| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 18:18
- Nahlásit
Gerda
je to krásný méno pro kásnýho černýho velkopudla, co bude mít vyholenou řiťku, bambulky na noškách a prdelce a ocásku, červenou berušku v ofině a červeně nalakovaný drápky. Bude kousat na matesa a stopovat drogy.
Takže koukám, že rozhodnutí ohledně plemene už padlo
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 18:20 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Gerda
kásnýho černýho velkopudla, co bude mít vyholenou řiťku, bambulky na noškách a prdelce a ocásku, červenou berušku v ofině a červeně nalakovaný drápky.
tybrďo přesně toto sem potkala v Hostivaři, teda eště copánky to mělo, dredatej velkopůdl! teda nevim, esi to kousalo a stopovalo, akurát si to nechtělo hrát s Bajšou, páč to mělo MÍÍÍÍÍÍČEK A NÉ ŽE MI HO TA PROTIVNÁ LABRADŮRA ZEBERE!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 18:21 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Gerda
Pudl se nemůže jmenovat Libuše. Tak maximálně Přemysl. Libuše se však může jmenovat pudlice.
Edit: jo voni z něj chtějí dělat živej plot? To by se tedy asi měl pudl jmenovat Edward. Nebo tak nějak...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 18:25
- Nahlásit
Dines
Takže koukám, že rozhodnutí ohledně plemene už padlo
eště nééé úplně, stejnak je to hudba budoucnosti ))
Baysha
no vidiš! Eště copánkiiiiiiii
Vlčáčková
Libuše se však může jmenovat pudlice.
Kotkovááá je půůůdl )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 18:26
- Nahlásit
Alexa
Libuna je úpa šílený méno
mi okamžitě naskočí ten sitkom s Mládkem )))) tam je taky Lybuna ))))
hele deš bránit f sobotu?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 18:31
- Nahlásit
Gerda
jo a pani, zejtra bychom si tedy kolem 10-11 k vám na hoďku odložili Bajšu, zabijou se s Korinkou a bude vod nich pokoj, vod zmetků malejch
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 18:31 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
davidkova renata
Aleksa musí jít, neboť musí vidět ty látky přece...
edit:
Baysha
zejtra bychom si tedy kolem 10-11 k vám na hoďku odložili Bajšu, zabijou se s Korinkou a bude vod nich pokoj
samozřejmě, Korinka se těší, odpoledne odjíždí na moravu a bude aspoň pěkně unavená. Ring volný.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 18:32
- Nahlásit
davidkova renata
zbyly někomu nějaký love
Brej večír hele já neska uklízela mocinky bordelu po muši a vyhodila sem2pytle flašek nevratnejch,ale jak vrátím ty vod piva co tu poněm zbyli tak koupím v Praze dům a eště vám mocinky pučím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 18:35
- Nahlásit
danajasa
ty vod piva co tu poněm zbyli tak koupím v Praze dům a eště vám mocinky pučím
chápu...a jak je vám? doufám,že úlevně a dobře!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 18:41
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_6675.html
Dana, aj tento mail môžeš poslať kamarátkam! Napíš im kľudne moje meno, adresu aj telefónne číslo, čo len chceš!!!!! A vieš čo? Kľudne toto zverejni celé!!! Ja som sa nikdy nehanbila za svoje štence a nikdy!!!! sa ani hanbiť nebudem!!!!! Nemám za čo!!!Sú skvelé, šikovné, pekné! Ja som len apelovala na to čo hovoríš na tému krypťáka - Amka!!! Ale Amko oba semeníky spustené mal! a jedna sa mu zatiahla! to bol celý problém, ktorý si TY dotiahla do týchto rozmerov!!! Na ich skvelej povahe to nič nemení a žiť sa dá aj s horším hendikepom!!! Ak ťa to poteší, tak jedna z dcér Begy, ktorú mám ja a je z jej prvého ešte bezpapierového vrhu, keď na nej bývalý majiteľ robil bezpapierákov!!! mala karcinóm na čelusti a pred týždňom jej odstránili celú pravú stranu od kĺbu!!! A je v pohode a veselo si behá a papká!!! Môj 9 ročný pes má za sebou 3-operácie lakťov kôli dysplázke a k tomu aj operovanú caudu equinu! !!! Jeho nohy ma stáli 95000 českých korún, keďže to robili u Vás v Brne!!! Týmto chcem len povedať ,aká som strašná chovateľka, mrcha, nestarám sa o svoje štence, psov a čo ja viem ešte čo, aha zabudla som nosím Ti priamo do domu zmrdy s kýlou a A TEBA SERIE, ŽE SI SI NECHALA DOPORUČIŤ AMKA! Ver mi, že ja to teraz ľutujem tiež, že mi Katka doporučila Teba a tvrdila, že si supr!!!
A mimochodom Dani! Katka s tým nemá nič či veríš alebo nie!!! Myslím, že má svojich starostí dosť a očierňovať Ťa nikto nemusí, ty to urobíš aj sama!!! Tie Tvoje poznámky som videla na facebooku a tu vo vašich diskusiách!!! Aby Ti bolo jasné keď si so mnou nekomunikovala tak som si EŠTE PRED ROKOM skúsila dať do vyhľadávača Amkovo meno a vyhodilo mi to Amkove fotky a všetko ostatné na CZ pes!!! "Tak sa ja nezaujímam o svoje štence za ktoré sa tak strašne hanbím!"!
A už vôbec nechápem ,prečo si ma vyhodila na facebooku z priateľov!!! Rozhodne nemám v úmysle ťa obťažovať ! Len chcem vedieť ako sa má Amko! A napriek našim nezhodám viem, že sa o neho výborne staráš, má Ťa rád (vidno to na videách) jednoducho sa má u Teba skvelo a to je jediné čo ma na tejto situácii teší!!!
Ahoj!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 18:45
- Nahlásit
jelyta co je nového, kromě toho že se nemetka zviditelňuje a nějakej pudl bude libuška???? a kdo je vlastně teď v prdeli, cigi nebo vlčáčková?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 18:49
- Nahlásit
davidkova renata
jak je vám? doufám,že úlevně a dobře!
Výbordelně konečně si můžu pustit na telce co chcu,nemám tiky kdy budu muset jet do hospy pro ožlalej muž,akorát holt musím topit čož von jak kdy zvlád,vovšem po velmi dlouhé době sem zapálila aroma lampu a páč už mi tu nehulí tak je dokonce cejtit jak voní nu vo něco sem přišla ovšem mám pocit vítěznej,neska mi gratulírovali příbuzný tak to už byl mazec.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 18:50
- Nahlásit
nemethova5
šiš to vás to eště drží?
A napriek našim nezhodám viem, že sa o neho výborne staráš, má Ťa rád (vidno to na videách) jednoducho sa má u Teba skvelo a to je jediné čo ma na tejto situácii teší!!!
no tak to je snad nejdůležitější ne, bajko má taky jednu kouli a nikdo z toho nedělá aféru,to se přece stává a dost často
makrel
a kdo je vlastně teď v prdeli,
já
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 18:52
- Nahlásit
danajasa
taky gratuluju ))))))))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 18:53
- Nahlásit
nemethova5
myslím si to samý jako davídkojc,hlavně že se má skvěle a máte se rádi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 18:59
- Nahlásit
danajasa
gratuluju aj já, zejména k tvým ocelovým nervům
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 19:04
- Nahlásit
danajasa
On Ti doma hulil? No, tak to udělat mě, tak jede jak sax, i kdyby toho ostatního nebylo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 19:06
- Nahlásit
nemethova5
Furt nechápu princip. Copak ty si někdy někde řekla, že je vina chovatelky, že nemá tu kuli? No tak ji měl a zatáhla se, čili JE krypťák. Ty ho máš ráda, chovatelka je ráda, že ho máš ráda, nigdo nic po nikom nechce (třá vrátit prachy, nebo tak ) tak nechápu v čem je problém?
Gerda
Kotková v žádném případě není pudl Nemá ani jednu berušku do vlasů, nemá lak na nechty, nechodí ke kadeřníkovi a má akorát jeden hřeben a eště neví gde Takže si vyprošuju přirovnání k pudlovi, pudl bysem mohla být maksimálně tenhle
makrel
a kdo je vlastně teď v prdeli, cigi nebo vlčáčková?
Eště furt Vlčáčková, ale uš se tam stojí fronta
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 19:09
- Nahlásit
Biluškaja to nepochopila uz vubec jako o co ji jde,ja uz se k tomu neminim a nebudu vyjadrovat,pry ja spustila tu lavinu obludnych rozmeru ze ja furt neco resila a ze jsem je vymazala z fejsu a dalsich veci no a moje vec,jejich blba starost a asi mam hrozne malo problemu tak si budu delat dalsi,ne to je reakce jak jsem se pidila kde koho a co jsem spinila nebo cernila nebo ja nevim co jeste,nevim fakt vo co gou opravdu ne a jsem z toho dosti jaksi zmatena,potrebuju jakesi vysvetleni,pac jsem mimo.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 19:09
- Nahlásit
Převelice kuji všem za podporování. Nu a ke dnešku-vyrazila sem s běžkama do terénu vyndala sem je z auta a pobíhal tam nákej mladej sportovní muž doklusal ke mě a prej právě du kouknout jak to vypadá na běžky,paní je to mokrý nejedeto a jejda vy ničím nemažete????Říkám nemažu já mám tažnou pakoní jednotku,načež okšírovanej pakůn vyhupl z auta mocinky pěkně si stoup před běžky nechal mě zamknout vůz a na zvolání běž běž vystartoval takým tryskem,že sme sportofce asi aj ohodili jak bruslař ve smyku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 19:12
- Nahlásit
danajasa
Převelice kuji všem za podporování.
Sem to ještě nestihla dočíst. Uš je samýc pryč? Jako úplně? Essi jo tak je to vynikající a taky moc gratuluju
Dneska sem se při pytlačení velmi unavila v tom mokrým, těžkým sněchu Velmi dojatě sem fspomínala na své běžky co odpočívají na půdě a jistě by se velmi rádi proběhli. Zítra je určitě vezmu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 19:18
- Nahlásit
Biluška
Zítra je určitě vezmu
Vemte a hlavně něco zapřáhněte,páč pakoní jednotce se nazpátek už nechtělo tak sem se zapotila aj přes termo trikot převelice.Ps:kdyby někdo chtěl dřevěný lyže"tipu krakonoš a ližníci"Mám na půdě-170,180,200cm přemejšlela se vo aukru ale nevím esli je to v eště v modě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 19:19
- Nahlásit
hmm palec jsem odkryla a fakt vypadá humusoidně a to velmi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 19:23
- Nahlásit
Biluška
jééé to je puli? Nebo je to fakt pudl???? Co to je?
Maryje je vysloveně plážovej typ:
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 19:25
- Nahlásit
Gerda
To je šňůrový pudl. V podstatě taková hipí varianta pudla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 19:27
- Nahlásit
Biluška
tyjoooooo to je hezkýýýýýýýýýýý
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 19:27
- Nahlásit
Biluška
šňůrovej se mi moc líbí, v Neratovicích mají 2 a potkávám je čas od času
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 19:39
- Nahlásit
kejtlin
chudáku nevím, jestli by to nechtělo jinýho doktora... mi to přinde divný, že ti na upadlej palec dal jenom mazání
Biluška
tývado, rastafari pulipudl! to se takle pjekně zadreduje samo, nebo se tomu musí nějak pomoct?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 19:40
- Nahlásit
Baysha
to se takle pjekně zadreduje samo, nebo se tomu musí nějak pomoct?
O pudlech vím prt, ale myslím, že samo. Ale musí na to být typ srsti. Třá Pumici se to takhle zadredí spolehlivě i gdyž nechci
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 19:42
- Nahlásit
Baysha
mi to přinde divný, že ti na upadlej palec dal jenom mazání
mě ne, ptž mě upozornil, že za 2 dny to bude zřejmě na sádru, jenže mazání zjevně nepomohlo
|