| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 08:32
- Nahlásit
u nás prší a je hnusně, jinak přeji dobré ráno
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 08:40
- Nahlásit
Dobré ránko na pijánko všem
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 08:43
- Nahlásit
Brýtro dámy. Začnu makat, se mi nechce. Asi dneska zase nepůjdu do práce a budu makat na účtu doma. Obávám se však, že mě jeden zákazník ale asi už zabije. Ten, kam jsem měla jít už včera. Tak kdybych se neozývala...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:22
- Nahlásit
Lidi gdyby se mi dneska chtělo makat tak jak se mi nechce tak už mám fšechno třikrát hotový
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:36
- Nahlásit
Mě tak děsně bolí hlava!!! Že se mi nechce makat, už je standard pár let. Ale ta hlava dneska, to je peklo. Buď změna počasí nebo Modrý portugal od Jedličky a Nováka z Bořetic. Nevím. Ale tipuju spíš na to víno, páč minule to bylo taky tak nějak podobně (spíš tedy žaludek, ale ...). Každopádně jsem v obou případech vypila cca 1 dcl, což se mi zdá málo na to, aby mi bylo tak blbě.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:45
- Nahlásit
Dobré ráno ženy´.
Jak sou na tom marodííí? Boban a kejtlin psice?
A co Atuš a Děcka?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:46 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
proč mrtkuje???
Vlčáčková
Mě tak děsně bolí hlava!!!
dobře ti tak,ty náno!!!! to máš za to výdejo s tim koněm!!! ty voe tak to sem se po ránu tak nasrala jako už dlouho ne co je to za neschopnou spocenou píču ??! ! :mad oslal to někdo někam????? páč esi ne,řekněte mi jak a já to udělám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fuj ta mi hnula žlučí kun*a jedna zapařená
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:47
- Nahlásit
Dobré deň
Myslim, že si dneska zahraju na Gerdu a budu tu sedět do noci, abych dodržela termín.
Ale jinak chci oznámit, že v úterý jdu na pohovor na novou práci, tak mi držte palce
Vlčáčková
Modrý portugal od Jedličky a Nováka z Bořetic
Jé u nich jsem na jaře byla na kontrole
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:49
- Nahlásit
Baico
že v úterý jdu na pohovor na novou práci,
to proberem zejtra!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:51
- Nahlásit
davidkova renata
co je na tom videju???
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:51
- Nahlásit
Baico
Jé u nich jsem na jaře byla na kontrole
S jí asi odflákla, ne? Tohle je víno ze srpna 2009, tak to možná začala flákat oni až po Tvé kontrole. Dobře, máš omluvenku. Jo a kromě toho mě pěkně vytočili tím, že ty jejich debilní nekorkové zátky nejdou z flašky. Jsem se do ní 14 dní nemohla dostat, než jsem si koupila drahý špešlotvírák. No a výsledek je, že je mi jednou blbě od žaludku a podruhé mě bolí hlava!!!!
davidkova renata
Kacza už napsala ředitelovi a žádá vysvětlení a vyhrožuje medializací a tak. Takže jo, je to poslané.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:53
- Nahlásit
jbat
co je na tom videju???
"jezdkyně na koni"..ani se snat rači nekoukej!!!
Vlčáčková
Kacza už napsala ředitelovi a žádá vysvětlení a vyhrožuje medializací a tak. Takže jo, je to poslané.
to máš kliku..esi se můžu nějak připojit a prudit třá emilama,tak řekni! joo a někdo by to měl zazálohovat nebo co se s tim dělá,páč bych řekla že to brzo zmizne! udělal to někdo? já to neovládám
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:53
- Nahlásit
davidkova renata
to proberem zejtra
Jasně, takže v půl jedný u tebe?
Vlčáčková
S jí asi odflákla, ne? Tohle je víno ze srpna 2009
Já nekontrolovala víno, ale jestli na podzim 2009 odháněli z vinohradů špačky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:55
- Nahlásit
Baico
Jasně, takže v půl jedný u tebe
jasně )))
odháněli z vinohradů špačky
šiš tobje z těch ptákůch jebne.-))))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:55
- Nahlásit
davidkova renata
jezdkyně na koni"..ani se snat rači nekoukej!!!
no já bych se i koukla, ale nemůžu, mám to bloklý, co jako dělá?
doufám, že jen nesedí na naužděným koni s martingalem a neskáče s ním 100cm kolmák...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:00
- Nahlásit
jbat
mlátí toho chudáka hlava nehlava páč se jí zdá,že koníček neposlouchá ..neumim jezdit a nerozumim koním,ale todle je na kriminál,svině zakomplexovaná
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:03 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Baico
nekontrolovala víno, ale jestli na podzim 2009 odháněli z vinohradů špačky
Tak bylas tam na jaře nebo na podzim? A špačky evidentně neodháněli. Špačci jim nasrali na hrozny dioxiny a ty pak přešly do vína a mě teď z toho bolí hlava. Takže se tam vrať a Jedličkovi s Novákem napař pokutu, že se z toho poserou, páč si ze mě udělali pokusné zvíře. Pak se šábnem!
davidkova renata
Já to taky neumím. Zkus oslovit někoho chytřejšího než jsme my.
jbat
davidkova renata
A kope ho do břicha.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:03 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
jbat
Sedí na koni, mlátí ho, kůň vyhazuje, madam spadne, zkope koně do břicha, zase nasedne, podle mě se ho snaží dostat přes jakousi překážku, ale ten kůň pokaždé buď zabrzdí, nebo ji obejde. Mlátí ho dost brutus a s uzdou mu škube tak, že se divím, že mu tu hubu nepřetrhla vejpůl
Edit: Je to natáčené na zemědělce v Lanškrouně a na FB psali, že je to nějaká učitelka jezdectví, či co
Vlčáčková
Sem to videjo viděla už fčera na FB, takže tě za něho ani nepošlu do pérdele, páč mi taky hnulo žlučí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:05
- Nahlásit
davidkova renata
mlátí toho chudáka hlava nehlava páč se jí zdá,že koníček neposlouchá
Nj, pizda, doma na to kouknu.
