Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6516 . 6517 . 6518 . 6519 . 6520 . 6521 . 6522 . 6523 . 6524 . 6525 . 6526 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 15:20 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Gerda

s tím přenosem přes zdi sem to myslela na základě toho, jak si říkala, že to ani tolik neslyšíš, ale spíš se ti postel třese - pokud je tomu skutečně tak, mělo by pomoct podložit nohy postele čtverečkama koberce nebo filcu ve dvou-třech vrstvách, nebo mě napadlo - možná i jen kartónem vícevrstvým, aby se postel "oddělila" od podlahy zvukonevodivou vrstvou - prubni to a uvidíš kartón doma nejspíš mít budeš, nastříhej si čtverečky a pod každou nohu dej tak 4-5 na sebe
edit: ten koberec by byl ale lepší, nějakej tlustej, filcovitej

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 15:31
- Nahlásit

Baysha
jak si říkala, že to ani tolik neslyšíš, ale spíš se ti postel třese
to sem neřikala, psala sem o dunění, při kterym se mi otřásá i postel, pročež na to špunty nepomohou.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 15:33
- Nahlásit

Dneska jsme si vyráběli rozvrh na další semestr. Mám skoro každej den od sedmi, abych měla v poledne pauzu a mohla dojet domu pro psa. Po dvou tejdnech vstávání ho zabiju

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 15:35
- Nahlásit

Maky a Trix
Po dvou tejdnech vstávání ho zabiju
možná i dřív, když vemeš v potaz toho blijícího souseda a toho debila nad tebou....) ale pozor, pak už nebudeš moct do kategorie hendikepovaný pes.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 15:36
- Nahlásit

Gerda
tak ho jenom přizabiju.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 15:37
- Nahlásit

Maky a Trix
sprááávně ))

Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 15:38
- Nahlásit

Gerda

aha, tak sem tě špatně pochopila...

Lola1
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 15:39
- Nahlásit

Gerda
Taky mě napadlo (a to ti zatím nikdo neradil), jestli by nebylo nejlevnější, dohodnout se s paní nahoře (jestli je s ní řeč), aby si pořídila koberec a na ten koberec jí přispět. Bylo by to levné, nesnížil by se ti strop, no ale musela by být solidní.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 15:40
- Nahlásit

Baysha
ale vono je to fuk, páč je to taková rána, že je to slyšet a eště se otřese postel a já v ní. A kráva se začíná aktivovat kolem jedenácté ak ončí kolem jedné, pak od šesti zas. Dupy dupy dup, šoupi šoupi šoup....

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 15:41
- Nahlásit

Lola1
pani, to mě napadlo hned, že bych koupila u čongů pěkný bačkůrky a pověsila jí je s věnováním na kliku ))

Lola1
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 15:42 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

Gerda
no když se třese i postel, tak to je nějaký sloní krok, to jedině babu zabít.

jj, bačkůrky by byly ještě levnější.

agáta12
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 15:56
- Nahlásit

Gerda
Určitě šílený nápad, ale viděla jsem to u kluků s kapelou.

Ve velkokuchyni (mám dokonce dojem, že ve vězení, ale to je fuk) vyškemrali plata na vejce, postříkali je barvičkami a takovýma oboustrannýma lepíkama to nafrkali na stropy a stěny. investice byly jen ty lepíky, barvy měli co lidi dali. Ale v tom baráku jsem nikoho neznala a tak nevím co lidi.

A kdysi v našem paneláku nám nastříkali na strop pod naším přízemním bytem recykl rožvejkanej papír, mělo to prel izolovat, nevím jestli zimu nebo hluk a my si ničeho lepšího nevšimli.

A díky za odkaz na na povídání - už jedu Waltariho Etruska

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 15:56 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
No tak si tam dej víc nábytku
no víš ono to není o tom, že tam chci mít málo nábytku, ale jaksi jsem se stěhovala do holobytu jen se svými osobními věcmi a z jedněch peněz se byt zařizuje celkem dlouho.ale makám na tom

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 15:57
- Nahlásit

Ahoj lidi, su zpět, náběh na mikrénu jsem zažehnala dalším práškem, dvěma hodinami spánku a asi sto litry tekutin, tak snad se ta mrcha nevrátí. Steně ale doufám, že nebudu muset dneska už nikam jet autem, páč se mi furt docela hodně motá hlava a vzhledem k tomu co je venku je to přecejen nebezpečná kombinace
Peníze jsem už pořešila, tak zítra kontrolu vrhu zaplatím naštěstí je to jen do pondělka, tak mi kámoš půjčí příště snad budu lépe počítat nebo aspoň doufat, že alzhajmr si dá na chvíli pohov
Co novýho zde?

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 15:59
- Nahlásit

agáta12
postupně, než přijde finální či konečné řešení, vyzkouším vše, co mi bylo porazeno ))

A díky za odkaz na na povídání - už jedu Waltariho Etruska
bezva! já ty audioknihy milákuju, tak pěkné poslouchání!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 16:00
- Nahlásit

Eldogueroahojky taky migrena,taky?????ja to same!!!takze lity,lity,lity,ses nak vcera ztratila???

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 16:01
- Nahlásit

Eldoguero
mohla bys kontrolorce prodat jedno štěně..nebo dvě rači aspoň.

nemethova5
ste barevnostně ve vestění v pořádku zařazená? Viděla ste aktualizaci asi před deseti stranama?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 16:04
- Nahlásit

Gerdajeee asi ne!ja chci tu zelenou,bo jsem videla naky latky tak ta zelena u me vede,kdyby nas bylo malo,tak jdu do modre,jinak co se tyce barevneho ladeni co jsi posilala na meila dva typy,tak ja se pripojim k vetsine.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 16:14
- Nahlásit

nazdar decka, umiiiram, jsem porad v praci a uz nemuzu. Ani vas nestiham cist. Dnes mame trosku volneji takjsem nakukla.

davidkova renata
tvuj mail jsem cetla, neignoruju ho jen nestiham odpovedet. Vubec si me nepotesila ((

Gerda
nepomohli by spunty do usi to bude nejlevnejsi varianta

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 16:29
- Nahlásit

nemethova5

Pozor pozor, updatuju vesty, potřebuju vás znova rozdělit do barevných skupin, pište prosím co nejdříve:

aktualizace:

Vesta bude stát CELKEM Kč 1000,-- = chceme se vejít do této částky, NEVRATNÁ ZÁLOHA bude Kč 500,--
Účastníci, kteří se závazně zavázali objednat šusťákovou variantu:

Baico
Lola1
Davítková
Alexa
Baysha
Adidaska
Crysa
Pavlii
Lucka Kratochvílka 2x
a přidávám i hancuw, určitě bude chtít taky
a přidávám i lejendičku, bude chtít taky, když to bude naše značka
Gerda
Atusch
Koko
Nemethova5
Baysha_muš
pawLINka
Kejtlin
Jimmi
Vlčáčková
bonc

1. skupina: Zelená/černá, černý mikroflís, výšifka bude na zeleném podkladě – černě
Gerda
Bonc
Lola1
Koko
Nemethova5
Lucka Kratochvílka

2. skupina: Tmavě modrá/černá, světle šedý mikroflís, výšifka bude na modrém podkladě, šedá výšifka??
Davítková
Baico
Kejtlin
Gerda
Lucka Kratochvílka
Vlčáčková a její spešl požadavky
Baysha
Baysha_muš

3. skupina: Zelená/černá, světle šedý mikroflís, černá/šedá výšifka,:
Zuzka Adidaska
Pavliii
Alexa
Pawlinka
Jimmi

4. skupina: Modrá/černá, černý mikroflís, světlá výšifka:
Crysa
Atusch

skupina: Vlčáčková
:
- výšivka NE NA ZÁDECH, ALE VEPŘEDU DOLE NAD DOLNÍM OKRAJEM VESTIČKY a to tak, aby kadibudka stála vedle bočního švu. Čili je jedno, jestli bude vlevo nebo vpravo, ale kadibouda je nejvyšší z obrázku a proto jí chci mít těsně vedle boku a zbylý obrázek se potáhne k zipu.
- Úplet - ANO a to ve stejné barvě jako znaky na bundě.
- BARVY - černá jako nosná a to po celé délce zad, nechci tam mít kosočtverce z jiné barvy, prostě černá zezadu. Zepředu zeštíhlující nášivka (ta sámo může být vidět i odzadu, může být částečně na zadním dílu), ze stejné barvy pak obšívky kolem zipu, kapes, dolního okraje, těch úseček na prsou apod. A ve stejné barvě (alespoň přibližně) také ta nášivka zpředu, takže si musím přehodnotit barvy, aby nášivka byla dobře vidět.

Všechny vesty budou vypadat stejně, takže se na nich všichni shodněte, menšina se podřídí většině.
Do skupin lze účastníky rozdělit pouze podle základních barev, odstíny budou k dispozici po nafocení.

1) Všechny bez kapuce.

2) Všechny budou mít na zádech výšifku o velikosti 20 x 10 cm – bude vyšitá na obdélníku v horní části vesty.

6) Vesta bude pod zadek. – přizpůsobí se velikostem

7) Všechny vesty budou mít stejná vylepšeníčka, až na Vlčáčkovou, která krom vnitřních kapes žádné jiné nechce: např.:

a) velká kapsa na zádech BEZ zipu/sucháče (ve spodní části vesty) na skovávání peška – rozdělená na dvě půlky – ruka se bude strkat zvrchu

ZADKOKAPSA ROZPŮLENÁ NA 2 – Alexa, Davítková, Gerda, Baico, Pavliii, Crysa, Zuzka Adidaska, Atusch
ZADKOKAPSA JEDNA VELKÁ – Lucka Kratochvílka, kejtlin, pawLINka, Baysha, Baysha_muš, Jimmi, nemethova5, Koko, bonc

VŮBEC NECHCI ZADKOKAPSU – Vlčáčková, Lola1

JEŠTĚ CHYBÍ: hancaw, leyenda

b) dvě spodní kapsy po stranách – otvor zvrchu! = budou, všechny schválily
upřesňujeme pouze otázku zipu: chcete, aby měly obě zip?

Kdo ANO: Lola1, nemethova5, Vlčáčková, Zuzka Adidaska, bonc
Kdo NE: Crysa, Lucka Kratochvílka, Gerda, Kejtlin, Alexa, Davítková, Baico, pawLINka, Pavliii, Baysha, Baysha_muš, Jimmi, Koko
(menšina se přizpůsobí většině)

CHCI PATENTEK (DRUK): Atusch

c) dvě náprsní kapsy uvnitř na zip = budou, všechny schválily

d) dvě kozo kapsy na prsou – (z venčí):
- kozokapsy budou uzavíratelné klopama na sucháč

- tento bod bych rozdělila na dvě skupiny, protože kapsy se budou našívat dodatečně a bude možné je jednoduše nepřišít

CHCI KOZOKAPCY: Gerda, Alexa, Davítková, Baico, nemethova5, Kejtlin, Pavliii, Baysha_muš, Crysa, Zuzka Adidaska, bonc, Atusch
NECHCI KOZOKAPCY: Jimmi, Lucka Kratochvílka, Lola1, Baysha, Koko, Vlčáčková

JEŠTĚ CHYBÍ: hancaw, legenda

e) poutka, očka, kroužky:

- vzadu pod límcem bude poutko na pověšení – ne moc mrňavý!
- 1 očko vpravo u kozí kapsy
- 1 očko vpravo dole na boku
- kdo další by chtěl Baysha poutko? – umístěné vodorovně, u dolního okraje po levé straně, ve tvaru 3 x 6 cm, jeden konec přišitý fest, druhý odepínací na druky nebo sucháč

CHCI BAYSHA POUTKO: Baysha, Baysha_muš, nemethova5, Zuzka Adidaska
NECHCI BAYSHA POUTKO: Jimmi, Kejtlin, Lucka Kratochvílka, Gerda, Pavliii, Koko, Alexa, Davítková, Crysa, Vlčáčková, Baico, pawLINka, bonc, Lola1, Atusch

NOVÁ anketa !!!
HLAVNÍ ZIP NA ZAPÍNÁNÍ:

CHCI DVOJITEJ: nemethova5, Vlčáčková (jen pokud bude kvalitní jinak jednoduchej), Crysa, Lola1, Baico, Pavliii
CHCI JEDNODUCHEJ: Lucka Kratochvílka, Alexa, Koko, Jimmi, Davítková, Gerda, Baysha, Baysha_muš, Zuzka Adidaska, pawLINka, kejtlin, bonc, Atusch

Seznam věcí, co se strká do kapes:

30 cm vodítko (couračka), 2 balonky, motivační obojek, číslo na závody, malý pešek, aportek, mobil, klíče, peníze, pískátko, klikr, pamlsky - ještě se upřesní jaké a do jaké kapsy se nejlépe dávají (kapsa se vystýlá sáčkem), kepesníky, ...

leyenda, hancaw – doplní všechno

barvy:

lucYnka XIII
nepomohli by spunty do usi to bude nejlevnejsi varianta
ne, je to dunivej zvuk, jako když stojíš u reprobedny, co má přehnaný basy.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 16:31
- Nahlásit

Gerda
agáta12
Ve velkokuchyni (mám dokonce dojem, že ve vězení, ale to je fuk) vyškemrali plata na vejce, postříkali je barvičkami a takovýma oboustrannýma lepíkama to nafrkali na stropy a stěny. investice byly jen ty lepíky, barvy měli co lidi dali.

Takhle si známí izolovali hospodu, aby hluk nerušil nájemníky v domě - úspěšně a za levno.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 16:32
- Nahlásit

nemethova5
taky pani tak, tak taky lity, lity, lity já už to neměla dlouho, tak doufám, že mě to zas dlouho nepotká
Gerda
mohla bys kontrolorce prodat jedno štěně..nebo dvě rači aspoň.
Tý vole, pani, to je nápad, to mě fakt nenapadlo, ona AD nechová, tak by mohla začít co ok, dík pani za radu vnutím jí hned dvě
Jinak paní, nedočítám, tak nevím co řešíte, něco s duposousedkou?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 16:34
- Nahlásit

Gerdapani u me vsecko sedi a je to vse o.k.upa je to u me spravne.dekuju.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 16:44
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
Takhle si známí izolovali hospodu, aby hluk nerušil nájemníky v domě - úspěšně a za levno.
Pardálka mi už jednou řikala - a teď jsem si až na to vzpomněla, že aby izolační vrstva byla účinná, je potřeba, aby neseděla přímo na zdi, ale byla tam vzduchová mezera. Což to plato vajec splňuje, vypoukliny ten vzduch dodržují.....zajímavej nápad...

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 16:49
- Nahlásit

Eldoguero
proč nechová kontrolorka vrhu AD? A proč teda kontroluje AD? A co přesně dělá kontrolor vrhu? Mylsíte, že se pudl může menovat Libuška? (Ne po Biluši, to ne)

Jinak paní, nedočítám, tak nevím co řešíte, něco s duposousedkou?
nejlevnější a účinný metody samoizolace, než půjdu do drahých řešení, ke kterým patří i fyzická likvidace duposousedky pomocí dvaceti litrů kyseliny...asi aminokyseliny.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 16:55
- Nahlásit

Naučila jsem se chodit venčit když lidi přicházej z práce a najednou si Trix na každý vycházce pohraje s nějakýma psama. Až ho to normálně nebaví kolikrát potkáme psa, dvě minutky si hrajou a Trix zase pokračuje dál. Tak má spoustu kamarádů a jsme velmi přátelští, už se nám někteří dokonce i vyhýbají

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 17:07 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Gerda
Tak u nás v klubu je to složitější, patří do něj hrozná spousta plemen, neptejte se mě proč, samotný se mi tahle varianta příliš nelíbí. Navíc nemá každý plemeno ani nějakou svou sekci, všechna plemena dohromady mají společnou poradkyni chovu, která chová středoasiaty... Tudíž, když někdo jí zavolá o radu skrz jiný plemeno, těžko ji pochopitelně očekávat
Kontrolor vrhu zkontroluje stav štěňat, jejich ustájení, stav matky štěňat zkontroluje správnost čipování, standardní nebo nestandardní zbarvení a další eventuální vady(kýla, zálomky, skus atd.). Zapíše o tom zprávu, páč bez ní mi nevydají rodokmeny a nemůžu bez kontroly vrhu štěňata prodávat.
Chystám se zjistit co je potřeba k tomu, aby čék mohl dělat kontrolóra, ne že bych se do toho hrnula, ale čék nigdy neví
Libuška je pjekné jméno pro pudla, budete mít Maryji a Libunu
Aha a nebylo by přecejen lepší řešení likvidace duposousedky, jako, že by to třá vyšlo levnějc a řešení by bylo konečné a tudíš definitívní

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 17:10
- Nahlásit

Gerda
Mylsíte, že se pudl může menovat Libuška? (Ne po Biluši, to ne)
Osobně myslim, že nemůže. Libuška by teda bylo na malého pudlíčka docela hezký, ale jak na ni budou volat? Líbo?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 17:13
- Nahlásit

Biluška
ale jak na ni budou volat? Líbo?
Okamžitěpocemtyhajzle přece

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 17:13
- Nahlásit

Eldoguero
Okamžitěpocemtyhajzle přece
A jo, to mi nedošlo, pak teda klidně může být Libuška, nevidím problém

<< 1 ... 6516 . 6517 . 6518 . 6519 . 6520 . 6521 . 6522 . 6523 . 6524 . 6525 . 6526 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání