Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6516 . 6517 . 6518 . 6519 . 6520 . 6521 . 6522 . 6523 . 6524 . 6525 . 6526 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 09:36
- Nahlásit

Alexa
a byla tam cedule vlak končí ve stanici Kobylisy????????
Nebyla, ale nad oponou viselo plátno a na to promítali český a anglický titulky k tomu francouzskýmu libretu. Jsem si potrénovala i angličtinu, jsem si schálně četla jen ty anglické titulky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 09:39
- Nahlásit

čau kreténi
přeju hezký ráno

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:16
- Nahlásit

Nazdar pipinky, pěkného jitra fšem drahým ženám i těm, co jsou spíše levné a také těm, co jsou vyloženě laciné, i těm, co nestojí za nic.
Jak se máte při čtvrtku? Já strašně zaspala, ale naštěstí mě vzbudila má drahá úžasná duposousedka, která už možná brzy bude nebošticí, a pokud ano,sama jí půjdu dát na hrobek květ, abych se přesvěčila, že už nikdy nade mnou bydlet nebude.
Pak sme šli s Máňou ven, trochu sme cvičili chůzi, ale nějak vachrlatě, pak sem si sbalila oběd (do 75litrového batohu) a už sem v práci prácičce. A bolí mě hlava, tak s tim někdo něco udělejte.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:20
- Nahlásit

Nazdar.
Znáte někdo důvod pro to, aby někdo věřil stran veterinárních otázek někomu, kdo nemá žádný vzdělání v tomto oboru? Myslíte, že když někam napíšu svoje číslo účtu, lidi mi na něj budou posílat peníze div ne s omluvou, že je to tentokrát tak málo?

Vyspali jste se tak málo jako já?

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:31
- Nahlásit

Maky a Trix
Znáte někdo důvod pro to, aby někdo věřil stran veterinárních otázek někomu, kdo nemá žádný vzdělání v tomto oboru?
A co se stalo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:33
- Nahlásit

nazdar šamanííííí,PROČ ZASE MRTKUJE????????????????????????????????????

fšicííí potencyjonální polovodiči a vodiči vořechůch
sem mluvila s dejavu,monika skoro jistě chtít bude,v sobotu tam zrovna jede,tak se to domluví,tagže se s tim pičítá se připrafte!!!

bajša
si tu nebo někdo schopnej f písí?? uš se ptám podruhý
de to stáhnout z netu???
http://www.arara.cz/product/206614
http://www.arara.cz/product/173341

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:33
- Nahlásit

Gerda
ale nic. Jen mě už trochu vadí, že vedle se tak hezky tradujou nesmysly a když to chci někomu, kdo mi tam přijde rozumnej vysvětlit, tak argument zní - Ruda sice nemá veterinární vzdělání, ale má praxi se psama. aneb drž se ševče svého kopyta.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:35
- Nahlásit

davidkova renata
nenašla jsem ty knížky na netu. Zkus na uloz.to a tam si to zadej do vyhladávače, ale já tam tu jednu určitě nenašla
Možná to hledat podle autora.

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:36
- Nahlásit

davidkova renata
fšicííí potencyjonální polovodiči a vodiči vořechůch
sem mluvila s dejavu,monika skoro jistě chtít bude,v sobotu tam zrovna jede,tak se to domluví,tagže se s tim pičítá se připrafte!!!

Takže budu mít vořech na vodění? Super

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:37
- Nahlásit

Baico
ale musíš ho tam někomu ještě ten den udat, zpátky už je nechtěj

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:41
- Nahlásit

Maky a Trix
ale musíš ho tam někomu ještě ten den udat, zpátky už je nechtěj
Hele, tak když se neudá, tak ho vrátit musím. Tři psi by mi fakt doma neprošli.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:42
- Nahlásit

Baico
dyk už tři byli. Tak budou zase. Aby se to nepletlo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:43
- Nahlásit

Maky a Trix
Jen mě už trochu vadí, že vedle se tak hezky tradujou nesmysly a když to chci někomu, kdo mi tam přijde rozumnej vysvětlit, tak argument zní - Ruda sice nemá veterinární vzdělání, ale má praxi se psama. aneb drž se ševče svého kopyta.
Tak se milej šefče drž svýho kopyta, neplejtvej si energii zbytečně, postupem času dojdou lidi k tomu, co sme před nějakou dobou došli taky, nehaž perly samicím od vepře.

davidkova renata
Jo? Bezva, navezem si tam teda vořeši z Kralup - a když je někdo bude chtít si vzít, vezmem ho s sebou do kralup, aby to tam vyřešili papírově, nebo mu jen dáme kontakt na útulek?

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:44
- Nahlásit

Sme doma Šikovnej Harýsek udělal skoušku na jedničku s hvězdičkou, páč nikoho nesežral . Ale Orinčiných kvalit obávám se nedosáhne, bude spíš jako Lolitka - si mě teda hlaďte, ale moc mě neotravujte

Cesta byla kalamitní. Uznávám, že když je na cestě dvacet čísel čerstvého sněhu (a cestáři jsou tradičně zaskočení) tak se musí jet opatrněji. Ale fakt se musí celá trasa Město Albrechtice-Krnov jet třicítkou? . Nevím proč si fšichni geronti z širokého okolí dali na téhle cestě sraz a pořádali tam relý letní gumy

makrel
Budem kamarátky paní, z opery bych nedala ani jednu sloku

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:45
- Nahlásit

Gerda
jenže mou morální povinností je chránit pesy. Před lidskou blbostí to asi nedám.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:47
- Nahlásit

Maky a Trix
tak argument zní - Ruda sice nemá veterinární vzdělání, ale má praxi se psama
šiš taxe neposer že neumíš úspěšně léčit raka a epku a falešku a načsifspomeneš.-)))) dybys tam jezdila,třá byses něco naučila
Zkus na uloz.to a tam si to zadej do vyhladávače, ale já tam tu jednu určitě nenašla
dyš já to právě nechápu...nemohla bys to zkusit plíS?
Gerda
když je někdo bude chtít si vzít, vezmem ho s sebou do kralup, aby to tam vyřešili papírově, nebo mu jen dáme kontakt na útulek
todle vůbec netušim,zatim sme vo týdle možnosti ani nemluvily,ale pořeší se to,času dost.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:47
- Nahlásit

Baico
Podivej, tvoje jediný štěstí je, že sis Bajonůra vybrala s velkou klikou, jako zásluhu na něm nemáš, měla si jenom štěstí na štěně, takže se tady moc nevofrňuj nad ňákejma vořešima z Kralup, kerý bys nechtěla domu. Eště bys mohla bejt ráda, že máš aslespoň jednoho špatně vybranýho psa! Tě řikam!

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:49
- Nahlásit

Maky a Trix
jenže mou morální povinností je chránit pesy
Ale nemusíš to dělat na blůčku, tam to chrání jinej )) Chraň je někde, kde to má smysl.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:50
- Nahlásit

davidkova renata
todle vůbec netušim,zatim sme vo týdle možnosti ani nemluvily,ale pořeší se to,času dost.
Tak to bdueš řešit ty, budeš na to styčná osoba. Já už sem na Srbce, na vesty, na diplomy...na hovno...tak ty buď aspoň na Kralupy.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:52
- Nahlásit

Gerda
budeš na to styčná osoba
a je to důůůležitá funkce???? placená???? ,znám akorát styčnje bot a to mi nějak nenatchlo..

děcka du dočíhat asi Hrdýho budžese ,uš sem to viděla,ale hrzánová je moc gůt a taky měla potíže s tělocvikem..to bé asi ten styčnej bot..

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 10:57
- Nahlásit

davidkova renata
a je to důůůležitá funkce???? placená????
důležitá je určitě a placená neni taky určitě. Ale smíš si něco vysomrovat. Jenom někde jinde, tady somruju já.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 11:02
- Nahlásit

Gerda
Ale smíš si něco vysomrovat
aspon tak..zkusim arogantní příspěvek ,pasivně agresivní a deptající,vyčítavý a zároven přikazující..co sem se fšimla ,sou s tim velký úspěchy!

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 11:08
- Nahlásit

davidkova renata
seš rozenej vyděrač ))))))

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 11:10
- Nahlásit

davidkova renata
zkusim arogantní příspěvek ,pasivně agresivní a deptající,vyčítavý a zároven přikazující..

Nazdárek, všici, makakr v práci

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 11:11
- Nahlásit

Maky a Trix
dyk už tři byli
to jo, ale jeden byl veterán téměř bez nároků na cokolif, kromě žrádla Byl bezpracnej. Teď jsem si jistá, ře dva psy v aktivním věku jsou pro mě tak akorát.
Hele všechno udělám, dovezu hadry, granule, přispěju, ale psa si teď fakt vzít nemůžu.

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 11:12
- Nahlásit

Gerda
Eště bys mohla bejt ráda, že máš aslespoň jednoho špatně vybranýho psa!
No nevím, myslím, že Fanda nebyl už tak dobrej výběr

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 11:18
- Nahlásit

Baico

Proooč? Nesedne ti povahou?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 11:18
- Nahlásit

Gerda
seš rozenej vyděrač
alefuj,sem spasitel svjeta,ty hloupoučká))))))
Baico
myslím, že Fanda nebyl už tak dobrej výběr
njn,zas má vobě koule a žuby))) nigdo nejni dokonalej.-)))

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 11:26
- Nahlásit

davidkova renata
alefuj,sem spasitel svjeta,ty hloupoučká))
Hele, ty laciná strýtová atrakce, nemel tady a di rači něco dělat . Třá koupit klobouk. Je důležité zvolit správnou velikost, aby se do něho hodně vešlo Navrhuji tento

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 11:26
- Nahlásit

Baico
No tak to bys s nim ale neměla chodit na cvičák...

<< 1 ... 6516 . 6517 . 6518 . 6519 . 6520 . 6521 . 6522 . 6523 . 6524 . 6525 . 6526 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání