mám jakousi obsedantně kompulzivní poruchu a najednou třá musim uklidit, páč mi přijde, že už je to nesnesitelnej bordel. Při mytí třetího šupliku plechové skříńky mě to přestalo bavit
mam stejnou poruchu, obcas se pustim do sileneho zevrubneho gruntovani, vytvorim kolem strasnej binec a tak v polovine me to prestane bavit a pak si strasne vycitam, ze jsem se do toho poustela, ale dodelat to vetsinou musim a i s tim vyhazovanim mam poruchu, casto neco vyhodim a pak to jdu lovit z kontejneru, protoze je mi to lito
A ted jsem spoluzorganizovala akci pro sirotky ze Senegalu a jak se to blizi, tak me to vic a vic sere a vubec se mi tam uz nechce
a nejraci bych se nekam schovala. A rikam si, ze uz to bylo naposled...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:57
- Nahlásit
jbat
Spíš sama,nebo s chlapem? Mívám noční můry docela často, mě teda pomáhá gdyž spím Mášenkovi v náručí. Doslova. Pak nepřijdou. Jak spím sama (hlavně když je úplně pryč, třá když jezdíval na služebku, ale stačí i když spí prostě na druhé straně postele) tak přijdou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:58
- Nahlásit
Biluška
tady kousek od nás jedný ženský v baráku tekla voda ze zdí
To mi tekla taky.Při každý větší bouřce . Pomohlo udělat izolaci
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
jbat
fuuuj, to je divný a nechutný s tim zrcadlem!!! se bojim jít te´dka do lesa! sem to chtěla rozebrat psychologicky, ale moc se toho bojim, du rači vod toho!
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Gerda
tak čumim na mapu a jako na mapě to vypadá jak nějaký futuristický mimozemský operační středisko, silnice dokulata a všechno je nějaký zacyklený
No pojedu asik jako od letiště, vemu to zadem, u letiště se napojím na tu rychlostku od Slanýho, koukám že na 23.km na sjezdu sjedu tím posledním sjezdem a pak pojedu asi kilák a půl nějakou Rozvadovskou spojkou a druhym možnym sjezdem to vidím do prava do toho zacyklenýho sídliště.. a tam asi budu úpa jako v řiti, nebo nechm auto u benziny kterou tam najdu a začnu pobíhat a dohledávat pješky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:59
- Nahlásit
leyenda
tak to máme dvojkompulzi, sem ráda, že to má i takovej slušnej člověk jako vy!
A ted jsem spoluzorganizovala akci pro sirotky ze Senegalu a jak se to blizi, tak me to vic a vic sere a vubec se mi tam uz nechce
a jak dopadli vaši tibeťánci? Nebo kde jste to byli učit sirotky? A co ti hudební romosousedi? A jak to s váma vypadá letos na náfštěvu čech? Neklapl by srpen? na tábor v mlíkoších?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:00
- Nahlásit
Biluška
Spíš sama,nebo s chlapem? Mívám noční můry docela často, mě teda pomáhá gdyž spím Mášenkovi v náručí. Doslova. Pak nepřijdou. Jak spím sama (hlavně když je úplně pryč, třá když jezdíval na služebku, ale stačí i když spí prostě na druhé straně postele) tak přijdou
já se zas v noci děsně bojim manžela, hrozně se pohybuje a drmolí, jak kdyby ho posedl dábel. Nejvíc mi pomáhá, když spim s psama..
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:02
- Nahlásit
lucYnka XIII
trva tvoje segra na cistogrevnym NO.
asi chce čistokrevnýho no, jak mám ty psy nemocný s nohama, tak se bojí a chce si fakt pečlivě vybrat a vidět rodiče a tak..
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:03
- Nahlásit
jbat
blby je, kdyz te to ted desi. Ja vidam tady v baraku 2 postavy, kdyz vubec nespim, podotykam, ze nepiju a nefetuju. Se jich teda nebojim, naopak mam pocit jako ze je to dobre, ze tu jsou. Nikdo mi to neveri. Akorat nejstarsi holka mi rekla, ze je taky videla. Ale nevim, ona je namesicna, tra se ji jen neco zdalo. Nebo mi chce udelat radost, jako ze nejsem blazen.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:04
- Nahlásit
lucYnka XIII
jo a taky ho chce až duben květen, tyhle jsou už asi k odběru, ne?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:04
- Nahlásit
Biluška
Spíš sama,nebo s chlapem?
