Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6651 . 6652 . 6653 . 6654 . 6655 . 6656 . 6657 . 6658 . 6659 . 6660 . 6661 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 17:50
- Nahlásit

Hele papoušek na klikru )))
http://www.super.cz/vtipky/20356-cviceny-papousek. html

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 17:55
- Nahlásit

Gerda
vy nás ale zásobujete, pane Karfík

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:00
- Nahlásit

Gerda
já chci hlavně vyšitou vestu!! prostě bez kadibudky jsem letos namydlená! Takže vestu i s případným doplatkem beru.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:03
- Nahlásit

Dámy, já doufám, že tam žádnej nebude, švadla to překreslí, znova spočítá, fakt to doufám klapne, počítám s tím, že mi chlap dá slevu...prostě to bude muset klapnout!

hally001
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:05
- Nahlásit

Jbat-já to nečetla celý, ale zrcadlo v pokoji kde se spí je v podstatě spojení s jiným světem. Nevěřila jsem tomu, dokud jsem si nekoupila 100let starou skříně z čehož jedna je se zrcadlem. Duchařina jako prase....přehodila jsem přes zrcadloí deku a používýám ho jen ve dne...nikdy není odkryté-démoni mohou skrz zrcadlo přijít do našeho světa....na vyčištění prostoru pomáhá svěcená voda, dá se vyrobit "púodomácku" až najdu pošlu recept, mám někde na FB "recept"...nebo povolat na pomoc anděla strážného-což se osvědčilo mě. Jsem na statku sama 5dní v týdnu a už jsem všechno negativní vypudila.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:08
- Nahlásit

hally001
Jbat-já to nečetla celý, ale zrcadlo v pokoji kde se spí je v podstatě spojení s jiným světem. Nevěřila jsem tomu, dokud jsem si nekoupila 100let starou skříně z čehož jedna je se zrcadlem. Duchařina jako prase....přehodila jsem přes zrcadloí deku a používýám ho jen ve dne...nikdy není odkryté-démoni mohou skrz zrcadlo přijít do našeho světa....na vyčištění prostoru pomáhá svěcená voda, dá se vyrobit "púodomácku" až najdu pošlu recept, mám někde na FB "recept"...nebo povolat na pomoc anděla strážného-což se osvědčilo mě. Jsem na statku sama 5dní v týdnu a už jsem všechno negativní vypudila.

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:08
- Nahlásit

hally001
a už jsem všechno negativní vypudila.
gratuluju k rozvodu

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:09
- Nahlásit

Gerda
Maky už jede do práglu:

Vesty: NO PRÁVĚ!!!!!!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:13
- Nahlásit

Šak se to taky řiká, že tam, kde spíš, nemaj bejt zrcadla a že moderní ynteryjééry s těma velkoskříněma zrcadlovejma, sou špatně. Krs ty číncký feng šuje sem to někde četla.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:15
- Nahlásit

Gerda

Jenomže to nejni krs fenkšuje, ale krs to, že bych měla špekatý noční můry Bůchvíco ta Jébat viděla

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:17
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
šmarjáááá že ty jí chodíš strašit!!!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:18
- Nahlásit

Gerda
šmarjáááá že ty jí chodíš strašit!!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:19
- Nahlásit

Gerda
a když mám zrcadlo v šatně a ta je hned za ložnicí, ale nejsou mezi nima veře??

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:23
- Nahlásit

zuzanarosakova
no to nevim, ale neměla bys mít zrcadlo tam, kde spíš. Stejně jako kytky. Nemáš mít kytky tam, kde spíš. Bo voni jak přes den ti vypouštěj krs tuuuu...jak se to menuje, jak to dělaj rostliny - fotosyntézu???? - kyslík, tak v noci krs tmu vypouštěj nějaký to CO2 a trávěj tě.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:25
- Nahlásit

Adidaska už je na Kubě, posílá vám pozdrav z přehlídky:

http://www.super.cz/vtipky/20114-model.html

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:28
- Nahlásit

mám dylema essi koukat na Škopkovou nebo na ČT1 je nějakej novej seriál o koních Znamení koně-asi tomu dám šanci, přepnout na Škopkovou můžu vždycky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:31
- Nahlásit

Gerda
si velmi velký aš obrofský kretén makyjedodoprahy mě úúúpa srazila ze židle a adydaska je taky hustá

jinak děckáááá já sbírám bankofky ,jako současně platný,tagže mi je simvás posílejte jo???

zuzanarosakova
s tim zrcadlem je to ale pravda...jest to brána TAM

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:32
- Nahlásit

nazdar vymítači
nevim essi zejtra dorazim páč je Bára nějaká divná a hárá. Má to zesynchronizovaný s poloségrou tagže si teď krysa bude pamatovat že ségry háraj spolu a já to můžu zapomenout
vestu beru cena mi neva. eště by se to mohlo třá zdražit nám tlustoprtkám a hubený by platily míň, gdyž holt spotřebujem víc matroše žejo

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:32
- Nahlásit

ještě že nemám ani kfítko ani zrcadlo.ještě mi poraďte něco na ymunytu.

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:33
- Nahlásit

makrel
echinacea, sauna a otužování

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:35
- Nahlásit

Alexa
eště by se to mohlo třá zdražit nám tlustoprtkám a hubený by platily míň
okamžitě voprášim dyjetu at neplatim vlastně nic))))))))))
páč je Bára nějaká divná a hárá
jooo? aledity!! a jak asi vypadala nána v rakovicích??!! tagže si nech ty pindy a koukej jí dovalit dyš vopruzuješ s mnělníkem,..nemáme noční,revíry,hlídačku,místnost... tagže najklusej trénovat umnělče!

hally001
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:35
- Nahlásit

několikrát jsem zapomněla zekrejt zrcadlo a cítila jsem dech na tváři, bouchly dveře a cosi prošlo kolem skříně, pepka záchvat...vstala jsem zakryla a klid. Roman je pragmatik, ale po dvou zážitcích tady-byl tu sám a nezakryl-uvěřil a od té doby to kontroluje, než jde spát.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:36
- Nahlásit

Alexa
přijeď jen s aleks....

Děcka, jedu domki, papinčekiiii večer ))))))

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:36
- Nahlásit

Alexa
nevim essi zejtra dorazim
tohle se neříká, to je sprostý slovo!!
Beru ringo, takže dorazíte s Baruší, aby ste naklousaly na ten Mělník jako!! dyš už se tam s tim tahnu.

Ad hárání - roskas! zapomenu to za obě!

hally001
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:37
- Nahlásit

davidkova renata
četla jsem tvůj komentář k "výcviku koně" a musím souhlasit i s tou "zapařenou k.ndou". Včera jsem to viděla a nemohla nasráním usnout

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:40
- Nahlásit

hally001
několikrát jsem zapomněla zekrejt zrcadlo a cítila jsem dech na tváři, bouchly dveře a cosi prošlo kolem skříně, pepka záchvat...vstala jsem zakryla a klid. Roman je pragmatik, ale po dvou zážitcích tady-byl tu sám a nezakryl-uvěřil a od té doby to kontroluje, než jde spát.
ty vado..hustý..
no k "jezdkyni" já spala dobře páč sem to viděla aš ráno,ale kupodivu mě to nasralo úpa stejně!! ted to bylo f telce,aspon je to slušně rozjetý a každej ví co je to za kun*u uzenou

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:41
- Nahlásit

hally001
Četlas knížečku Jablíčko pro paní učitelku? Vřele moc doporučuju,zejména poslední povídku Zrcadlo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:43
- Nahlásit

u nás velmi hustě chčí a já si jdu udělat chleba ve vajíčku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:45
- Nahlásit

kejtlin
to je nějakej vesmírnej zákon že dyš chčí, muší se jít udělat chleba ve vajíčku??

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:46
- Nahlásit

kejtlin
ihned si dávám rozmrazit chleba a už vim co bé zejtra xnídani. Takový chutě mi dělá.. a já si vařim těstoviny kečupem a sejrem.. chjooo

<< 1 ... 6651 . 6652 . 6653 . 6654 . 6655 . 6656 . 6657 . 6658 . 6659 . 6660 . 6661 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání