| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:28
- Nahlásit
impact
neni to prostě jen benefit?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:28
- Nahlásit
kejtlin
ty voee, sem nevěděla, že chodíš 7km! já myslela, že jen obejdeš nějakej barák třá dvakrát za službu!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:29
- Nahlásit
Gerda
nee, to je fyzická nebo právnická osoba, která má z projektu užitek
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:30
- Nahlásit
zuzanarosakova
ty voee, sem nevěděla, že chodíš 7km! já myslela, že jen obejdeš nějakej barák třá dvakrát za službu!
chodím to jen v noci nebo když je svátek, přes den ne, jsem se i chtěla domluvit se šéfem, že bych třeba nechodila-řekl že neexistuje a kdybych někde spadla a stalo se mi něco tak že by měl průser on, že nemocná tam být nemůžu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:32
- Nahlásit
kejtlin
a třá si s někym prohodit směny, že bys měla jen denní?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:34
- Nahlásit
zuzanarosakova
a třá si s někym prohodit směny, že bys měla jen denní?
nikdo nemá jen denní
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:35
- Nahlásit
Děfčata, potřebuju radu - existuje varianta, jak mi odhlučnit sousedku nade mnou? Myslím tím podhledy třeba, nebo něco, co aspoň trošku zvukově ztlumí zvuky shora, v paneláku, od levné plovoucí podlahy, ženská zřejmě dupat nepřestane a mě už buší v nervech srdce, už mě vytáčí jakýkoli malý zvuk, co se nade mnou děje. Začínám ten byt nenávidět a nechci v něm být. Co můžu udělat? Mohly by pohledy pomoct?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:38
- Nahlásit
kejtlin
nikdo nemá jen denní
to je mi jasný, jsem myslela, že by ti někdo dal svoje denní a vzal si tvoje noční. že by pak měl jen noční a ty jen denní.. jen na tu dobu, co bys fakt nemohla chodit. a kdybys měla tu ortézu, tak jí můžeš sundat jakmile tě to přestane bolet, nebo bolí míň a nemusíš čekat na doktora, až ti sundá sádru
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:39
- Nahlásit
zuzanarosakova
to je mi jasný, jsem myslela, že by ti někdo dal svoje denní a vzal si tvoje noční. že by pak měl jen noční a ty jen denn
jo jako že z stejný peníze já tam budu sedět a budu mít jen denní a druhej bude jen běhat a mít noční, do toho nikdo nepůjde poněvadž by byl blbej, já bych do toho taky nešla.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:40
- Nahlásit
Gerda
Mohly by pohledy pomoct?
to asi jo, ale nebudeš to tam mít pak moc nízký? jinak bys sousedku mohla nějak šikanovat, abyses odragovala
|
hally001
Člen |
- Nahlásit
Gerda
to by mělo pomoci, ale jestli jsi v paneláku-resp. máš nízký stropy, tak si budeš připadat jak v krabičce od sirek...jedině sádrokarton, ale úplně to asi nepomůže
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Jo mohly, ale asi by nestačily jenom podhledy a snížil by se ti strop...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:42
- Nahlásit
kejtlin
do toho nikdo nepůjde poněvadž by byl blbej, já bych do toho taky nešla.
tak třá někdo hodnej, že by do toho šel, aby ti pomohl pak bys mu taky pomohla, když by potřeboval, ne? podle mě by se jednalo tak o 10dní max, ne?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:45
- Nahlásit
hally001
Gerda
a co udělat dvě řady kartonu od vajec a na to sádrokarton, to by nebylo tak tlustý, že by se ti to nezmenšilo tolik.
naši dělali odhlučnění naopak yespoda nahoru (pro byt nad diskotékou) tak se zeptám, jakym způsobem to dělali
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:46
- Nahlásit
davidkova renata
njn,zas má vobě koule a žuby))) nigdo nejni dokonalej.-)))
No jasně, u něj ty koule ani zuby nelítaj
Gerda
No tak to bys s nim ale neměla chodit na cvičák...
No jasně a udělá nám z garáže kůlničku na dříví
Jsem zvědavá, jak to ještě bude. Předceda i Matěj furt říkají, že mě překvapí. jen mu mám dát čas. Ale jestli nevyhraje příští víkend na těch výstvách alespoň jednoho CAJCe, tak ho asi prodám, protože co s ním jinýno, ne
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:47
- Nahlásit
zuzanarosakova
dělám se samejma důchodcema, jedinej kdo by mi pomohl je můj kolega s kterým sloužím na směně a to nejde, ptž máme služby stejný.
třeba loni jsem měla sádru 8 týdnů-nechodící
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:49
- Nahlásit
zuzanarosakova
hally001
Lucie Kratochvílová
Ano, to je přesně to, co jsem ale za klid ochotna obětovat, že to bude opravdu jako krabička od sardinek. I když je teď strop na nějakých 2,25 nebo kolik to bejvá, nejsem tam spokojená, chodim domů co nejpozději doufaje, že ta píča dá chvíli pokoj. Každý posunutí židle slyšim, každý otevření šuplíku a zavření dveří od skříně, modlim se, aby tam nejebala, to bych se poblila, samozřejmě by tomu nejvíc pomohlo, kdyby měla pořádnou podlahu nebo aspoň bačkory, ale asi jsem ochotna se vzdát cca 10 cm na výšku místnosti, aby se tam dalo žít. Nikdy v životě sem neměla v paneláku problém, nikdy žádný takovýhle dupání, pokud už někde trošku bordel byl, mohl člověk do jiný místnosti, ale v garsonce před tim neutečeš, takže ji máš nad hlavou permanentně. Navíc je to mladá holka a ona je FURT DOMA!!!!!!!!!!!!!!!!! FURT FURT FURT ona snad ani nechodí do práce!!!! Nechápu to.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:50
- Nahlásit
kejtlin
třeba loni jsem měla sádru 8 týdnů-nechodící
no ty voole, to je masakr teda! ale když to není zlomen, tak to tak dlouho nebude snad. S důchodcema je to blbý no, ty na noční by asi nechtěli
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:50
- Nahlásit
Gerda
hoď si do gůglu odhlučnění bytu vylezlo toho docela dost ale když to shrnu tak ti pomůžou jen špunty do uší
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:52
- Nahlásit
Baico
tak ho asi prodám, protože co s ním jinýno, ne
esi ho něgdo bé ale chtět.. no dyštak se ho pokusíme udat f tom štětí...
kejtlin
nemůžeš si sehnat náhradu? u nás to de,ale u vás asi ne co?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:52
- Nahlásit
zuzanarosakova
to nechce nikdo a hlavně by nedali jen noční, museli by dělat 4 za sebou a chodt, pořád chodit a nespat ani hodinu o noční, by padli.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:53
- Nahlásit
Gerda
voptej se tý pardálky!!!
laguna
špunty do uší
to jí radim uš dlouho,dopadla sem stejně a stojej 5kč
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:54
- Nahlásit
Gerda
Odhlučnění ze Tvé strany: je to drahý! Cosi na bázi polystyrenu.
Ohlučnění plovoučky: dělá se z jejich strany a mělo to být už hotové s podlahou. Asi nemá danou podložku pod plovoučku nebo ta podložka už vzala za své nebo chodí jak hovado. Těžko říct. Pod plovoučku se dává 2 mm podložka Mirelon, která se ale časem rozpadá. Pokud člověk chce, aby to bylo jistější, pak je prohlukový například Adipan - takové zelené desky 8 mm tlusté.
Pokud ta paní nemá už ze startu dané pod plovoučku nic, pak to neodpovídá technologickému postupu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:57
- Nahlásit
davidkova renata
esi ho něgdo bé ale chtět..
To by nebyl problém, ale máti ho asi nedá Sice ho teda nemá vůbec ráda, ale mám prej jen o něčem takovým začít uvažovat a stěhuju se já a Fanda zůstává
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:58
- Nahlásit
Baico
stěhuju se já a Fanda zůstává
jo??? a gdo teda mluvil vo dementech a plánovanejch spojeních na nic?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:59
- Nahlásit
Vlčáčková
plovoučka neodhluční ty pod tebou právě naopak.Mám jí nahoře v ložnici a dole v obýváku je slyšet každý pohyb židle.Mám pod ní zel desky a myslím že i mirelon.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 13:01
- Nahlásit
zuzanarosakova
a co udělat dvě řady kartonu od vajec a na to sádrokarton, to by nebylo tak tlustý, že by se ti to nezmenšilo tolik.
naši dělali odhlučnění naopak yespoda nahoru (pro byt nad diskotékou) tak se zeptám, jakym způsobem to dělali
cokoli, co by bylo do tloušťky 5 cm a účinný, je naprosto geniální a brala bych to hned.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Ona to může být i konstrukční vada paneláku. Pokud slyšíš i to, že nad tebou zavírají šuplíky, nebo dveře od skříně tak to asi nebude jenom podlahou Já v paneláku taky slyšela gde co, např soused nad náma fstával v pět ráno a logicky šel ráno na záchod. Mě budil zvuk jeho močení A to moje postel nestála pod jeho záchodem, ale na opačné straně bytu
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
jak náhradu? no bude muset za mě chodi někdo do práce to jo, ale jde o to, že z nemocenský nepoplatím ani poplatky natož třeba jídlo, z čeho budu žít
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 13:03
- Nahlásit
laguna
Adipan a Mirelon je na odhlučnění. Nic jiného není.
|