S chlapem. Ale v náručí neumím spát, potřebuju prostor, ne aby mi někdo funěl do ucha... To už snad radši ty můry... ale zkusit to můžu. ten bude čumět.
zuzanarosakova
sem to chtěla rozebrat psychologicky, ale moc se toho bojim, du rači vod toho!
srabe. nechutný to ale je...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:05
- Nahlásit
leyenda
blby je, kdyz te to ted desi. Ja vidam tady v baraku 2 postavy, kdyz vubec nespim, podotykam, ze nepiju a nefetuju. Se jich teda nebojim, naopak mam pocit jako ze je to dobre, ze tu jsou. Nikdo mi to neveri. Akorat nejstarsi holka mi rekla, ze je taky videla. Ale nevim, ona je namesicna, tra se ji jen neco zdalo. Nebo mi chce udelat radost, jako ze nejsem blazen.
hej tak to ne, dyk to je příšerný! a kdo to jako jeee??? já se bojim strašně!
ALL
du ven, nepište a děte se radši vysrat!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:05
- Nahlásit
Crysa
Najdi si ulici Jeremiášovu, pokud pojedeš od barandovskýho mostu, pojedeš tam ulicí Radlickou nahoru, nahoru až k nákupnímu centrumu, Galerie Butovice, tam z Radlické zahneš doleva na Jeremiášku, na Jeremiášce doprava na Archeologickou, je to tam jednosměrný, takže v Archeologický doprava na Zázvorkovou, vracíš se zpět na Archeologickou a máš metro Lužiny po levé ruce. Tam už jsou parkovišťata, aby ses zapíchla. A tam tě čekáme. Parkujeme u toho mostíku - dvě tlusté čárky nad sebou u nápisu ulice Brdičkova.
http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s@ssq=archeo logick%C3%A1%201@sss=1@ssp=132857448_135792896_132 870168_135804472@x=132868480@y=135800064@z=16
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:07
- Nahlásit
leyenda
Ale nevim, ona je namesicna, tra se ji jen neco zdalo. Nebo mi chce udelat radost, jako ze nejsem blazen.
to je to, ta postava, třeba říkejme duch, mě neděsil.
ale ty sny jsou asi něco jinýho než zjevení ducha, to má asi jiný základy... nevím, nejsem psycholog, ale tak nějak si myslím, že je to něco jinýho.
a děsí mě to tak strašně, že bych po probuzení opravdu nejradši ječela, ale nejde to, ani mluvit.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:07
- Nahlásit
jbat
Ty se odstěhuješ z místa, kde se Ti nějakej hezkej chlap, kterýho se navíc nebojíš, postupně přibližuje k posteli? Si blbá?
A jak vypadá ten v tom zrcadle?
all
JInak Vás tedy v souvislosti s nadpřirozenem chci upozornit, že tam, kam Vás zve Pumpa mi v 1. patře zvenku přešly kroky po svislé stěně.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:10
- Nahlásit
jbat
U nás straší Kvjetoš. Vím, že tady z něho mají fšichni legraci, ale on tu fakt straší. Někdy je hodnej a to na mě akorát čumí na půdě. Ale někdy se bůhvíproč nasere a to pak mlátí dveřma, rozhazuje věci a tak. Napřed jsem se ho děsně bála. Pak mi jednou zabouchl dveře na půdu před nosem a to mě nasral. Sem na něho řvala. NOrmálně jsem ho dořvala jako každýho jinýho samečka. Řekla sem mu, že barák je včil můj, že jsem ho koupila, to že se mu to nelíbí je jeho věc a že tu může klidně bydlet, ale bude se chovat slušně a essi se nebude chovat slušně tak potáhne a že to s těma dveřma bylo naposled. Ke konci řeči, jak mě opouštěl ten největší fstek tak jsem si začala připadat jak magor jak tu tak stojím na schodech a řvu do tmy . Ale zabralo to, včil už dělá bordel málokdy a zeď taky konečně přestal polívat
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:11
- Nahlásit
jj, tak si myslím že bych to mohla najít, už jsme si udělala přes printscreen dvě tahákový mapky a zaškrtala všechny důželitý odbočky a asik vím. V nejhorším přijedu dýl, páč nemám ani komu zavolat ale zas u mě se z pozdního nástupu asi zas až tak úpa střílet nebude
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:12
- Nahlásit
Vlčáčková
kde se Ti nějakej hezkej chlap
on nebyl hezkej, nebo nevim, neviděla jsme mu do obličeje. nikdy. vole.
A jak vypadá ten v tom zrcadle?
nevím, jestli je to chlap, nebo baba. vypadá jak po vyléčení popálenin, tmavé oči a úzké rty a ne přímo zjizvený ksicht, ale bez vlasů, světlý, vypadá fakt jak po požáru nebo nemoci. a dívá se strašně zle, fakt hrozně.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:13
- Nahlásit
jbat
Jak dlouho už bydlíte v tom bytě? Tam nejste nijak čerstvě, ne?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:14
- Nahlásit
Biluška
Ke konci řeči, jak mě opouštěl ten největší fstek tak jsem si začala připadat jak magor jak tu tak stojím na schodech a řvu do tmy . Ale zabralo to, včil už dělá bordel málokdy a zeď taky
to je to, tys byla vzhůru a mohla jsi mluvit.
já to ale mám ve snu, kde záladní věci nefungujou, nejde se schovat ani pohnout ani mluvit. o to je to děsivější.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:15
- Nahlásit
jbat
No tak to je Kruger.
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
tak jedu čuchat, pro ringo, sehnat hoblovky do rozbahněnýho Crysího výběhu a zaplatit zas nějaký ty kurvy růžový složenkovitý :-/
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
Gerda
tak to máme dvojkompulzi, sem ráda
jj, me taky tesi, ze to nemam sama
tibetanci az v roce 2013, letos nepalcatka
hudebni romosousedi se poodstehovali pod most do vedlejsi vesnice, protoze tady byli strasne nechraneni proti mistralu
s Cechama to vidim blede, mozna letadlem na otocku videt mamku, ale jeste to zavisi na Anince, jestli ji vezmou do letni skoly baletu, to se dozvime koncem unora
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
jbat
za mnou chodila babička, když umřela asi 10 let potom, něco říkala a ukazovala k sobě rukou, nevěděla jsem co chce, mám kamaráda, který se tím zabejvá, zcela vážně a byl u mě doma, řekl, že u nás je hodně duchů, něco tak zaříkával, mě se chtělo hrozně smát, radši jsem šla pryč, ale od tý doby babička nepřišla a kroky na půdě už nejsou tak častý, bud= je to náhoda, nebo to k něčemu bylo.
Biluška
Kvjetoš ted´ polejvá zed´ mě v obýváku
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:16
- Nahlásit
Biluška
Jak dlouho už bydlíte v tom bytě? Tam nejste nijak čerstvě, ne?
jsme, přestěhovali jsme se, bydlíme tam od konce ledna.
já si tam celkově neumím zvyknout, necítím se tam dobře.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:17
- Nahlásit
kejtlin
Kvjetoš ted´ polejvá zed´ mě v obýváku a mě strop na hajzlu
|
lucYnka XIII
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
jj tyhle jsou k odberu ted
jasne to chapu, tak preju stastnou ruku
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
jbat
me se jednu dobu často zdálo, že jsem někde nahatá, nebo jen ve spoďárech a nebo zas že potřebuju před něčím utýct a nefungujou vůbec nohy, jako kdybych se nemohla hnout z místa a tak moc jsem se snažila utýct, že jsem se budila propocená a utahaná jak kdybych složila vagon uhlí.
Zkus hulit jinej model, třá to bude lepčí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:18
- Nahlásit
jbat
necítím se tam dobře.
tak to je možná tím, že se tam necejtíš, zkus přestěhovat nábytek v ložnici, tak jak se to líbí tobě, nebo přeorganizovat byt
|