Ono ale stačí občas kouknout na opracko na kdejakých závodech...
A někdy i přímo při závodě.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:14
- Nahlásit
davidkova renata
šiš tobje z těch ptákůch jebne.-))))
No todle se už naštěstí kontrolovat letos nebude
Jo mám pro tebe ten trimovák
Vlčáčková
Tak bylas tam na jaře nebo na podzim?
No byla jsem tam na jaře 2010 zkontrolovat, jestli na podzim 2009 odháněli špačky
Takže se tam vrať a Jedličkovi s Novákem napař pokutu, že se z toho poserou
No maximálně by museli vrátit dotaci, která byla asi 200Kč na hektar a oni žádali na 10 hektarů. To ty prachy fakt nestojí za to
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:15
- Nahlásit
Baico
No byla jsem tam na jaře 2010 zkontrolovat, jestli na podzim 2009 odháněli špačky
KOukám, že tvá práce je velmi smysluplná . jako fšech úřadů ostatně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:17
- Nahlásit
Baico
Jo mám pro tebe ten trimovák
jj,sem to zaznamenala,ale nějak nestihla votpovědět ,uš mám nychystaný looove..200kilča si řikala vid?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:23
- Nahlásit
Baico
Mě taky prosím trimovák
davidkova renata
Takže zejtra v Prokopáku v jednu???
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:23
- Nahlásit
davidkova renata
..200kilča si řikala vid?
185
KOukám, že tvá práce je velmi smysluplná . jako fšech úřadů ostatně
No oni to musí dokázat, takž musí předložit pracovní deník s evidencí, že tam někdo chodil střílet, nebo ukážou akustická děla nebo sítě.
Ale jina s tebou souhlasím, je to velmi smysluplné a vinaři nás vždy rádi vidí
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:25 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
jbat
Upřímě? Použití tak hrubého a otřesného násilí na koni jsem ještě asi neviděla.. Málo co mě tak rozhodí, ale u toho videa jsem včera večer brečela. Nemůže ho asi dostat přes oxer, jednou ji do něho i vyklopí. Dáma se posbírá, vyrycuje mu za hubu přes půl kolbiště, zkope ho do břicha, pak naleze, řeže ho bičem mezi uši.. Jako konec tohle, fakt.
@LL
Dle vyjádření ředitele školy je to video z roku 2009 a on nastoupil až duben 2010. Ale prý z toho vyvodí důsledky. Bohužel musím konstatovat, že takový přístup zaměstnanců stájí ke koním je v tomhle směru standardní. Tohle teda nebyla učitelka/cvičitelka, ale jen ošetřovatelka. I když si myslím, že ten "pán", co jí tam pomáhá, je trenér..
Jsem to kdysi pustila na veřejnost na největším koňským servru a měla na krku trestní oznámení pro pomluvu. Protože jsem si dovolila moc, že..
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:32
- Nahlásit
impact
Jako konec tohle, fakt
Jj, věřím, neviděla jsem to, tak mám hodně zkreslené představy, v žádném případě ale nezlehčuju!
Bohužel musím konstatovat, že takový přístup zaměstnanců stájí ke koním je v tomhle směru standardní.
tak zase nevím, v kolika stájích jsi pracovala, ale v těch menších to rozhodně standard není hele. Jako Albertovec byla džungle, přidušení koně před obsedáním a podobně bylo na denním "pořádku" Ale jinak to rozhodně běžné není. To je jako bys říkala, že ve všech útulcích psy mlátěj, že je to standard.
Ani ve školní maštali v Kroměříži si nedokážu představit, že by se toto nechalo jen tak, pokud by se to dělo...
Jsem to kdysi pustila na veřejnost na největším koňským servru
A z který maštale?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:36
- Nahlásit
impact
Jsem to kdysi pustila na veřejnost na největším koňským servru a měla na krku trestní oznámení pro pomluvu. Protože jsem si dovolila moc, že..
Ale to není pomluva. Páč je to pravda. Když jsem žalovala Daušovou z Helppes tak první co policajti řešili bylo essi skutečně mám živnosťák na výcvik psů. Páč kdybych neměla tak by to prostě byla pravda a nikoliv pomluva. Ofšem živnosťák jsem jaksi měla, takže to pomluva byla a Daušová skončila před přestupkovou komisí
Čili v tomhle případě té učitelky se taky o pomluvu jednat nemůže, máme v ruce jasný důkaz, že koně bije a kope.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:36
- Nahlásit
impact
měla na krku trestní oznámení pro pomluvu. Protože jsem si dovolila moc, že..
prosim?????????????????????????????????????????,
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:39
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Mě taky prosím trimovák
Mám je fšecky tři pohromadě, takže je taky všecjy tři zítra přivezu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:41
- Nahlásit
impact
impact
měla na krku trestní oznámení pro pomluvu. Protože jsem si dovolila moc, že..
prosim?????????????????????????????????????????,
Jako počki, tys dala někam VIDEO a oni tě za to zažalovali z a POMLUVU? To de??
|