| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 11:33
- Nahlásit
Biluška
Hele, ty laciná strýtová atrakce, nemel tady a di rači něco dělat
proč bych dělala????? na to snat sou jiný ne?!
ofšem klóbrc gút,tedle taky vypadá dost strýtově!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 11:34
- Nahlásit
davidkova renata
ofšem klóbrc gút
to je sombréro, ne? Seš trošku mexickej vyděrač ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 11:35
- Nahlásit
Gerda
Seš trošku mexickej vyděrač
požádám o vydání Buřta z mexické hranice ,to pé samo
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 11:37
- Nahlásit
Čau, jaktože se neřešej vesty, zrovna když mam čas??? Asi pudu na vobět...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 11:37
- Nahlásit
davidkova renata
Hlavně ať se tam Buřtoj líbí a nechce už nikdy přijít zpět.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 11:38
- Nahlásit
davidkova renata
děcka du dočíhat asi Hrdýho budžese ,uš sem to viděla,ale hrzánová je moc gůt a taky měla potíže s tělocvikem..to bé asi ten styčnej bot..
Taky jsem koukala, taky podruhý, je to bezva a Hrzánová má dobrou fyzičku, když to vydržela 2 hodiny v holinkách, neprodyšné bundě, kulichu a s taškou na zádech. Jen kolenama se mohla ochlazovat.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 11:41
- Nahlásit
čus jelýta, co se řeší? zase nic? sem si opjet dala pracovní závazek že dohonim sklus a uš mě to honění neba. rači pudu na vobjet a pak něco málo dočtu (tak stránku, tagže tak 5 minut z5 )
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 11:43
- Nahlásit
leyenda
Kamarad kamarada mi vnucuje dvouletou NO, musi se stehovat do podnajmu, kam si nemuze vzit cubu s sebou. Chce ji dat nekomu hodnymu, kdo na ni nebude mnozit a coklova se bude mit dobre.
Pripadam si zla a bezcitna, ze ji nechci.
Se ti nedivím, bobrman je lepčí.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 11:44
- Nahlásit
Lola1
no jo, Budžes a Hrzánová....to už je skoro klasika a přitom je to tak útlounká knížečka a takovej potenciál
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 11:50
- Nahlásit
čus bus! dělá někdo vejcuc?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 11:54
- Nahlásit
Lola1
bobrman je lepčí
no, o tom zadna, to je, pani, jasny , akorat ze je to trochu tezky rict ne, kdyz vam ji nekdo cilene cpe. Navic je zvykla byt v kotci, tak asi by byly problemy se zvykanim na byt, kocky a tak
Vsem preju hezky den a predstavte si, ze misto tri boxu pro kone, ktery staly ve zvlastni budove - karantenni nebo pro kone v docasnem pobytu bude mit muj mus knihovnu/pracovnu. Us je to cely zboreny, zniceny
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 11:57
- Nahlásit
zuzanarosakova
vybiraj se prachy do klobouku, neptej se na co a hod tam naky drobasky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 11:58
- Nahlásit
Zdar autisti, su debiiiiil, fakt autistickej debiiiil s alzhaimrem
Tak dlouho jsem počítala co zaplatit, aby mi zbylo na veterinu a kontrolu vrhu, až jsem debil s jistotou zaplatila něco co jsem klíďo mohla zaplatit až příští týden. Dnes na veterině jsem nechala 3700 (už nechci deset štěňat ) a to mi doktor udělal množstevní cenu ze známosti
A pochopitelně mi nedošlo, že přítel má týdenní limit na výběr, kterej už samozřejmě naplnil a tak vybere nejdřív v pondělí.
No a já debiiiiil jsem nějak nakonec zapoměla započítat tu kontrolu vrhu a tak mám v pěněžence 900, což mi teda nestačí.
Takže budu muset nekoho votravovat, aby mi do pondělka půjčil, ať se zítra nestrapním před kontrolorkou ta by mi dala, teda nedala razítko
No, jsem fakt autista a ten němec už mi neschovává jen vjeci po baráku, ale navíc mi i gumuje paměťový buňky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:01
- Nahlásit
Biluška
to uš dávno jsme kamarátky, z hodně důvodů--třeba červená vesta. na řidiče plazící se 30 jsem nadávala fčera, když pouze začalo sněžit, no trošku spíš chumelit a najednou se z toho fšichni mohli po... dokonce vykolejila tramvaj
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:03
- Nahlásit
leyenda
vybiraj se prachy do klobouku, neptej se na co a hod tam naky drobasky
do toho čarodějnickýho jo? to nevim teda, to nevypadá moc důvěryhodně
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:06
- Nahlásit
zuzanarosakova
do toho čarodějnickýho jo? to nevim teda, to nevypadá moc důvěryhodně
Este je tam jeden, takovej sombrero
Prosim te nepremejslej , prispivej a obdivuj
Eldoguero
pani velky litylity, furt mate deset stenat?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:08
- Nahlásit
leyenda
Prosim te nepremejslej , prispivej a obdivuj
tak jo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:10
- Nahlásit
sem zvědavá z čeho budu žít jestli mi daj tu sádru tak buu mimo dost dlouhou dobu a nebudu mít ani na to abych zaplatila poplatky natož na jídlo
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:13
- Nahlásit
kejtlin
na co máš mít sádru? máš něco zlomenýho?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:14
- Nahlásit
zuzanarosakova
nic jim nedávej, nám taky nikdo nepřispěl na játra!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:15
- Nahlásit
zuzanarosakova
ještě nemám ale asi budu mít, padla jsem ze žebříku na beton na palec na noze, včera jsem byla na chíře, zlomený to není jen hodně zhmožděný, zejtra mám jít na kontroku a už ve středu říkal doktor, že to vidí na sádru a ptž to bolí víc tak mě asi nemine
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:19
- Nahlásit
leyenda
akorat ze je to trochu tezky rict ne, kdyz vam ji nekdo cilene cpe.
Pořídila sis ji ty? Nepořídila. Tak pošli kamarádku do pérdele. Být to moje kamarádka tak jí ještě hodně hnusně řeknu, že čokl je její tak má povinnost se o něj postarat.Má si sehnat takové bydlení, aby tam mohli jít oba Nebo si může něgde sehnat kotec, tam ho mít a docházet za ním. Není to úpa jednoduché řešení, ale taky to de. Zbavit se ho řešení není To dokážu akceptovat jedině ve chvíli kdy se nějak radikálně změní její zdravotní stav (třá skončí na vozíku, diagnostikují jí raka, nebo tak něco ).
makrel
na řidiče plazící se 30 jsem nadávala fčera, když pouze začalo sněžit, no trošku spíš chumelit a najednou se z toho fšichni mohli po... dokonce vykolejila tramvaj
Tak tramvaje nemáme, tudíš nekolejily . Ale jinak to byla fakt hrůza. Jedu, předemnou jede dědek padesát. Zuřím. Na nejbližší rovince ho předjedu a hned dupu na brzdy páč předním jede další dědek, pro změnu třicet Předjedu druhého dědka, dobrý dvěstě metrů jedu a vidím koncový světla Brzdím, dojedu ho, sto metrů za ním jedu štyrycet než ho konečně můžu předjet. Při předjíždění mrknu do auta, stoletej dědek, oči nalepený brýlích tlustých jak dno od sodofky, brýle nalepený na skle, na hlavě ruskou beranici. Valím dál. Blížím se ke křižovatce, padesát metrů před ní mi tam vjede škodofka stopětka. Brzdím jak fsteklá a nadávám. Předjedu ji. Za volantem dědek eště o deset let starší než ten prve a na hlavě zmijofku jak Ivan Mládek Fakt, fšichni geronti z okolí dneska vyrazili na silnici. Asi mají nějaký sraz, nebo co
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
leyenda
dík paní
Doma ještě jo, k oběru budou nejdřív přístí týden, takže si můžete klidně přijet :-D
Gerdě zde taky nejaké rezervuju :-D :-D :-D
Jinak zadaný na 100% mám jen tři, jedno si nechávám, takže ještě šest
Jinak lidi děsně mě začala bolet lebka, brufen nezabírá, půjdu si na chvíli lehnout. Štěňata chrní po očkování, malá si hraje sama, tak snad ještě aspoň hoďku vydrží.
Pak se zas ohlásím, pokud by nevypadnou oči z důlků
Tak zatím...
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
a nemůže ti dát takovou tu chodící ortézu sundavací? s tou bys mohla chodit do práce, ne?
makrel
nic jim nedávej, nám taky nikdo nepřispěl na játra!
a jo vlastně! tak beru zpět! NIC NEBUDE!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:21
- Nahlásit
zuzanarosakova
a nemůže ti dát takovou tu chodící ortézu sundavací? s tou bys mohla chodit do práce, ne?
nedostanu se do boty je to hodně oteklý a ortézu sundat a bez ní chodit celou noc si nedokážu představit, když to bolí, že se toho nemůžu dotknout, by mi to asi moc nepomohlo, když to chce znehybnit
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:22
- Nahlásit
Počet nepřímých beneficientů projektu (uveďte počet celkem a pak prosím stručně popište skupinu, které byl projekt užitečný a zdůvodněte v čem)..
Dokáže mi někdo vysvětlit, co je to ten posranej beneficient?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:22
- Nahlásit
impact
no asi ti, pro které byl přínosem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:23
- Nahlásit
impact
Nevim, ale napiš, že toho chceš hodně
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:25
- Nahlásit
kejtlin
no ta ortéza by ti to znehybnila, ale mohla bys tak nějak chodit s ní. Máma si to jednou nechala dát místo sádry, když jsme jeli na dovču a měla zhmožděnej kotník, aby si to mohla sundavat a máchat nohu v moři.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:26
- Nahlásit
zuzanarosakova
jenže ono je něco jinýho v ní chodit ale nevím jak -nemám na to botu a chodit tak 7 km přes noc a něco jinýho dokopkat k moři a máchat si v něm nohu
|