Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6651 . 6652 . 6653 . 6654 . 6655 . 6656 . 6657 . 6658 . 6659 . 6660 . 6661 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:19
- Nahlásit

jbat
Moje nejděsivější sny jsou, když chci vytočit 158 a ono to nejde. A tuhle se mi to stalo doopravdy!!! To bylo peklo.
Pak mě děsí sny, kdy jedu autem a taky to auto nejede a mě něco honí nebo já honím. Tak to je taky trošku o vzteku.
Ale co se mi jednou zdálo - to jsem si málem cvrkla: zdálo se mi, že klečím u postele a pod sebou na tý posteli, pod břichem, mám plyšovou hračku. A nade mnou stojí tyranosaurus a hledá mě, aby mě sežral. Čuchá kolem mě a po mě a chytil toho plyšáka a mydlil s ním. Plyšák mi rytmicky narážel do žaludku a po ruce se mi rozlévalo slizsko, jak mě ten tyranosaurus olizoval. Hrůzou jsem se probudila .... a co necítím? Slizsko na olizované ruce a plyšáka, který mi rytmicky naráží do žaludku!!! A ona mě olizovala Bekynka. Tak to byla, holka, málem bez paničky, páč jsem byla velmi malý krůček od mozkové mrtvice.

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:20
- Nahlásit

Vlčáčková
Moje nejděsivější sny jsou, když chci vytočit 158 a ono to nejde. A tuhle se mi to stalo doopravdy!!! To bylo peklo.
tak to se mi taky párkrát zdálo. hnusný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:20
- Nahlásit

twe to je schýza tadyk)))))))))))))))))))))))
Crysa
me se jednu dobu často zdálo, že jsem někde nahatá, nebo jen ve spodárech ,
byla tam vlasta s gusem???

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:21
- Nahlásit

Crysa
Zkus hulit jinej model, třá to bude lepčí

zkusím.

Biluška
Člen
- Nahlásit

jbat
jsme, přestěhovali jsme se, bydlíme tam od konce ledna.
já si tam celkově neumím zvyknout, necítím se tam dobře.

Aha. To je bubý. Zkus tam udělat nějaké jenom svoje úpravy. Vyměnit závěsy, přestavět nábytek, dát tam kytky...prostě tomu dát najevo, že teď je to tady tvoje. Možná to nepomůže, ale zkusila bych to. Když nic jiného tak se aspoň budeš cítit příjemněji.

já to ale mám ve snu, kde záladní věci nefungujou, nejde se schovat ani pohnout ani mluvit. o to je to děsivější.
Kdysi jsem kdesi četla, že když ve snu potřebuješ utíkat a nejde to tak si máš kleknout na kolena a utéct po čtyřech. Prý to fakt funguje. Nevím, mě se utíkací sny nezdávají. Zkus to. Mluvit jako mluvit nemusíš, podle mě si stačí myslet. Tyhlety obludy určitě umí číst myšlenky . Se jí prostě v mysli zeptej co po tobě chce.

kejtlin
Kvjetoš ted´ polejvá zed´ mě v obýváku
Jo, on rád jezdí na výlety . Je takový zcestovalý

leyenda
Člen
- Nahlásit

jbat
no to je prave to hrozny, ze v tom snu jsi vydana na pospas, nemuzes se branit, nefunguje nic, co bys normalne udelala
kdyz jsi vzhuru neni to tak desivy, protoze muzes reagovat.
Ja teda ani nijak nereaguju, protoze se jich nebojim, rikam si jen neblbni, nikdo tu neni. Ale je, vidim je.

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:22
- Nahlásit

davidkova renata
byla tam vlasta s gusem???
woe já uš radši jedu, nebo taky ještě přidáš ty svoje sny a pak to tu zavřou za veřejný pohoršení a kažení mravní výchovy mládeže

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:24
- Nahlásit

Crysa
tak ti zejtra dám telefén a můžeš volat po libosti, bestak ti nebudu umět říct, co máš fčil dělat, ale neboj, klidně volej.

jbat
máš v bytu možnost zkusit spát jinde? Třeba v obýváku? Vyzkoušet, jestli se to táhne celym bytem, nebo jestli to má souvislost jen u místěnim postele? třeba mě se v novym bytě spí od začátku skvěle a vůbec se tam nebojim, i mařena si hned lehla tam, kde sem si myslela, že by mohla bejt, taky jí to tam neni nepříjemný, ale zkusila sem si spát v obýváku a to mi příjemný neni....zkus zaspat jinde, kdyby se to táhlo celym bytem, můžeš pak zkoušet různý babský rady krs byliny, a tak...

leyenda
tibetanci az v roce 2013, letos nepalcatka
jooooo nepálčata vlastně - pani, vy mě prostě ale vopravdu musíte z toho nepálu přivézt korálky, prosimvás! A jak budete cestovat, prosimvás vozte mi korálky, do sbírky, kterou sem začala tvořit v roce 2002...mám už hodně korálkůch a nejpokladovější sou od hanciw z papui a aky mám z expa z číny...

s Cechama to vidim blede, mozna letadlem na otocku videt mamku, ale jeste to zavisi na Anince, jestli ji vezmou do letni skoly baletu, to se dozvime koncem unora
Už na to myslim od loňskýho léta, že bych se vám ráda vnutila na otočku letadlem na vejkend na jižní svahy pokrytý lavendrem...ach jo, krááása!

leyenda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:28
- Nahlásit

Gerda
jaky koralky, pani? Jako jednotlivy koralky nebo naramky nebo na krk? Budu na to myslet a odevsad vam naky privezu.
Ten vikend domluvime

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:30
- Nahlásit

leyenda
Jako jednotlivy koralky nebo naramky nebo na krk?
korálky náramky nebo jakýkoli navlečený, ale nejraději jen na ruku, stejnak je nenosim, ale mám je na výstavce korálků...a pak taky ještě pohledy, pohledy taky sbírám a pak se nad těma krajinama dojímám....Od hanciw mám i z madagaskaru, mám z japonska, z australska, san franciska, thajska, vietnamu...ze spousty zemí, ale musí to bejt pohled poslanej, i když se počítá i přivezenej )

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:32
- Nahlásit

já taky sbírám pohledy psů, bohužel co jsem měla z ciziny a vlastně všechny mi vzala v roce 2002 voda, tak jsem si založila nově sbírku

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:36
- Nahlásit

jbat

Jo, Květoš byl tuhle u mě u Brna, a zamkl mi dveře do obýváku, když jsem byla venku na terase!

Jinak mě se podařilo s nočními můrami vypořádat po svým. Nějak jsem se naučila masochisticky se tomu nebezpečí podat, tím jsem se přestala bát (nevím, jak to říct, prostě se mi to jakoby začalo líbit - to nebezpečí) a noční můry se rozplynuly. Ono je to taky prd strašení, když se strašené osobě to strašení působí potěšení. Chvíli jsem si z toho dělala akčňáky a pak se to vytratilo. Někdy toho lituju.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:36
- Nahlásit

kejtlin
nesbírám pohledy psů, to jsem sbírala, mám teda ještě sbírku v kumbále, teď sbírám pohledy z cizejch zemí, nejsou na nich zvířata, jsou na nich většinou nějaké krajiny, typické pro tu zemi.

tak jsem si založila nově sbírku
a chceš taky posílat? Musíš hlásit, když chceš posílat pohledy...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:37
- Nahlásit

Gerda
a chceš taky posílat? Musíš hlásit, když chceš posílat pohledy...

ano prosím chci posílat pohledy móc pohledů, hlavně z cizejch zemí, děkuju

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:42
- Nahlásit

Gerda
máš v bytu možnost zkusit spát jinde? Třeba v obýváku?

zkusím to, jo, abych zjistila, vo co go.
ale jestli zjistím, že to tam je ok, tak jako nevim,spát na gauči furt je na hovno...
asi bych radši měla zkusit řešit tu samotnou podstatu...

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:50
- Nahlásit

jbat
to určitě, nicméně jen vyzkoušej, jestli se to táhne spaním v celém bytě, nebo jen na jednom místě. Pokud jen na jednom místě, možná by fakt stačilo předělat místnost.....ale tenhle spací strach je šílenej, jeden čas sem taky měla můry a fakt to bylo hrozný, člověk si spanim vůbec neodpočinul.

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:51
- Nahlásit

Gerda
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:50
Citát

jbat
to určitě, nicméně jen vyzkoušej,

Zkusím určitě, i kdybych se jednu noc dobře vyspala, stojí to za to.

člověk si spanim vůbec neodpočinul
vypadám jak ten v tom zrcadle, oči napuchlý a hlavně mám furt jakoby strach...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:51
- Nahlásit

Videli jste totok

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/permalink.php? story_fbid=196356457057930&id=1123847507&notif_t=l ike

Jak zakusujou pachatele a prej s cervenou maslickou je na drogy a s zluto na vybusniny a cervena beruska je poradnej krvak v

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:52
- Nahlásit

gde je Pawlinka
začaly mi snášet kachny, to je ještě brzo vid´ na sbírání vajec?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:54
- Nahlásit

jbat
Gerda
V Brně byl a pak nebyl na prodej barák, kde se oběsila dcera majitele. A říkal známý, že tam někdy chodila a proto ten dům byl sice na lukrativní adrese, ale stále neprodán. Ležel "ladem" asi 2 roky a pak se tam prý nastěhovali nějací jejich příbuzní, že oni se s tím srovnají.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 14:55
- Nahlásit

Takže pipinkiii, máme komplikaci, ze které nebudete mít radost. Vzhledem k našim větším rozměrům se nákupem látky nevejdeme do plánované ceny. Za chvíli budu mít k dispo komplet rozpočet na látky, v tuhle chvíli to vypadá tak, že se i s výšivkou do litru nevejdeme, s šitim samotnym jo. Ještě budu mluvit s chlapem, co vyšívá, jak co nejvíce vyšití zlevnit, ale v litru nebudeme. Tipuju na přesah o cca 200 Kč. Navrhuju jednoduchou věc - vestičky ušijeme, zatím bez vyšití, budeme v ceně. A jak se po dalších výplatách budeme dostávat do plusových hodnot a nashromáždíme další dvoustovku, rozhodneme se, že vyšití chceme či nechceme, doplatíme si po libosti. Anebo prostě kdo je v prdeli finanční veliký, tomu to halt zaplatim já, páč sem slíbila litr.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 15:04
- Nahlásit

Gerda
Jsem pro možnost C: tomu to halt zaplatim já

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 15:09 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Vlčáčková
možnost D je od akce odstoupit s vrácením zálohy.

edit:
v pondělí budu vědět, jestli je možnost výšivku provést tam, kde ji chceš mít, pokud ne, vrátím ti zálohu a vyndám z akce, nebudu schopna tvoje požadavky splnit.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 15:18
- Nahlásit

Gerda
O možnosti D nebyla nikde řeč!
Ta výšivka by tam jít měla, ne? Je přece jedno, kam jí vyšije, musí to být kus rovný látky a to bude.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 15:25
- Nahlásit

Gerda
Pani ja se vam divim, ze na to mate nervy. Se s tim serete a mate z toho velky ....
Jeste Vas napadne takova blbost, ze byste to mela doplacet ze svyho.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 15:27
- Nahlásit

lucYnka XIII
Jeste Vas napadne takova blbost, ze byste to mela doplacet ze svyho.
No, však na to taky za chvíli přijde. Neboj.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 15:27
- Nahlásit

Děfčata, vzhledem k hrozící finanční kakastrofě, jsem akci vesty zastavila. Švadla přepočítává materiál, má na to víkend, přeskládává archy, abychom měli naprosté minimum odpadu. Teď jdu řešit s chlapem výšifky a ceny. Přes víkend se možná dozvím, že se do cen, co jsme plánovali, i s našimi nadrozměry dostaneme, tudíž by akce v pondělí opět bez potíží započala, nebo se dozvím, že musíme finančně přitlačit, v tuhle chvíli odhaduju 200 Kč. Ještě vám to všem zůčastněným dám do mailu, protože vznáším dotaz - KDO V PŘÍPADĚ FINANČNÍHO PŘESAHU OD AKCE ODSTOUPÍ (naprosto to chápu a není s tím problém) a KOMU CCA 200 KČ NAVÍC NEDĚLÁ VELKÝCH POTÍŽÍ?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 15:29
- Nahlásit

Gerda
Bud rada, ze jsem se nezucastnila ja. To by byl takovej presah materialu, ze bych se nedoplatila

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 15:29
- Nahlásit

Gerda

ahoj, pani, já su kupodivu v plusu, tagže chcu vesty i včetně vyšití za výše uvedenou cenu, klidně i něco připlatím k záloze, ale chcu je velice moc a na doplácení ze svýho rovnou zapomeňte, větší hovadinu sem tu v žumpje nečetla snad nikdá
děkuji

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 15:33
- Nahlásit

Vlčáčková
lucYnka XIII
Baysha
Hele pipky, mluvilo se od začátku o litru, sama nemám ráda, když nám někdo takhle postupně ty rozpočty nasazuje a my jsme najednou na ceně, kde bychom být nechtěli, a o které, kdybychom věděli od začátku, bychom ani vzdáleně neuvažovali. Takže vše spočítáme znovu, prořešíme s vyšivatelem, pokud se do litru stále vejdem, je to bezvadňácký, pokud ne, musím přesně vědět, o kolik sme dál, aby to bylo ještě akceptovatelný pro všechny zůčatněné. Některé věci se za některé peníze prostě nekupují.

<< 1 ... 6651 . 6652 . 6653 . 6654 . 6655 . 6656 . 6657 . 6658 . 6659 . 6660 . 6661 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání